Sziasztok!
Most csak felületesen kukkantgattam be, úgyhogy előre is bocsi, aki kimarad!
Voltunk ma nst-n és uh-n.
NST: reaktív, a fájás figyelő fej nem volt rajtam, úgyhogy ezügyben nem tudok semmit.
UH: 92 mm-es fejecske, 98*104 mm hasika és 69 mm-es combika
Külső vizsgálat: illeszkedett koponya
Úgyhogy azon kívül, hogy Timcs szépen nő, nem lettem okosabb szülés ügyileg. A dokim megy szombattól szombatig konferenciálódni Salzburg-ba, úgyhogy a jövőhétre szülés stop van ...
Bár bízom a sz.nőmben, akinél Panka is szült. Neki is rengeteget segített, a doki csak stoppolni ugrott be! Úgyhogy úgy érzem, hogy problémamanetes szülésnél épp a saját doki nélkül sem pánikolnék + így megspórolnánk a hálapénzét!
De egyelőre még Timcsa semmi jelét nem adja annak, hogy ne csípné a benti létet, szóval bőven visszavárhatjuk doktorbácsit!
Néha még most is olyan hirtleen mozdulatai vannak, hogy csak na! Szóval, nem hiszem, hogy szűkölködne a helyben, mert akkor nem tudná ilyen hirtelen kapkodni a tappancsait!
Voltam fent Pankánál is, este jönnek haza. Emili épp szopizott, mikor odaértem! Olyan kis édes volt, ahogy cuppogott a szájával!!! Aztán megmutatta, hogy tud ám hisztis is lenni. Majd fél órán keresztül visított, sehogy nem volt jó neki, se ülve, se fekve, se cicin, se kézbe, se ágyon, se sehogy. Csak üvöltve és az idegtől kivörösödve és kezeket remegtetve! Úgyhogy a szomszédok fognak majd örülni!!!
Hát még, haTimcsa is megérkezik és 2 oldalról zeng majd a gyársziréna!!!
Cs.Heni!
Drukk nagyon a dupla szívhangért!!!
Zsúka!
Neked is mennek a drukkok!!!
Leírom, hogy nekem mi volt az elején:
4+3: 2 mm-es felpuhulás (hüvelyi UH)
5+4: 10 mm-es petezsák + szikhólyag (hüvelyi UH)
7+3: 7,4 mm CRL, embrió (hasi UH)
8+0: 10 mm embrió + szívhang (hüvelyi UH)
De sok függ ám az UH minőségétől is, mert pl. a 7+3-as UH-n is valszeg volt már szívhang, de az egy ősi gép volt + ugye hasi, tehát azon technikiailag nem lehetett látni semmit.
Tündi!
Neked is millió drukk, hogy minden OK Legyen és múljon a vérzés!!!
Angie!
Nagyon pörögsz, Te lány!!!
Na, azt hiszem, ezt a talit is kihagyjuk!
Szerinem majd csinálunk Pankával közös fotót és felmontíroztatjuk magunkat a talis képekre!