Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ildi! :cry: :cry: :cry:
Ilyen az én formám! Na majd ha már lehet kerti partit is csapni! Ott fogjuk rontani a levegőt minden héten. :)

Mamacka! Hogy is van ez? Te rajzolad a társad pedig a mesét írta? Nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Angi!!! Örülök, hogy tesód javulgat! És a lelke?
Jó, hogy az ember néha még örülni is tud a mensinek. Ti mikor akartok kistesót? Mázlid van, hogy Lidi szeret öltözködni. Nálunk már megy a közelharc... :roll: :roll:

Fodrászt megjártuk. Egész jó lett, kicsit féltem tőle, hogy fiús lesz (már így is lepasizzák folytom, de ehhez hozzátartozik, hogy állandóan berreg és autó van a kezében...). Sajnos a férjemuram nem könyörül meg, és nem engedi a fülbevalót. :( MOndván, hogy majd ha ő akarja (miért ne akarná??? Minden csajnak lukas a füle, nem????). :roll: :roll: :roll:
Amikor a füléhez értek, akkor volt ám bőgés, meg valódi könnyek, de egy kis kölesgolyóval lekenyereztem. :)
Itt a képünk. Jó friss, még meleg. :)

Mi még kengurúban nyomjuk a közlekedést, 9 kilóig jó, még úgy is belefér, hogy nagy budazsákban van. Szerencsére langyi tél volt, így sűrűn használtuk is. Könnyebb, ha a háton visszük? Mi is gondolkodunk kiránduláshoz másikat venni. Lehet azt kéne kérni szülinapra???

Na mentem ebédelni, Pötyike már durmol.
Szép napot!!!
Barti Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Ildi!
Ok a szerda! Írd meg légyszi priviben a címedet és persze telefonszámodat is , hogy tudjak segítséget kérni.
Kb. 12 körül érkeznénk.

Köszi
Era

KépKép

KépKép
lingelera

Ildi!
Jó az Eszternek (mármint a gödöllői barátnőm Eszternek) a csütörtök is, szóval miattunk nem kell ragaszkodni ám a szerdához! :D
Nekem mind a két nap jó. :D

Edit!
Elhiszem! :D Nagy nőcsábász lesz a pasiból :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Zsu!
Köszi! :D Hááát, igen... Annyira hihetetlen!!! :D

Angi!
Azért ez jó hir! :D Bár, én kiiktatnám az életemből... :D
Megkaptam én is a levelemet Gézától. :D És képzeld, állitólag már Mátyásföld se tartozik a Péterfyhez... De ezért még nem megyek majd a Délpestibe dokihoz, az tuti. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Jaj lányok igazából nem a spórolás miatt számoltam, hanem mert meg vannak a nyuszik és a darab számok. :) Épp takarítottam és pihenés képen összeadtam őket. Persze az idegesített, hogy a sok szenya nyuszi gyűjtésért nem kapok semmit. :evil:

Angi
23 hónap, de jó volt neked. :D Nálunk szerencsére nem nagyon van hiszti, ha van az is a kajáért megy. :lol: :lol:

Eszter
Két buliba mész ??? Jól nyomod. :D :D :D

Baromira nem haladok ma semmivel. Pedig lenne mit csinálnom. :?

Vali
Találtál már lakást? :?:

Meli
Tényleg nagyon szép ez a kép. :)

Era
Apát is hozod, vagy ketten jöttök?

Livi
Te merre jársz???
:?:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok :)
Itt vagyunk ám mi is :D

Lidke :)
Nagyon szupik a képek :D

Ildi :)
Nekem jó az előre nem tervezett szerda :D Vagy mindegy melyik nap :D
Akkor marad a Fordod? Mi lett a kertészkedéssel?
Már akartam kérdezni, hogy hogy fértek el 5-en egy kocsiban? Klasszak a képek, jó időt fogtatok ki :D

Era :)
Martin nagyon nyomja a 21. századi technikát :D :D :D

Barti :)
Csúcs lehet Pötyi haja :D :D :D :D :D
Jó lett a haja és egyáltalán nem fiús :D

Edit :)
Akkor reggel megyek érted :)

Eszti :)
Klassz, hogy jól sikerült a bevásárlás :) Évekkel ezelőtt augusztus végén voltam kinn és Annamarinak nagyon szupi ruhákat, pólókat tudtam venni a nyári kiárusításban.
Talán még kijutok ebben az életben :)
Házzal hogy álltok? Találtatok már valamit?

Angi :)
Szupi hétvégétek volt :D
Látod neked is napozni kéne vagy legalább szolizni :D
Most nem mondtam semmit anyuéknak és még is sikerült olyat venni aminek Annamari nagyon örült :)
Amúgy én is inkább mondom mit vegyenek, mint hogy a gagyi cuccok sorakozzanak otthon :? Csak ne nekem kelljen utána rohangásznom :wink:

Gyöngyi :)
Sajnálom, hogy nem segít semmi Lilinek :( Elég folyadékot iszik? Ez is lehet probléma.

Vali :)
Jobbulást neked! Mindjárt itt az igazi tavasz, te meg az ágyat nyomod :roll:

Meli :)
Ez a kép nagyon szupi Bogiról :)

Hiszti:
Nálunk Annamari volt a nagy hisztis, hullott is a hajam tőle rendesen. Anyám persze engedett neki, ezzel még inkább erősítette benne azt a hitet, hogy ezzel el lehet érni valamit! :? Hát persze hogy el lehet érni, azt hogy anya egy perc alatt a plafonon legyen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Peti is néha bepróbálkozik, de nem jellemző rá. Annamari meg leszokott róla, hogy most happy van :D

Úgy látszik itt a tavaszi megújulás ideje :D Mindenki fodrászhoz megy :D Én is ma voltam! Végre 3 hónap után eljutottam, már nagyon időszerű volt :D
Petkát sikerült elaltatnia apának és most itt alszik az irodájában :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok mamik!

Annyira sokat írtatok megint, hogy szinte képtelenség a szabadidőmben reagálni... még alszik vagy 10 percig, úgyhogy gyors leszek.

Gyöngyi! Nálunk ugyanez volt a helyzet. Homeopátiás szerből kaptunk aluminát, de nem oldotta meg a dolgot. A megoldás az lett, hogy bevezettem a második étkezést (azóta már a harmadikat is). Mert egész egyszerűen nem vittünk be elég rostanyagot. Az étele ne legyen nagyon szilárd és szerintem tegyél bele egy kanálka olívaolajat minden pürébe. Ha nem eszik mennyiséget, akkor kínáld meg kicsit később is. Lehet, hogy egész egyszerűen nem ízlik neki az étel. Próbálgasd! Persze ezek szigorúan a mi tapasztalataink. Lehet, hogy nálatok teljesen más a helyzet.

Mamacka, Betti! Naná, hogy megyünk ha jó lesz az idő!

Addig egy kontra-tali csütörtökön vagy pénteken? :) Jó lesz zh levezetésnek...

Puszi nektek és drukkoljatok szerdán!

Melitta

Kép
nyf

Pötyi haja szuper lett!

Tünde! Bio margarin függő lettem! Nagyon finom! :)

Annamarinak és Dominiknek utólag is boldogságos szülinapot kívánunk! Natinak pedig előre... :) ki tudja mikor járok erre... :) Kép

Melitta

Kép
nyf

Gyöngyi!
Még neked elfelejtettem írni! Korábban már írtam róla, nálunk az ALOE natur gél jön be. Én is iszom (így mikor még szopizott, a tejen keresztül ő is megkapta), amióta meg nem szopizik, már neki is adom. Nem is volt soha baj a kakival... Volt, hogy elfelejtettük beadni és akkor két nap után meg is látszott. Volt ugyan kaki, de megszenvedett vele nagyon.
Ha gondolod, szívesen adok egy kis adagot, próbáljátok meg és csak akkor vegyél egy flakonnal, ha bejön. ÍGy nem marad rajtad. :)

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Melitta, kontra tali??? Ez jóóó. :) Én benne vagyok, pl. egy Ikejás taliban csütin??? Tudom, a múltkor is én szerveztem, aztán nem mentem, de most mennék... :)

Barti, nálatok sincs már szopi? Vagy rosszul olvastam? Frizúr naggyon aranyos. :)

Annácska, házzal úgy állunk, hogy sehogyse. De most nem is erőltetjük, várjuk az igazit, keresgélünk Wekerlén, és ha megtaláljuk az igazit, ami a tuti, akkor belevágunk, igazából egyelőre semmi sem siettet minket.

Szorulásokra nem nagyon tudok mit javasolni az előzőeken túl....Benyónak amióta darabosat eszik (és így kevesebbet is szerintem), már csak 2 kaki van naponta :shock: :)

Ma csinálok almaszószt, joghurttal, szerintem be fog jönni, párolt pipihusival. :)

Csőváz :)
Vendég

Ja, és ilyen cipőt szereztem be Benyónak, elöl gumis, ugyanis Benyóka már nyomja kint az utcán a babytaxit, meg a játszón a haverok motorját, szóval muszáj strapabírót. 6e volt, szerintem korrekt. :)

Kép
Vendég

Csak két mondat erejéig jövök.
Bár már Edittel lezsíroztuk a szerdát, de ha csütörtökön lenne, ki tudna még jönni??????? :D :D :D

Eszti, sok sikert az állásügyben, gyes-ben nincs tapasztalatom.
Hát, számold ki, meliykkel jársz jobban. :wink:
azt se tudom, mennyi a gyes összege.23-24 ezer ft???
És mennyit kellene melóznod?
Napi elfoglaltság, vagy csak alkalmi?

Angi, örülök, hoyg tesó jobban van. :D

Vali, én is imádom Egert. :D

Gyöngyi, nem tudok szorulós gyerekben segíteni, én csajomnak még mindig van napi 2-3 kakija(bár ő még full pépeset eszik), nem kell neki semmilyen új kaja.

én holnap akartam fodrászhoz menni, de szabadnapos a fodrászom.Így marad jövő hét szerda :)

na, ez se 2 mondat lett :wink:

Era, küldök címet.
Csüt is jó neked?

Akkor szavazást kérek szerda-csütörtökról!!!

vas

Ildi, nekem jó a csüti. :)

Gyed mellett nem lehet dolgozni, szóval muszáj a Gyes. :roll: Mindenképpen jól járok. :wink:
Vendég

Eszti
Mi is olyan cipőt vettünk ,ami elöl gumis. :D Teszek képet róla. Nekem nagyon tetszik 6500 volt .

Kép

hátha így jobban látszik

Kép

Kép

na mára léptem sziasztok

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Eszti,
frankó a cipő és az is király benne, hogy nem kell kötni. Ezt is ott vetted, ahol a többit?
Barti,
nem fiús Pötty!!! Tök jó lett. Lidinek elöl kellene lenyirni, de olyan izgága, hogy nem merem neki. Mondd apának, hogy ha nem tetszik a lánynak a fülbevaló, majd nem hordja és akkor benő a lyuk. :D Na ok, ismerem ezt az apák és az ő elveik dolgot! Kérdésedre válaszolva kistesót 2009re tervezzük. Nektek drukk hozzá!
Vok,
Délpestibe én se megyek!
Annácska,
de jó programod volt. :D
Meli,
szép ez a kép.
Vali,
jobbulást!!

Lidi újabb mutatványa, hogy bemászik a babakocsiba. :shock: Áll elöl és fellép a lábtartóra, onnan meg bemászik. Hihetetlen!

angi79

Eszti
Nagyon szupi hogy találtál munkát, főleg hogy otthoni. így te osztod be az idődet. A meló nagyon jól hangzik és jó hogy neked is tetszik. A gyedről akkor mondj le ha ez a munka megéri anyagilag, vagy is arra gondolok hogyha a munka+gyes több mint a gyed. Akkor biztos megéri és az hogy otthon lehetsz az méginkább a munka mellett szól.
De van próba idő ugye? És azt gyed mellett lehet? Ne hogy aztán lemondasz a gyedről és a munka se az amire te gondoltál. Szóval gondold át és ha minden ok. akkor gyerünk.

Bartika
Nagyon csini lett Pötyi, Martinnak is tetszett megmuttattam neki, azt csak vigyorgott pötyire mint a tejbetök. :)

Hiszti:
Nálunk is van, de sajna néha én is engedek :oops: még szerencse hogy párom következetesebb.
De Martinnak az a lüke szokása, hogy mindent amit elér az asztalon lepakol, nem lát fel, de állandóan nyúlkál és amit elér már dobja is le, múltkor éppen hogy a nagy kést vettem el tőle mert már a kezében volt, Már egy pár poharat is össze tört, borzasztó. Most figyelek mindig hogy ne maradjon az asztalon semmi. De a nagyok is ott hagynak mindent :evil:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Cuki cipők :D
Mi még nem tartunk cipővásárlásnál
De abból szerintem már csak szandi lesz :wink:

Szóval
Szerda:
Anna
Edit,
VokEszti
Era

Csüti
Eszti
VokEszti
Barti
Anna,Edit?
Era?

na, húzunk a suliba :D

ha jól jársz, Eszti, akkor áldásom rá!!! :wink:
vas

Ilyen klassz csukákat hol lehet venni, nem az én pénztárcámnak való, de cipőben muszáj jót venni :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Zsu, persze, hogy jobban járok Gyes+ fizu, sokkal jobban, kb. 3x annyi lesz, mint a Gyedem. 8) Ez amúgy egy ismerősön keresztül megy, szóval nem félek, hogy nem válna be, megbízhatóak, és hát régi ismerős. Szerencsére így nem kell trükköket alkalmaznom. :lol:

Angi, mondjuk nem vártam más Liditől. :wink: :wink:

Edit, ez a cipőcske is szupi!!! :)
Vendég

Szerintem Anna,Editnek is jó :D a csüti

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Tyűűűűűű, alakul a csüti, de jóóóóóóóóóóó lenne. :) :) :) :)
Vendég

Zsu, ezt itt vettem a XIII. kerületben egy gyerekcipő boltban, szuper hely. Sajna, minőségi cipőt ennél olcsóbban nem nagyon fogsz kapni, de én is úgy vagyok vele, hogy gatyából lehet neki turis pár százért, azt elkoptathatja a játszón, de a cipő szerintem fontos, hogy nagyon kényelmes legyen, és jól tudjon benne közlekedni. Én magam is úgy vagyok vele, ha a cipőm kényelmes, akkor jól érzem magam. :)
Vendég

Ildi, beszéltem Borival, neki a szerda és a csüti is jó. :)
Vendég

AKKOR DÖNTSETEK!!! :D

De a csüti messzebb van, és addig még betegek lehetünk megint!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

na, viccet félretéve, nekem jó a csüti is, pusszantó
vas

Sziasztok!

Sajna csak az ucsó oldalra volt időm… :?

De!

DOMINIK babának nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánunk!

Bartika!
Édes a csajod az új sérójával. Alexre is ráférne egy fazonvágás… Tiszta lobonc a haja :) De olyan kis vékonyszálú, h ha levágjuk neki, akkor meg tiszta kopasznak nézne ki :)

Ildi!
Natika szülinapi bulijában (;)) mi is benne lennénk. Csak az a bajom, h aznap viszem Alát bökire, és nem tudom, hogyan fog reagálni rá. Autót elkunyiztam apától, Ő nyomul a skad-dal :) Csütörtököt nem tudom. Mondtam apának, de nagyon húzza az orrát… :?

Annácska!
Hisztit ne is mond. Alex profi benne.:) De már ráhagyom. Hamar abba hagyja.
Fodrász… nekem az csak álom. Már olyan hosszú a hajam, h csak na. Életemben nem volt ilyen hosszú még. De a vége bazi ronda, úgyhogy már nekem is el kellene mennem vágatni. De mikor… Alex senkinél nem marad meg .:(

Gyöngyi!
Sajnálom a nemkakit. :( Nekünk nincs ilyen bajunk. Annyira gazdaságos a kölköm, h napi 6 kaki. Csodálkozok, h mér nem hízik. Többet kakil, mint amit megeszik… :D

Eszti!
Kira a cipőcske! :)
Ha nem adja apa a kocsit, és csüt lesz a tali, benevezhetek? Vagy Bettit hozod? ;)

Kép

Kép
nancsika

Köszi a kaki tippeket, próbálkozom, aztán meglátjuk

Bartika: Ezt a gélt lehet kapni gyógyszertárban, vagy hol nézzek utána? Mindenképpen megveszem, max., ha nem jön be, nektek adom :)

Na megyek fürödni, jóccakát mindenkinek

Kép

Kép
pgyöngyi

Micsoda szép kis cipőcskék! Eszti, ilyet néztem B-nek csak más színben, meg ilyen félig szandi- félig cipő. Szóval már ilyen nyitottabb. Nem tudom, szükség-e olyan. Szuperfittünk még kafa, csak gondolkodóba ejtett, mikor megláttam az üzletben. Pneumo - oltás egyébként még mindig annyi, hiába hirdettem itt, hogy negyed áras.... csak nem a konjugált! Most fogja kapni Botus. Ennek se várható mellékhatás???

Edit, Levi cipőcske is nagyon vagesz. Na, és persze Levike édesbogár! Én is dobok majd képet, ígérem! :D

Hisztin egyébként sokszor csak nevetek magamban. Már odáig eljutotttam, hogy azon sem rágom magam, vajon mit gondolhatnak. (nálam nagy szó, mert én marha mindig annyira foglalkozom vele, kit mit gondol :?) Ki nem kakilja le??? Nálunk hiszti van, ha behozom az udvarról, elindulunk a játszóról, nem engedem, hogy felálljon az etetőszékbe, nem engedem a fürdőszobába, tűzhelyhez, boltban felveszem, mert sehova nem haladunk.... stb. Szóval naponta ezerszer akad ilyen szitu. :lol:

Kaki: nálunk jórészt napi 1, max. 2! Szorulásra tényleg a sok rostos anyag segíthet.

Vok Eszti, fősuli, szakmenedzseri, egyetem :wink:

Angi, örülök, hogy gyógyulgat tesód! Továbbra is drukk, hogy gyorsan felépüljön!
Lidike nagyon ügyi, persze nem meglepő! :D

Barti, nagyon szépséges Pötyike. Egyáltalán nem fiús.

virág nézegetős Boglárka nagyon édes!

Annácska, irigy a tavaszi felfrissülésért. Leadom a szakdolit, és én is benevezek egy ilyenre :D

Talira irigykedem, de nehogy még mi is betoppanjunk! :wink: Épp most mondom apának, aki mondja, hogy Gödöllő mellé kellene mennie legkésőbb jövő hét keddig. Meglássuk, persze, csak , ha nem baj :wink:

Akiknek már nem szopizik a kicsi, vagy bárki, aki tud segíteni!!! : nem tudom, most megint csak átmeneti - e a mensi vagy fogzás miatt. Mindenesetre két napja csak egyszer szopizik Boti. Nekem viszont szerencsére még van tejem - meglepő módon - újra bőven. Nagyon fájnak a cickók, a bal majd leszakad. Most alvás előtt megint megkínáltam, de csak vigyorgott rám. A rizstejet becsócsálta.... furi, de őt tudja. Ő a főnök :wink:
Átáll majd magától a termelés, vagy fejjek ki keveset belőle??? (Persze, ezt leírom, aztán lehet, holnap meg megint egész nap cici lesz, szóval csak érdeklődöm egyelőre....)

Tudom, hogy megint nem írtam mindenkinek, bocsi!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Meli: Bogi nagyon tündérke, ahogy rácsodálkozik a virágra :D

Bartika: Pötyinek nagyon is csini kis sérója lett, egyáltalán nem fiús :)
Fülbevaló: Nem igazán értek hozzá, de úgy gondolom, hogy lehet, hogy most már tényleg jobb lenne várni vele. Most már olyan kis okosak, kíváncsiak, valszeg folyton a fülénél fog matatni, hogy mi van benne, mert érezni fogja, hogy van ott valami. Persze az is lehet, hogy ez nem törvényszerű - sőt biztos - és nem is foglalkozna vele ... igazán nem tudom, hogy ilyen idős korban én hogyan döntenék :roll:

Babetta: Még egy olyan kecóra sem bukkantam, amire azt mondtam volna, hogy na ez kell. (jah és az ára sem horror :roll: ) Igazából nem hajt a tatár, de remélem azért hamarosan jutok valamire :)

Annácska: Szupi, hogy te is megújúltál :) Petike meg csúcs lehet az irodai szunyájával :lol:

Eszti: Minden nagyon frankón hangzik ezzel a melóval kapcsolatban, nem is tudom, hogy min dilemmázol :wink:
Szupi Benyó új cipője, bár a színe sokáig tuti nem lesz ilyen szép világos :)

Angi: Nem semmi akrobata mutatványokat hajt végre a lányod :shock:

Anita: Szerintem ha nagyon feszül, akkor fejj ki belőle annyit, hogy megszünjön a kellemetlen érzés. Hátha Boti még meggondolja magát :wink:

Rólunk: Aliz ma már szinte nem is mászott, egész nap csak jött-ment a lakásban, annyira édes ahogy totyizik egyik szobából a másikba, állandóan hoz-visz valamit, hogy sokszor ki sem bírom nevetés nélkül :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ildi: Mi a Mazda 5-öst nézegettük, szerintem ez nektek (is) nagyon jó lenne :)

http://www.mazda.hu/Showroom/Mazda5/Overview

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Köszöni szépen kislányom a bókokat!! :)

És neked Mamacka amiért megosztottad :) (pedig van lopásgátló is téve, de ezek szerint csak explorerre mükszik)

Angéla és Alíz Hanna babának!
Kép

Petra!
Legalább egy füst jelet küldél, hogy minden oksi!!!!!

A blog most sem mükszik senkinek????
Lehet a tegnap azért nem müküdött mert mindenki pont a 666. oldalt kattant rá. :wink:
Nálam minden okés vele.

És van két videó is, hogy milyen nagyog ügyes nagylányom van :)

Rólunk:
Taksisok vagyunk. Én nagyon, lányom alakul.
Ezérz most megyek is.

Jóccakát!
Vendég

Barti
Igen ő írta én illusztráltam! :)
Nagyon csini lett a csaj! :)

Milyen vagány cipő kiállítás! :)
Egyik jobb mint a másik! :)

Képzeljétek ma vettem észre!
négy fogunk van! :)

No még pár kép a kirándulásról:
...a kirándulás képei...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
szegényem itt a végén már fázott... :(

no megyek én is alukálni!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok :)
Eszti :)
Nagyon tutkó ez a cipi :) Csak majd kíváncsi leszek mennyi idő alatt veszi le Benyó :D
Tényleg nincs miért sietnetek, majd csak meg lesz az az álom ház :)
A munka nagyon jól hangzik, sok sikert hozzá :D

Edit :)
Levi cipije is nagyon szupi :D

Angi :)
Kórházilag mi sem vagyunk jó helyzetben. A gyerekek ugyan a Heim Pál-hoz tartoznak, de mi főleg az Uzsokihoz :( Sosem szülnék ott :(
Lidi nem semmi

Ildi :)
Nekünk jó a csütörtök is :)

Nancsika :)
Tudom, hogy nehéz megszoktatni a gyerekkel, hogy nem csak anya van, de lassan idő szerű lenne Alexnél is. Nehogy nagyon a fejedre nőjön :D

Anita :)
Drukk, hogy mielőbb kész legyél a dolival és végre felfrissülhess :D
Remélem rá tudod beszélni apát, hogy csütörtökön kellje jönnie Pestre :D
Szerintem csak annyit fej ki a cicidből, hogy ne feszüljön. Hogy Botinak mikor jön meg a kedve a szopizáshoz, azt nem lehet tudni :D

Vali :)
Tündéri lehet Alíz :D Már várom, hogy Petka is totyogjon, de ő egyenlőre megelégszik a kezemmel :D

Melitta :)
Akkor várunk ám nagyon Editnél egy kis levezetésre :D

Meli :)
Sajnálom, hogy betegek vagytok :( Jobbulást!

Mamacka :)
Szenzációsak a képek mint mindig :D

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Drága Aliz és Angéla babák: Sok - sok boldogságot kívánunk első születésnapotok alkalmából!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

[quote="vanillka"]S írta:vanillkaziasztok,

A kezdetektől fogva olvaslak benneteket, mivel mi is tavaszi babások lettünk. A kislányom március 20-án született.
Ahogy valaki már korábban írta, először a munka miatt (január végéig dolgoztam), utána pedig a lustaság miatt nem írtam, meg sajna az uccsó hónapot a kórházban húztam le :( de mindig szorgalmasan olvastalak benneteket, és elég sok fel nem tett kérdésemre kaptam itt választ. (...)

Vali

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

[quote="vpetra"]S írta:vpetraziasztok!
András vagyok.
Ma reggel 11:00-kor megérkezett Angéla 4 kiló 350 grammos súllyal.
Oldalakat írhatnék, ma majd a nejem...

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Vali Alizkájának és Vpetra Angálájának NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ildi!
Nekünk is jó a csütörtök!!!! Csak még azt nem tudom, hogy a 3 tipusú kölcsönautóból, melyket sikerül megszereznem. (Fiat Puntó, Peugeot 306CC vagy Suzuki Swift). Ez a családi kínálat....
A címedet és a telcsiszámodat ne felejts el! :wink:

Edit!
Martinnal megyünk ketten. Apa valszeg vidéken lesz.

Bartika!
Neked is felajánlom sofőri szolgálataimat :D

Zsu!
Remélem Martinjaink megtartják a jövőben is főnöki pozíciójukat :D :D

Holnap folyt. köv.

Jó éjt,
Era

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!

Dominónak utólag boldog szülinapot!

Alíznak és Angélának is nagyon boldog első szülinapot kívánunk!

Gyöngyi!
Most csak neked írok, mert munka-hetem van, és hulla vagyok, de kaki-ügyben ami eszembe jut, azt gyorsan leírom.
Amik foghatnak: alma, répa, rizs, banán, krumpli, Sinlac, tea, kávé, amiket te iszol, ha még szopizik. Ezeket teljesen ki kell iktatni.
Ami meghajt: szilva, őszibarack, sárgabarack, cseresznye, dinnye. Ezeket nyersen (ha fagyasztott, akkor felolvasztva), éhgyomorra kell adni, elvileg öt dekát naponta. Én tizet adtam, az már valamennyit segített. Üveges nem jó belőlük, mert az már nem tekinthető nyersnek, ráadásul a legtöbb rizst is tartalmaz. A narancslé (szintén frissen facsarva, éhgyomorra) nagyon jó, én vízzel higítva adtam, mert elég savas. Doktor nénink azt mondta, hogy az új nézetek szerint egy éves kor alatt nem szabad citrusgyümit adni, de ha nem csípi ki se a szája körül, se a popsiját, akkor mehet. Mi étkezések előtt is adtunk kis narancsot vagy mandarint. A sok folyadék fontos. Az emésztést segítik: brokkoli, zöldborsó, meg általában a zöld színű zöldségfélék, sőt, most úgy hallottam, hogy a köles is. Mi vettünk natúr kölest, rizs helyett használjuk, Keve nagyon szereti. Lili üveges kaját kap, vagy főzöl neki? Az üvegeseket jól át kell tanulmányozni, mert némelyik mást is tartalmaz, mint amit mi gondolnánk.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ezt részben tanultam valaha, részben saját tapasztalat még a vashiányos korszakból. Orvosotok mit ajánlott? Egy ismerősöm babája paraffint kap, ha jól emlékszem. Írd majd meg, hogy mi jött be. Nagyon drukkolok Lili babának! Rossz belegondolni! Mikor Keve volt szorulásos, gyakran elpityeredtem, mikor láttam, hogy szenved, ahogy nyomja. Nekünk amiket leírtam, együttesen alkalmazva hoztak eredményt. Mióta nem szed vasat, azóta minden oké, már mindenféle hamit is kap.

Többiek!
Bocsi, de most csak ennyire futotta. A héten nem tudom, mikor tudok jönni, de majd igyekszem.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Aliznak és Angélának Boldog szülinapot!!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Alizka és Angi, boldog szülinapot!
Vendég

Cory, na milyen volt a mai vezetés?? :)

Vali, milyen lesz az ünneplés?

Petra, adj hírt magatokról, ha tudsz!

Anita, én nagyon örülnék, ha betoppannátok, feltéve, hogy csütin lesz a buli, és mi is megyünk. :)

Ildikém, dönts te, te vagy a házigizda, és azt is megértem, ha nem akarsz istentelen mennyiségű embert fogadni, azért ez is véges, úgy gondolom. :lol: :lol:

Anita, naná, hogy nálunk is ezekért mennek a hisztik. :) :) De már én is csak nevetek, ha a játszón tör ki belőle. Régebben én is izgultam, mi lesz, ha Bence majd ezeket csinálja nyilvánosság előtt, most már én is sz@...k bele, és inkább nevetek. :)
Láttam én is azt a nyitottabb szandál szerűt ebből a fajtából, nem tudom, hogy kell-e majd, én is gondolkoztam rajta, hogy ez a cipő és a teljesen nyitott szandál között kell-e átmenet?

Többiek, tapasztalt anyukák, kell?????
Vendég

Sziasztok!

Kedves Aliz és Angi! Nagyob boldog első szülinapot kivánok nektek!!! És első szülési évfordulót anyukátoknak! :D

Eszti!
Ha magamból indulok ki, akkor először zoknival szandi, majd anélkül. :D

Lidke!
A citrusfélék nem csak akkor okozhatnak allergiát, hanem sokkal később is. Ha lesz időd és érdekel olvasd el a http://www.allergyguide.hu/etelallergiak/index.htm-t. vagy csak mazsolázz a www.allergia.lap.hu-ról. Nekem az allergia a veszzőparipám, mivel nagyon allergiás vagyok (meg asztmás hozzá)

Gyöngyi!
Nálunk az olviva olaj jött be kajába. Amióta az van a kajáiba, azóta nincsenek problémáink.
Meg van egy bió aszaltszilva lé, amit lehet, hogy érdemes lenne kipróbálnotok... Nekem az segitett mindig a legötbbet. Nem tudom sajna felidézni, hogy mi van benne, de ha addig nem találtok és érdekel, megnézem majd a bióboltban.
Drukkolok, hogy valami bejöjjön Lilinek!!!!

Még jövök ma... :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Drága Angi és Alíz!
Nagyon boldog Első szülinapot kívánunk nektek!

Kép

Kép

Kép
nancsika

Eszter: háááát. Béna vagyok még nagyon :( De most kimarad 2 hét, azalatt kialszom magam ;)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Kedves Alíz és Angi,
nagyon boldog első szülinapot kívánunk Nektek!!
Kép
angi79

Sziasztok,

Alizka mindenkinek nagyon szépen köszöni a szülinapos jókívánságokat :)

Anita: Neked külön köszönet, jó volt kicsit nosztalgiázni :)

Eszti: Nagy buli nem lesz, négyesben ünneplünk majd délután/estefelé, a nagyszülők csak hétvégén jönnek köszönteni.

Anginak mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Hurrá újra van babanet, :) egész délelőt nem volt :evil:

KEDVES ALÍZ? és ANGI BABÁK, NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUK, :)
Nőjjetek nagyra, egészségben, boldogságban.

Vali
gratula Alíznak, a totyogáshoz, nagyon ügyike :)

Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Bocsi a hibáért, nemtudom a kérdőjel mit keres ott.? :oops:
ez van mikor a gyerek mindjárt letépi a gatyámat, és nem tudok figyelni, bocsika.

puszi.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Csajok! Gyors leszek, mert el vagyok havazva az adóbevallásom miatt...

Csajok! Most már lehúzom magam a budin, nem hiszem el, hogy ha én is betervezek valamit, az tutti keresztbe lesz vágva. Anyósom most szólt, hogy itt aludna még csütörtökön is. Szóval nem nagyon akarom itt hagyni, unokát meg elviszem. :( Ő meg nem olyan hozom magammal típus. :( Szóval bocsi, hogy felborítottam itt a szerdát és akkor bekavartam. SAJNÁLOM!!! :( :cry:

Era! Azért köszi... :roll:

Gyöngyi! Nekem anyum szerzi, csak olyan ügynököktől lehet beszerezni a gélt (annyire nem sűrű, csak ez a neve), ezért ajánlottam fel belőle, egy deciből kiderül. Amúgy litere 7000 fori körül van. Merre is laktok? Szívesen elugrunk vele, ha BKV-val meg tudunk közelíteni. :)

Vali!!! Isten éltesse Aliz babát!!! Levágtátok már a haját? :D

Vpetra! Legalább szülinapotok alkalmából tessék hírt adni magatokról! És kérünk fotókat!!!! :lol: Boldog Szülinapot nektek is!

Na mennem kell, majd még jövök!

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok

Alíz és Angi babáknak nagyon boldog szülinapot kívánunk

Köszönöm az értékes infókat és a drukkot. Próbálom kiszűrni az étrendből a fogós kaját, csak az a baj, hogy elég finnyás a lány és amit imád az pont a krumpli, alma meg a rízs. Sajna én nem vagyok egy kutyvasztós, konyhában állós típus (anyós elkényeztetett), ezért inkább veszem a bébiételt, de ha a mama olyat főz, akkor abból kap a Lili is. Megpróbálom az olivaolajat, meg ezt a bio szilva levet.

Bartika: Mi vidéken lakunk, ide már az áthúzott számú buszok se jönnek ki :) , pedig csak 25 km Buda határa. Viszont Apa Pestre jár minden nap dolgozni és egésznap szinte autókázik, szóval, ha privibe átdobod a címed és utána időpontot egyeztetünk eltud menni a szerért.

Na megyek, mert a lányom megint betaknyosodott a hétvégi fürdőzéstől és most tök nyugtalanul alszik

Kép

Kép
pgyöngyi

Aliz és Angi babáknak nagyon boldog első szülinapot kívánunk mi is!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?