Csillagfény!
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Szerintem sem lehet éhes 3 óránként 80-100 g szopik mellett!
Az, h. utána nem tudsz "csak" 10-30 ml-t lefejni? Hát mert jól műxik a kis morzsaporszívó!!!
Tényleg, miből gondolod, h. éhes?
Mert sír szopi után, v. mert szeret a ciciden cummogni?
Az elsőnek lehet pocifájás v. reflux is az oka, a második meg teljesen természetes dolog, de egy cumi sokat segíthet!
Vöcsök!
Örülök, h. kezdesz rendbejönni!
Kicsi álmos manóka!
Tünde!
A vizet Gergő sem issza meg! A gyümölcslevek bezzeg lecsúsznak!
Ma kapott először kispohárból. Hát nem volt nagy sikere a dolognak!
A variábilis cumival kapcsolatban valszeg igazatok van, és tényleg nem levekhez, hanem pépekhez van, de a doboz tüzetes átnézését követően sem találtam erre utaló egyetlen mondatot sem!
Mindegy, talán a varázsitató feltét jó lesz később.
Almodo!
Gergő nappal nagyon rosszul szopizik, tekereg jobbra-balra, este fekveszopinál kissé jobb a helyzet.
Végül nem váltottam ki a tápit. Iszom a Lactoherbet (talán mintha valami javulást is tapasztalnék) és betankoltam bébikajákból. A Nestlének és a Mildinek is vannak hozzáadott cukrot nem tartalmazó kajái.
Ma betévedtem egy bioboltba és láttam bio babakajákat aranyárban!
Asszem maradok a Hipp minőségű bionál!
Bár amit Rejo írt, az elgondolkodtatott és ma próbáltam összehasonlítani a Hippes kajákat a Kecskemétis kajákkal, de színre sem azonosak, meg az utóbbiban van hozzáadott cukor, és emiatt nekem nem szimpatikus.
Nekem ez a vesszőparipám v. sznobizmusom, nevezzétek, ahogy akarjátok! Szakmai ártalom, meg saját probléma is. Máig 2,5 kanál cukorral iszom a 2,5 dl teát. Ha csak fél kanállal kevesebbet tesz bele a párom, már megérzem. Nem szeretném, ha a gyerek is cukorfüggő lenne!
Rejo!
Nyugodj meg, mostanában mi is újra kelünk éjjel!
Gergő is 4 óra körül ébred és mostanában muszáj megszoptatni, mert nem alszik vissza, hiába lapulunk!
Majd, ha kinőtt a két felső 1-ese, nekilátunk újra a leszoktatásnak.
Szerintem nálatok is ez lesz a probléma valódi oka, nem az éhezés!
Domi mikor állt neki fogat növeszteni?
Nálunk is ez volt a fognövesztés első jele, a 2 óránkénti éjszakai ébredés.
Tejpépen ne gondolkodj, ha mindenáron hozzá akarsz táplálni inkább irass hipoallergén tápit!
DE, ha neked bedurran a melled, ha kihagyod az éjszakai etetést, akkor tutira van ott tejcsi!
Fürdés után 50 g és utána még 3 szopi????
Könyörgöm, mit vársz a melleidtől??? Nem vagy te fejőstehén!
Én Almodo véleményével értek egyet, h. ha túl sűrűn szoptat vki, akkor ne gondolja, h. óránként fog tudni 100 g-ot termelni!
Mikor fürdetsz? 6 körül? És onnantól éjfélig még 3X szoptatsz?
Szerintem bőven elég, ha 6-kor, 8.30-kor és 11-kor szoptatsz. Nézd meg, h. ekkor mi történik!
Aztán nézd meg, h. javul-e a helyzet, ha az utolsót előrehozod fél 11-re.
Érdekes módon nálunk egy időben jobb volt, ha 11 előtt volt az utolsó szopi. Simán elaludt reggel 7-ig!
De lehet, h. nálatok más fog bejönni!
Ha úgy érzed, h. Johannának szüksége van még az éjszakai szopira, v. neked van rá szükséged a tejtermelés fenntartásához, akkor inkább szoptasd meg éjjel is!
De a plussz ébredések lerendezésére szükség lesz a párodra is!
Ha pedig fognövesztés miatt ébred, vegyél Dentinoxot és kendd be vele az ínyét, hátha jobb lesz a helyzet!
Diane:
Érdekes, nekem nem tűntek el tőle a rohadékok! Viszont a terhességtől teljesen!
De mostanra tuti megint ott ülnek, mert a fákkal együtt én is kirügyeztem!
Utálom ezt a rohadt betegséget!