Szia Mindenkinek!
A jó idő meghozta a "téli" távolmaradókat...
Szia Nektek Helguci és Niki!Írjatok minél többet!(Zárójelben jegyzem meg,hogy amikor odaát már túl sokan lettünk és nagyon kétfelé szakadt a csapat,engem is az zavart,hogy írhatok én bármit,nem igen kapok rá választ,így egészen olyan volt,mintha magamnak körmöltem volna egy nyilvános naplóba.Azért azt is el kell mondanom,hogy az új,zárt topicbeliekhez is csatlakoztam,s amiképp itt is összeforrt a társaság,úgy ott is nyílt kíváncsisággal és őszinte érdeklődéssel zajlik a véleménycsere.Azt hiszem,annyi ember,mint a kettéváláskor volt,semmilyen körülények között sem tud egymással zavartalanul,összetűzések nélkül beszélgetni.Különbözőek vagyunk,na.
)
Köszönöm mindannyiótoknak a rókakoma mentesítő kívánságokat,úgy tűnik,bevált.Az émelygés még nem csillapodott,de szerencsére egy-egy rosszullétnek nincs katasztrófális vége.Sajna,e helyett néhány nap óta mormotába váltottam át.Ma délután például kiültem az erkélyre Marci babintimmel autókaravánt tologatni,s az imént arra ébredtem,hogy zsibbad a vállam...
Szegény Marcus!Még szerencse,hogy anyusommal együtt élünk.Ő lefoglalta az én felfedezőmet (amiképp Bea Marcusa,az én kiscsibém is mindenre felmászik,mindent megtapogat,mindenhova benyit,bekukkant
).
Nem tudom,említettem-e már valamikor korábban,hogy nemcsak az éntudata nyiladozik babintimnek (nagyon szerencsések vagyunk,mert végtelenül jó természet:ha nem szabad neki valamit,egy gyenge sikítozós próbálkozástól eltekintve,nem cirkuszol,inkább keres más érdekességet,bár időnként nekünk is szemfülesnek kell lennünk,hogy tereljük,de még akkor sem agresszív-nem üt,rugdal,és legfőképp nem veti le magát a földre-ruhái nagy örömére
),hanem a humorérzéke is.Mostanában,amikor puszit kérek tőle,csücsörítve közelít,míg végül puszi helyett megnyalja az orrom.Vagy a mágneses kisvonatának darabjait kétségbeesve hozza,hogy segítsek összeilleszteni,s amikor nyúlnék felé hirtelen a háta mögé dugja és inkább ő maga omlik a karjaim közé.De az is édes,amikor az esti mese olvasása közben elveszi tőlem a verses könyvét,s engem utánozva "olvasni" kezd.Nagyon huncut ám:néha,amikor magára hagyom,mert mondjuk főznöm kell (csak a konyhai szagok ne lennének,a hűtőnkbe nem is bírok benyúlni...),vagy egy másik szobában pakolnom,kis idő elteltével elhallgat.Megneszelem,hogy "túl nagy a csend",valami nem stimmt,s őkegyelmét nem találom sehol-ez a répa rudi elbújik,s síri csendben arra vár,hogy megtaláljam.Nem mindig találom meg gyorsan,s olyankor már nem bírja szusszal,nevetésben tör ki...
Azt hiszem,áldást kaptam Marcus személyében a fentiektől.
Bea! Végtelenül sajnálom,hogy csak jóval négy után pillantottam be ide.Mentünk volna Batyizni,hogyne mentünk volna!Majd legközelebb.Modjuk pénteken?
Nagyon szemfülesen intézted el a pénzrabló fotóst.Hihihi!Amúgy szuperek lettek a képek.Gyönyörűek a gyermekeid.
Zsu!Picit pihizni utaztok No.ba?Már én is régóta unszolom Gábim,hogy menjünk valamerre,mert nemsokára nagy pocakkal,nehezebb lesz.
Bogi!Milyen gólya ügyben kell segítség-bocsi,de nagyon lusti vagyok annyira visszaolvasni.Amúgy a Tescoban onnan tudtam,hogy másnaposnak gondolnak,hogy az egyik nő gorombán magaelé dünnyögte.
Orsi!Járunk ám csörgőzni,csak olyan gyagyinka vagyok,hogy kedd reggelre bírom csak magam összeszedni.E héten például szélforgó készítettünk.Anyukám is elkísért inket.Sajna Anikó Balázs fia valamiért állandóan marcimat szúrja ki magának az erőpróbáihoz,és keddenként még durvább a lölköm.Mindent kikap csöppöm kezéből,megdobálja fakockával,néha fellöki,de Marci csak kicsit veszi zokon,és újabban már igyekszik megvédeni magát.Természetes Anikó is és én is közbelépünk.Még korai lenne hagyni őket maguk megoldani a konfliktusokat,majd négy évesen elég lesz hagyni a hierarchia harcot.
Piros!Talira mi is jelentkeznénk.Remek ötlet,és biztos,hogy remek idő lesz,bár picit sajnálom,hogy nem 23-án lesz,mert akkor leszek 29 éves
.Zsuék fontosabbak nálam,velük is szeretnénk már összefutni,nem hiányozhatnak a játszi avatóról.
Én is néha elbizonytalanodom párom iránti szerelmemet illetően,és hajlamos vagyok fasírtban lenni vele,de rövid idő alatt kitisztul bedugult agyam,és belátom,hogy nyolc csodaszép év a miénk,és nemsokára két picúrka.Azért lehetne romantikusabb...
Vea!Szorítok az audioilógiához!Kitartást!
Puszilunk,ölelünk Mindannyiótokat!
Futok Marcizni,most energikus vagyok,ki kell használni...
Cuppcupp!