Sziasztok!
Újra itt vagyok.
Nagyon jól érezzük magunkat!
Végül 2007. 04. 27-én szültem, pont azon a napon, mikor ki voltam írva
Másfél óra sem volt a szülés, de amilyen gyors volt olyan intenzív is... Sajnos a gátmetszést most sem kerültem el, de nem volt vészes (hála a dokimnak).
Már az új szülőszobán szültünk férjemmel! Igazán jól éreztem magam, nagyon szép (képek a falon, és ami még szupibb, hogy nem viszik el mosdatni, meg mérni a gyereket, mert azt is ott csinálják!)
Utána a kétágyas+fürdőszobás szobába kerültünk. Külön jó volt, hogy arrafelé nem járkáltak a nővérek, hogy szóljanak, ne jöjjön be senki a szobába, hogy megnézze a gyereket!!!! Előzőleg nagyon rossz volt, hogy az apja meg se foghatta a kislányát, amíg haza nem hoztuk (lehet hogy nem feleslegesen aggódnak, h beteg lesz a gyerek, de ez lehet h túlzás). Kicsit féltem, h nem engednek haza, mert tejem nem volt (és nem is lett), meg egy kicsit sárga is volt a babucim, de hála az orvos barátunknak hazaengedtek bennünket. Igaz akkora szájpenésze lett a fiacskámnak, hogy a dokinéni csodálkozott, hogy képes enni, de kaptunk Nistatint, és 3 nap alatt se híre, se hamva nem volt a gombának
Összességében ismét pozitív tapasztalatokkal tértünk haza
Segítettek, csak szólni kellett.
Ákoska 11 hetes, és 5,5 kg (születéskor 3,7 volt).
Üdv: Rebi