Sziasztok!
Gyors bekukk,mert ma ugy elfaradtam.....
Tok jol telt a 4 napunk,ugyan Dragam dolgozott is,de majdnem allandoan vele voltam
Tok jo volt!Na meg sokat levegoztunk
Ma meg vettunk ujabb kismamis cuccokat,es olyan jol erzem magam a boromben,olyan (ne rohogjetek ki!!!!!
) szepnek,es igazan noiesnek erzem magam most,Atival a pocakban!!!
Vettunk jo kis nyariasabb felsoket,meg halasznacit,meg egy tok jo ruhat,ami nagyon jol nez ki csizmaval es tok jol hangsulyozza a pocit!
Alig varom,hogy holnap legyen es vmit felvegyek!!!
Ja es persze a kis manonak is vettunk ezt-azt
majd lehet rakok kepeket a babarucikrol,ha kivancsiak vagytok
Vicky,Marietta,
en total megertem,hoyg a baban jar maximalisan az eszetek.Szerintem ez igy normalis.Ezt nem lehet kitorolni a napi gondolatokbol!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elore tervezes meg:en annyit mondok,hoyg mikor mi elkezdtunk probalkozni,mar azt is figyeltem,hoyg juj,most inkabb nem vezsek uj farmert/kosztumot stb,mert ha babas leszek ugysem tudom hordani jo sokaig!
Szoval szerintem ez tok normalis,hoyg minden honapban az ember ugy keszul,hoyg akar most is bekoltozhetett a baba
Szeri,
huuu de nagyot nott a pocid!Hat nem kicsi!!!!Csinos!!!Es a micimaci is kiraly!!!!!!!
Szegedet imadom!!!!!Viccelsz???Jo,hoyg sut a nap
Szeged mar mediterran hely
Esztora,
milyen volt a film?
Huu majd meselj bovebben Zsuzsaval valo talirol!!!!!!Hat meg johogy nem igerted meg a lagzit,hisz a fiatok meg nagyon pirinyo lesz.....De azert ez jo jel,ha osszehazasodnak
Niko,
tanuljaaaaaaaaaaaaaal!
Toti,
orulok,hoyg mar minden ok otthon.
Ha van kedved meselj mi volt a bibi.
Ugy varom am,hoyg egyszer csak majd derult egbol betegyel egy tesztes kepet,vagy Uhsat
Hajni,
szep formas kis pocid van!!!!!!!!!!!csini vagy nagyon!!!!!
Szerintem egyaltalan ne aggodj,hoyg nagyon oriasi lesz (mondjuk Marcival is nagy lett a vegere,akkora lesz sztem most is),mert szerintem egyaltalan nem biztos,hoyg ilyen utemben fog noni.
Nekem pl szakaszosan no.Van,hoyg hetekig semmi,aztan par centi hopp
Szoval lehet,hogy most nem fog jelentosen noni Neked mondjuk az 5-6.honapig.
Adri,
huuu micsoda gombolyu pocak!na erre mondjak azt az avatottak,hogy fius pocak!
Szep nagyon!
Jol emlekszem,hyog csaszar lesz Neked?
mert akkor sztem ne aggodj,meg ha 4 kilo is lesz
Holnap megyek laboreredmenyekert,aztan a heten kell majd mennem cukorterhelesre,meg ellenanyagszuresre (ujabb 2 szuri
...probalom odazni
)
Es elterveztem vegre,hoyg megyek fodraszhoz!!!Muszaj vmi fejet varazsolni magamnak mert kb 3 honapja voltam.
Eskuszom mar nagyon varom!
Remelem Mindenki jol van!jelentkezzetek!!!!
Pusziiii