Sziasztok, rég voltam tudom!
Soma hétfő du. belázasodott az oviban (megint v.mi vírus, 12-en voltak a csop-ba, du-ra már csak 6-an!). És kedd éjjelig nem ment le a láza 38 alá, tök kivoltam, csak feküdt, 2-szer aludt de. 1-szer du (mint a csecsemők...
) kedden egész nap. Vírusos mandulagyuszi, Augmentint kaptunk, de alig akarta bevenni. Tegnap már jobban volt, de ma újra adom neki a szirupot, mert még ma sem volt az igazi, bár most már felszakadt neki, sokat köhög, de az orrát még nem tudja fújni rendesen, így kap Sterimar sprét is!
Smariza!
Ha ritkábban kínálod sem eszik Iza? Hogy-hogy nem éhes? V.mi étvágygerjesztő vitaminra nem gondoltál esetleg?
Moncsi!
Gratula a bilizéshez Nektek, ügyi a lány!
Lívi!
Pedig olyan édesek a csajszik mindig a rózsaszínben-lilában, én mindig irigykedem olyankor és Timinek is jól áll szerintem! Neked akkor mely színek jönnek be inkább (natúr, narancs, zöld???)
Ági!
Sógornőm két lányát is sokszor kérdezték meg, hogy fiú ugye? Pedig ő is aztán imádja rózsaszínbe öltöztetni. De általában öreg nénikék kérdezték, szegények biztos már nem láttak...!
Erika-Angi-Zsanka-Hugi!
Tök édik voltak a lurkók, ahogy filctollaznak ott a foglalkozáson!
Zsanka!
Máté is ügyi a bilivel akkor! Megkérdeztétek, hogy mikor megy O-ba az új vonat? Mi is gondolkodunk rajta, hogy elmegyünk, mert még sosem vonatozott Soma, de állandóan nézi a vonatokat a Papával az állomásról, de nem tudom mikor megy, meg mit csináljunk Oroszlányban, ott max. sétálni lehet, Környén szép a Tó, de ahhoz meg hamar le kell szállni!
ERika, nem tudsz valami helyet ott O-ba, Neked ott laknak anyósodék. Én úgy tudom még halottabb város, mint Tb.
(Ja, az a játszó tök klassz lehet, amin fényképezkedtetek, az merre van, családi házas részen?)
Az a ceruza, miből van, mire való (dísz, vagy rendesen rajzolásra?)
Ági!
Nem semmi, hogy mindig valami rosszabbnál rosszabb hírrel jösz a házatokkal kapcsolatban... iszonyat a verekedés!
Elköltözés? Pedig gondolom, az elég macerás lenne, nem véletlenül mentetek új építésűbe, gondolom.
Dorka veséje:
Szorítok én is, hogy javuljon! Nem tudsz protekcióval (akár pofátlanul is!) valahova máshova is beutalót kérni (más kórház, más doki, Pesten magánrendelésen akár...) hogy hamarabb is mehessetek vizsgálatra, mint fél év?
Vica!
Ne aggódj a találka miatt, ilyen sokszor van, hogy "majdnem" talizunk egymással, de nem ismerjük fel egymást, vagy csak mintha... Persze ez nem vonatkozik azokra, akik gyakran összejárnak, vagy minden talira el tudnak menni!
Na most egyenlőre ennyi, elküldöm, nehogy elvesszen...