Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Most 3 hétre elbúcsúzom, mert megyünk Németországba. Húsvét után jövök és ugyan megkésve, de majd akkor teszek fel szülinapos képeket!

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok! :)

Annácska :)
Pont most kezdi el hordani Heni a 80-as ruhákat. Így gyakorlatilag a teljes alap szükségletet ebből a méretből. De mivel nem akartam azt, hogy csak ruhát kapjon így 3 doboz játékot kapott,homokozó-szettet, mesekönyvet és barikát. Szerencsére a nagyszülőkkel megegyeztünk, hogy előre odaadják a Heninek szánt ajándékpénzt és így azt vehettünk rajta amire szükségünk volt.
Annamarinak boldog születésnapot kívánok! :)

Zsu :)
De jó lehetett a kirándulás a Velencei-tónál!
Ha csipásodik is Martin szeme az inkább tűnik kötőhártya-gyulladásnak.. :cry:

Nyf :)
Heni is így kezdte,2 hétig csak a bébitaxit tolta de egyre határozottabban. Mikor elkezdett egyedül menni akkor csak 2 napig tartott a bizonytalan járás, a 3- naptól már tök ügyes volt.
Csütörtöki programotok jól hangzik!!
Gratula a 4. foghoz.

Barti, :)
Ha a profilba belemész, ott meg lehet nézni az adott emberke összes hozzászólását.
Szép szemű Pötyinek jobbulást.

Vali :)
Amikor nevet választottunk az volt a szempont nehogy márc vagy febr –ban legyen a névnap…!!! Az utónévkönyvben Henrietta jan 25 és márc 16 meg talán máj 16 is?. Megnyugodva választottuk a nevet. Később mondták a ráérő dédik, hogy több naptárt átlapoztak de csak márc 16-nál találtak Henriettát. :roll: De akkor Ő már annyira Heni volt, hogy nem akartuk megváltoztatni. :)Családilag pedig jan 25-én megünnepeltük Henit.

Ha bárkit érdekelne :)
Falcon első lépés cipő a Sugárban 4990Ft . A bolt neve egyszerűen: Gyerekcipő, az emeleten van. Itt találtuk legolcsóbban és nagy választék volt.

Nyúlanyó :)
Köszönjük szépen. Nagyon klassz tortája volt a kis ünnepeltednek!

Olgo és

Kép
olgo

Húúúú ezt a pörgést. :wink:

Nyúlanyó
Nagyon kafa a torta Az ünnepelt meg nagyon helyes. :D

Ildi
Ha szerda marad ,megünnepeljük Natasát, mert ha jól számoltam az nap van a szülinapja. :roll: :D

Én se írok regényt . :wink: További szép estét mindenkinek.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta!
Milyen hosszú ideig 1 éves a fiad! :shock: :wink:
Tényleg fergetes pörgés van... Gondolom ez nem ez lesz jövő héten,a mikor jóóól be fog fagyni a popsink odakint. :D:D

És én ilyen nagyon hosszú lettem... megyek aludni, mert hulla vagyok. Ma végre siekrült Ádámmal takaritani és vele nehezebb, mint egyedül :lol: :lol:

Puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter
Pont most szenvedek vele de nem megy :(

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Köszönjük torta and Toppi dícséreteket :D A tortát olyan édes volt a nagyapám megkérdezte, hogy én csináltam? :D Egy Szeged melletti településen házi cukrászdába csinálták, mindig tőlük rendelünk és vegyes gyümis volt belül, abszolút gyümölcsből nem margarinból....., a csajomé tavaly barbi baba volt, hát az még szupibb volt, mint az autó. Különben az ünnepelt nem evett belőle, uzsonna után voltunk és nem volt éhes :D

Zsu, Tomdi méretein én is csodálkozom megvallom, a magasságán nem igazán, apája is magas, meg Pipi is magas kiscsaj, de a kilón igen, elég rossz evő és emellett pedig rengeteget mozog. Tuti nehéz csontozatú.....

Kinga jó utat nektek!

Anna, Annamarinak sok boldogságot szüli napja alkalmából!

Faby, Domkának Egészséget, Boldogságot Születés Napja Alkalmából! Tudom csak holnap lesz, de mindjárt holnap és nem tudok vasárnap gép elé kerülni, utálom, hogy mindig utólagos köszöntő vagyok.....

Cory, köszönöm, hogy beírtad az adatokat :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Dominik baba: Boldog első szülinapot kívánunk!!!

[quote="faby"]S írta:fabyziasztok!

Szabad csatlakozni?
Néhányszor már megpróbáltam bekapcsolódni Hozzátok, de azt hiszem túl hamar feladtam Kép Ha nem gond, most újra megpróbálkoznék, látom most vannak új topiclakók. Kép

Már a topic indulás óta olvaslak Benneteket, úgyhogy nagyjából képben vagyok. A babák egytől-egyig csodaszépek!

Az én kisfiam, Dominik (akit Indianyóhoz hasonóan Dominónak hívunk itthon) március 18-án született 3750 grammal, 53 centivel. Szerencsére tudunk szopizni, szépen gyarapszik, most 8 hetesen már 5700 gramm Kép
22 éves vagyok, és Dunaújváros mellett élünk Kép

Azt hiszem röviden ennyi.

Csillus & Dominik
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok! :D

Köszönöm a hiányolásokat! Pár napig kedvem nem volt írni, most meg időm sincs, mert a szakdolit kellene írnom, de írtó tréül állok vele....
Így meg, hogy ennyire lemaradtam, nem akarok már csak magunkról regélni, válaszolgatni pedig képtelen vagyok.

Olgo: Heninek boldog névnapot is, természetesen! Te is rakhatnál képet a nagylányról! :wink:

Annácska: Annamarinak boldog szülinapot! Pedig már említetted kétszer is, hogy urammal egy napon ünnepelnek :wink:

Edtikém: azt már ne is mondjam, hogy Levi fiúról milyen rég nem láttam fotót... még jó, hogy legalább a talin láttam! :lol: Mizújs veletek? Kelsz hajnalban? Várod az első futamot, mi? :D

Eszti: milyen volt a shoppingolás? Mi szépeket vettetek?

Angi: gondolom, voltatok otthon (vagy vagytok) a 4 nap alatt! Tesód hogy van? Lidike rosszalkodik még sokat?

Velünk egyébként minden rendben. Fiam hatalmas zsivány :lol: Igazán nagy huncut, sokat lehet vele kacagni. Csak iszonyat akaratos, amit nehéz kezelni... Ráadásul nem segít a helyzeten, hogy nem mindig sikerül következetesnek lennem, sokszor engedek, hogy elkerüljem a nyafit :oops: Egész nap kinn vagyunk, szinte csak az ebédet és alvást töltjük bent. Igényli is, hogy menjünk, húz az ajtóhoz, hogy menjünk! :lol: Nem tudom mi lesz, ha tényleg olyan hideg lesz, mint mondják!
4. hónap után végre nőtt új fogunk, 3 kis örlő, így már kilenc van, de alul középen még hiányzik 2 metsző...picit felborult a sorrend :D
(meg az alvásunk is így a nagy fogzásban. megint korán ébred B., így muszáj kétszer is aludnia. Na, de majd megint kialakul vhogy!)

Betegeknek továbbra is gyors gyógyulást!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

De édesek ezek a szülinapos képek. :D Ugy élvezem, hogy milyen édibédi pofát vágnak ezek a kis manók, mikor meglátják a tortát. :D :D :D

De Pötyi baba is kitesz magáért :D
És focizós Martin sem kispályás :D

Tomdi meg már kész kislegény. :wink: :D

Dominónak!
Kép
Vendég

Sziasztok :)
Zsu :)
Köszi :D Annamari 8 éves volt.
Petkának kutya baja sincs. Nem tudom mi lehetett vele :roll:

Nyúlanyó :)
Tomdi igazi nagy fiú :D
Látom azért Viki segített a gyertya elfújásában :D

Kinga :)
Érezzétek jól magatokat Németországban :)

Olgo :)
Te jó ég mekkora már ekkora Heni :D Szép! És mindehez a hosszúsághoz hány kiló?
A nagyik nálunk is mindig előre odaadják a pénzt, de ezzel néha csak nekem nehezítik meg a dolgomat, mert így nem csak a saját ajándékunkat kell kitalálni, hanem a tőlük kapottat is :D

Eszter :)
Ezzel én is így vagyok :D Annamari is és apa is csak feltartanak a takarításban, sőt most már Petka is :D

Anita :)
A férjednek is boldog szülinapot így utólag :D
Gratulálok Boti fogacskájához :D

Ma mi is kirándultunk egy kicsit :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Faby:
Boldog szülinapot Dominónak!!!!!!!

Babetta:
érdekes, hogy nekem csak a képek alapján tűnnek hasonlónak a csajok, az életben nem is hasonlítanak... de tényleg!!! tök más pl. a szemük, Dorinának nagy és zöld, Bettusnak kicsi és barna. :)
80-nal kezdtem, most 7 nap után fogytam 3 kilót, így 77 vagyok a cél egyelőre 65..., az előző hónapban meg összesen 2 kiló ment le, tehát 82 kilós voltam (így legalább én is megértem... :lol: )

Ildi:
nekünk sem jó már a szerda, teljesen elfelejtettem, hogy 1 hónapja bejelentkeztem fodrászhoz...

Anita:
Bettina is állandóan menne valahova! itthon már alig tudja lekötni a játék, ő is most kétszer alszik megint, mert reggel 7 körül már fent van (régebben fél 10-ig aludt).

Maminti:
gratulálok és írhatnál kicsit!!! :)

Annácska:
Isten éltesse Nagylányodat!!!! :)
Remélem Petinek továbbra sem lesz semmi baja!!! Lehet hogy tényleg csak a foga vagy valami vírust küzdött le éppen!

Mamacka:
azt olvastam, hogy ha megáll a fogyás, akkor többet kell mozogni/tornázni (de szerintem szopi mellett ez így is nagyon szuper eredmény!!!! )

Meli:
megfigyeltem, hogy tök szuper képeket/köszöntőket teszel fel mindig, ügyi vagy!!!

Olgo:
én a névnapomon és a férjem szülinapján születtem, úgyhogy mi 3in1 ünneplünk :lol:

Zsu:
jók a képek!!! Jó ötletet adtál a köv. kirucanásunkhoz!!

Ma a Hajógyári szigeten voltunk a csúszdaparkban, nagyon jó, de megállapítottuk, hogy kb. 6 éven felülieknek. Úgyhogy apával jót csusziztunk, persze ürügynek a kezünkben volt valamelyik kicsi... :P

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Persze, hogy még akartam írni dolgokat... csak a legfontosabbakat!

Tünde, tényleg nagyon hasonlítanak a csajszik és természetesen, nagyon szépek. :D Egy - két képnél le is álltam, hogy most melyikőjük??? :lol: Bettina nagyon sokat változott, jó volt látni! Sopront sajnálom, de örülök, hogy nem éreztek semmi negatívumot, S.T pedig még mindig szuperklassz hely, és tuti, hogy Botuskánk is kipróbálja egyszer! :wink:

Nagyon szépségesek a szülinapi képek! Milylen szépek és nagyok már a kis ünneplőink! Nem tudom nem észre venni, hogy Martin is milyen szépen rúgja már a labdát :D, Boti üzeni neki, hogy mindenképp beveszik a csapatba :wink:

Annácska, köszi a nevében is! :D

Én egyszerűen nem bírok ébren lenni.... :( (Lepihenek, 4-kor úgyis kelek, mindenképp megnézem (remélhetőleg) a rajtot :wink:)

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Babetta!
Gyöngyinek se ment... Hajrá! :D:D

Anita!
Hajró szakdoli! Én, ha összegezzük, akkor 3at irtam. :D Szóval együtt érzek!!! :D

Tünde!
Hajrá, hajrá!!! :D Az a 3 kiló már tök jó! :D:D És tökre ügyi vagy, hogy ilyen sokáig birod a tornával. :D:D

Meli!
Olyan keveset irsz magatokról.... Minden rendben van veletek? HOgy szuperál az kocsi?

Megyek, mert kint mászkál a csaj és valamiért hiv...

Puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok Eszter, nekem is a harmadik... és egy darabig tuti, hogy utolsó! :lol:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Domino: boldog szülinapot :D

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Drága kicsi Dominó! :lol:

Nagyon nagyon sok boldog születésnapot kívánunk neked!Legyen nagyon szép életed! :lol:

Anita:Te egy angyal vagy hogy így megemlékezel minden picúrról! :lol:
Vendég

Tünde!

Köszi!
Csak remélni tudom, hogy azoknak is tetszik akik kapják. :)
Neked meg gratula és sok kitartást a fogyihoz.

Én mióta dicsekedtem a -7kg-mal feldobtam magamra +1. De most, mert Piroska van nálunk vendégségbe és követeli az édességet :oops: :wink:
Viszont üröm az örömben, h ez az első olyan látogatása, amikor a mennyiség nem brutál. Sőt. Meglepően normális.

Vok!
Legyen ez itt a reklám helye. Bővebben rólunk lásd a blogban. :)
Vendég

sziasztok anyócák és babócák...!

csak remélni tudom h még emlékeztek ránk.... :D rég nem jártam errefelé... :( azóta tejkó nuku, visont sokat fejlődtünk. tudjuk, hol a fejünk, a fülünk, a szánk, a lábunk, ha nincs apa, akkor mutatjuk h nincs, tapsolunk, táncolunk, stb. sok rosszat csinálunk, előszeretettel, amit nem szabad.

megragadnám az alkalmat,h MINDEN SZÜLINAPOS BABÓCÁNAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, BOLDOG GYERMEKKORT KIVÁNJAK!!!

ha tudnátok segiteni abban h mket főztök a babáknak , milyen menüket adtok, esetleg linket egy jó oldalra, hálás lennék. Eszterci ugyanis tejport, tejet szinte semmilyen formában nem hajlandó megenni, elfogadni.

Tünde: holott jártam pesten a múlt héten, teljesen elfelejtettem feltenni a kódot, de hétfőn küldi a barinőn pestről postán. a többit megkaptad?

Meli: meglepő h milyen közös ismerőseink vannak az iwiwen...

most mennem kell, kellemes vasárnapot mindenkinek!

KépKép
gaby70

Dominik BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!! :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Dominó,
boldog első szülinapot Neked!! Kép
angi79

Na végre sikerült vonalzót csinálnom. :D :D

Anita
Mert te aztán ontod a képeket Botiról. :D :D
Szakdolihoz kitartást!
Forma 1–et most néztük, nem keltünk fel éjjel, mert későig buliztunk apával. :wink:

Kiszámoltam Levi 1 éves koráig 90.000ft volt a pelenka. Remélem nem akar még 2 évig pelenkába járni. :wink:

Meli
Megakartam nézni a blogot, és lefagyott tőle a gépem. :(

Gaby
Tényleg jó régen írtál.
Receptet nem tudok, mert mindent fejből kotyvasztok ,de a többieknek biztos van valami jó recept oldaljuk. :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Anita
Botiról is szeretnék látni. :shock: :D

A képek
Kép

Kép

Kép

Kép

Gyöngyi
Ma látam bocit és kurv@ drága volt. :shock:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Szóval láttam!!!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta!
Nem tudom mi lehet a baj, mert nálam minden ok.

Pedig ma feltettem két kisvideót, hogy milyen ügyes nagylányom van :wink:

Gaby!
Hol jártál báránykám??? Kikre gondolsz??
Vendég

Sziasztok :)
Csilla :)
Nagyon boldog szülinapot kívánok Dominónak :D
Kép

Edit :)
Nagyon jók a képek Leviről :)
Az első képen miben ül? Valami medencében?

Tündi :)
Gratulálok a ledobott kilókhoz :D Csak így tovább :)

Anita :)
Kitartás a szakdolidhoz :)

Meli :)
Sajnálom, hogy visszament 1 kiló, de ez nem a világ vége. Majd leadod :)
Nekem sem indul el a blogod :(

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Kedves mindenki! Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, igazán jól estek piciny szívemnek!

Puszi, pacsi, ölelés mindenkinek! :)

Dominó

faby

Sziasztok!

Hazajöttünk! Hoztam egy kis tavaszt, gyorsan felrakom, holnaptól már úgyis csak itt lesz látható. :( Utána ha nem leszek túl fáradt, visszaolvasok, aztán jövök. Bár, lehet, hogy holnap lesz belőle(m).
Kép Kép Kép Kép Kép Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1174257041.56.jpg[/img] Kép

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Köszi a reggelizős tippeket!

Dominó, nagyon Boldog születésnapot kívánunk!

Nyúlanyó!
Tomid tortáját ti készítettétek?

Anita!
Egy nagy kalappal....!!!!
Martin is nagyon akaratos tud lenni. Igaz, én általában határozottan ráhagyom, így kb. 20 mp-ig tart a hiszti és megy minden tovább. Múltkor, ez egyik üzletben mindenáron a pénztárcámat akarta, miközben fizettem. Nem adtam oda.., olyan mérges lett Martin, hogy belevörösödött az egész feje, (ellenáltam, persze a sorban mindenki engem bámúlt :evil: ) és 20 mp. múlva, mintha elvágták volna. Még a pénztáros csajszi is meglepődött, hogy csak ennyi?, és ajándékba adott neki egy hápogós kiskacsát. :wink:

Edit!
Tök jók a képek!
Levi ugrlóvárban csücsül az első képen?
Bejött neki?
Csak azért kérdezem, mert a AUCHAN-ban láttunk, hasonló ugrálóvárat és nem tudjuk, hogy meg vegyük -e Martinnak.

Úristen, csak most látom, hogy a 666. oldalnál járunk! :shock:

Martin is olvas ám titeket:
Kép

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!

Hát, hihetetlen számomra, de eljött a mai nap is... esővel, borúval, de itt van. :D Szóval tessék ennek örömére sokt irni. :D:D:D

Era!
Megértelek a cipelés miatt, de van egy olyan érzésem, hogy Martint már nem kell sokáig cipelned... :D Én mondjuk szeretem az olyan tipusú házat, mint amit leirtál... (És igérem, lassan meg is látogatom személyesen is!!)
De drukkolok ám a lakás találáshoz! :D

Lidke!
Üdv újra itthon. :D

Faby!
Boldog szülinapot Dominiknak! :D

Meli!
Tudod, egyrészt én nagyon lusti vagyok, másrészt kb 5 blogot kéne olvassak és egyet se tudok rendesen. Szóval azért tedd meg, hogy irsz ide is, hogy mi van veletek, jó? :D
A barátném is többször rámszólt már: Nem olvasod a blogomat??? Háááát, max heti 1x jutok oda, vagy ha igy rámszól :oops: :lol: :lol:

Edit!
Szupi lett az új vonalzó! :D
És még mindig nagyon hatalmas a pasid és oooolyan cuki! :D:D
Néztem Lievi képeit és Hanna meglátta az ajtóból és közölte, hogy ŐI. :D És felmászott az ölembe megnézni Levit. :D:D:D

Anita!
uhhh.... Neked hogy lett 3?

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó reggelt!!!

Először is a lemaradásaim:
Boldog név és szülinapt Henikének, és boldog szülinapot Dominiknek!!!!
Kép

Aztán visszaolvasom a 4 napi termést, aztán jövök :wink:
vas

Na szóval visszaolvastam.
Kezdem is az elején.
Vali drágám, már hogyne lettem volna 80 kiló,sőt, 84 is voltam. :shock: Képeket egyszer már raktam fel, de nem tudom hol vannak.
Keresgess, ha ráérsz. :wink:
Jobban vagytok már?
Sajnálom, hogy ha te most nem tudsz jönni.
Én is elephantent veszek majd Natusnak ha végre elindul. :wink:
Mi is deichmanba szoktuk venni, kicist olcsóbb.

Zsu, nagyon jók a szülinapos képek, csúszda, tolós autó,gyerkőcök meg a Velencei taviak is szupik :D

Bartika,10 óra fele szoktak szállingózni a csajok.
Utazóágyat akarnál cipelni? :shock:
nekünk is van, meg kiságy is(tudod, nekem is van kisdedem) :wink:
Egyébként az Amerikai útról(ami hozzátok tök közel van) indulnak buszok Gödöllőre, fél óra altt itt van m3-on, és én meg kimegyek eléd.
Jó így?
És ne problémázz mindig azon, hogy hol, és mikor fog aludni Pötyike. :wink:
Ha elfárad, úgyis alszik. :wink:
Murphyt iktasd ki!!
(elméletileg szerdán)

Mamacka, nagyon szép Áron, és a tavasz is :D
62 kiló nagyon jó!!
Norbis kódok meg nem nehezek, elég egyértelmű némelyik.

Tünde, te is elkezdted a 90 napost?
És már 3 kilótól meg is szabadultál!!
Gratulálok!!!! :D :D

Vok, akkor barihimlő titeket is elkerült(szóval előreláthatólag a nem tervezett nap szerda lesz :wink: :wink: )

Edit,a Ford-ot kéne lecserélni, valami nagyobbra.
De ami kéne nekünk az 6 milla, így marad a ford :roll:
Az új c4 picasso 5 üléseset néztük ki, de sok pínz :roll:
Kéne a hátsó üléseknél nagyobb hely.Így nagyon nyomorognak egymás mellett.
Jól számoltál, tényleg szerdán lesz Natasa 1 éves. :D
Mit buliztál apával??? :wink: :oops:
90 ezer pelusra?Hú :roll:
leventénél és is számolgattam iyleneket.
Jók a képek Leviről, meg a barija is jó,hintabari???? :wink:

anna, Annamarinak is boldog szülinapot utólagosan is!!!!
Kép

Nyúlanyó, nagyon jók a ti képeitek is, torta nagyon szép, Tomdi szegény tényleg kicsit ijedt. :D

Sullyx, szia, jó szórakozást Németo.-ban!!! :D

Lidke, neked is köszi a tavaszi képeket, meg Kevéről is!!

Era, azta Martin hogy nyomja a gépet!!! :shock:
Nagy netbúvár lesz belőle is :wink:
Tali akkor okés???

Anita, jó, hogy rólad is hallottunk végre!!!! :D

Eszti, tényleg milyen volt a soppolás?

Cory, vezetés???

folyt. köv..................
vas

Most látom, hogy a visszaolvasás, meg az írás pont egy órámba tellt.

Mi Szilvásváradon, meg Egerbe voltunk csütörtökön.
Kép
Kép Kép

Bartika, mennyibe került a Gerlitzeni szállásotok?
Mert nem találom a honlapon.
Akár privibe is megírhatod.
Ugyanis szállást keresek Au.-ban nyárra, és nem nagyon találok.Igazából Karintia érdekelne legjobban. :D

Szóval a véletlen és előre nem kiszámítható nap előre láthatólag szerda lesz.
Eszti, Tünde,Melitta,Vali sajnálom, hogy ti most nem tudtok jönni.
De Tünde legközelebb úgyis hozzád megyünk. :wink:
SZÓVAL SZERDA KINEK JÓ????????????????

vas

Ildi!
Az előre nem tervezett nap nekem jó. :D:D:D:D

Akkor viszünk valami kis meglepit Natinak. :D Még kitalálok rá valami okosat addig. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Fúj, hogy lehet ilyen szar idő, olyan múlt heti tavasz után???? Rosszabb, mintha nem is lett volna már jó idő... össze kell szednem magam, rémesen hat rám az éghajlat...

Na szóval...
ILDI!!!!!!!!!! NE MÁÁÁÁÁR! NE szerda please!!!!!!!!!!!!! Pedig már attól sem paráztam, hogy hol alszik el prütyök, igazad van, ha álmos, csak lesz ott egy szoba, ahol alhat!!!!
Szóval szerda nem jó sajna, itt lesz anyósom, mert ő vigyáz Pötyire, amíg én fodrászhoz, dokihoz szaladok. :(
Nem lehetne csütörtök? Az többeknek is jó nem? NA nem mintha alkudozni szeretnék... :lol:
Gerlitzenben az az appartmanház (az egész, 6 főre, 3 szintes, full felszerelt) kerül egy hétre 1200 euroba. Ide csak akkor érdemes menni, ha vagytok annyian. De nyáron is tutti szép, mert ott a tó és rengeted kirándulási lehetőség van. Irjál ide: info@gerlitzen.hu és ők segítenek. Magyar velünk egykorú srácok.

Faby! Dominikot is Istenke éltesse sokáig, érjen a füle bokáig!!! :lol:

Vok Eszti! Hannának is boldog hófordulót! Közeleg a nagy nap is lassan, mi??? :)

Era! ANita! Nálunk is megy a hiszti ezerrel... én is a nem veszem figyelembe trükköt alkalmazom és nagyon hatásos. Ha valamit nem hagy abba, és elveszem, és ekkor veri ki a hisztit, akkor meg el kell vinni a helyszínről, másik szobába pl, és akkor abba hagyja. Vicces, mert volt olyan, hogy üvöltött a nappali közepén, mert elvettem tőle a távirányítót. Bevittem a szobájába, ahonnan kilátni a nappaliba. Kijöttem, és látom, hogy kukucskál. Amikor észrevette, hogy nézem, újra kezdte... hát nem bírtam röhögés nélkül megállni... :lol: :roll:

Na megyek, mert indulunk fodrászhoz. Muszáj Pötyi fejét megnyírni, mert felfelé nő a haja, olyan,mint egy madárijesztő lassan. Pedig növeszteni akartam neki... így viszont nagyon zilált a feje. :) Barátném szerint úgy áll a haja, mint bolond nő p...-ján a szőr... :lol:
Na léptem, majd jövök délben!

Csók!
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok

Bocsi mindenkitől, de csak az uccsó oldalt olvastam át, ami a Lili mellett extra teljesítmény

A szülinapos babóknak utólagosan is boldog szülinapot

Babetta: Mi 9000-ért vettük a Corába (te mennyiért láttad?), látom azért sikerűlt neked is a vonalzó :) , nekem az Eszti csinálta

Valaki seggítsen már kaka témába, egyszerűen 4 napnál nem kakil sűrűbben a Lili és akkor is olyan keményet nyom szegénykém, hogy sírdogál közben. Próbáltam már a szilvát, sárgabarackot, végső elkeseredésemben adtam neki Laevolacot, de ettől meg olyan hígat fosott, hogy ihaj. Ráadásul pár napja a cicizés se menő, inkább csak éjjel hajlandó szopizni, és nappal a szilárd kaja se nagyon kell neki. SZóval teljes csőd a táplálkozási lánc nálunk.

Na megpróbálok visszaolvasni még

Kép

Kép
pgyöngyi

Ildi
Nekem oké a szerda :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

sziasztok

:D DOMINIK, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!! :D
A blogos videó nagyon szuper Dominikról, nagyon tetszett :)

Scullyx
Jó pihenést, Németországban :)

Olgó
én is azt hittem hogy kötöhártyagyuszi, csak megfigyeltem, hogy bennt a lakásban kevésbé könnyedzik mint kint,. És valamelyik nap amikor borus volt az idő kinnt sem könnyedzett, úgy hogy szerintem még a szemecskéje nem bírja a nagy fényt :( de remélem hozzá szokik és akkor elmúlik neki :)

Anita
végre írtál, drukkolok a szakdolihoz, megtudod csinálni és nagyon jó lesz meglátod :)
Martin szívesen megy Boti csapatába focizni :)

Melike
én is megakartam nézni a blogot, de a gépem valami hibát észlelet, :(

Annácska
Örülök hogy Petinek semmi baja :)

Tünde
Az a csuszi park minket is érdekel, legközelebb ha jó idő lesz megkeressük a gyerkők biztos nagyon élveznék, imádják a csúszdát, itthon Martin csuszdáján akarnak játszani, mondjuk Bencét még a 20kg val elbírja de Joit már nem. Meg hát ez kicsi nekik. Külömben mere van ez a park, van jelezve, hogy merre kell menni.
Gratula a fogyáshoz, ügyi vagy :) csak így tovább :)

Babetta
Hogy te miket nem számolsz :shock: pelenka?!!!! Ilyennekkel nem érdemes foglalkozni, mert ha az ember állandóan számolna hogy min lehetne spórolni, és mi mennyibe kerül szerintem megbolondulna a végösszegtől, Ha én elmondanám hogy mi minden hónap közepére már levagyunk nullázva teljesen :( :cry: Az a szerencsénk hogy van két nagyon aranyos nagyszülök akik sokat segítenek nekünk, nélkülük szerintem már éhen haltunk volna,
Attol függetlenül tényleg nagyon sok a pelus, én is a nyáron szeretném hozzá szoktatni a bilihez ha Martin is úgy akarja :wink: A képek nagyon szuperek, Levi nagyon aranyos :) és mennyi játékja van :shock: :)

Lidke
Nagyon szépek a képek :) Keve is apa is, és nagymami is :)

Era
Martin nagyon husi :) Úgy látom Martinjaiknak egyforma a szokása sőt még a főnöki székük is egyforma :) :)

Ildi
Nagyon jók a képek, nagyon szépek vagytok, a három gyerkőc nagyon hasonlít egymásra, nagyon helyesek :) :)

Bartika
Nem voltatok kisoroszlánt símogatni az állatkertben, mikor hallgattam a híreket hogy Debreceni zoo.....stb. eszembe jutottatok, hogy bizti elmentek oda :)
Fodrász után kérünk fotót :)
Na nekem ebben is szerencsém van, mert anyukám fodrász így ő mindig házhoz jön :)

Vok
Boldog hófordulót Hannának :) :) kezdődik a visszaszámlálás :)

Gyöngyi
A laevolak az jó, csak szerintem túl sokat adtál neki azért fostizott, de miért nem próbálsz valami homeós szert? Irány doki néni vagy gyógyszertár, biztos segítenek.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Gyöngyi
20000 ft volt ,de lehet ,hogy rossz ár volt előtte. :shock: :)

Nekünk az olaj segített, de már mondtam neked. :) Mást nem tudok, de az tuti nem jó ha csak 4 naponta kakil. :(

Nem a miénk a birka és az ugráló se. Vendégségben voltunk ott próbálta ki Levi. Nem tudom mi a neve, de ugráló várnak is hívhatjuk. Annyira nem tetszet neki ,én biztos nem veszek. Próbálok keresni egész képet róla.

Eszter
Nem akarom fényezni Levit, de itt Szilason oda vannak érte a csajok. Van ,aki sír utána mikor elválnak útjaink. Komcsi :D :D :D

Lidke
Nagyon jók a képek. :)
Látom sikerült ugyan olyan vonalzót csinálnom. Remélem nem gond? :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Hellósztok,

sajna szerda nekünk nem jó, csüti igen, de úgy látom, a szerda kerekedik. Sajnálom, úúúúgy mentem volna. :)

Na mindegy, holnap utazunk Benyókával, egy barinőmhöz, most fog szülni, viszünk egy-két régi Benyó alkatrészt, kiskád, autósülés, stb.stb. Remélem nem lesz ilyen fos az idő.

Utólag boldog szülinapot Dominónak, Fabykám, megy az idő.... :) :)

Edit, szerintem se számolj utána, mi mennyibe került Levinek, mert elájulsz. És szokj hozzá a gondolathoz, hogy lehet, hogy még két évig pelusos lesz... :) :)

Ildi, de jó képek. Látom, kihasználtátok a jó időt. :) Mi is. Nagyszülőknél voltunk, le is pirultunk, olyan sokat voltunk a szabadban. Benyónak is jó színe lett.

Uhhh, ausztriai vásárlás naggggyyyon jól sikerült, állati nyári pólókat kaptam ki, nálunk már nem forgalmazott márkákban, mint Lee Cooper, pólónként 3 euróért, szuper minőségűek. :)
Sajna a gyerekcuccok kint is drágák, sőt, drágábbak, mint itthon, de azért hoztunk vásárfiát. :)

Lidke, jók a képek, meg a tavasz. A mai napon kifejezetten jó nézegetni. :)

Csajok, képzeljétek, lehet, hogy lesz melóm. Elvileg szerdán megyek részleteket egyeztetni, és mindenben meg tudunk egyezni, akkor jöhet a mehet. Itthoni munka lenne, szóval nagyon megfelelő, egy honlapot kellene szerkesztenem, meg újságírni, szövegket írni, sajtókapcsolatokat felturbózni. Annyira imádnám, remélem minden sikerülni fog szerdán. Viszont így valószínű, hogy át kell mennem Gyes-re, hogy tudjak hivatalosan is mellette dolgozni.
Tapasztalt anyukák, ugye így éri meg legjobban itthonról dolgozni???

Hiszti ellen nálam vannak sajnos alap dolgok, amiket tuti nem szabad, még ha hiszti van, akkor sem. Ezek főleg a balesetveszélyes dolgok, persze ő még nem tudja, így ha nem lehet, megy a hiszti ezerrel, de akkor sem ülhet egyedül a mosógép tetjén, a konyhapulton, stb. stb.
:roll:

Most megyek, teregetek..... :)
Vendég

Mamacka, Melitta

mi is nagy kirándulósok vagyunk, és már vettünk is csővázas háti hordozót.
Tatonka márkájú, és a Mountex-ben vettük. Ez árban elég jó, és a minősége is ok. Eddig még csak a városban közlekedtünk vele, a tapasztalatok jók.

Szívesen csatlakoznánk mi is a kiránduló csapathoz. Ha ismét jön a jó idő, akkor menjünk valahová!

Kép

Kép
bettiflame

Barti, sajnálom :(
na, majd legközelebb.

Most már nem akarok változtatni rajta, Eszter is megbeszélt szerdára egy másik talit Gödöllőn,nem akarom, hogy most meg miattam mondja le.
Egyenlőre akkor Eszter, Edit, Anna(gondolom, mert együtt jönnek Edittel), és még kI???
era, ha jól emlékszem neked is jó volt a szerda.
BORI??
Te is mondtad, hogy eljönnél.

pusz

épp Edittel skype-olok
vas

Sziasztok
...igyekszem képbe kerülni addig is!

Dominó
Isten éltessen sokáig!

Itt újabb vélemény olvasható rólunk és a vackorról...
http://www.papiruszportal.hu/site/index ... p=3&n=1417

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote]M írta:amacka, Melitta

mi is nagy kirándulósok vagyunk, és már vettünk is csővázas háti hordozót.
Tatonka márkájú, és a Mountex-ben vettük. Ez árban elég jó, és a minősége is ok. Eddig még csak a városban közlekedtünk vele, a tapasztalatok jók.

Szívesen csatlakoznánk mi is a kiránduló csapathoz. Ha ismét jön a jó idő, akkor menjünk valahová!

Éljen!

Képzeljétek mi szombaton...nem épp a legjobb időben fel gyalogoltunk Dömösről Dobogókőre... (a csúcson majd szétfagytunk... közben a gyerek teljesen összepisilte magát így pucérkodtunk is egyet...) van vagy kilenc kilométer nem épp a lankás fajtából... egy kicsit kipurcantunk... gyerkőt Baby Björnben vitte aptya... de hát azt már kinőttük... este maszírozhattam lerokkant férjecském! :)

A héten utánnanézünk a háti hordóknak...
Ti mennyiért vettétek?
Decatlonban érdemes megnézni? vagy nem olcsóbb...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Barti
[quote] írta:gy áll a haja, mint bolond nő p...-ján a szőr...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ildi
Majd lehet veszek tőled norbis leckéket! :wink:
Már csak két hét van hátra a kilencven napból! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hello,

írok én is pár sort, amig durmol a lányom.
Örülök, hogy mindenkinek jól telt az elmúlt pár nap. Mi is családot látogattunk. Lidinek is frankó szine lett, mi meg az apjával hipón nyomjuk...Anyóséknál még bicajozás is ment, Lidi hátul apa mögött az ülésben. Élvezte. Aztán meg bealudt ott az ülésben, a fejét az apja hátának támasztva. :) Kapott 2 poncsót. Olyan édi bennük. Egyre jobban szeret öltözködni. :D

Anita,
drukk Neked a szakdolihoz! Kitartást! Lidi is nyomja a hisztiket, sajnos... A veszélyes dolgokban nem engedek én se. Anyós szerint pedig nem tudom majd kivédeni teljesen a bajt... Nálunk a fő hiszti azért van, mert vacsi közben ő ki akar szállni a székéből és jártában szeretne enni. :twisted: Tesómnak pénteken lesz újra ct, köszi a kérdést. Még a héten nem megy suliba.
Eszti,
drukk Neked szerdára!
Babetta,
jók a képek Leviről. Szóval már sírnak utána? :shock:
Lidke,
jók ezek a tavaszi képek.
Vas,
jó bulit! A kirándulás klassz lehetett. Natka is csini+ Te is.
Mamacka,
62 az király!
Zsu,
nagyon jók az ajándékok!! Kis focista is édes.
Era,
milyen tudományosan néz Martin. :D
Annácska,
boldog szülinapot utólag a nagylányodnak! Azért jobb ha Te veszed meg, mintha ők vennének valami gagyit. Nem?

Pussz Mindenkinek.
Ja, 23 hónap után nekem is megjött. Most ennek azért örülök.
angi79

Sziasztok,

Kicsit megkésve: Isten éltesse Dominik nagyfiút :D

Ildi: Na majd egyszer megkeresem azt a képet, kíváncsi vagyok milyen csini lehettél :wink:

Én még mindig dögrováson vagyok, ez a fránya takony nagyon jól érzi magát bennem :evil: Szóval ezen a héten nekünk bármilyen tali kilőve :(

Nagyon szépek vagytok együtt a képeken, édesek a skacok :) Eger az egyik kedvenc városom, nagyon sok időt tölttünk ott, míg éltek a nagyszüleim.

Eszti: Húha, ez a meló nagyon biztató, és tök jó, hogy kötetlen. Drukk szerdára! Gyesben nem vagyok otthon, talán a többiek tudnak segíteni.

Gyöngyi: Sajnálom, hogy a szilva sem segít :( Lehet, hogy több folyadékot kéne Lilivel itatni, és akkor nem lenne ennyire kemény a kaksi. Aliz végre elkezdett inni, eddig az őszibarilé a menő, és akkora adagokat nyom tőle többször is egy nap, hogy csak lesek :shock:
Azt hiszem, hogy a Duphalac szirup is mehet még babáknak, de erről inkább kérdezd meg a dokit.

Ennyi voltam, nem hagy a csaj ... :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Meli!
Nagyon kis rendszerető a lánykád! :)

A képek is nagyon szépek!
Azoknak akiknek nem jön be az oldal... íme: ez szerintem nagyon szép! :)
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

lapkezdésnek sem utolsó :wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka

A cipőt meg végre sikerült megnéznem, hogy milyen...
FALCON
Szerintem nagyon jó!
Puha a talpa kényelmes csini...
Az árát nemtudom... ajándék volt...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?