Új privát üzeneted érkezett!

Szeee,
írt a csajszi és elküldte a mondókákat is. :lol:

Kép
gombocka

Ildi, köszi a tanácsokat Neked is, tudod ilyenkor minden tipp és tapasztalat jól jön, és ha nem is válik esetleg be, de próbálkozom azért. Meg annyira jó hallani, hogy más is hasonló helyzetben van, jó tudni, hogy ez az állapot "normális" :lol: némileg átsegít a nehézségeken!

Kép
szabus

Gombócka, a szopival már leálltunk, kb 1,5 hónapja, ha erre gondolsz. Szépen elválasztotta magát, de fogalmazhatok úgy is, hogy egy idő után le voltam sz.rva :lol: hiába kínálgattam...

Kép
szabus

akkor uagyan azt csinálta mint a Mincsi!És tápszert adsz neki? Nekem nem issza meg.
Van másfél doboz Milupa Milumil Ha Startom, ha érdekel valakit, szívesen nekiadom

Kép
gombocka

Na, megint alszik. Egész délután kiabált és visítozott jókedvében. Úgy néz ki jót tett neki a klub...

Tök jó, hogy átküldte a csaj mailben a mondókákat, rendes.

Érdekes, hogy a fiúk így leálltak a szopival, Melinda nem mutatja semmi jelét, hogy le akarna állni vele. Mondjuk nappal simán ellenne nélküle, de éjjel nem tudom mit csinálnék vele ha nem szopizna, olyankor csak úgy nyugszik meg, ha felsír. Még mindig van olyan éjszaka néha, hogy 3x is cicizik... :shock:

Gombócka,
nem lehet h a Mincsi is azért nem issza meg a tápszert, mert keserű? Mert ezek a HA-sok azok. A simát sem issza meg, vagy olyat még nem is próbáltatok? És a doki mit mond erre, hogy nem eszik tápszert? Vagy már nem is kell neki a kora miatt?

Kép
szeee

Adok neki tápszert, Milumil HA 2-t, de csak reggel és 1 decit. Ennyit iszik meg. Legelőször is 1 dl-vel kezdtem, aztán megitta a 2 dl, majd volt egy-két hét, amikor egyáltalán nem akarta meginni, nem tudom, hogy akkor mi történt Vele. Most újra 1 dl-nél vagyunk. Nekem is van kiváltva 3 doboz, basszus ilyen tempóban iskolás koráig ihatja.... (egy receptre 3 dobozzal írt fel a dokinő...)

Egyébként én nem akartam neki tápszert adni, mert eszik sok tejterméket (túrót, joghurtot) de azt mondták, hogy kell a vitaminok miatt. A rendes tejet meg nem ajánlják még...

Kép
szabus

Ildikó nagyon Sok boldog névnapot kívánunk neked!!!
Puszi
Kép

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok még nem volt időm visszaolvasni, de remélem mindenki jól van. Velünk minden rendben.
Bővebben majd megpróbálok este jönni!!!!
Pusszancs mindenkinek!!!!

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Kedves Ildi!

Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép
szeee

Ildikó!
Mi is szeretettel köszöntünk!
Kép

Kép
gombocka

Hahó, sehol senki???
Na, jó hétvége van
Szeee, megyünk holnap?
Képzeljétek, ma levágtuk a Mincsi haját. Majd teszek fel képet! Olyan kis kopi lett. Remélem azért Melinda megismeri holnap. :wink:
12mm-es.... :roll: :roll:
pusz mindenkinek és további jó hétvégét!

Kép
gombocka

Sziasztok!

Gombócka,

mi mindenképp tervezzük, hogy megyünk. Elvileg ilyen jó idő lesz mint ma, szerintem gyertek a korábbi busszal, majd sétálunk.

Kíváncsi vagyok Mincsi frizurájára.
Nekünk is kellene már hajat nyírni, mert hátul rengeteg lett neki és már elég hosszú is. De a feje tetején kevés is és rövidebb is, ott nem nyírunk :D

Kép
szeee

Szilvi,
reggel megírom mivel megyünk, jó?
Attól függ, mikor kel a fiatalember! :lol:
Ha nem tudunk a negyedes busszal menni, akkor villamossal megyünk.
Szép álmokat mindenkinek!

Kép
gombocka

Ildikó, névnapod alkalmából ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!

Kép
szabus

Köszi lányok! nagyon édik vagytok!!!

Kép
ilgya1

Szeee,
úgy néz ki tudunk menni a korábbi busszal.
plus mögött talizzunk?

Kép
gombocka

OK, de akkor szerintem gyertek eggyel tovább (Városház u.) ott van lámpa a zebránál és találkozzunk a park "bejáratánál".
Én gyerekem még alszik :shock: Nem is, most ébredt:)

Kép
szeee

ok, készülődjetek nyugodtan, megvárunk titeket!!!

Kép
gombocka

Gombócka,
azt elfelejtettem mondani, hogy mikor mondtam neked, hogy láttam egy anyukán lyukas zoknit, utána vettem észre h pont ő öltöztette ott a gyerekét mellettünk és sztem mindent hallott :shock: :oops: :D
még én éreztem magam hülyén, de nem baj, legközelebb biztos hoz ő is pótzoknit, mint én mostanában :lol:

Kép
szeee

:D :D ez jó... :lol: :lol: :lol: itt röhögök. MOst már én is viszek, parázok, nehogy én legyek a következő :lol: :lol:
Melinda, elaludt? Mincsit már a villamoson lehajtotta a fejét, de nem hagytam elaludni, még egy kicsit hintáztunk, aztán feljöttünk, evett egy keveset aztán pillanatok alatt elaludt. :lol: :lol:
Szerinted most pénteken lesz ringató? Írjak a csajnak?

Lányok, Szilvinek már meséltem, úgy beégtem anyósomnál tegnap.
Átmentünk dél körül, mert úgy terveztük a párommal, hogy ott elaltatom a Mincsit és lemegyünk egy kicsit teniszezni. Persze Mincsi nem akart aludni, pedig tök álmos volt, csak ordított.
Anyósom meg jött, hogy menjünk le nyugodtan, majd ő elaltatja.
Én meg mondtam neki, hogy:
-ha velem nem alszik el, akkor a mamával se fog.
De addig addig mondogatta, hogy menjünk nyugodtan, míg a kezébe nyomtam a gyereket, aztán lementünk.
:oops: :oops: Mincsi elaludt vele!!! :oops: :oops: :oops:
Azt nem mondtam Szilvi, de még amiatt is tiszta ideg voltam, hogy van náluk egy macska, hosszú szőrű, minden nap fésülni kellene, de nem fésülik, hull a szőre, mint az állat. Lefektettem a gyereket, rajtam egy barna felső volt...tisza macskaszőr lettem...
Morogtam magamban, hogy ebből a hülye macskából is elegem van....sztem meghallotta. :oops: :oops: mert mikor felmentünk a gyerek egy lepedőn aludt!
Aztán már látványosan szedegettem le magamról a macskaszőrt. :oops: :oops:

Kép
gombocka

igen Rotyi is elaludt de csak 1 órára...
most foglalkoztatom, épp az előbb porszívóztunk.

lepedőn aludt Mincsi :D nagyon helyes :twisted: macskaszőr (miért nincs hányós smiley?)
nem lesz pénteken ringató, mondta a csajszi :(
Képna jó, ez régebben készült, nem ma :oops:

Kép
szeee

Sziasztok!

Nem leszek a héten,holnap megyünk a Tiszára.

Puszilok mindenkit,kicsit és nagyot!

Szilvi!
Olyan tündéri Rotyibébi,hogy csak na. :D le a kalappal! Úgy láccik a csajszik lepipálják az én nagyfiacskámat :oops: :D :D :D

Gomboc!Tudod nálunk hány ilyen volt???Tiszta égés! :oops:
A macskaszőr miatt meg igazad van. :(
Tök jó,hogy tudtok teniszezni! 8) :D
Kép

Puszi! És szép hetet kívánok! Ildikó
ilgya1

De helyesek a gyerekek a képen, Ildi!!! Jó pihit nektek!
Mi ma már megjártuk tolnát-baranyát, hintáztunk, délután megint megyünk. Egyre kevésbé tudok itthon ülni, főleg ebben a szép időben. Csak meleg ne legyen, ez így pont jó...

Kép
szeee

Ildi,
szenzációs ez a kép a gyerekekről. Nagyon édesek.
jó pihenést Nektek!

Mi is most jöttünk meg a sétából, meg a homokozásból....Nem tudom hogy, de még a kukija is tiszta homok volt....

Szeee,
holnap egy közös séta???

Kép
gombocka

OK, merre?

Kép
szeee

Nekem mindegy, csak essen útba játszótér.
Ha van kedvetek gyertek át úgy mint a múltkor.
vagy, megnézhetjük azt a parkot is kőbányán.

Kép
gombocka

OK, akkor megint megyünk felétek. most is úgy 10 felé érünk oda sztem, de még reggel írok

Kép
szeee

Jó reggelt!
ANNA,
jelentkezz, jól eltűntél!
Szabus,
TE is!

Gombócka,
gyerekem kicsinálta éjjel az egész családot, folyamatosan vinnyogott, én az új tejpépre gyanakszom, mert tegnap is ezt csinálta éjjel, akkor kapott először. Ma visszatérünk a régire.
Vagy már megint foga jön, simán lehet, amilyen tempóban mostanában jönnek a fogai...

1/2 7-kor felvert minket, párom elment dolgozni, én felébredtem, ő meg visszaaludt. Húzza a lóbőrt :)
Szóval majd dobok sms-t hogy mikor megyünk...

Kép
szeee

ok, Mincsi is nemrég kelt, most evett.
majd írj vagy hívj

Kép
gombocka

Szeee,
jobb, hogy nem mentünk veletek a CBA-ba. Mincsi végiordította a Spar-t, állandóan a polcokról akart lepakolni :oops: és a hab a tortán: be is kakilt... :P
már 3/4 órája alszik. :shock:

Kép
gombocka

Hahó lányok!
Sehol senki?Mindenki élvezi a hosszú hétvégét? Nagyon helyes!
Mi is nagyokat csavarogtunk Mincsivel és Apával.
Nagy homokozós lett a Mincsi, csak még előszeretettel szereti megkóstizni. :shock:

Szeee,
szerdán rendben hazaértetek?Pizzat sikerült beszerezni?
Nagyon eltűntél te is. :wink:

Anna, Szabus????

Kép
gombocka

Hahó!

Én itt vagyok ám, csak család van, meg program. Mindjárt jönnek anyuék.
Tegnap szabadnapot kaptam, voltam az Árkádban vásárolni. Levásároltam az 50%-os C&A bababónusz utalványt Rotyinak. Vettem neki egy 3 részes nyári együttest 5e helyett 2,5-ért, aranyos.
Persze magamnak semmit se vettem, pedig azért indultam, de valahogy ez a mostani divat, hát nem is tudom... Öreg vagyok már... :?

Kép
szeee

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hosszú hétvége. Mi ma egész nap pakoltunk... Nagyjából rendbekaptuk a gyerekszobát, ami eddig tkp. "lomtár" volt :oops: De még mindig itt tornyosul pár heti vasalnivaló :oops: legalábbis abban a tempóban, amiben én vasalok (napi max. 1-2 db) pár hétig biztos eltart mire eltűnik :lol: ÚÚÚÚtálom.

Meg kiszortíroztam a ruháimat is meg Rotyi kinőtt cuccait. Tejóatyaúristen mennyi rongyunk van. A gyerekcuccokat persze nem adom, de az én cuccaimat odaadnám vmi jótékony szervezetnek. Nem tudtok vmi helyet, ahová lehet vinni?

Úgyhogy Gombócka, bocs, de ezt muszáj volt vmikor megcsinálni, ezért nem is említettem a vasárnapi talit.

Na, megyek Gilmore Girlst nézni :D

Kép
szeee

jó reggelt!

Gombócka,
menjünk v ne?
itt esik most. a francba.

Kép
szeee

hello,
itt is esik, van egy csúnya felhő, de mögötte tisztulni látszik.
mi lehet, hogy megyünk, mert itt a lakásba megőrül a gyerek....
gyertek ti is :wink:

Kép
gombocka

Szabus,
Kipróbáltad már esetleg a Hullalát?
Csak azért kérdem, mert ugye írtad h ezt tennél Zazi tortájába. GOndoltam, én is... :oops: De most van róla egy fórum az nlc-n és nem csak jókat írnak róla. pl. "cukrot azért nem kell tenni bele mert már van benne jó sok. Azért könnyű felverni és tartja meg az állagát mert rengeteg adalékanyag, állományjavító van benne"
Persze ezt nem kell készpénznek venni, de elbizonytalanodtam.

Amúgy vettem olyan kézmosó-fertőtlenítő gélt amit javasoltál egyszer, tök jó! Mivel mostanában sokat bkv-zunk, úútálom ha "buszos" a kezem és úgy kell a gyerekhez nyúlni. Ez a zselé tök praktikus.

Jelentkezz, rég hallottunk felőletek!

Kép
szeee

Gombócka,
OK, meglátom. De csak akkor indulok el, ha csak kicsit esik.
Majd küldök sms-t.

Kép
szeee

sztem ott talizzunk, mert mi se bizti, hogy busszal megyünk.
meg ha esik, akkor nem kell ázni. jó úgy?

Kép
gombocka

nálunk már csak csöpög :lol:

Kép
gombocka

OK, itt se esik már. akkor ott.

Kép
szeee

Sziasztok!

Zazi tiszta takony, és ezáltal éjjel kétóránként kelünk por(r)szívni, gondolhatjátok....

Szeee, a Coránál szokott lenni konténer, én oda dobálom mindig be a felesleges ruhákat, mert pl. a Vöröskeresztnél nyitvatartáshoz kötik, hogy mikor viheted, itt meg mehetsz bármikor. Hulllalát még nem vettem, Nagyim használja, így a dobozát még nem olvastam el, hogy miket tartalmaz. Lehet, hogy tényleg sok az adalékanyaga benne, de úgy vagyok vele, hogy olyan sokszor nem eszünk ilyesmit, persze lehet, hogy aztán a normál tejszínhab zselatinnal is kb. ennyire lenne "káros" Nem tudom. Sütéshez tuti jobb, mert ami maradt, elhozta Nagyi kávéba, és egy nap után is keményebb volt, mint a frissen felvert normál hab.

Gombóc, ég a pofám, elfelejetettem megint elkérni a tortareceptet, de próbálom észben tartani :oops:

Hétvégén vettünk Zazinak egy esernyőkocsit, tök szuper, annyira könnyű tolni, és irányítani, úgy élveztem, a "régit" el is pakoltam a padlásra. A honlapra tettem fel egy videót róla, ahogy Zazi ismerkedik a kocsival. Megrendeltük az ajándékát is a szülinapra, a triciklit, az is szuper, sajna nem volt az üzletben belőle, így nem tudtuk egyből elhozni, de egy hasonlót kipróbáltunk, és nagyon tetszett neki!!!! Ki lehet iktatni a pedál és a kormány funkciót, és tolókarral tudom benne tolni, később meg ő is tud tekerni, 10 hónapos kortól 4-5 éves korig használható!

Hát kb. ennyi nálunk az esemény, remélem, hogy kikeveredünk a takonykórból, mert elég nyomasztó!

Puszi Mindenkinek, ne legyetek betegek!!!!

Kép
szabus

Szabus,
jobbulást Zazinak!!!
Egyenlőre mi még jól vagyunk, bár Mincsi elég nyügi volt éjjel is, remélem, nem lesz beteg.
Ettől az orrszívástól én is mindig kivagyok, bár szerencsére keveset kellett használni.
Megnéztem Zazi videóit. Nagyon sok hasonlóságot véltem felfedezni Zalán és Mincsi között!
Imád ő is pakolni azt látom, átmászni-felmászni. Minden úgy jó, ha a földön van. (újságok...)
Akkor nem csak én rámolok egész nap... :lol: :lol: :lol:
NAgyon jó a kocsitok és ahogy tologatja...úgy szeretnék már találkozni veletek. :wink:
Süti recept miatt ne aggódj, mostanában úgyse sütögetek, no meg le kéne állnom az édességekkel amúgy is, mert elkezdtem hízni... :shock: :shock: :shock:
Majd a járgányról kérünk szépen képet, bár sejtem milyen lehet.

Szeee,
a Centrumnál is van ilyen ruhakonténer, de állandóan szétszedik a hajléktalanok meg a nem idén barnult egyének....
Az Auchan jobb ötlet.
Nálunk Mincsi kinyúlt nemrég, de elég nyügös volt a villamoson is és vagy 20x levette a sapkáját.Télen nem csinálta. :shock: :shock:

Anna,
hol vagytok???NEm ér csak NLC-zni!!! :wink:

Ildi!
Jól telt a tiszai kiruccanás? Pihentél is???

Kép
gombocka

Jobbulást Zazinak!!! Ez a porrszívózás tényleg embertpróbáló...:(

Remélem Mincsi nem lesz beteg. Ez a sapkautálat... :shock: :roll:

Köszi a konténer tippeket.

Mi amúgy 2. napja tök jól alszunk. Egyedüli változás a tejpépben történt, most 2 napja HIPP alma-vaníliás van estére. Már egyszer gyanakodtunk a tejpépre, most megint. Tuti, hogy ő lesz a bűnös. Ezentúl csak ezt a fajtát fogja kapni :twisted:

Ezelőtt sokáig babylove-ot evett.

Kép
szeee

Kép
gombocka

Sziasztok!

Megjöttünk és nagyon jó volt,majd teszek fel képeket is.És mesélek is,de úgy elsz..tam az időt,hogy most mennem kell. Mindjárt jön a doki beadni Rékának a 3 hós oltást.

Szabus!
Zalánnak jobbulást kívánunk mi is!
Megyek megnézem gyorsan a videót!
Nagyon klassz lehet az a tricikli!

Gombóc!
Mi újság Mincsivel?Remélem nem kapta el a takonykort. :(
Olyan rendike vagy! (Tsók)

Szeee!
Nálunk van egy hely,ahol beveszik a ruhákat. :? A játszóház ahová járunk régen idősek otthona volt,és átalakították,de még mindig tartanak ott nyelvórákat idősek részére. A múltkor láttam,hogy hoznak be mindenféle zsákokat tele ruhákkal és cipőkkel,és rákérdeztem,hog ide lehet hozni ilyesmit? (Én is akarok vinni majd gyerekrucikat) És mondta,hogy igen kimondottan örülnek neki,nagyon sok mozgássérült gyerek van és ezt az Alapítványt is ami a játszóházat működteti nekik hozták létre,és ezeket ők kapják meg ill. a családjukat segítik vele.
A múltkor egy babakocsira lett volna szükségük,aztán nem tudom,hogy sikerült-e szerezniük. :(

Anna!
Hogy vagytok?
Beleolvastam este a blogba,de kommentelni már nem jutott időm,későn értünk haza,és fáradt voltam.

Belátható időn belül gyüvök :oops:

Ildikó
ilgya1

Ildi,
klassz, h jól sikerült a pihitek.
ez a játszóház=a cinimuzsikával ahová jártok? mert akkor elvinném a cuccokat ha majd egyszer mennénk felétek a klubba :wink:
Szimpibb mint a konténer. Az ki tudja, hová kerül... Bár a kukánál persze jobb.

Gombócka,
gáz amit belinkeltél, ilyesmit sejtettem. Mondjuk nekem a főzelékeimet megeszi, de a gyümölcsök....:? De úgy néz ki, nem vagyok egyedül...
a leggázabb, hogy a doki azt javasolja h adjon neki zacskós levest... :evil: Basszus, nem ehet ilyesmiket egész életében...
Asszem holnap főzök.... 8)

Kép
szeee

Gombócka,
asszem van még 1 ötletem, h mitől volt olyan nyügi Mincsi az éjjel: HIDEGFRONT - ráadásul marha erős :evil:

Szétmegy a fejem :(

Kép
szeee

Szeee,
én már nem tudom mi baja van, 13 hónap alatt egy normális éjszakánk nem volt... :twisted:
De tény és való, hogy ezek a frontok nagyon megviselik, meg sztem a foga is bántja, megint állandóan a szájában túr.
Egyenlőre takonykór nincs, remélem, nem is lesz.
Éjszakára adok neki egy kis Panadolt, aztán meglátjuk.
Ez a fejfájás utálatos. Engem a melegfront készít ki.

Ildikó,

örülök, hogy írtál.
várjuk a képeket!Irigykedem ám, ránk is ránkférne egy kis kikapcsolódás. De úgy néz ki nekünk várni kell jún. elejéig, akkor megyünk megint Dobogómajor-ba, ahol tavaly is voltunk.
Reméljük Réka jól viselte az oltást!3 hónapos! Úr isten!!!Nem rég még a Mincsiről írtuk, hogy 3 hónapos...jaj, úgy megy az idő.

puszilunk mindenkit.
Nyugalmas éjszakát mindenkinek,, én ma hamar kidőlök az biztos.

Kép
gombocka

Sziasztok,na itten volnék egy kicsikét...

Megvolt az oltás,ilyen csajszit én még nem láttam :wink: :D úgy sajnáltam a kis pici lábiját,ő meg olyan hősiesen tűrte...és nem is sírt :cry:

Szeee!

Nem ugyanaz a két hely,Cini a Műv Ház.-ban van, a Játszóház pedig a volt idősek otthonából lett átalakítva és ez kötetlen,mindenki azt csinál amit akar,van sok játék...
És ráadásul vannak szerdán,amikor van a Műv. Házban a Cini.
a Cini után elmehetünk a Játszóházba,és ott leadhatjuk a cuccot,ha gondolod,sőt még maradhatnátok egy kicsit játszani is,mit szóltok?Gómbócka?Anna esetleg benevezel? És te Szabus?

Most jöttök szerdán?

Írom az időpontokat:
9- 9.45 Cini Muzsika (600.-)
9.45- 10.30 Bukfenc (750.-)
10.30.- 11.15. Cini
11.15.- 12.00 Bukfenc

Melyikre menjünk? :D Én már a múltkor úgy mentem,hogy a 10.30-as Cinire és ott maradtam a Bukfencen is.(ez kötetlenebb,és vannak eszközök is)
Kukk ide:
http://www.gyerektorna.hu/

Gómbócka!
Tényleg Mincsike is most kapta nemrég a 3 hós oltást,és tessék már a 15 hósat kapja nemsoká...

Egy pár képpel bombázlak titeket,de majd albumot is akarok csinálni,megint túlzásba estem :D

Réka ilyen jól érezte magát:
Kép
Dávid bűvöli a vízet:(kerítésen keresztül:)
Kép
Kedvencem: (Tavaly óta hattyúk is vannak a tavon)
Kép
Dávid hol egyik motorjával,hol a másikkal motorozott:
Kép
Kép
Manesz napozik:
Kép
Sokat sétáltunk:
Kép
Nekem ez annyira tetszik:
Kép
Cserkeszőlő:
Kép
Naplemente:
Kép
Házikó:
Kép

Lehet,hogy így is kicsit sok lett :oops: :oops: :oops:

Szabus!
Tök jó az a kocsi! :D Zazi ahogy tologatja,hát eszméletlenül aranyos!

Jó éjt!Ildikó
ilgya1

Ezt a szar időt!
Az éjszakánk se volt különb a tegnapinál. :cry: :cry:
Már apa is kivan, csináljak a gyerekkel vmit. Mondom kösz...

Ildi,
mint mindig szupi képeket csináltál! Olyan arik vagytok mindannyian, sugároztok. Olyan jól nézel ki te is!
Réka meg igazi huncut azzal a mosollyal.Már most...mi lesz később?
És Dávidnak az a moci, hát nem semmi...
És ilyen közel van a víz...a párom is írigykedne, imád horgászni.

Mennem kell, Mincsi rángat egyfolytában

Kép
gombocka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?