Sziasztok!
Jaj de rég nem jártam itt
Már épp panaszkodtam a férjemnek, hogy most már nagyon hiányoztok és szeretnék végre dumcsizni.
Kicsit késve reagálok, de a találka Mérinél nagyon-nagyon jó volt, szuperül éreztük magunkat, bár nálunk semmiféle plussz alvást nem okozott, sőt, alig akart még délután aludni egyet
A képek is nagyon jók lettek, kérhetek majd eredeti méretben lányok, ha megírom nektek melyikből? Na ez jó magyarosra sikerült, de át nem írom
Adri Pierre Cardin kocsit vettél? Amit kinéztél? Utána néztem a saláta főzeléknek, semmi különös, felteszed a krumplit pici sóval és amikor már majdnem jó, akkor bele az alaposan megmosott saláta levelek kb. 10 perc (de szerintem kevesebb is elég) és kész, mehet a turmixba. Főzhetsz bele répát, vagy husival is lehet gazdagítani. Nálunk nagyon bejött
4-szeri étkezésről kérdezd Mérit, Bazsi már régóta csak 4-szer eszik, ha jól emlékszem.
Mindenkinek gratula az átalváshoz. Mi sem eszünk már egy jó ideje éjszaka, viszont azért felébred Bence többször is és mostanában sírva legalább 2-szer éjszaka. Meg sokat mocorog elakad az ágyában és akkor nyöszörög. Én meg nem tudom, hogy akkor most hagynom kéne? Én mindig felkelek, megigazítom, vagy cumit adok és akkor alszunk tovább, ez hiba? Régebben nekünk is voltak átaludt éjszakáink, de mostanában sajna nem. Max. 4-ig alszunk aztán kezdődnek a mocorgások, sírások, valamikor hamarabb. Pedig mi rengeteget eszünk, reggel, este táp 240ml, délelőtt gyümölcs (1 Aventes pohár), ebédre főzi (1,5 - 2 pohár), délután gyümölcs gabonapéppel vagy rizszsel (1 pohár). Szerintetek?
Mi is voltunk úszni szerdán. Nagyon jó volt. Pesterzsébeten találtunk egy pici uszit a barátnőmmel így együtt járunk. Bence nagyon izgult, de aztán belejött és utána még szaunáztunk is. Nagyon tetszett
Méri gratula Bazsinak! És mégegyszer köszi a party-t nagyon jó volt.
Emese nyugodtan kérdezz. Van róla papírod hogyan kell megkötni? Szívesen átküldöm valahogy
Judit a nővéremék az Aratóba járnak itt Pesten, oda 30 éven felüliek járnak többségben, ő szereti. Na meg ő is járt a Dokk és tsai-ba régebben.
Mindenkinek köszi mégegyszer a névnapi köszöntést!
Persela kitartás, remélem csak növekedési ugrás és hamar rendeződnek a dolgok. Szépen gömbölyödik a lánykád
Na megyek mert ettől a pocsék időtől mi is szenvedünk. 3 napja nem alvás, ordítás, anyán akarok lógni szindróma
Remélem gyorsan visszajön a jó idő.
Sziasztok!
Ildi