Új privát üzeneted érkezett!

Lili!

Nagyon nagy gratula!!! :D :D :D
Picit(nagyon) irigyellek :oops: :roll:
Annyira imádtam azt a két csíkot!Még mindig megvannak,eltettem őket. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lili!

Te vagy katonatelepi,igaz?Mindig elfelejtem meg kérdezni.
Vendég

Dóra, Lili !!!!!

Nagyon-nagyon nagy gratula!!!!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Dóra,Lili,
ezek ám a hírek! Óriási gratula mindkettőtöknek!!

Erszényes,
nagyon klassz lesz az út, mivel mentek, és mennyi időre?

Donoé,
nagyon édesek a gyerekeid!
balim

Dora, Lili,
Nagyon jo :lol: :lol: Egyre tobb az (ujra) babavaro a Kecskeméti babaváro projectben :wink: :lol:

Nagyon jo volt a Megajatszo. Mikor hazajottunk Panka kozolte, hogy holnap megyunk megint a Ugralosba :lol:

Erszenyes,
De jo nektek. Szivem egyik fele Amsterdamé. Salyat szervezes vagy szervezett ut?
mvirag

balim: repülővel megyünk.... :roll: :roll: :roll: , és 4 napra. Április 5-8-ig. :lol: :lol: Háát én már repültem de Janára nagyon kíváncsi leszek. Remélem nem lesz neki rossz, kicsit aggódom is....

virag: anyós szervezése, és összesen heten megyünk. Mi hárman, apa 2 öccse, meg anyósom férje! :wink: :D
Te mikor voltál Amszterdamban?? Én nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz!!:lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Lili, :lol: örülök! Én is, én is szeretnék bébit!!

Erszényes, biztosan nagyon jó lesz az út. Zsuzsa rutinos utazó, ahogy hallottam, nem lesz gond.

Csajos talira nekem a szerda, péntek lenne jó. Kedd, csüt., torna.

Seriff, jó, hogy bejelentkeztél. Ugye fényképezel sokat?

Virág, mennyi ideig éltél Hollandiában?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok :)

Lili Dóra
micsoda öröm hírok nagggyon örülök és gratulálok Nektek Lili pont pár napja álmodta hogy terhes vagy :D még irni is akartam :)

donoé
nagyon szépek a gyerköceid :) jó a borotválkozos meg az útnak indulős kép is a nagylányod már kész nőci nagyon csi ebben a ruciban :)

erszényke
húú nekem is szevezhetne valki ilyen utat húsvétra nem szertek itthon lenni húsvétkorcsak gyerekek miatt nyitok ajtót ...
biztos szupip lesz meg hátha tudsz pihizni meg kicsit csak apával lenni hogy enniyen mentek valaki kicsit bizti vigyáz Janikára addig :)

seriff
nagyon vigyázzatok az uton hazafelé :) Hannácska bizti édes volt a síléccel :)

virág
mi is voltunk a multkor az ugráloba jóvolt-jóvolt csak nem győztem szaladgálni utánnuk és mindig mindegyik máshol ugrál és féltettem Őket nehogy elkószáljanak vagy valaki rájuk essen ....

Kép

Kép

Kép
roz23

erszényes,
nagyon klassz lesz, nyugi. Ha ennyien lesztek, biztos mindig lesz, aki vigyázzon Janára :). És a repülőút sem lesz hosszú. Én 99' tavaszán voltam egy hétig, körbejártuk Hollandiát, nekem nagyon tetszett! Érezzétel jól magatokat! Milyen jó fej anyósod! Nálunk fordítva van, mi szoktuk őket elküldeni valahová, mert egyébként nem mennének...

Ser,
képeket kérünk majd Hannamannáról. Jövő héten itt is lesz hideg és hó, ha minden igaz :(. Remélem tévednek a meteorológusok.
balim

Sziasztok!

Lili
neked is gratulálok,ez naon faja! :lol: :lol:
Valahol irigykedem is,de ha lesz,akkor még várok!Naon vigyázz magadra.

Ser
haza akarsz jönni?Nem mi?Jól érzitek magatokat?Biztos klassz lehet nektek.

Virág
tök jó hogy élvezték a játszóházat,ha tom mikor lesz megint akkor szólok.
Hogy vagytok különben?
Van fénykép az ugrálós buliról?

Donoé
ne irigykedj,hajrá megint! :wink: :lol: :lol:

Erszényes
nem férek bele egy böröndbe?Naon picire össze tok kuporodni. :)
Hétfön várlak titeket!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Balim
fel a fejjel,itt van Sándor,József,Benedek,ök zsákkkkkkal hozzák a meleget.Remélem naon!

Cuki
jól vagytok?
Kár hogy gyorsan eltelt ez a pár nap.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili
Gratulálok!!!!

Dóra, Lili
Ti aztán jól "összedolgoztok". Zsófi és Kati is majd egyszerre született és most a tesó is... :shock: :lol:
NAgyon vigyázzatok magatokra!

Nekem a kedd, szerda nem jó a csajos estére, mert Pesten leszünk babatalin, de utána mennék én is.

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Megjöttünk mi is, nagyon szuper volt minden, azt hiszem Lili nagyon hamar hozzászokott a jóhoz. Az étteremben mindenkivel kokettált, reggeli után követelte az uszodát, este a játszóházat, alig lehetett bevinni a szobába.

Na meg a másik: pár napra elmegy az ember, aztán tessék, micsoda hírek várják!!!!
Dóra, Lili nagyon gratulálok nektek a picibabákhoz!!! :D :D :D

Hajny,
a héten valamikor jó lenne elhozni a rucikat, mert vasárnap mennek anyuék a kislányhoz, akkor lesz a keresztelője. Ma mi megvettük neki a keresztelőrucit. Hétfő-kedd biztosan Kecskeméten leszek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dóra, Lili!

Ámulok, bámulok és örülök a nagy hírnek! Garatulálok a pocilakókhoz!

Csak olvasására van időm!
Nándi is belépett a csak anya korszakba és 1,5-2 métert megy már egyedül és írtóra élvezi! Rengeteget sétáltunk a jó időben az udvaron!

Lehet, hogy ennek köszönhető, hogy 3 napja átaluszkálja az éjszakát vagy csak hajnalban egyszer kel fel. 2 hete még 4-6x kelt, el se merem hinni! Persze én sokszor virrasztok még éjjel, nehéz az átállás és félek, mire megszokom, újra kelhetek fel éjjel!

Jó olvasni, hogy mindenkinek jól telt a 4 nap! Furcsa lesz holnaptól újra a rossz idő! :(

Katika
Még egyszer köszönöm a bevásárlást!

Erszényes
Biztosan jó lesz az út! Jó neked, én is imádok utazni, de már rég voltunk!

KépKép
kattic

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket! :) Hát, gondolhatjátok, hogy én hogy megvoltam lepődve..... :shock: :shock: :shock: Nővéremnek vettem tesztet, de ő is vett magának, és hát akkor nekem megmaradt...... megcsináltam, és nem akartam hinni a szememnek. Tegnap kellett volna megjönnie, és nem jött. Ezért is voltam kíváncsi, hogy esetleg.....

Dórával összebeszéltünk. Vagy az apucik? :roll: :lol:

De az az érdekes, hogy mióta tornázni járok, azóta lehetek kb. kismama....... és semi jelét nem éreztem........

NA, most ennyi, majd jövök még. Kicsit sokat gondolkozom....alig aludtam.
birolili

De az eredmény az csak holnap lesz hivatalos, holnap 13:50 - re megyünk orvoshoz. Tényleg igaz, hogy Pusztaival együtt kirúgták Nagy Károlyt is? Borsika????? Tudsz vmit?
birolili

Sziasztok!

En is koszonom a gratulakat! :D Lili mikor felhivott tegnap majdnem hatast dobtam... :lol: :lol: :lol: Innen is megy a gratula es kivancsi vagyok holnap mit mond neked a doki!
En meg mindig nem tudtam eldonteni, kihez menjek. :?
Nalatok mi lesz a szopival?

Erszenyes, hu de jo lesz nektek! :) Amszterdam klassz hely! :wink:

Seriff, nektek milyen volt az ut?

Kattic, nagyon ugyes a kisfiad!

Az elozo oldalt mar nem latom, nem tudom ahhoz akartam-e volna valamit irni... :roll:

Mi harom napig anyoseknal voltunk, Kati nagyon jol erezte magat. Reggel azzal kelt, hogy "kaka"(s) es hinta! Menni kellett kakast nezni es hintazni - hiaba, jo dolga van annak a gyereknek, akinek a nagyszulei az ovi mellett laknak es meg atjaras is van. :wink: Majd teszek par kepet.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra,
a reggeli program nálunk is megvolt. Rögtön ébredés után "húz", a tetőtéri ablakon ki kellett húzni a sötétítőt, aláfeküdtünk, és néztük az eget, meg a felhűket. Aztán meg az "usz". Ahogy jöttünk le a lépcsőn pont be lehetett kukucskálni az uszodarészbe, és azonnal menni kellett volna.

Amúgy nagyon bővül Lili szókincse, csomó fontos szót tud: boci után jött a busz, bugyi, track (csak hogy haszna is legyen az angolnak :D ) motor, néni, Móni (ő volt a felszolgáló), szia, és apa névnapjára tegnap reggel kimondta, hogy apuci. Eddig apa volt, de most már apuci. Én meg áhitozok egy nyamvadt kis anya után..... :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!! :D

Lili! :shock: :lol:
Ez aztán a hír!!! :D :D :D GRATULÁLOK!!!
Nagy Karcsiról nem hallottam!
És mesélj már, apa mit szólt a baby hírhez?Hogy mondtad el neki?Kerekedett a szeme :shock: :lol: ?

Kattic:
Örülök,hogy sikerül pihenned(kicsit írigy is vagyok :D )!Hátha így is maradnak az éjjszakák :wink:
Nándinak gratula a járáshoz :wink:
kazi

Balim!

Köszönöm szépen,olyan imádnivalóak!

Roz23!

Neked is köszönöm a dícséretet!

Hajni!

ÁÁÁÁÁÁÁ!!!4.baba? :roll: :shock:
Csak a szívem vágyik a babázás után,de olyan gyorsan megnőnek.Még most hoztuk ki Noémit is a kórházból,s 4 nap múlva betölti a 9 hónapot.

Mi ez a kirúgás téma?Nem is hallottam hírét. :roll:
Pedig ahogy tudom jó doki mindkettő.Miért rúgták ki őket?
Vendég

Gratula a a két csíkosoknak.

A Pusztai elment, a Nagy K. sincs státuszba de be jár ügyelni, és szülést vezetni. A Pusztai nem. Ennyit tudok,
borsika33

Donoé, én is úgy tudtam, hogy mindkét dokit szeretik a betegek. Vagyis a kismamik. HOgy most mi van, miért? Jó lenne tudni. Én nem nagyon szerettem volna orvost váltani........
birolili

Kazi, mindenki nagyon meglepődött, de nagyon örült az egész család. Pont 2napra otthon voltunk, így mindenki "kiörülhette" magát. Én még nem ocsúdtam fel...... apa teljesen boldog. Ő így szerette volna, csak én hezitáltam. :roll: Agyon puszilt, mikor mondtam neki. :lol:
Zsófitól kérdezzük, hogy kinek lesz kistestvére, és mondja: Zsófinak. Sztem még foggalma sincs, hogy ez mit jelent. :) De édes. :) :lol:
birolili

Kattic, gratulálok Nándinak! :)
birolili

Sziasztok csajok!Hazajöttünk.Nagyon szuperül éreztük magunkat az én kis otthonomban.Anyukám vett egy csomó ruhácskát a kisfiunknak,megvették a babakocsit,meg a kiságyba a matracot.Rengeteget költött ránk.Ugy meg volt pakolva a kocsi,mintha sátorosok lettünk volna :lol:.A babakocsi pont olyan,mint amijet szerettem volna.Ebbe az árba sose kaptam volna itt.57 ezerért esetleg...Nagyol jol érzem magam,holnap megyek UH-ra,meg muszáj kérnem beutalót a kardiológushoz,mert már 2x nagyon szúrt a szivem.:oops:Remélem nincs semmi gáz.Puszi nektek!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

gelio8- A kecskemétiek úgy ismerikaz emlékerdőt,hogy kis erdő.Szoval a kis erdő és a tó érintkezésénél lakunk.Ott ahol régebben fordultak meg a buszok.A tömbházunk száma 55.Tudod te biztosan,hogy hol van.Nincs messze a lámpás kerezteződéshez.Egyébként talizhatunk az ANTSZ előtt is a Szécsényi körúton,ha gondolod.Ma nem tudok,se holnap,se holnap után.Csak csütörtökön vagy pénteken,ha neked ez megfelel,nagyon szivesen. :wink:

Erszénykém- minden rendben van?

Hajni-minden ok?Mikor adhatom már oda? :oops:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

birolili-ha valóban jön a kis utód,akkor szivből gratulálunk nektek!Erőt egészséget!!!! 8) :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Lili
Én is szeretnék így meglepődni :lol: esély sajnos semmi rá, apa még nem akarja :cry: hülye építkezés :?

Timci
Majd tegyél fel képet a babakocsiról :wink:

Olyan mérges vagyok! Holnap mennénk Pestre a babatalira, de tegnap este 38,3 volt GYopi hője popsiba... :oops: . A múltkor is azért nem tudtunk elmenni, mert lebetegedett :( Most nem tudom h mi lesz, de sztem most sem megyünk :(

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

DORI, LILI
HATALMAS GRATULÁCIÓ!!! :) :) :) Hihetetlen! :) Jönnek a kismanók! :D

Balim
Azt hiszem tegnap láttalak benneteket. :) Csak hát nehéz....mert téged még nem láttalak (mármint korábban :D ). de a fiúkat felismertem! :) Bicajoztatok...vagy nem? :roll: :D

SEriff, Bea-család
Ugye már szerencsésen hazaértetek? :)

Roz
Ez az allergia dolog nagyon szomorú :( ... :(
Tiszteletre méltó és becsülendő hogy mindent ennyire ügyesen és profin megoldasz.

még későb jövök...

KépKép
KépKép
nana09

Lili,gratulálok Nektek is!

Szerencsésen hazaértünk,kicsi dugó itt-ott, dehát számíthattunk rá a hosszú hétvége után.Jó sok gyerek volt, 7 család pihent-síelt közösen,nagyon jól éreztük magunkat!Lesznek képek, csak még nem tölöttem fel.

Kép
seriff

Jo reggelt!

Lina, nagyon ugyeske Lili a beszeddel! :D A Balcsihoz mit szolt?

Lili, nalatok mi lesz a szopival? Marad?
En a nappalit beszuntettem, szerencsere egesz jol viseli a lanyzo. Idonkent beprobalkozik, de amikor mondom, hogy nincs, akkor tovabball jatszani. Altatasokhoz es ejszakara tovabbra is marad, legalabbis egy ideig.

Timci, klassz, hogy jol ereztetek magatokat es hogy ennyi mindent beszerzett a csalad!

Ser, varjuk a kepeket! :wink: Sygek hogy vannak?

Teszek ket kepet, ha nem baj :wink:

Az ovi udvaran (egyedul megmaszta a letrat, persze ott alltunk biztositeknak):
Kép

Ez egy itthoni, megtalalta a textilpottyoket es teleragasztgatta a ruhajat vele :D
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mi nem utaztunk el, de csak aludni jártunk haza. :D :D :D

Szuper volt ez a 4 nap. :) Remélem Mindenkinek. :)

Bocsánat :oops: ... de nem bírom ki...néhány kép :)

Mamiéknál Danussal dömpereztünk.. :D
Kép

Megvolt az év első sütögetése is a barátainkkal :)

Manók... Kép

Én leszoktam tenni Botit a fűbe :oops: 8) ... a másik kislány most először :)
Kép

... :) :) :) Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Lili,Dora szívből gratulálok nektek!:)

Mi is hazaértünk,nagyon jól éreztük magunkat.De a legjobban Lillának tetszett az egész kirándulás,ami nagyon mozgalmas volt.Rengeteg helyen jártunk.Majd később jövök,és én is rakok fel képeket.

KépKép
KépKép
sbea

Dori
Nagyon édes Katika!!! :D
Létramászás...húú nem semmi! :shock: Ovi...? Milyen ovi?
Ugye Pesten fogsz szülni?

SEriff
Síelő Hannáról sok-sok képet ám! :wink: :)

és

Bea
Kiránduló Lilláról pocakos mamival :) szintén képeket kérünk! :wink: :D

KépKép
KépKép
nana09

Thymi
Hol építkeztek? Nem is tudtam :roll: :oops: :)

Erszényes
Lépkedő Janának gratula :) édes lehet nagyoooon :D Amszterdam szuper lesz, nem lesz semmi baj. :) nem hosszú az út :wink:

KépKép
KépKép
nana09

Nana,nagyon aranyosak a fiúk,na meg a kislányok is! Ti már sütögettetek a hétvégén?

Dora, mekkora csúszda,és mekkora létra! Nagyon ügyi Katika! Tesó mikorra van kiírva?

pár síelős kép(nincs is több :oops: ) Kép

Kép

Kép

Kép
seriff

Nana,
biztos, hogy mi voltunk. Tegnap délután (is) tekertünk egy nagyot a fiúkkal. Képek nagyon jók, édesek a gyerekek! Mi meg Virág ikreit láttuk a Sétatér utcában a nagyszülőkkel :).

Ser,
meg lehet zabálni Hannát, olyan kis professzionálisan tartja a botot :). Te síeltél?

Bea,
merre jártatok?

Dóra,
Kati olyan elbűvölő, igazi kislány. Mit szólt a család a tesóhoz?

Kattic,
Nándi nagyon ügyes, lassan szaladhatsz utána :wink: .

Lili,
ezek szerint a hír igaz, bár reméltem, hogy csak pletyka...
balim

Mit csinált a Pusztai h "el kellett mennie"?

Nana
Úrihegyben építkezünk....Erszényes látta már, hát még nem látom a végét. Ha valaki megdobna 1 misivel, sokat segítene...de így csak várjuk mindig a következő hónapot h tudjunk haladni. A pénz az gyorsan fogy, de látvány csak nagyon kevés.

KAtika, Boti, Hanna nagyon kis édi. Úgy birom ezeket a gyerkőcöket, h mindig vidámak!

Minket meg meglátogatott a barátnőm aki Szolnok mellett lakik. Netes fórumon ismerkedtünk meg és majdnem egyszerre szültünk (5 nap eltéréssel) És Szolnokon találkoztunk először a kórházban. Ők már mentek haza, amikor mi még vártuk a csodát :lol:
Íme a két csaj:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Hazajöttünk az utazásból.Nagyon jól éreztük magunkat Székelyudvarhelyen és környékén.Rengeteget nézelődtünk.Csak sajan Janka beteglett, belázasodott és el kellett vinnem orvoshoz.De mára jobban van.

timcike te hova valósi vagy,pontosan?

jön valaki pénteken a ringatóra?
janka 2006

thymi-nem tudok fölteni képet,mert nem tudom,h.lehet lekicsinyiteni. :oops:

dora_az szuper,h.ennyire segitenek,ha magunkra lennénk utalva nem tudom,hol tartanánk a vásárlással...Sokmindent köszönhetek a szüleimnek az biztos. :oops:

janka- én egész hajszálpontosan Marosvásárhelyi vagyok 8) .Szombaton elvittem a páromat Korondra,meg anyumat.Nagyon tetszett Attilának,el volt bambulva,mint egy kisgyerek. :lol: Annyira édi volt.Nagyon tetszedtek neki a kézműves cuccok,meg a szőtesek.Mindenre jutott egy kis idő.Voltunk kirándulni is,meg vásárolni is,meg babáztunk is a nővérem kislányával,szoval minden belefért :lol: 8)
Pussz nektek!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Sziasztok!
Csak lenne egy kérdésem, és gondoltam, talán ti tudtok segíteni.
A szomszédasszonyom pici lányának ( 1 hónapos) köldöksérve van. A doktornőjük tanácsolta h ragasszák le, a chicco egyik speciális termékével. Amiben vmi kis gumi dudor van befelé egy öv szerűségen. De égenföldön nem találnak ilyet. Még a szakbolt sem tud róla. Csak a chicco köldökcsonk védő rugalmas pólyás dolgot akarják rájuksózni. A neten is nézelődünk mostmár egy ideje, de semmi. Ha vkinek bármilyen hasznos infója van, légyszi írja meg, akár pü-ben is. Előre is köszi a segítségeteket!!!

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Gondolnatok, hogy ez egesz Dunantulon esik az eso, meg a ho? :shock:
www.idokep.hu

Hu, de sok szuper kep! :D
Boti nagyon edes, kis mano! :lol:

Nana, anyosek mellett ovoda van, a kerites vegeben pedig kapu, ahol at lehet jarni. Ezt mar Kati nagyon tudja. :D
Igen, Bp-en szeretnek szulni, este beszelek a dokimmal errol.

Ser, Hanna mint egy verbeli profi! :wink: Haladni is tudott?
Szamitasaim szerint nov. 12. a celido (anyumnak masnap van a szulinapja), mensi szerint hamarabb egy hettel.

Thymi, aranyosak a lanyok! :D

Jankanak jobbulast! Mi tervezzuk a Ringatot, aztan meglatjuk mi lesz. :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Balim, igen, d.e én, d.u a férjem síelt, közben Hanna aludt a babakocsiban, jó sok gyerek volt.

Dora, nem még nagyon pici ahoz, h haladni is tudjon, kb egy év múlva lehet próbálkozni, de inkább később.Ez még csak a barátkozás a hóval c. év volt.És legalább látot sok havat(na jó ez nagyképűen hangzott,hiszen csak a pályán volt hó :oops: ).

Kép
seriff

Sziasztok!

De jó,hogy mindenkinek ilyen jól telt el ez a pár nap!Nekünk is nagyon jó volt otthon a nagymamiéknál,aztán hazafelé Pesten még kicsit vásárolgattunk is....

Akkor itt is Dóra mégegyszer és Lili neked is nagy-nagy gratula a pocilakóhoz :D !!!!!Tök jó,hogy ennyire egyszerre várhatjátok a babákat.Dóri végülis kit választasz dokinak?Milyen jó időzítés,anyukád gondolom örül neki :) .Lili te mikorra vagy kiírva?Mi volt a dokinál?

Donoé,Dóri,Nana,Seriff,Thymi nagyon jók a képek,olyan édesek,szépek,ügyesek ezek a gyerekek :) .

Kattic gratula Nándinak,milyen ügyes ő is!Mikor tudunk végre találkozni?

Nyhk kis ünnepeltről képek?Szuper,hogy Ádám is halad a beszéddel!És veletek is olyan rég találkoztunk!

Kazi,Lenci is ezeket csinálja,mint Lari:integet,puszit dob,mászik,feláll (ezt főleg éjszaka szeretem :roll: ),kézen fogva sétál,magyaráz az ő kis babanyelvén,de még értelmes szót nem mondott ki.Igazándiból az alvással,evéssel állunk kicsit hadilábon,ő is nagyon keveseket hízik,így rágják a fülem,de hát meg nem tömhetem,mint egy kacsát :roll: :lol: .

Enn én sajna nem tudok segíteni,ilyenről még nem halottam.

Janka jobbulást!

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Látom mindenki maximálisan kihasználta ezt a gyönyörű hosszú hétvégét. Nálunk is itt voltak a barátaink Debrecenből, ahol a bnőm szintén kismama, május végén szül. Adrika angyal volt, mondta is a bnőm, hogy milyen jó dolgunk van.

Dóra, Lili

Ezek fantasztikus hírek, gratulálok! Én is irigylem ezt az érzést, de az tuti, hogy én többet nem szülök.
Dóra te tervezted, de Lili neked most biztos nagyon váratlan volt az egész. Olyan jó volt olvasni, hogy apa mennyire örült a hírnek. :)

Erszényes

Privi megy.

Most csak ennyi, mert vár a vasalnivaló.

Andi
Kép
cukkker

Jaj a képeket nem is dícsértem.

Ser

Nagyon kis ügyes Hanna a sílécekkel és olyan szép pirosban.

Timi

Aranyosak a csajszik együtt nagyon.

Nana

Tudom, én is letettem Adrit mindig a tiszta fűbe, nagyon tetszett neki. :) Nagyon jókedvű Boti a képeken.

Dóra

Katika napról napra csinibb.

Ügye nem hagytam ki senkit? :oops:

Kattic

Már kiírta a közös képviselőnk, hogy ne használják a lakók a ti kukáitokat. Hát nem irigylem a munkád, semmi pénzért nem csinálnám.

Andi
Kép
cukkker

Bocsi egy kis panaszkodás, de kiakadtam.
Ma mentünk vérvételre az orrmandula műtét miatt. Két gyerekkel 9-re oda is értünk, 34-es sorszám, épp akkor hívták be a 31-est. Tökre örültem. Be is jutottunk fél után kb 10 percel, amikor közölték, hogy nem veheti már le a vért, mert fél 10-kor elvitték. Jöjjünk holnap 7 és 8 között, mert akkor fél 10-ig biztos bejutunk. A sírás kerülgetett.
Hazafelé beugrottam a dokihoz, mert Petrus már megint hörög-zörög. És éjszaka nehezen veszi a levegőt. Gégegyulladás. AB. Hazajöttünk, ebéd, persze alig ettek, lefekvés előtt Ádámnak megmértem a lázát mert olyan kis elestt volt. 38,8. EZ volt 1 óra előtt 5 percel. Telefona dokinőnek, mondta, hogy még marad. Rohanás. Ádám is megkapta amaga kis AB-ját.
Bocsi, de le kellett írnom......
Ja! És a tetejébe a gyógyszertárban a nő (valahogy nem csípjük egymást), germicid C helyett simát akart adni, jó persze elnézte. Persze C-s nem is volt. A másik amin viszont kiakadtam, hogy Petra ab-jára ráírta, hogy 3*2 még jó hogy emlékeztem, hogy 2*2 ml. írt a doki. Erre is nekem kell figyelnem??? :shock:

Na jó ennyi!

Lili,
Mi újság az ultrahandon? Hát én sem örülnék ha már a dokinkhoz nem mehetnék! Én nagyon meg voltam vele elégedve!!!

Kattic,
Gartula Nándinak! Csak így tovább!!!!! Ja és "irígyellek ám a majdnem átaludt éjszakáért! A mieink egyre brutálisabbak!

Dettus,
Rakok majd fel szülinapi képeket!

A gyerekek nagyon aranyosak!
Nana! Petra is megismerkedett már a fűvel, a homokkal, meg a kavicsokkal. Nem is marad meg kézben kéreckedik le!!!!! És ha arról van szó, keresztül mászik anya frissen felásott veteményeskertjén!!!

Kép

Kép
nyhk

Nagyon édesek a babák,meg kell őket zabálni.Gyopi és Katika mekkorát nőttek!:)Nana Boti is kész fiatalember...:)Hanna pedig a síléccen...:)mint egy profi.:)

Mi jó sok helyen voltunk,Lilla nagyon élvezte.(Fertőd,Szombathely,Kőszeg,Cánk,Sopron)Ausztriába átmenve csak Bécsig jutottunk,mert mire odáig értünk,hatalmas szélvihar lett,és nagyon hideg.:(Visszafelé megálltunk még Parndorfban,hogy vásárolgatunk,de olyan drágaság volt,hogy elment a kedvünk tőle.:(Utolsó nap meg Bükkfürdőn fürödtünk.Na az volt a csúcs Lillánál,alig tudtuk hazahozni. :D
Néhány kép:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
sbea

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Hol vagytok csajoooooook??????????? :D

Lili mi volt az orvosnál?Annyira kíváncsi vagyok. :oops: :D