Új privát üzeneted érkezett!

Mégegyszer köszi a jókivánságokat, annak fényében hogy a testvéreim nem csak hogy nem jöttek el a kicsi lányom elsö szülinapjára de ma még egy sort, mailt, telefont vagy posta galambot sem küldtek hogy forduljunk fel, igazán jól esik hogy így látatlanban is gondolnak ránk kedves emberek!
Na kifújtam az orrom.

Szila
Menö lett kép nagyon tetszik, képzeld én is csináltam már montázsokat,hasonló módon, most éppen naptár variációkat gyártok így magamnak.
Többféle szerkesztöm is van a kedvecem a Photo Studio 2000SE a tiédet nem ismerem az nincs meg!

Zsuzsa
Küldtem levélkét!
Itt is megírom, hogy szerintem tanulni sohasem késö, aki meg tudja oldani minden tiszteletem az övé ha neki áll.
Nálunk apukát nem zavarja neki nincs éretségije de még így is többet keres mint az átlag akinek van és öt igazából ez érdekli, hát ez is szempont, söt engem biztat is csak neki ne kelljen többet vállalnia a gyerekekböl /tehát jó formán semit/ mint eddig. Így elég macerás!

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Dzsili: nagyon jó a kép! Kép

Solya: fejlõdésrõl is akartam írni délután, de végül kimaradt. Balu 16,5 hónapos. Nem mutogat testrészeket, csak a köldökét fúrja mindig, akármit kérdezek tõle KépKép Szobatisztaság meg szerintem még tök normális, hogy két évesen pelusos.

Már egész sokszor elõjött a tücsökzene itt a topicban. Rebivel nemrég beszéltünk arról, hogy amit ott csinálnak, akár mi is megcsinálhatnánk pl a hétfõi talikon. Egy kis éneklés, zörgés ritmusra mindenféle tárgyakkal stb. Mit szóltok az ötlethez?

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory!
Szerintem nagyon jó ötlet! Kép Csak kéne valaki, aki volt már Tücsökzenén, nem? (bár az én egyik diplomám elvileg énektanításra szóló engedélyt is tartalmaz Kép)

ZSuzsi! Merre vagytok? Kép

Már rég akartam, de nem volt rá idõm: annyian drukkoltatok nekem epeügyben Kép, és úúúúgy akartátok tudni, hogy mit fõztem vasárnap, hogy most elárulom Kép Nekünk nagyon ízlett! Kép

Tehát: kell hozzá lebõrözött, kicsontozott csirkemell, ezt be kell sózni. Egy kis tálba a következõ pácot gyártani: melegített méz (6-8 ek), bele két fej fokhagyma összezúzva - ez lehet kevesebb is, õröltfahéj (talán fél kiskanálnyi?) és friss gyömbér apróra vágva (kb. akkorka, mint egy kisebb fokhagymagerezd) A besózott husit ezzel kell megkenni, mindkét oldalát és egy jénai tálba fektetni õket (nálam 3 sornyi lett belõlük). SEmmi plusz zsiradékkal, lezárt fedõvel kell sütni sütõben, míg puha és piros nem lesz. Ereszt levet magától, nem kell alá semmi! Míg sül, apró kockára kell vágni almát (2 db), körtét (1), rácsavarni egy fél citromot és egy teljes narancsot, tenni bele fagyasztott megggyet és ananászkonzervet meg mazsolát - de biztos jó mással is! És a "kell"-eket meg a mértékegységeket is úgy értsétek, hogy én így csináltam, de sehol ilyen receptet nem olvastam, úgyhogy kedvetek szerint ferdíthettek rajta! Kép Ezt az egyveleget a megsült husira öntöttem, pároltam még egy ideig fedõvel, majd mikor már sok leve volt, fedõ nélkül is. Aztán leszedtem a gyümiket a lével együtt és "szárazra" sütöttem ismét a husikat. Egyszerû fõtt rizst csináltam hozzá.

A kencéket egyébként megcsinálta valaki?

Jóéjt!

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!

Lányok,
igen parázs vitáról olvastam most a Szoptatás - kitõl ne fogadj el tanácsot topikban (szoptatás - tápszerezés témában). Igen érdekes volt olvasni a kül. hozzászólásokat. Ha ráértek, nézzétek meg feltétlenül.

Cory,
ez tök jó ötlet, lehet, hogy végre valahára már mi is eljutunk valamikor egy talira. Mi holnap valószínûleg az egészségesrendelés után elmegyünk a Faluházba a Tücsökzenére, megnézzük, hogy milyen.

Üdv
Szila
szila

Márti,
nyam-nyam, ez nagyon jól hangzikKép.

Szila
szila

Sziasztok!

Márti: Rebi már volt ilyenen. Onnan jött az ötlet Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Tikk!
Utólag, de nagyon boldog születésnapot kívánok neked én is!
Átugrottam a madárházas topicba és szomorúan láttam, hogy az én Petimrõl nem készült egyetlen fénykép sem! Ugye legközelebb nem hagysz ki bennünket sem?

Dzsili!
Nagyon jók a képek!

Márti!
Ez istenien hangzik, gyorsan le is mentem, tudom már mi lesz a hétvégi menü! Hol lehet friss gyömbért kapni?

Szilvi és Peti
bszilvi

SZilvi!
SZerintem a nagyobb élelmiszerüzletekben (kaiser's, INterspar biztosan van!) És a Múzeum krt.-i bioboltban is -
de azt hiszem, az nektek nem nagyon esik útba.

Cory! Arra emlékeztem, hogy ZSuzsiék járnak, arra is, hogy SZila készül menni, meg arra is, hogy vki volt és nem jött be nekik - csak arra nem, hogy az ki volt! Kép

Márti++
márti

Sziasztok!

Rebi: gratulálok az ötösödhoz!!! És köszi az infót a kukoricás pelusról. Már épp azon gondolkoztam, hogy fogom megtalálni, mert azért a Csalogány nem túl rövid utca.

BMárti: csak mondogattam Tominak, hogy fújd-fújd, és "szuszogtam" neki, aztán csinálta.

Solya: Hagyd a házimunkát! Inkább sétálj a gyerekekkel, mindegy, milyen az idõ. De most nálunk süt a nap, úgyhogy küldök Neked is belõle Kép Kép Kép A peluskérdés teljesen gyerekfüggõ. Van, aki utálja és hamar rájön, mit is kéne csinálni, van, aki épp ellenkezõleg szereti a jó meleg (brrr) pelust és csak késõbb hajlandó megválni tõle. Ilyen volt pl. Dani fiam. Õ csak 3 éves korára lett szobatiszta. Akkor viszont egyik napról a másikra. Ne szomorkodj!!! Ebéd után pl. aludj egy jót Te is, máris vidámabban látod a helyzetet. Ja, és gondolj arra, hogy most már mindjárt jön a tavasz Kép Kép Kép

Márti: húúú, de éhes lettem! Nagyon ínycsiklandozóan hangzik ez a recept.

sok puszi mindenkinek
bogancsi és orrfúlyó Tomi Kép

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Jajjajjaj!
orrfúJó
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Mégegyszer mindent KÖSZÖNÖK!

A tegnapi könyvben azt is olvastam, hogy egy átlagos kétéves szókincse 50 szó. Ma, tiszta fejjel elkezdtem számolni. 110-nél megálltam! Inkább legyen az ember gyereke okos és szép, mint égimeszelõ!
Máté pedig megörvendeztetett azzal, hogy immár fókázás helyett tényleg mászik!
A nap itthon kisütött, valaki elfújta az összes felhõt! Kint hull a hó és hózik! Én telisteli vagyok energiával és most rohanunk, mert a C&A-ban nagy leértékelés van és Sára kezdi kinõni az anorákja naciját!

Legyetek mindig ilyenek!
Köszi!
Sziasztok
A régi Solya
solya

Hogy lehet a kis Vigyorgót besárgítani???????
Puszi
Solya
solya

Gyorsan írok,a ztán bedõlök Vili mellé. Megint háromszor kelt éjjel PEdig most semmi oka. Volt valaki akinek a csemetéje amikor elkezdett mást is enni anyatejen kívül kezdett ébredezni sokszor?
(Erre azért gyanakszom, mert idõnként õrült pukik jönnek belõle, de azt igazán meg tudná oldani nélkülem is. Ja és vacsira sose kap semmi puffasztót, meg egyébként sem)

Márti!
ÉN megcsináltam céklakrémet, de valahogy nem jött be. Vitya szerint a színe is borzalmas, nekem meg nem ízlett, mert a dinsztelt hagymától túlzottan édeskés lett.

Cory!
Jó ötlet, he nekem nem kell énekelnem, meg zörögnöm Kép.

Tikk!
Boldog szülinapot! Kép
Éljenek a vízöntõk! Férjecském is é én is az vagyok!

Off. Mivel többségnek programozó a férje ezért bátorkodok írni. Férjem otthagyja a céget, mert tök bizonytalannak tûnik, közben konkrét melókat csiná nekik órabérbe, meg egy korábbi melóheyének is dolgozik konkrét projectet. Mire annak vége kell rendes munkahely (neki eddig összes meló az ölébe hullott, sosem kellett utána mennie, most kell). Szóval ha tudtok olyan helyet, ahol villamosmérnök- programozót keresnek jó pénzért lécci szóljatok.
Öröm az ürömben: megint itthonról fog dolgozni amg nincs új állása Kép

Köszi.

Norci
norci

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a köszöntést.Kép Volt szép tortám, de mivel a párom a zutolsó pillanatban akart mindent megoldani, csak 12 gyertyát kapott.KépKépKép Könnyedén elfújtam.Kép Hanna is segített persze.Kép

Képzeljétek nagy nap a mai, Hanna 10kg lett!KépKép 2 hét alatt 40 deka hízás.Kép Voltunk ma elköszönni a dokinénitõl meg a védõnénitõl. Õket nagyon sajnálom itthagyni, szerettem õket, tényleg.
Hossznövekedésrõl annyit, hogy a 2.évben elvileg havi 1cm. Hanna 59cm-vel született, 80 volt 1 évesen most 81.

Beja! Gratulálok a cipõs sztorihoz, még jó hogy nem tud beszélni szegény Bácu, képzelem mit tudott volna mondani.KépKép

Szila!, BMárti, ha tudtok vagy hallottatok jó orvosról akkor várom a jelzéseket.

BSzilvi, nagyon sajnálom, hogy Petirõl nem lett kép.Kép Nem tudom hogy maradt ki, nem direkt volt elhiheted.Kép

Norci! Elvileg nagyon sok minden miatt felébredhet a kicsi éjjel, sose tudhatod miért. Van hogy mi is felébredünk, csak már nem sírunk.Kép

Cory! Tök jó az ötlet!

Rebi! Gratulálok a vizsgádhoz, nem is kell neked tanulnod.Kép

Na most megyek és rámolok tovább, de még jövögetek, mert péntek estétõl nem lesz internet egy darabig.KépKép
Már elõre hiányoztok!

Szép napot mindenkinek!

Tikk
tikk

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a gyogyókat, ma már sokkal jobban vagyok!Kép

Tikk!
Boldog szülinapot!(utólag isKép) A pakoláshoz pedig csak kitartást!

Dzsili!
Nagyon jók a képek! A szülinapi torta, hogy ízlet Napcsinak?
A "földre dobom magam és hisztizek" nálunk is divat volt, de Zsani meglepõen hamar leszokott róla. Most a "mérgemben kiabálva ugrálok" van porondon... és még biztos van más figura is a tarsolyában.Kép

Szilvi
sztigris

Sziasztok!

Bogancsi: Balu a szájával utánozza az orrfujás hangját, de ennyi Kép

Norci: az én fickóm is munkahelyet keres.

Tikk: gratula a 10kg-hoz KépKép

Voltunk játszóházazni a szemközti bölcsiben. Balu nagyon élvezte Kép 316Ft 9-12-ig, van sok játék, ha késõbb szükség lenne rá, akár ott is lehetne hagyni, vagy külön befizetve akár ott is ebédelhetne velem vagy nélkülem is. Hazafelé viszont érte egy kis baleset. Egy nagy kutya lerohanta, és fellökte. Azóta rettenetesen anyás, alig aludt, elaludni is alig tudott. Kép

Solya: Kép = : ) szóköz nélkül
Kép = : ( szóköz nélkül

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Dühöngeni jöttem, elõre is bocs miatta, de ki kell írnom magamból.
Össze vissza pocsék napom van, a fiam is hülyébb a sokévi (nincs is még sok éves Kép) átlagnál, de ami a CORA-ban van, az teljesen kihozott a sodromból.
Ma kezdõdnek a baba-mama hetek. Na, elkocogtunk szétnézni. Érdekeltek volna az akciós babazoknik és harisnyák, úgyhogy a zokni és harisnya rovatban kezdtem. Na, ott nem volt belõlük egy szál se. Gondoltam grrr..., és átmentem a bébi osztályra szintén akciósként hirdetett Nestlé körte bébidesszertért. Vagy 10 percig percig keresgéltem, de a Nestlé kaják között minden volt, csak körte nem. Grrr... Mikor dühödten ott akartam hagyni az egészet, akkor megláttam (közvetlenül a "Babazoknikat és harisnyákat keresse a zokni osztályon!" tábla alatt) az akciós zoknikat, és a harisnyák közül a 790 Ft.-osat. (Az árat csak a katalógus miatt tudom, kiírva nem volt.) A zoknik úgy voltak ömlesztve, mint valami túrkálóban, méret és szín vegyesen. 15-20 perc bányászás után sikerült 5 különbözõ 22-23 méretût kiválasztanom. Harisnya kétféle mintával volt. Az egyik féle 68-74-es, a másik 80-86-os méretben. Kép Az 590 Ft.-ért hirdetett sima fehér harisnya sehol. Akartam még venni szintén akciós textil pelenkát, de abból se volt egyetlen darab se a baba-osztályon. Vettem helyette egy 990 Ft.-os Chicco babakanalat, nem vagyok normális.
Megnéztem még a pelenkákat. Dobtam egy hátast, hogy a Pampers pelenkák milyen drágák, és egy újabb grrr...-t, mert nem volt nagy csomagos Huggies pelenka M-es méretben. Viszont volt kis csomagos. Az volt kiírva alá, hogy Huggies pelenka, M-es méret, 31 darabos, 1599,- Ft, 51,58 Ft. darabja. Na, ez már egészen jól hangzott volna... ha a felírat felett nem 27 db.-os csomagok lettek volna. Kép Ja, és a szintén akciósként hirdetett Pampers popsitörlõ duopack-nak se volt se híre, se pora a bébiosztályon. Volt helyette egy darabos és dobozos, jó drágán.
Eszembe jutott, hogy kell még elemet is vennem, mert Lacika játéktelefonja lemerülõben van, úgyhogy átvágtam a CORA-n a mûszaki osztály felé. Nini, a fõbejárattal szembeni akciós kirakodásban is vannak babás dolgok, csakhát nekem a másik bejárat volt közelebb. Na, itt találtam körte desszertet, és kétféle tejpépet, Nestlét és Mildit. Az ára egyiknek se volt kiírva. Az összehasonlíthatóság kedvéért a baba-osztályon lehetett kapni Milupa és Mildi tejpépeket. De (valami öröm!) megtaláltam a textil pelenkákat és a fehér harisnyákat is. Hurrá. A harisnyák rúdra fûzve voltak, a rúdra az volt kiírva, hogy 62-92 méret. Kép Ha viszont jól megnézegette az ember lánya, volt rajta hihetõbb számozás is, 74-es méretig. Kép De ahhoz, hogy erre rájöjjek, végig kellett bogarásznom az összeset. Kép
Visszaballagtam az illatszer osztályra, persze nem volt gólya-teszt, de amikor onnan elindultam a kenyeres rész felé, akkor felfedeztem az illatszer és a cipõ osztály között felhalmozott Huggies pelenkákat, amik (bár nem voltak benne a katalógusban) szintén akciósak, méghozzá egészen jó áron, 50 Ft. alatt jön ki darabja. Felmarkoltam belõle egy csomaggal, végiggondoltam, hogy nem is kell kenyér, és tovább mentem a tejtermékekhez.
Tejfölbõl és kefírbõl a 4 db.-os családi csomagolást szoktam venni, kicsit olcsóbb is, és jobban el lehet helyezni a szatyorban, nem dõl-borul egész úton. Na, de most kefírbõl nem volt. Sebaj, vettem 4 különállót, és tovább mentem a zöldséges felé. Ott, a tejes pult belsõ végénél, halomban álltak a családi csomagolású kefírek, egy jó nagy betûs AKCIÓ felírat alatt. Akkor már egészen hisztis voltam, szépen kipakoltam a 4 db. különálló kefírt oda, az akció felírat alá, és vettem helyette egy 4 darabosat.
Eléggé szándékos szívatás ízét érzek az egésznek, mert ha nem járom be 4-5 körben az egész árúházat, nem számolok utána mindennek, és nem figyelek oda nagyon, akkor simán meg tudják velem vetetni a legdrágábbat mindenbõl, miközben én el vagyok varázsolva, hogy milyen kedvezõek is az akcióik. Kép
Ja, és annyira bepöccentem, hogy már csak hazafelé ballagtomban jutott eszembe, hogy nem vettem husit a vacsorához. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

=Kép
solya

BMárti!
Teljesen megértelek.
Sajnos ezekkel a hiper(szuper)marketekkel nekem is meggyûlik a bajom. Szombaton voltam az AUCHAN-ba és ott volt nagycsomagos Huggies Maxi(9-18kg), de az Zsani nagy pocija miatt nem jó. Helyette Huggies Freedom M(8-14)-et szerettem volna venni, mert az már bevált a pocakra. Nézem, nézem a kiírt árakat: 1599,- azaz 48,-/db! Meg is örültem neki, de utánaszámolva az barátok közt is 51-52,-! Ezután vettem észre, hogy van 27 és 31db is, szépen elmentem az árellenõrzõhöz, hogy most melyik mennyi? Elõször nem hittem a szememnek: mindkettõre 1599-et írt ki. A 27 és a 31db is ugyanannyiba kerül? Úgy felhúztam magamat ezen, hogy visszaraktam mindkettõt.Kép

Szilvi
sztigris

Cory!
Amilyen hülye vagyok, azt hittem az = is hozzá tartozik!
Köszi!

Lányok!
Voltunk a C&A-ban és 3-dbos rövidujjú bodykat vettem 5 euróért! Ha jól számolom, kb. 400 ft/db. Szintén 5 euró volt pizsirugdalódzó és még egy csomó tökjó tavaszi cuccos elérhetõ áron, jó minõségben.

És a hangulat is jó volt. Igaz én is turiztam, mire méretet találtam! Kép És mindezt nem dicsekvésbõl írtam le, hanem mert úgy tudom, az Árkád Üzletházban van egy C&A és lehet, hogy otthon is leértékelés van! Van amit féláron lehet kapni! Sajnos én egy 25 euros tavaszi dzsekibe szerettem bele a friss áruból, de most keresem az indokokat, miért éri venni a kölköknek! Kép

Tikk!
Ha szereted a doktornénit, miért hagyod ott? Nagyon muszáj?

Solya
solya

BMárti: most "röviden és tömören" Kép megfogalmaztad, miért preferálom a sarki kisboltokat a hiper-szuper marketekkel szemben.

Laura
p_laura

BMárti!
Ja, és a történtembõl kihagytam, hogy Zsaninak 890-ért láttam nyári ruhákat. Nagy örömmel válogattam neki a sok csinibbnél csinibb ruha közül, végül 3-at vettem meg neki. Csak a pénztárnál lepõdtem meg, hogy a 890 Ft helyett 1490 Ft volt 1 ruha! Nagyon arik a ruhák és talán így sem volt drága, de ezekkel a kiírásokkal jól rászedik az embert.

Szilvi
sztigris

Solya! Mert elköltözünk.Kép

Tikk
tikk

Lányok!
Ma olyan jó napom volt(eddig legalábbis)!KépKépKép A torokgyuszim kezd javulni, a nózim se emlékeztet már annyira egy ízzó vörös gombócra, de a legfontosabb, hogy Zsanival olyan jól elszórakoztunk egymással.Kép Egész nap nagyokat hancúroztunk és a végén játék közben aludt el.KépKépKép A karomba vettem, hogy az ágyra fektessem, de rájöttem olyan régen szundikált már a kezemben, így kihasználtam az alkalmat. Persze nem sokáig bírtam erõvel, de olyan jó volt érezni és látni, ahogy békésen szundikál...nemrég még olyan picike volt... na abbahagyom, mert most nem az orrom folyik...

Pussz mindenkinek és csakazértis legyetek jókedvûek!Kép
Szilvi
sztigris

Tikk!
Azt tudom, de messzire? Mi sem a körzetihez járunk!

BMárti!
Ajánlottam volna a doktornéninket, de nyugdíjba ment! Ti kihez tartoztok? Most olvastam - tök máshol, hogy nem vagy vele megelégedve! Hát úgy néz ki, hogy az új dokinkkal én sem! Nagyon úgy áll a helyzet, hogy a régi magánrendelésére fogunk járni. Csak még azt nem tudom, mennyiért! Kép
De nekem a Fridrich doktornõ is tetszett! Úgy adott oltást, hogy egyik Manócs sem sírt! És minden hülyeségemre válaszolt! (Sokat helyettesített, míg beteg volt A Doktor Néni!) Ja! És Békásra járunk!

BMárti! Menta!
Hátha tudtok segíteni!
Sárának lassan ovi kéne. A III.-ben, mert egyébként itt lakunk, a Pókon. De azt mondják, az ottani ovi elég szar. Mindkettõ. SIma magánoviba nem szeretném járatni, a spécikrõl még nem tájékozódtam. És olyan ovi kéne, ahová Mátét korengedménnyel felveszik szept-tõl. És olyan, ahol az óvónõ szuper és jó a hangulat és húst is adnak a gyerekeknek és nem kérnek délutánra chipset a szülõktõl!
És azt sem tudom, ha csak 2004. tavaszától jár majd Sára oviba, akkor mikor kell beíratni? Még az idén? És ha decemberi születésû évvesztesnek számít? És akkor csak jövõre kell elkezdenie? Szóval most ez borzolgatja az idegeimet! Meg az, hogy a Békási topicot megtaláltam, de az óbudait nem... Járkálok még egy kicsit körbekarikába, bár már káprázik a szemem!

Köszi
Solya
solya

Tkk!
Ezt tudom, de arra senki nem válaszolt, hogy volt-e hasonló tapasztalata.

Cory!
Hogy hogy Csala is állást keres?
(Igaz legutóbb is Vityával egy idõben váltottak

Norci
norci

Solya: örülök, hogy megvidámodtál!!!

Tikk: legyetek szívesek, gyorsan intézzétek a netet az új otthonotokban!!!

cory: szegény Balu!!! Itt is annyi kutya van szabadon, hogy õrület. És sose tudhatja az ember, miféle. Csak az a baj, hogy nem szegény kutya a hibás, hanem az a hülye gazdája!!!

BMárti: na, ezért utál férj vásárolni!!! Azt hiszi az ember, milyen jó, mindent egy helyen, meg jaj de jó olcsó. Aztán, ha nem koncentrál, akkor úgy átvágják, hogy csak úgy nyekken.

Dani sírva jött haza, mert megkapta a félévit Kép Magatartás, szorgalom: 3; angol: 2; tesi: 3 - na ehhez azért hozzá kell tennem, hogy ez "magatartás-jegy", mert különben õ a legjobb az osztályban. A többi négyes-ötös, rendben. Hát, én sem dícsértem meg, csak megbeszéltük, hogy ezentúl szépen újra átnézem a leckéit, és ha gondja van, akkor kérdezzen - apjától, tõlem, a lányoktól. Egész megsajnáltam, mert tudom, milyen fontos neki az elismerés. Nehéz eset, azt tudom. De kevés tanárnak van kellõ empátiája és fõleg sok a gyerek. Na, mindegy, ez már az én ügyem. Bocs, hogy OFF voltam.

bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!
Köszönjük a gyógyokat! Hát gyógyulgatunk lassan... Réka még köhög, de néha már túlságosan is jól van. Luca ma szerencsére csak hõemelkedett volt, és jobb kedvû is, mint tegnap.
Tikk! Boldog 12.Kép szülinapot!!!
Bogancsi! Tominak gratulaKép az orrfújáshoz!

Norci! Sajna semmi okosat nem tudok a felébredésre.

Végre találtam hosszas keresgélés után spanyol nyelvû babás fórumot! (Mellesleg a WHO ajánlását kerestem, de az internet már csak ilyen!) Szóval most gyûjtögetem a bátorságot, és megpróbálok írogatni. Már csomó mindent elfelejtettem, de azért az olvasás még egész jól megy. Csak belejövök az írásba is!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

BMárti,
hát ez tényleg Kép! Nekem a bébicipõk tetszenek nagyon, meg hát kellene pelenka és popsitörlõ is. Na, majd gyûjtök erõt.

Norci,
Bence kérdezi, hogy férjed ért-e a(z) unix-rendszerhez. De írhattok is neki emailt, és ott bõvebben meg tudnák beszélni a dolgokat. email: bob@ngo.hu Éppen keresnek pár embert.Kép

Cory,
te férjed mivel foglalkozik?

KÉpzeljétek, ma voltunk egészséges rendelésen: Hanga egy dekát sem hízott, 77-78 centi. A rendelésen találkoztam anyukatárssal és megbeszéltük, hogy csinálunk egy mama-baba klubbot. Menta, szerintem majd rád is szükség lenne, ha lesz majd idõd. Nem tudom még, mikor, mert még nagyon kezdeti stádiumban van a dolog. Aztán elindultunk a Tücsökzenére. Léptünk volna be a Faluház ajtaján, és az én drága kislányom bealudt. Úgyhogy lõttek a Tücsökzenének. Utána sétáltunk egy jó nagyot a tó körül. Délután tök jól elvolt (bár sokat nyüszizett a foga miatt), aztán olyan 5 körül kezdett álmos lenni (akkor még nem volt vészes a dolog), de elaludni sehogy nem akart. 6-kor már ment a cirkusz rendesen, majdnem elaludt, mikor telefonáltak, na attól kipattantak a szemeiKép. Úgyhog kajáltunk, fürödtünk és cici. Ebbe úgy belealudt, hogy arra sem kelt fel, hogy az ínyét bekentemKép. Már vagy 20 perce alszikKép.

Tikk,
itt Kalászon két doki van: egy nõ meg egy férfi. Mi a dokinénihez járunk. Õ nagyon szereti a gyerekeket, foglalkozik homeopátiával is. A dokibácsi egy morózus, szigorú férfiember, aki viszont nagyon-nagyon jó diagnoszta. Az én tapasztalatom szerint (tavasszal a dokinéninket helyettesítette) egy kicsit súlymániás lehet, mert mikor Hanga nem hízott úgy, ahogy a könyvben írják (mert még akkor nem tudott könyvet olvasniKép, mondjuk most is még csak az "á" betûnél tartKép), egybõl a tápszert javasolta szopi elõtt! 30 grammot. Még jó, hogy olvasom a Babanetet. Amúgy jó ovos a hozzá járó anyukák szerint.

Megyek, mert odakozmál a kajám.

Szila
szila

Sziasztok!

Szila: az én fickóm is programozó Kép

Norci: ezt majd inkább személyesen.

cory

cory
Budapest

Szila!

Igen ért Kép majd ír mailt. Köszi.

Vili is elaludt fél 8-kor ( újabban kilenckor szokott) 2 perc alatt, 4 perc múlva le is tettem, aztán felébred fél kilenckor, mert akkor szokott szopizni és ébren tetem vissza a kiságba, mondtam bújjon a macijához õ is alszik, no el is aludt. Drukkoljatok az éjszakához is!

Norci
norci

Cory!
OKés.

Norci
norci

Sziasztok!

Ha már az állás témánál tartunk! Kép Nem tud valaki (esetleg a férjek Kép) otthon végezhetõ munkát? Nagyon kéne!

cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Csak beneztem es gyorsan potolom a hianyossagaimat!
Dzsili!
Nagyon boldog szulinpaot kivanok utolag is Napsikanak! Nagyon edes a fenykepen!
Kép

Tikk!
Neked is nagyon boldog szulinapot kivanok utolag is!
Kép

Danimama
danimama

Cory, Norci!
A férjem a MINOR Rendszerház Holdingnál dolgozik. Ez egy kicsit nagyzolosan hangzott. DE ez a cég számítógépekkel foglalkozik. Ebben vannak kisebb kft-k, amik különbözõ területet ölelnek fel. A férjemék Kft-je például szünetmentesek forgalmazásával, karbantartásával foglalkozik többek között. Ide pl. keresnek villamosmérnök kereskedõket. Meg azt is mondta, hogy az egyik részlegen programozókat is keresnek, de bõvebbet most nem tud mondani, mert a héten már nem megy be a központba. De ha érdekli valamelyikötök férjét, akkor majd kitalálunk valamit, hogy bõvebben hogy lehetne többet megtudni. Egyébként a cég a III. ker-ben a Vörösvári úton van.

Itthoni munka engem is érdekelne. Még nem áll a feje tetején a lakás.Kép Ez így persze nem igaz.

A Corás vásárlásokhoz nekem nincs türelmem.Kép Viszont a férjem nap mint nap az Auchan vagy a Cora mellett jön haza felé, úgyhogy õ szokott bemenni vásárolni. Nem azt mondom, hogy szereti, de mindig jó dolgokkal állít haza.KépKép Kaját is, és ruhákat is szokott venni.

Na most egyenlõre ennyi.
Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Cory,
akkor - ha gondolja - férjed is írjon mailt Bencének (nem csak egy embert keresnek).

NOrci,
éjszakához: KépKépKépKép. Nekünk is elkél egy kis (na jó, NAGY) szorítás, mert a dokinéni mondta, hogy napok kérdése a felsõ fogacska (fogacskák).

Chamomilla: ma megkérdeztem a dokinéninket az adagolásáról. Azt írta fel nekem egy papírra: napi 3x3 (szóban hozzátette: minimum - szóval helyzettõl függõen lehet többször is *legalábbis én így értettem*).

Az itthoni munka engem is érdekel!!! Nagyon!

Ja és még valami: Cory és Beja, még régebben beszéltünk róla, hogy nektek sem bolyog a babakocsi bolygókereke. Ti vittétek szervízbe? Mert apa ma elvitte a mienket végre, és ott azt mondták, hogy ez típushiba, sz*r tervezés, de van valami bizgentyûjük, és meg tudják normálisra csinálni.

Szila

Ui.: Krisztinke, Szilvike: léci írjátok meg még egyszer az adataitokat (anyuka neve, gyerkõc neve, születés ideje, helyszín, lakhely, többi gyerkõc), mert olyan gyorsan archiválódunk, hogy nem tudom most visszakeresni és szeretném a friss táblázatot feltenni.
szila

Lányok!
Hol van az a Madárházas topik, ahol a fényképek vannak a taliról?

beababa

Sziasztok!

Szila: hol van a szervíz? Mennyi idõ alatt csinálták meg? Mennyibe került?

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Cory! Akartam is kérdezni, hogy milyen volt a tücsökzene! Én nagyon benne vagyok, hogy oldjuk meg magunknak hétfõnként!KépKépKép

Márti! Mik derülnek ki? Én csak szerettem volna énektanár lenni, de egyik kicsit messze kanyarodtam tõle!Kép

Tikk! Boldog szülinapot!Kép Apukámnak ma van, és a férjem is vízöntõ! Remélem a második gyerkõcünk is az lesz! Szeretem a vízöntõket!Kép

Tikk mégegyszer!Kép Igen, van, hogy mi is felébredünk, de én sírni is szoktam!!! Kép
Egyébként a te módszereddel élve, most én sem mondok az éjszakákra semmit, de köszi, jókat alszom!Kép (KOPP-KOPP-KOPP bal kézzel és alulról)

zafi
zafi

Cory,
a Brendonnal (ami a Váci úton van a Reno udvar társaságában) szemben van a babakocsiszervíz. Apa ma de. vitte be délutánra kész lett volna, de csak négyig vannak, úgyhogy holnap reggel hozza csak el. Még van rá garancia, úgyhogy nem kell fizetni, de majd holnap megkérdezi.Kép

Szila
szila

Szila: köszi, még a miénk is garanciális Kép
cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Persze, béna vagyok Kép Az otthon végezhetõ meló a fickómnak kéne, és programozástipusú Kép
cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Zafi!
Megneztem a profilod, tunderi!

Zsuzsa! Danimama! Tikk!
Utolag is boldog szuletesnapot!

Borcsa!
Jobbulast az egesz csaladnak!

Szilvike!
Udv, kozottunk!

Szilvi!
Jobbulast neked!

Rebi!
Gratula a vizsgadhoz!

fogmosas:
Madikenek eleinte ujjra huzhato kis kefeszeruseggel dorzsolgettuk az inyet, miota meg mar van foga Gerber fogkefet es fogkremet hasznalunk. Szerencsere o nagyon elvezi a fogmosast.

Dzsili!
Nagyon jo a kep Napsugarrol! Jaj de szep egy eves nagy lany mar!

Szila!
Nagyon tetszik a profilodban levo kepek a szep Hangarol!

Bogancsi!
Gratula Tominak az orrfujashoz!

Tikk!
Gratula Hanna novekedesehez, sulyahoz!!!!

Cory!
Szegeny Balu, nem is csodalom, hogy igy megviselte a kutyas eset. Kép

Velunk semmi kulonos, eddig nem jelentkeztem mert vegre nagyon szep ido van/volt nalunk es nem fer minden bele az idombe, igy valaszthattam, netezek vagy setalunk. Igy a seta mellett dontottem. Ilyenkor 2 orat lent vagyunk a haz elott a parkban. A nagyobb lanyom is jol eljatszik ez ido alatt lent. A legnagyobb gond, hogy Madike ha fent van allandoan ki akar jonni a babakocsibol es setalni, persze o meg csak fogaszkodva tud setalni, igy egy ido utan mar a derekam felmondja a szolgalatot. Lehet, hogy oregszem Kép

Vegre kibujt a 6. fogacska is. Na ami a fogak kibujasanak sorrendje illeti arrol mi is meselhetnenk, alul mar negy foga volt mire kijott az egyik felso, akkor egy darabig ugy volt 5 foga, hogy alul 4 es felul egy Kép Most mar legalabb felul ketto van Kép

Es vegre mar nem csak kiabal nekem. Matol mamama vagyok neki, a dede-t mar regota mondja az apjanak, mar kezdtem feltekeny lenni Kép ez abbol jon hogy a Fatime mom-nak szolit engem, az apjat meg dad-nek. Persze a Fatus hasznalja az anyut is es az aput is. Kicsit aggodom, hogy a Madike elobb tanulja meg az angolt mint a magyart. Pedig csak magyarul beszelek hozza. De a korulottunk levo emberek (szomszedok, boltosok, ferjem kollegai, doktor bacsi...gyerekek.....) mind ugye angolul beszelnek es sokkal fogekonyabb ra Kép

Na es a legujabb, minden zenere tancol, vagy ha nincs zene akkor a sajat babanyelven enekel es ugy tancol Kép

Raktam fel nehany kepet a netre a lanyokrol aki kivancsi az alabbi cimen megnezheti:
[url=http://photos.yahoo.com/andrea.sebok" TARGET="_top]http://photos.yahoo.com/andrea.sebok[/url]@sbcglobal.net

puszi,
Andysj
andysj

Sziasztok!

az egeszet be kell irni nem csak a kek szoveget, hogy meg tudjatok nezni:

http://photos.yahoo.com/andrea.sebok@sbcglobal.net

Tehat ezt az egeszet Kép

Andysj
andysj

Jó reggelt mindenkinek!

Borcsa: ezek szerint tudsz spanyolul? Juli csak úgy magától tanulgat (tudod, Enrique Iglesias! - nekem inkább az apja Kép ).

Tomi meglepivel várja apáját: mondja, hogy papa!!! Szerintem bekészítek egy lavórt apa alá, mert úgyis el fog olvadni Kép
Zsófi ezerrel készül az orosz döntõre, ami pont a szülinapján lesz, márc. 17-én. Ha jól sikerül és mondjuk bejut az elsõ 10 közé, akkor az kivált 1 érettségi tárgyat! Ami azért jó lenne!!! De, ha nem, akkor is megvan a biztos ötöse oroszból. Kép
Tomi épp visít, megyek. Nagyon jönnek a fogai Kép

bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Képzeljétek, mégis a jobb alsó kettes jön Máténak!

BMárti! Menta!
A Szérûskert u. a Kaszásdûlõn van? Baromi ismerõs, de nem emlékszem!

Köszi
Solya

Képzeljétek, akkora hó van, hogy a gyerekek elsüllyednek majd! Kép És mi vagyunk a heti udvartakarítók! Kép Most dönthetek, hogy hólapát vagy fakanál? Kép
solya

Sziasztok!

Andysj!
Nagyon édes a sárga napozósapeszban!Kép

Programozó férj
Az én férjem is programozóKép, de a profilomból kiderül, hogy jómagam isKép Nagyon jól fizetõ szakma, csak az a baj vele, az ember nem tudja nem hazahozni a munkát! Ha másnem, akkor egész éjszaka álmában is agyal a probléma megoldásán.
Az itthoni munkával kapcsolatban már volt rossz tapasztalatunk, mert ebben a tekintetben egyes fõnökök nem tisztelik a hétvégéket: a férjem fõnöke(mellesleg megjegyzem nõ volt) képes volt felhívni minket vasárnap este 8-kor, hogy valamit teljesen át kéne írni a progiban. Férjem persze rövid idõn belül fel is mondott neki.

Szilvi
sztigris

Sziasztok

En az alattatok levo topic lakoja vagyok es egy keresem lenne hozzatok :

Ha valakinek esetleg van elado halos jarokaja azt szivesen megvennem.

Koszonettel varom az e-mailek a profilomban levo cimre.
Puszi
kataa es a 16 hetes Alex

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
KépKépKépLucának kibújt a második fogacskája!!KépKépKép
És rájött, hogy tudja tologatni a játékdobozát!!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

SZiasztok!

Képzeljétek, András belement a Vilka névbe! KépKépKépKépKép Úgy örülök! KépKépKép Most már csak az kell, hogy lány legyen! (mármint ehhez a névhez - mert persze a fiú is jó, csak annak más nevet adunk majd) KépKépKépKép

Muszáj mennem, csak olyan boldog vagyok!

Márti+Ármin+Kép
márti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?