Új privát üzeneted érkezett!

ja, meg a lényeg!!!! majdnem elfelejtettem!!!

katus!!!!
próbálkoztok?? de jó!!!!!!! :P :P :P mióta?

KépKép
viol81

ja, meg még... kell neked most vmi különleges dologra figyelned, vagy majd csak ha már teherbe estél? hogy van ez?

KépKép
viol81

és még!!!

tudja vki eszter teljes nevét? anyut holnap viszem vérvételre, és lehet, hogy felugranék, megnézném esztert. de ez még nem bizti, meggondolom még, hogy nem gáz-e, ha már holnap benézek hozzá. persze kb 5 perc lenne az egész, mert anyu úgyis hamar végez... még nemtom. szerintetek? ha épp nem lenne nála janka, nem is akarnám, hogy kikérje, csak úgy mégi beszélnék vele...

KépKép
viol81

zília,
elküldtem a képeket! :)

KépKép
viol81

na most meg nincs senki... :? :roll:

megyek is, főzök vmit!

vagy pakolok... még nemtom...

KépKép
viol81

Noshát nagyon nagy örömre érkeztem eme borzalmas napon!!

Nagyon Gratulálok a kis jövevényhez már ideje volt,hogy kibújjon ez a kis csöpség!!

Rik!Tyű micsoda harcias éjszakája volt Petrusnak!! :lol: :lol: :lol:
Még álmában is a tesóval küzd! :D :D

Viol!Szerintem bemehetsz hozzá ha már úgyis ott jársz biztos örülni fog!
Ha haza megyek mi is elmegyünk majd anyuval látogatóba!
Hú nagyon fini a ronda&finom csináld csak meg Balázsnak meg a husinak nagyon ízlett!

Ma voltunk beiratkozni a bölibe Levikém el is ment egy gondózónénivel egy csoporteb és ott szét is rámolt egy kosár játékok miközbena többi lurkó reggelizett!Asszem nem lesz vele majd gond ha menni kell!De melózni csak okotóbertől fogok tudni menni ha addig nem esek teherbe,mert két hét a beszoktatás előbb nem mehet!Ez van!

Itt is mocskos egy idő van szakad az eső fúj a szél és marha hideg van!!BRRRRRRRRRRRRRR
Vendég

Eszter! Gratulálok Janka megérkezéséhez sok szeretettel!!!

Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

ESZTER!
SOK BOLDOGSÉGOT A KISBÉBIHEZ! GRATULÁLUNK!!!
(egy napon lesz a névnapunk :lol: )

Kép

Kép
ábibaba

Zilia,

Boldog névnapot Alexandrának!

Kép

Kép
ábibaba

Anikó,

köszönöm szépen mégegyszer a homeos cuccokat. A talin lányos zavaromban lehet, hogy nem sikerült elég illendően megköszönnöm. Igazából azt sem tudtam hova nézzek :lol:

Viol,

puffasztott kölest kapsz a Sparban, DM-ben, Rossmannban, gyógynövény boltokban.

Katus,

mival a tali óta ma írok először, most szeretném megköszönni a vendéglátást, nagyon rendes vagy :lol:

Gabó,

Ábi mondta: Anya, a Levente a barátom, mert Ő is ilyen huncut fiú lesz, mint én. :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!!!
Végre vagytok ma!!! :lol: :lol: :lol:
Ábizsani
ma nem dolizol?Nem vagy beteg remélem??
Vagy már vége?!
Szerintem Ábel jol látja,mindketten huncutok :wink:

Viol
nem tom a teljes nevét de ha gondolod elküldöm a telcsiszámát,aztán előtte szolsz neki telefonon! :wink: :roll: :shock:

Ma voltam vissza Petruval ennél a hüle dokinőnél!CAjok!!Ezt a nőt!!
Kérdezte tőlem:ennek a gyereknek otthon nem mondom hova megyünk azért sír?Meg:nem köhög ez a gyerek biztosan,hanem csak hátrafolyik az orrváladék.Erre megnézi a torkát 2-szer is.Csendben van,kérdi az én orvosom asszisztense:akkor torka békés?Dokinő:nem,vérbő!!!!!
De ez a paraszt engem kioktatott,hogy nem köhög!!!!!
Szal ma is hozta a formáját!
De csüt.-ön vissza kell vinnem!!!!!

JAj meg azt is kérdi:milyen köptetőt adtam neki?Mondom semmijet,mert nem köhögött,csak lázas volt.Erre ő:attol még vehettem volna én!De hát könyörgöm,nem is köhögött!!!!Egy laikus anyuka honnan tudja hogy mit vegyen a gyogyszertárban,ráadásul ügyeletidőben?????

Na nem mérgelődöm!!Megyek tanulni!!!
Vendég

Sziasztok csajok !

Gratulálok a kislányodhoz sok örömet kívánok hozzá és persze egészséget!!!!! Szép nagy baba!

Köszönjük mindenkinek a névnapi jókívánságokat, de Alexandrának mi május 18-án ünnepeljük a névnapját.

Viol, köszi a képeket.Elvileg tudom javítani a piros szemet, de még nem próbáltam, ha nem megy szólok.

Rik, jobbulást a pici lánynak! Az jó ha nem hagyja el magát Alexandra se szokta elhagyni magát ugyanúgy pörög mintha kityabaja lenne.A böliver most rosszul jött ki.Mit mondott a dokinéni? Kihez jártok?

Gabó,a gázkazán 150.000 Ft-ba került, mert újat vettünk a régi már 13 éves volt és már egyszer tavaly lett javitva akkor azt mondta a szerelő, hogy ami leközelebb tönkremegy az a keringetőszivattyú ami kb.50.000ft.Mi meg azt mondtuk a férjemmel, hogy akkor inkább veszünk egy újat ,mert ezt már valószínű nem érdemes javítani mindig lesz valami ami elromlik.Ez az új kazán szupi a vizünk is sokkal melegebb és szerintem a lakást is melegebbre fűti fel.Mondjuk renénykedtünk, hogy még huzza egy kicsit a kazán, mert ez a pénz nagyon kellett volna másra is.

Én is megcsináltam a ronda de finomat, de nekem ,nem sikerült :( :oops: általába a legkönnyebb sütiket szoktam elcseszni, de azért fini lett.Valószínű sok ostyát tettem bele ( 4 lapot ahogy Katus írta)
mert nem ázott át és lehet, hogy nagy darabokra tördeltem.A krémet mennyire főztétek ti sűrűre?Megfogom mégegyszer próbálni
mert addig nem nyugszom amíg olyan nem lesz amilyen a Katusé volt.Vaníliásan is kipróbálom.Ja és a pudingom tescos volt.

Alexandra is álmodott valamit az éjjel inkább reggel mert a bébifonba csak azt hallottam, hogy add oda aztán csend és aludt 8.15-ig.A multkori nem alvásnak nálunk asszem nem a telihold volt az oka hanem a 21. fogica mert a múlt héten kibújt és azóta megint jól alszik azaz végig az éjjelt, de azért az esti kézfogó maradt.
Olyan aranyos volt tegnap a lányzó segített veteményezni. Borsót ültetett szerintem ott is kelni fog ahol nem kéne de olyan nagy lelkesedéssel szórta és közbe mondta, hogy bo.

Ha tudok még jövök.

Zília

Kép
kertész ákosné

Zsani!Arany kis pofika!!!

rik!Ej milyen fasz dokik vannak mi?Rá se hederíts!Ő helyettes volt csak vagy a dokitok?
Nem cseréled le?
Vendég

Sziasztok!

Nem nagyon tudok jönni, mert Kincső egész nap nyűgös, nem igazán tudok mással foglalkozni, csak vele :? Talán az idő, talán csak az, hogy Szegeden sokat volt a nagyi kezében és ezt igényelné most is a drágám :lol: :lol: . Majd visszazökken, ezt a néhány napot átvészeljük.

Jó volt otthon, csodás időnk volt, rengeteget sétáltunk, beszélgettünk. Andris szuperul kijött a keresztlányával, Kincső egy újabb alázatos rabszolgára tett szert :wink: . Vettünk neki egy olyan típusú játékot, amivel Nyuszi Katuséknál játszott :shock: :shock: , hát mit mondjak...imádja ahogy csörög, zenél és villog, minket meg megőrjít vele lassan :roll: :roll: De aranyos vele! Voltunk Ópusztaszeren, szopiztattam a Feszty körkép "árnyékában", mert szoptatós-pelenkázós helyiség nincs, a hölgy által felajánlott Wc-be pedig nem voltam hajlandó menni... De a biztonsági őr, aki mellesleg férfi volt, beengedett a jegyirodába, ahol békésen megetettem Nyuszifület, úgyhogy jól sült el a dolog! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kedvenc helyem

Kép
Így fürödtem

Kép
Sétáltam a tulipánfák alatt

Megyek, nyügi van. Csak állna el kicsit az eső, sétálni kellene...

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok

ALEXANDRÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

ESZTER,MINDEN ELKÉPZELHETŐ JÓT KÍVÁNOK NEKTEK

Rik,voltatok az orvosnál?

Viol,Molnárné Aczél Eszter.Az IWIW-en néztem meg.

Gabó,kellett vmit vinni a bölibe?Anyakönyvi kivonat vagy ilyesmi?Ma akartam menni,de ilyen sz@r időben semmi kedvem,majd holnap.

Ráadásul ma lenne a fogadóóra a suliban.De a férjemet behívták du-ra dolgozni,így nem tudok menni.Mérges vagyok,mert beszélni akartam az of-kel. :evil:

Tegnap mikor hisztizett a Bence,akkor vettem észre,hogy felül,hátul kijött 2 foga :D Így most már 10 van!

Kép

Kép
hajnus

Zília!Hú akkor az elég sokba kerül!
Nem kell nagyon sűsűre csak épp hogy!Én 3-lapot tettem bele!
Leviek is nagyon rosszul alszik má 3. napja nem tudom mi lehet vele 2*-3* fent van éjjel ma is mellette kellett maradnom éjjel!
Lehet ezt a fos időt érezte!

Na lépek megjött apa és már ott téblábol mellettem,hogy húzzak innen!
Vendég

Rik,látom a kérdésemmel elkéstem.Ne mérgelődj!!

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok, na közösen gépelünk...mármint Nyuszival. Mége, boöcsi, megyek, keringünk egyet a lakásban!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Eszter! Szívből gratulálok, Isten hozott kicsi Janka!

KépKép
KépKép
mirama

Anikó
az időtöl is nyügi,meg bizti sétálna!! :wink: :( (Petrám is a játszoteret beszéli)

Zília
Ügyi kislányod van!!És látod mondja az első két betüt hogy beszéltük!Meglátod hamar elkezdi a többit hozzámondani! :wink: Nagyon szép kislányod van!(De ezt már irtam! :wink: )
A dokinő helyettes volt!A világ minden kincséért se járnék hozzá!Egy balfék!!A mienk a Mikola Zsuzsa,egy tünemény!!Sajna 3.hete beteg,nem tom mi van vele,remélem nem komoly!!! :roll:
Petra most épp a söprüvel kergeti a Rékát!Tehát jol tartja magát...
:wink:

Hajni
A bölibe semmi se kell amikor viszed iratni,még ő se :wink: ,csak bemondod az adatit,aztán meg hogy mikortol vinnéd!Aztán jo esetben van hely! :? Nagy a tuljelentkezés,ugyhogy minnél előbb szolj!!!!!
Ja most látom nem is tőlem kérdezted,bocsi.Akkor Gabó voltam :lol: :lol:

GAbó
megy a privi!
Vendég

Anikó,szuper jók a képek,látni,hogy Nyuszifül biztosan jól érezte magát. :D

A mi dr.nénink még mindíg beteg.Az nem gond,ha az oltás így eltolódik?

Rik,tényleg,miért nem mentek át másik dokihoz?

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok cajok!
köszi rik,gabó,megvagyunk,itt vagyunk,csak nincs mindig időm írni(csak olvastam mostanában).

gratula eszteréknek a nagy babához,jó egészséget!!!

nem tudom mi volt 15.-én,nem mentünk sehova(apa dolgozott),a tv-ben néztük az ünnepi közvetítéseket a gyerekekkel(szecsőt nagyon megfogta a nemzeti dal,próbálta megtanulni :lol: :wink: )

míra is álmodott a múltkor nagy hülyeséget:voltunk szecső egyik oszt társáéknál,akiknek 3 macskájuk is van.míra is és zóra is utálta őket,ill féltek tőlük.ez egy szombat du volt,aztán vasárnap éjjel míra üvöltésére riadtam.mire a kisszobához értem,már kint volt és ordított,hogy egy macska mászott az ágyában,meg a hátán... :shock: :roll: :lol: :twisted: nekem meg az ijedelemtől a szívem majd kiugrott :!: :!: :!: de aztán már csak nevetünk a dolgon.
nálunk is kicsit tombol a torokfájás:pénteken zórával az ügyeleten voltam,szecső meg tegnaptól itthon lapuló antibiotikumot szed(még zórának írták fel valamikor,de nem kellett beszednie,most jó szecsőnek,remélem így legalább őt nem kell dokihoz vinni-meg pénteken usziverseny,jó lenne,ha nem hiányozna)

szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

zsani,
köszi, majd körülnézek sopronban, ha lesz még rá időm.

erika,
köszi, eszter telcsiszáma már megvan, katus meg elküldte mailben a teljes nevét.
biztosan írtad már, de ki ez az oltári dokinő?? :evil:

hajnus,
hja, nekem nem jutott eszembe, hogy megnézzem az iwiw-en... :oops: :P

zília,
rendben, próbálgasd. de tényleg szólj ám, mert semmedig sem tart megcsinálnom a szemeket. csak amikor feltettem őket a sz.gépre, úgy negyvenvalahány db-ot nem volt kedvem átnézni... :oops: :P
nekem sem sikerül gyakran a süti... :? :oops:
de ezt én is ki akarom próbálni!
a kis kertészed meg a bo! :D

anikó,
hűű, de jó programotok volt végig!!! :) és azok a tulipánfák! meg kincső kikandikáló kezei!! :wink:
a játéktól akkor lesz nyugtotok, amikor kimerül az elem. addig nyűvik amíg lehet. mi is erre várunk minden játéknál, de aztán megkönyörölünk és veszünk bele másikat... :D szegénykém akkor is zenéltet mindent, amikor már földöntúli hangok jönnek elő belőlük, de ő akkor is úúúgy tud neki örülni, olyan aranyos. :P

cajok,
tök ciki :oops: , de elfelejtettem: ilyenkor mit nem szabad inni az újdonsült anyukáknak? az alkoholon és buborékos nedűkön kívül... :P szal, ha mégis megyek, mit ne vigyek? barackosat ne, igaz? vagy?

KépKép
viol81

hűű, csilla, most olvasom... jobbulást a gyerekeknek!!!!
++++++++++++++

KépKép
viol81

hajnus,
ki a dokinénitek? mert a miénk karácsony óta beteg. akkor volt az uccsó havi(!) rendelés. dr somogyi jolán. legközelebb most szerdán lesz, de még mindig nem ő, hanem helyettes.

KépKép
viol81

Viol
én ittam mindenfélét :oops: ,de asszem ő ásványvizezik,ugye Katus?

Hajnus
nem egy dokinénink van??A Mikola???Őhelyett van a Dollmayer Ilse,akinél voltunk!Ilyenkor hozzá kell vinni a kisbeteget,meg az oltásra is!! :shock:
Vendég

Csilla
jobbulást a kisbetegeknek!!!!
Melokeresés hogy áll??
Vendég

Rik,ja,tényleg! :oops: Engem hívott az asszisztens,hogy megvárjuk-e a dr.nőt az oltással.Mondtam,hogy igen.Nem tudod meddig nem lesz?El kéne vinnem a te kedvencedhez? :? :D

Csilla,gyerkőcöknek jobbulást!

Kép

Kép
hajnus

Nitta jó, hogy jelentkeztél mi van veletek?

Rik, nem semmi a helyettes dokinő.Gondolom ha adtál volna neki köptetőt ha köhögött volna akkor meg az lett volna a baja.

Viol, szerintem is nyugottan meglátogathatod Esztert bizti örül neki. Én minden féle gyümilevet ittam csak buborékos vizet és tejet nem.

Anikó jók Kincsőről a képek és az a tulipánfa.Jó , hogy ilyen jó időtök volt és, hogy tesód jól kijón Kincsővel.A mama meg gondolom kényeztette a lányzót.

Gabó. Levinek nem jön a foga?

Micsoda szar idő van ma bem hittem volna tegnap, hogy így elromlik. :(

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Na, van egy kis nyugi :lol:

Rik-jól értettem, hogy a Dollmayer Ilse ilyen fura? Nekünk ő lett volna a körzetis!!! Akkor még jó, hogy mi inkább választottunk gyerekorvost. Remélem Petra gyorsan meggyógyul! Én nem is tudom, mit képzelt a dokinő, hogyhogy nem vagy gondolatolvasó?! :shock: :shock: Ha nem köhög, akkor is adj neki köhögéselleni izét! Fülfájásra izét nem kellene adnod? :shock: :shock:

Csilla-jobbulást a gyerekeknek.

Nitta-örülök, hogy jelenteztél.

Viol-nincs ám szívem nekem se elvenni tőle, ma már néha úgyis eltolta magától. Ma csak én kellek neki :lol: :lol: Tényleg jó volt otthon, Kincső nagyon élvezte. Nem volt nyügi, nem sírt. Az éjszakák voltak kicsit éberebbek, gondolom, új környezet. Utolsó napra szokta meg, addig velem aludt :oops: :oops: Hát, én eddig nagyon együttalvás-ellenes voltam, most se győzött meg a dolog, én nem igazán tudtam aludni, de olyan csodás volt Kincső kis testét érezni magam mellett, hallani a szuszikat, az államat csiklandozta a hajacskája és reggel, mikor felébredt, egy hatalmas fogatlan mosolyos Nyuszifül nézett fel rám!!! Hát, meg kellett zabálni! :lol: :lol:

Na, megyek, mécsestörés van.... :(

Anikó

Lányok, szerintetek megfőzött, pépesített zabpelyhet lehet adni Kincsőnek? Holnap új dolgot adhatok neki, és erre gondoltam almával. Nem akarok állandóan édes gyümiket adni, mikor szokja meg majd a főzelékeket? Nem fogja elutasítani őket? Szegeden evett krumplit, az ízlett neki magában és almával is.

Ábibaba-remélem, neked is jók lesznek. Sajnos, az adagolás útközben elkallódott, mert már egy kolléganőm is szedte őket, és asszem elkeveretem a papírt. Terhességi csíkokkal hogy állsz? Előkerültek a csodakencéim, amik segítségével én megúsztam egy csík nélkül. Nem kéred azokat is? Szívesen odaadom.

Na kicsit összevissza írtam, bocsi.

Anikó

Kép[/url]
quito

Tényleg összevissza lettem :oops: :oops:
Anikó

Kép[/url]
quito

Szemizo!Jobbulást a kis betegeknek!
Néha úgy szeretnék belelátni a kis fejükbe mit álmodhatnak vagy mit gondolhatnak magukba! :shock: :shock:

Zília!Őszintén!!!Fogalmam sincs róla,mert nem engedi,hogy belenézzek!Ha minden igaz még kettő van neki hátra!
De ma különösen dinka egész nap hisztizik és rajtam lóg!!
Hihetetlen mostis épp a szobában van az apjával és hisztizik a cumit akarja és nekem kiabál,hogy aja!!!!
Hú micsoda hiszti megy bent!!!! :? :? :? :? Na asszem viszem a hidegvizet,mert nem lehet vele bírni!

Aniko!Én is együtt alvás ellenes voltam,de nálunk úgy alakult,hogy 4-hós korától 10-hós koráig velem aludt utánna ment külön,de nagyon jó volt.Nem írtad tesód mit szólt Kincsőhöz?!

Viol!Azt mondják rostosat ne buborékosat sem pálinkát sem!Én ittam mindent kivéve alkoholt nem zarta Levit ja meg buborékosat sem!már úgy várom,hogy lássam Janka babát!!
Vendég

Gabó, bocsi! Csak már képeket is tettem fel az első nagy találkozásról még itt Sopronban. Nagyon megszerették egymást, Andris elég bátran fogta meg, pedig ő mindig félt a pici babáktól.
Ezt csak neked küldöm, Szegeden készült:

Kép
Reggel

Anikó

Kép[/url]
quito

Ja, és Kincső is ma rajtam lóg. Ha leteszem, üvölt. Ilyet utoljára 4-5 hetesen csinált :shock: Mi baja van????? Már nagyon várom Kálmánt haza... Most Nyuszi az ölemben ül és elégedetten fújja a nyálát. Pillanatok alatt vált üvöltésből rohogésbe ma, kis szeszélyes :? Lehet, hogy a foga? De már olyan sokszor hittem ezt, osztán fog sehol....

Anikó

Kép[/url]
quito

Ja, és Kincső is ma rajtam lóg. Ha leteszem, üvölt. Ilyet utoljára 4-5 hetesen csinált :shock: Mi baja van????? Már nagyon várom Kálmánt haza... Most Nyuszi az ölemben ül és elégedetten fújja a nyálát. Pillanatok alatt vált üvöltésből rohogésbe ma, kis szeszélyes :? Lehet, hogy a foga? De már olyan sokszor hittem ezt, osztán fog sehol....

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!Nagyon helyesek így együtt!Tesódnak még nem fordult meg a fejében egy picibaba?NEm szeretne már?
Lehet ez a hülye idő tett be nekik!!
Levus most épp az apjával fürdik!

Katus Jocójának pedig nagyon boldog névnapot kívánok!
Vendég

anikó,
lehetséges, hogy nagyon sokára jön ki az első fog, vagyis elképzelhető, hogy többször volt már ez a baja, de mégsem látod az eredményt...de persze ez még nem jelenti azt, hogy ez volt a mai gond. lehet más is. nálunk pl mindig megkeveri dorkát az időváltozás... pl ma is... :?
tényleg, tesódnak van párja? akivel babózhatnának? ha már gabó megkérdezte, nekem is eszembe jutott. :wink:

gabó,
és ilyenkor a hideg vizet szó szerint értsük?? :) hova kapja a legénykéd?

ja, én pl együtt alvás ellenes vagyok, vagyis ez nem is jó szó, mert ez hülye megfogalmazás, még a végén a fejemet veszik az együtt alvós anyukák. :wink: na, én egyszerűen csak nem akartam, hogy megszokja. egy alkalommal próbáltam meg kint a kanapén, mert kivételesen szar éjszakánk volt, megszámlálhatatlan ébredéssel, jó szélesre ki lehet húzni a kanapét, szal nem azzal volt a baj, hanem hogy állandóan forgolódott, kb két perc alatt már a másik irányban volt a feje és hasonlók. persze jó lett volna - szeretném is majd vmikor - érezni, ahogy mellettem szuszog, de talán majd jóval később, esetleg délutáni alvások alkalmával, amikor nekem is van időm leheveredni mellé.

de ha már itt tartunk - együttalvós és nem együttalvós gyerekek egyaránt - a ti gyerkőceitek hogyan alszanak? sokat mozognak? vagy nyugodtan? kb úgy találjátok, mint ahogyan letettétek? jó, persze mindenki mozog álmában, de dorka vmi borzasztó mennyit tud "mászkálni"... oldalt, hason, hanyatt, fejjel másik irányba, lábai az égben (az ágy rácsán)... nem is tudom mi lesz, ha már "rendes" ágya lesz... :shock:

KépKép
viol81

Hú most nézem a Győzikét,de lehet a második felét nem nézem,mert a vérnyomásosm már az egekben van ettől a Virágtól meg az Evelintől! :x :x :x :x :x

Viol!Így van szószerint!Volt,hogy már kapott persze nem öntöm az rcába csk spriccelem és ha még mindíg akkor kicsit megbillentem a poharat.Multkor volt a TV-ben,hogy milyen drasztikus dolog és ellen vannak,de én ezt nem így gondolom!Ha használ akkor miért ne!Ettől még nem lesz sérült a gyerekem én sem lettem az pedig sokat kaptam én is!
Levike nagy ágyon alszik,de mégsem forgolódik annyit.Nem úgy van ébredéskor mint elalváskor,de mégsem használja ki a nagy terét amit én nem bánok,mert ha elköltözünk akkor rendes gyerekágyat kap ami ugye nem olyan széles!
Én pont azért tettem külön 10-hósan,mert már tele volt a kis tököm,hogy éjjel forgolódik nem fértünk el majd a másodikat próbálom nem hozzánk szoktatni!
Vendég

Na mi lépünk Levike megy aludni én meg megnézem a Rettegés fokát!!

Jóccakát!!
Vendég

Jóreggelt!

JElentem itt szakad a hó!! :( :( :( :(
A Balázs tegnap cserélte le a téligumit.Én mondtam neki,hogy ne,de férfiból van!! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Katus!Nekem nem engedi lejátszani! :( :( :( :(
Vendég

Jó reggelt!!
CAjok,bocs magunkkal kezdem:Petra tegnap jol kihányta magát!!Annyira rossz volt őt látni ilyen helyzetben.Szegény Rékám ugy meg volt ilyedve,azt hitte megfullad a tesoja :cry: Mindkettőt nyugatnom kellett,hisz remegtek :( Ugyhogy tegnap a végkimerülésba elaludta aPetra,majd nekiállt fájni a hasa a Rékámnak,ugyhogy az Ő hasát kellett simogatnom.9-kor bealudt ő is.Gyula persze ilyenkor dolgozik :evil:

Többgyerekes anyucik!!Nálatok is átveszi a fájdalmat,a szenvedést a másik gyerek?? :? Én annyira megijedtem,hogy a Réka beparázott.
A végén már mosta ő is a padlot,de akkor is.Remegett :shock:

Gabó
én is Győzikéztem,bár ne tettem volna.Akkora balfék elkényeztetett kölkei vannak.Én ugy elnáspángolnám őket!!Ezek nem is nevelki őket,rájukhagynak mindent! :evil:
Amikor Levit átetted a saját ágyába inkább akkor nem volt nyüszi,hogy inkább veled akar aludni?
És itt is esett a hóóóóó,basszus!!!

Anikó
IGEN!!!!Ő az a kedves doktornéni! :evil: Jol tetted hogy nem hozzá vitted!!!!!!!!!!
A képen amit Gabónak küldtél nagyobbnak tünik Kincső a koránál!
Édesek!!!!Anyuddal kép??

Viol
én ma is együtt aludtam Petrával,mert érezni akartam a szuszogását!Apa dolizott,én meg igy voltam nyugodt!!Most hogy beteg nem forog annyit,de amugy ő is ringispil!!!
Ő átjön éjjel ha felébred!Érdekes mert Réka sose jött át!Két különbözö csaj!!!
:wink:
Hidegviz:én is alkalmaztam egyszer Petránál.Örjöngött,ne lehetett vele szotérteni,apa mondta már hogy csinálj vele valamit,mert beőrült.Én hoztam a hidegvizet,lesprickettem,aztán csak nézett csendben nagy szemekkel,mi is volt ez.Soha többet nem kellett ezt csinálni!!!Hatásos volt!!!
(Na nem vagyok ám brutko anyuka,mielőtt valaki ezt hinné,de ha nem megy sehogy inkábbb ez,mint megüssem!!!!!!! :? )
Vendég

Hajni
nem tom meddig beteg a dokinő,de jöhetne!!!!! :idea:
Vendég

Itt rendületlenül esik ez a szar!!!

Szegénykéim!!!Jobbulást nekik!Elkapott Petrus valami vírust?
Nem volt semmi nyüszizés mikor külön raktam! :)
Te hát én már akkora taslásokat adtam volna mind a kettőnek,de főleg a Virágnak,hogy a fal adta volna a másikat!
Kikészítő mind a kettő!!! :? :? :x :x
Nos ez pont így van ahogy írod!Inkábba hidegvíz mini a pofon!
Ja tegnap ment a privi!
Vendég

Annak ellenére,hogy utálom a havat marha nagy szép pelyhekben esik így kellett volna szenteste!

Na nálunk megint megy egy hisztiroham bent örjöng a szobába!
Vendég

Na volt mégegy hisztirohamunk!NEm tudom mi lelte tegnap óta!
Vendég

Sziasztok!

Gabó-Kincső ma is folytatja a hisztirohamot!!!Ez az undorító havas-esős izé!!!!! Itt is szakadt az éjjel, fehér lett minden.
Viol, Gabó- öcsém már szerintem nősülne és gyereket is szeretne, de mi egyformák vagyunk. Ő is először szeretne biztos alapokat: pénz, jó állás, lakás és utána lépni. Sajnos, a hadseregben sokat kell mozogni, most mivel az egri laktanya megszűnt, Szolnokra került: kezdheti elölről: bedolgozza magát, lakáseladás-vásárlás, megismerni az új környezetet :evil: Nem könnyű így neki... Bizonytalan mindenhol a megmaradás, nehéz így barátnőt, feleséget találni, hiszen, neki is újra kell mindent kezdeni, ha Andrist áthelyezik. Ráadásul ő 14 éves kora óta a hadseregben van és a katonalányoktól nincs elragadtatva :? :? , a reggeltől estig tartó munka mellett nehéz ismerkedni...De talán Szolnokon több esélye lesz, mert Egerben a munka után még utazhatott Gyöngyösre, mert a szolgálati lakása ott volt, Szolnokon meg helyben lesz :lol: :lol:

Gabó- a téligumit Kálmán többszöri unszolásomra se cserélte ki, lám, mily igaza lett!!!

Alvás: Kincsőt mindig máshol találom, mikir felkel! Sokszor 180' os fordulatot vesz, és a lábát feltámasztja a rácsvédőre. Édes :P :P

Rik-szegény Petra!! Szimpátiafájdalom: biztos van, legalábbis nálunk, ha Kincsőnek fájt a hasa, Kálmán is beteges lett, nem is említve Kincső torokgyulladását: Kálmán napra pontosan akkor lett influenzás! :lol: :lol: Réka: kis bogár...félelmetes ám, ha beteg valaki, én is mindig megijedtem, mikor gyerekkorunkban az öcsém beteg volt és fordítva. Hidegvíz: anyum egyszer csinálta, mikor hisztiztem, többet nem merte, mert úgy megijedtem, hogy nem vettem levegőt, és elájultam, erre ő ijedt meg :twisted: :twisted: . Ezután inkább becsukott a szobámba, tomboljam ki magam... Nekem még nincs stratégiám Kincső további neveléséhez: sunyi módon titeket figyellek és gyűjtöm az ötletmorzsákat... :oops: :oops:

És a nagy hír: ma 20 percig milliomosok voltunk, megkaptuk a lakás vételárát és utaltuk is tovább. Húsvétig költöznünk kell. Nem tudtok egy jó festőt, aki viszonylag barátságos áron kifestené az új lakásunkat?

Megyek, felébredt gyermekem, és engem követel :twisted: :twisted: , meg fogunk ma őrülni, ha nem mehetünk le csavarogni!!!!

Anikó

Bocsi, jó hosszú lettem :oops: :oops: :oops:

Kép[/url]
quito

Anikó!Ez nagyon jó hír gratula!! :D :D :D :D
Úgy látszik valami van a levegőben,hogy hisztiznek a gyerkőcök!!!
Hát így tényleg elég nehéz lehet neki.Mennyi idős?Még nincs lemaradva semmiről,de ez így valóban nehéz ügy!!
De ami késik nem múlik!
Vendég

Sziasztok!

Viol, Zília, Anikó aranyosak vagytok, hogy örültök nekem! Jól esik! :D :D :D :P :P :P

Viol, Anikó
És nem fotózzátok a csajokat ilyen hihetetlen alváshelyzetekben?? :D

Beus,
sajnálom, hogy nem jön össze! :cry: :cry: Láttam, hogy miután kiléptem mert nem voltál, írtál később nekem! Bocsi!! Még fogok próbálkozni!! Talán ma este ha lesz egy kis időm, megint felnézek!!!

Anikó,
Gratulálok, hogy sikerült eladni a lakást!! És hol fogtok lakni?? Mármint családiház vagy fertődi építésű, panel.....?? Ha már írtad bocs, lemaradtam! Bírom egyébként a humorodat! :wink: :D :D :lol: :lol:
A téligumit még mi sem cseréltük le! :wink:

Zília,
Most, hogy mehetnénk usziba bejött ez a szar idő! :evil: :evil: Pedig szombaton akartam vinni előszőr! Képzeld tegnap este hatalmas fröcskölés volt, csapkodtuk a vizet, öntöttük a fejére, Zoét úsztattuk jobbra-balra (nagy a kád :wink: ).....és végig imádta!!! :lol: :lol: :lol: Egyáltalán nem fél!! Aztán kérdés, hogy idegen helyen, hogy fog viselkedni!! :roll:

Az álmokkal kapcsolatban: Zoé álandóan mosolyog álmában is, párszor meg előfordult, hogy felsikított! :shock: :shock:
Ilyan ilyesztegetés téren én már ki vagyok képezve, Gyula miatt bírom a strapát!! Volt, hogy kiült az ágy végébe és mutogatott a pálmafánk leveleire, hogy nézzem meg ég az egész ház!! Mindezt éjjel 2-kor, evvel ébresztett!! :twisted: De már előfordult, hogy kiabált, hogy ne nyúljak semmihez, gyorsan pattanjak ki az ágyból mert van ott valami!!!!! Én remegve rohantam hozzá, és mikor hozzáértem, odabújtam akkor ébredt fel!! :shock: ........ És még sorolhatnám!!!

Viol,
Nem ciki ha már nem emlékszel mit lehetett inni!! :wink: :wink: :lol: :lol: Én akkor se tudtam igazán amikor én szültem!! :oops: :oops: De valahogy nem foglalkoztam vele, mert általában ásványvizet iszok, így nekem nem volt érdekes!! :oops: :oops: :) Esztivel ha találkozol add át légyszi jókívánságainkat!!!! Régen tettél Dorkáról képet!!!! :D :D Már hiányolom!!

Nicika,
Nagyon szép kislányod van!!!! És a szobája MESESZÉP!!! Mindkét értelemben!! :D A párod meg gyönyörűen fest!!!!! Irigylem is kicsit!!! Én csak próbálkozom!! És valahonnan ismerős nekem, de nem tudom honnan. Szép pár vagytok!!

Csilla,
jobbulást nektek!!! És az a sebhely szerinted meg fog maradni valamennyire a kis szája alatt?? Már nem fáj neki??

Amica, Mirama
jól vagytok??? Olyan ritkán írtok ti is!! Gondolom el vagytok havazva a gyerekek miatt is!! Meg hát itt volt ez a pár nap tavasz!

Szegény Petrának jobbulást!! Megértem Rékát!! Amikor gyerekek voltunk én voltam a beteges, minden nap jött a doki hozzánk, nem kelhettem ki az ágyból a lépnagyobbodás miatt. Nővéremnek jobban fájtak a szurik mint nekem, sírni ment az ajtó mögé!!

Most sem vagyok a toppon, élvezem a vizitdíj nyugta gyűjtögetését!! :evil: :evil: :evil: :evil: Párszor rosszul lettem múlt héten, Gyula még szabadságot is vett ki! Utána meg szüleim őrizetében voltunk a héten! A szívemmel van valami, rossz helyen van az egyik szívbillentyűm! :shock: De egyébként tök szépen teltek a napok, Zoé egyszerűen imádnivaló!!! Élvezi ahogy kiabál és hangokat formáz!! :lol: :lol: És mindennek kiabál aminek szeme van!! Néha még cumival a szájában is operázik! Már sokszor kacag hangosan, a legváratlanabb helyzetekben!! De néha gőzöm sincs éppen minek örül!! :lol: :lol: Ma reggel azon kacagott ahogy teregetek, egyik este meg kiröhögte a focistákat a tévében! :lol:

Teszek fel pár képet, ha már Viol hiányolta :wink: :wink: :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Na asszem bepótoltam az egész hetet!! :oops: :oops: :) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Gabó,
neked akartam még írni, hogy szerintem jól teszed ezt a vizes hisztiterelős dolgot!!! BÁR INKÁBB MINDEN SZÜLŐ A VÍZHEZ NYÚLNA!!! Szoktak lenni állatok a tv-ben ilyenkor mindig elszőrnyülködök, kiráz a hideg!!!! Persze ha valaki olyan "cseles" mint Anikó, akkor meg kell találni a megfelelő pillanatnyi meglepődés okozót, ami nem fáj!!!! Szerintem! :wink:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?