sziasztok csajok,
itt vagyok,de hogy minek.....................................nem vagyok a helyzet magaslatán,sőt
a hosszú hétvége alakalmából lebetegedtem,tegnap meg voltam uh-n
szóval igazoltan voltam távol de rohadt jól esik hogy hiányoltatok
kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
és akkor kezdem a mesedélutánt
szóval ugye csüt-on pozitiv lett az lh tesztem.meg még utána vagy 4 napig
de ez már részletkérdés.csüt.du már éreztem hogy benyeltem valamit,pénteken már egyre rosszabbul voltam de még kis naívan azt hittem hogy simán kibírom hétfőig míg fel tudom hívni a dokimat.szombat reggel már a falat kapartam a hüvelygyulladásos + fonalgombás tüneteimmel úgyhogy berohantam az ügyletre hogy írják fel a gyógyszert
és akkor így kihúztam hétfőig
uh-n tovább produkáltam a természeti csodákat
jobb oldalból egyértelműen arra lehet következtetni hogy megrepedt a tüsző mert ott volt a sárgatest meg a petefészek körül folyadék volt. a bal oldalon sem volt ott már a domináns tüsző csak nem tudjuk mi történt vele mert semmi nem utal arra hogy megrepedt volna tehát lehet hogy simán összeesett.....DE
:ezek mellett a nyh múlt hét óta egy mmrt sem nőtt és ugye köztudott ha egy tüsző megrepedt akkor a tüszőhormon felturbózza a nyh-t.na és ez nálam nem történt meg,pedig így működöm,ez már a múlt ciklusban bebizonyosodott mikor repi után napi 1mmrt vastagodott a nyh.
summa summarum:fele azt mondja volt második tüszőrepi fele meg azt hogy nem,ráadásul benyeltem ezt az idióta gyulladást és amúgy is érdekes dolgokat produkálok ebben a ciklusban szóval úgy érezem magam mint egy rémálomban
gabi,
mikor lesz most az átjárhatóságid?
kokor,
várom a privit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
breni,
mikor tesztelsz
?
tapi,
mindjárt középidő,de jó neked
puszi
gigi