Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

A képek gyönyörűségesek!

Tünde!
A lánykáid egyre jobban hasonlítanak! :)

Ildi
Te meg lassan elfogysz itt nekünk! :) :D

asszem egyenlőre ennyi voltam... apa itt mérgelődik, hogy jönni akar! :( :?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Martin, Tomdi ,Laura
Nagyon boldog szülinapot kívánunk nektek. :D

Zsu
Nagyon kircsi a csúszdátok. :shock: :)

Ildi
Nekem a szerda és csüti is jó ,de inkább a szerdára szavazok.
Baromi jó a képek. A dumádon szokás szerint behaltam. :lol: :lol:

Anna
Ha jöttök Ildihez számíthatok rád? :?:
Vagy oldjam meg ahogy tudom :wink:

Most ennyi ,mert rohanok vásárolni. Elfelejtettem ,hogy 2 napig zárva minden. :roll:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Én az áprilisi topicba szoktam írogatni, de ha van időm benézek ebbe a körbe is, itt mindig nagy a pörgés. :)

Látom, hogy már a gyerkőceitek járnak (többnyire), ezért is fordulok Hozzátok. Cipő vásárlásban kérnék segítséget. Lehet ugye?

Hamarosan nekünk is meg kell venni az első kinti/benti cipőt, de fogalmam sincs melyik jó, vagyis milyen márka, fűzős, tépőzáras, lehet-e nagyobbat mint a lába stb.
Légyszi írjatok egy-két tapasztalatot, illetve hogy hol vesztek cipőket.
(boltban, de melyikben :))

Köszi és szép hosszú hétvégét kívánok nektek!

Anita

KépKép
pusa

Egy kis tavasz! :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

... a mi kis segítségünk! :)
Kép Kép Kép Kép AAAAA...EZT áRON ÜZENTE... :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Áronbaba nagyon gyönyörűséges! :)

Barti!
Nyugi, mi is "küzdünk" az alvással. Ha 2x alszik, akkor este nem bírjuk lenyomni, csak nagyon későn, ha meg csak 1x, akkor meg már 6-kor tiszta zizi. Ma 1x alukált, negyed 12-től fél 3-ig. :shock: De már most maki. Csak úgy van csendben, h valaki ott hever mellette a földön. Úgyhogy megyünk is pancsizni...

Jók legyetek!

Kép

Kép
nancsika

Pusa:
hátul mindenképpen tartsa a bokáját, hajlítható legyen a talpa, belül ne legyen túl nagy a harántemelő (a lábboltozat majd magától alakul ki 8-10 éves korra)
Tépőzáras egyszerűbb, de csak akkor hanem tépi le állandóan, persze ennyi erővel ki is kötheti...
Márka? hát, erről (is) megoszlanak a vélemények, Siesta, Falcon, Superfit drágábbak, Asso, Melania olcsóbb
Boltok: én Bp-en az Oktogon környékén ismerek hármat, ha mész a Körúton a Nyugati felé akkor a jobb oldalon, de nézd meg a neten is
Ja, a Pólusban is van két jó gyerekcipős

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Era:
reggeli: amit jónak gondolsz...
Na, komolyan, én kenyérfalatkákat adok biomargarinnal (ebben nincs tartósítószer) és reszelt sajttal vagy sinlac

Cory:
hurrá, akkor szobatiszta Dorina, örülök!! :) ráadásul már éjjel is egyre ritkábban pisil be

Ildi:
ja, hébe-hóba is voltunk, jól át is ázott a cipőnk, peti hazafelé mezitláb vezetett

Meli:
csatlakozom Ildihez, bár még ugye van mit leadnom, de utána (is) csak a plasztikai sebész segíthet(ne) a pocimon :cry:

Zsu:
ez a játszó is abban a élményfürdőben van, amit itt már annyiszor reklámoztam :) full gyerekbarát az egész
Nagyon tetszenek a képek, látom lerántotta Martin a leplet :lol:

Mamacka:
hűű, micsoda pucérkodás :P
Ma van a 4. napom, a gyümi, egész jól bírtam, de azért nem mondanám, hogy nagyon könnyű..., ráadásul fáj a fejem a méregtelenedéstől

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde
Az eleje nehezebb de aztán megszokod!
Gyümölcsnapon süsd meg a gyümölcsöt akkor jobban telít!
Illetve én szoktam paradicsomot enni, paradicsom levet inni... persze só és fűszerek nélkül! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Egy kép egy évvel ezelöttről! :)

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

...és két másik!...

Kép
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/mes ... 382270.jpg

Olyan gyönyörűek! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

lehet találgatni, hogy ki-kicsoda! :wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: Aztaaaaa micsoda aktképek! :lol: :oops: :lol: :lol: Áron örülni fog neki, mikor megnő :wink:

Ezek a nosztalgiázós képek meg olyan meghatóak :roll: Hihetetlenül gyorsan eltelt egy év ... :(

Pusa: Amit Tünde írt, annyival egészíteném ki, hogy legyen könnyű.
Én a héten vettem Aliznak cipőt a Deichmanban, Elephanten márkájút. Én úgy tudom, hogy akkora kell, hogy legyen a cipő, hogy a gyerek lába és a cipő orra között egy ujjnyi hely maradjon. De igazán ezt csak szandálvásárláskor tudtam anno lecsekkolni.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Hát egyik sem az én gyerekem, az már biztos .... 8)
Én passzolok :oops: :roll: :shock:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok mamik!

A picikéknek boldog szülinapot kívánunk! Kép

Mamacka! A találóskérdés első babája Liza. 100 %, ha nem, akkor megeszem a kalapom! :) A szerda mégsem jó nekem, mert zh-t írok. Még egyeztetjük, jó?

Ildi! Ha minket is befogadsz, akkor jönnénk szívesen megint! :)

Zsu! Naná, hogy mindezt olaszul. :lol: Ha nagy leszek... hát az biztos, hogy lesz egy bölcsészdiplomám, de hogy mi leszek??? Minden voltam már, csak harangöntő nem... így lehet, hogy az leszek? :)

Tünde! A biomargarin amit használsz, az a Biopont márkájú? Én is azt vettem és nagyon finom! Viszont van benne szójaolaj... az nem gáz?

Bartika! Köszi az érdeklődést, tündér vagy, de csak a jövő héten megyünk és már alakul az ügy. :) Ettől függetlenül összeröffenhetünk valamikor! :)

Jó éjt mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Olgoéknak sok-sok boldogságot Heni baba első születésnapja alkalmából!!!

[quote="angi79"]& írta:angi79lt;font color="119911"> Most kaptam az SMS-t, hogy tegnap 14:20-kor MEGSZÜLETETT OLGO HENIKÉJE. 3080 GRAMM ÉS 54 CM.

Nagy gratula Nekik!!!!</font>
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Mamacka!
Nagyon jók Áron babáról a képek. Nagyon helyes pasi!!! :wink:
2. Zsu-Martin?

Ildi!
Igen, költözni szeretnénk. A házunk, 97 nm + van egy 45nm-es szerkezetkész tetőterünk. Ha nem sikerül eladni, akkor nyáron beépítjük. Csak már igy is nagyon sok a lépcső.... :evil:

Edit!
Ha Anna nem tud érted menni, én fel tudlak venni. Gödöllő, nekem, így is úgy is k....ra messze van, és mehetek Kerepesen keresztül is.

Szerda nekem is jobb lenne!

Heni Baba, Nagyon Boldog Születésnapot!!!!

VPetra!
Tényleg, régen írtál már!!!

Jó éjt!

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!

Elsőkörben BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT Martinnak, Tomdinak és Heninek!!!!!!! :D:D:D
Laura! Ich wünsche Dir alles Gute zu deinem ersten Geburtstag!!!! :D Ha már németül beszél a csaj.... :D:D:D

Mamacka!
Pont tegnap néztem a DMben ezt a fajta csőrös-cumis verziójú itatót. Mennyire jött be netktek???

Ildi!
Mi is mennénk!!!!! :D Nap mindegy! :D

NyF!
Ha el tudom csaklizni Áditól az autót, akkor most én vezetek, jó? :D:D:D

Era!
Én tuti, hogy inkább tetőteret épitenék be... olyan marha nagy mavera az a ház-lakás keresés... :D De ugye én a lustábbik fajta vagyok. :D:D

Boscó!
Hááát, tudod, én tuti, hogy úgy leorditottam volna az anyámat, ha ilyet mer csinálni, hogy nem áll meg a lábán.... És elmagyarzánám neki, hogy ha még 1x olyat mer csinálni a gyerekkel, amit én nem engedek, akkor nem látja egy darabig az unokáját, az tuti!!!! Inkább nem mennék suliba, de nem kapná meg a gyereket felügyelet nélkül.

Azért az nem értem,hogy ha a párod otthon van, miért az anyukád vigyáz Fannira?Vagy már nincs otthon és lemaradtam valamiről?

Jelentem:
Még mindig nincsenek pöttyeink, igy most már nem hisziem,h ogy kijön rajtunk a bari. Szóval utána nézek a vérvételnek, aztán ha nem vagyok védett, akkor kapok 2 szurit. Hanna meg megkapja mielőtt megy bölcsibe. Most már úgy se nagyon lesz járávány... meg nem is szándékozom csak végsügség esetén a doki renedőjlbe menni legközelebb....

Megyek reggelizni! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok
Áron ezt szereti legjobban...
Eléggé nagyok rajta a lukak így dől belőle a cucc, viszont a kupakja elég szoros így nem lessz minden szmötyis... csak amikor leveszed! :lol:

Melitta
nyertél!
Nyereményed egy tali négyesben amikor neked jó! :wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anita :lol:
De jó, hogy nekünk is elkészítetted!!! Köszönjük szépen!

Era,Vok,Angi :lol:
Köszi :lol:

Mamacka :lol:
Csupi Áron képek édesek nagyon.

Kép
olgo

:) TOMDI, LAURA, MARTIN és kis LIZA: boldog születésnapot kívánunk utólag is. :)

Kép
olgo

Sziasztok

Na végre sikerült új vonalzót gyártanom :)

Mégegyszer köszönjük a szülinapi jó kívánságokat :)

:) :) HENINEK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK :) :)

Mamacka
Nagyon szépek a képek, Áron nagyon édes ahogy segédkezik a munkában, igazi nagy fiú már :) A sapek haláli rajta nem zavarja ? Én gyerekem állandóan lecibálja a fejéről :)
Kedves vagy a találós kérdéssel, ha én megmondom mit nyerek ?:lol: :lol:

Bartika
A nappali 25nm2, így a csúzda bőven elfér, de ha még melegebb lesz úgy is kikerül a kertbe :)
Jó hétvégét nektek, meg mindenkinek akik kirándulni mentek.
Ha minden igaz holnap mi elmegyünk a vadasparkba, :)

ezer puszi mindenkinek :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Henike!
Nagyon boldog ELSŐ szülinapot kívánunk!

Kép

Kép

Kép
nancsika

Zsu
Te már nyertél! :wink:

A sapi zavarja őt is! Állandóan húzogatja! nemtudom mi lesz nyáron, mert ilyen kopaszon nyárra is kell fejfedő! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Olgo: Henikének boldog első szülinapot!

Vok: mikor megy Hanna bölcsibe?

Melitta: igen azt vettem, de inkább mint a sok adalék

Era: ha-ha-ha , mi még nem nőttük ki 5-en a 75nm-t sem :)
na jó, néha egy szobával több jó lenne, de mi nem tudjuk eladni a házunkat. Újra építkeznétek vagy vesztek készet??

Mamacka: képzeld ma már egyáltalán nem vagyok éhes! alig bírtam eddig megenni 1 almát és egy narit. nemsokára jön a sajtos csirkém

Ildi: nekünk is inkább a szerda (mint véletlen és előre kiszámíthatatlan nap :lol: ) lenne jobb

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde!
Augusztusban közepén kezd, mert a suli augusztus 21-én kezdődik, és szeptember 3tól tanitás is lesz.
Neki akkor szeretném beadatni a szurit.

Drukkolok a diétához! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Tünde
sajtos csirke... hmmm én is én is... de nekem csak almakompótlesz! :(

gyerek alszik... após meg valamit veszettül püfföl! :evil:

Heni
Boldog születésnapot! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka igazad van :) :wink:
após :evil:

Mi megebédeltünk,/Martin evett, zöldborsó főzit, halacskával,/. :) asszem fogom a gyereket azt megyünk sétálni :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Napsütéses szép napot!
Itt Debrecenben írtó szép az idő, otthon is? :)

OLGO!!! Isten éltesse a kis Henit! Hogy vagytok? Olyan ritkán írsz magatokról! :D

Mamacka! Após problémát megértem... :evil:
Nálunk éppen most ébresztette fel Nagyapám Pötyit. Esélyem sincs visszaaltatni, nem tudom mi lesz, ma csak 1 óra 20 percet aludt. :(
Sapi nálunk is fájdalmas lehet. Azonnal lekapja,most már azt is ami kötős. :D

Na megyünk sétálni!!! Kint vakít a nap!!!
Puszi:

Barti]

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Heni! Boldog születésnapot neked!

Sziasztok mamik!

Komolyan nem írt ma kettőtől senki? Vagy megint vacak a bnet???

Annyira szép napunk volt ma, hogy nocsak. Tatán jártunk, az Öreg-tó partján sétáltunk, ebédeltünk, majd elmentünk a Hilltop Neszmély Borászathoz naplementés borkóstolni, Zaza pedig horpasztott nagyokat a szuperfriss levegőn. :lol: Imádok kirándulni!!! 8)

Ildi és talis csajok, nekünk csak a szerda nem jó, mert zh-t írok. De ha nektek csak az, akkor ezt most kihagyjuk. :) Majd szurkoljatok együtt nekem.
Vok! Részemről ok a fuvar. Persze kivéve a szerdát...

Melitta

Kép
nyf

Ja! Majd elfelejtettem: Zaza reggelre négyfogú lett :lol: és tegnap óta hasítja a kilométereket a parkettán a bábitaxival... na, innetől ha nem írok, akkor kiugrott a szívem... :shock: :lol:

Melitta

Kép
nyf

Tomdi,Laura,Martin és Henika!Isten éltessen benneteket nagyon nagyon sokáig!Szép életet kívánunk nektek!

Vok:nem,sajnos nem maratdál le semmiről,itthon van a párom,csak épp mindig kell valamit csinálnia az udvaron,vagy a kocsin(az egyiket pl.most tette rendbe mert holnap viszi pestre egy kereskedésbe,ideje lenne eladni végre!)Úgyhogy van is,meg nincs is!De lehiggadt állapotban anyukám megígérte nem tesz többet ilyet,úgyhogy csak reménykedni merek hogy minden oké lesz!(jogos volt a kérdésed,és el is gondolkodtunk rajta rendesen párommal!Köszi!)

Neharagudjatok,én is úgy vagyok az írással mint Bartika.Mire elolvasok mindent,nem tudok reagálni.Fáradt vagyok nagyon,most meg tuti valamit összeszedtem az oviban,mert nagyon fáj a mandulám!

Tünde:Nagyon édesek a csajok!Szupi helyeken jártatok már!

Jó éjt(na nem aludni megyek ám :roll: )
Vendég

Sziasztok :)
Tomdi, Martin, Laura :)
Nagyon boldog első szülinapot nektek :)
Kép

Tündi :)
Elhiszem, hogy Patrícia élvezi az egyedüli gyermek szerepet, pláne, hogy otthon ő a legnagyobb és már nem kisgyerekként kezelitek :)
Nagyon jók a képek :D Hihetetlenül hasonlít egymásra a két csajszi :lol:
Ennyi havat összesen nem láttam egész télen :shock:

Era :)
Ti egyébként merre felé laktok és most merre felé keresgéltek?

Eszti :)
Végre tényleg klassz idő van, de jövő hétre megint hideget mondanak :?
Sikerült venni Benyónak cipőt? Milyen volt Ausztriában?
Nálunk apa akart beszerezni Petinek bukósisakot mikor állandóan hanyatt esett a kövön, de letett róla, Peti meg megtanulta letenni a kezét :lol:

Ildi :)
Nekem is az első forgalmi kalandom a Hunária úton volt :D Reggeli csúcsban araszolhattam :P
Nagyon tutkó a telcsi :D

Bori :)
Nekem több ikres ismerősöm van és mindegyik pont emiatt panaszkodik. Az egyiknek a nagyobbik gyerkőce 3 éves volt mikor a kicsik elindultak... Annyit mondott, volt hogy becsukta szemét, mert nézni sem bírta ahogy a 3 gyerek 5 felé szalad :D Kitartás, a házban már sokkal jobb lesz minden :)

Zsu :)
Fantasztikusak a képek :D Ügyesen eszik egyedül Martin :)
Látom meg volt az öröm :) Hol tudtál beszerezni ilyen Mega Bloks autót?

Bartika :)
Oké, akkor 3 hónap múlva drukkolok :D

Mamacka :)
Szenzációsak a képek :) Micsoda pucérkodás :D Ügyesen segít Áron baba a tatarozásban :)
Áron már jár, hogy ilyen szupi cipije van?

Edit :)
Persze, hogy számíthatsz rám :D Már nem is lehetne másképp :D

Olgo :)
Boldog szülinapot Heni babának :)
Kép

Na megyek elteszem magam holnapra. Annamarinak lesz a szülinapja, így nem tudom mikor jövök :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Tünde, Vok:
97 nm 2 szintre elosztva, a tetőtér már a 3. szint lenne. És mivel Martin már 12,720 g és nem tud lépcsőzni... és belegondolok, hogy + kistesó. Brrrr. Ja, és a 2 szobánk az emeleten van, a bazi nagy konyha+ étkező meg lent. 5-6 év múlva már tök jó lenne, de én addig belerokkanok :shock:. A két szoba, meg úgy már kevés, hogy ebből az egyik a nappali is.
Nem építkeztünk, készen vettük, 4-es sorházban vagyuk az utólsók - , de a legjobb helyen :D -
Lehetőség szerint újba mennénk, de amit én szeretnék (amerikai stilusú) az min. 35M-tól indul itt a környéken. Szóval, marad a keresgélés, és a hitel.

2 tuti és újszerű , már lenne is, csak az egyik előtt a villamos jár -> kilőve
a másikról meg kiderűlt, hogy könnyűszerkezetes és ráadásul a villanypózna a kertben van, szintén kilőve

De, hátha nyerünk a lottón. Múlt kéten körbelőttem a kihúzott számokat. Nem voltam, kicsit sem pipa... :evil:

Annácska!
Soroksáron lakunk. Itt a körkéken keresünk (Sori, Erzsébet, esetlefg Csepel)
Annamarinak Boldog születésnapot.

Szép napot!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

:D :D :D Heni baba! :D :D :D (kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel)
Kép
Vendég

Csini cseggű Áron, írtó édes és jó kis husos :lol:
Vendég

Mindenkinek köszönjük szépen a köszöntést.
Annácska :lol:
a névnapit is :lol:

Az elmúlt 2 hétben előbb én voltam egy hétig beteg majd szegény Heni vette át a stafétát.
39,3-al kezdődött majd körkörös lázcsillapítás mellett is maradt 38 felett még 3 napig. De most már minden oké.
Hétvégén vásároltunk első gyermekünk első szülinapjára egy halom dolgot! :lol: Már nagyon vártuk a napunkat!!!! :lol:

Vok :lol:
Nem szokásom de krémes Hannát látva hívtam apát a gép elé nézze meg mit alkotott. Elhiszem,hogy nevettél amikor megláttad,édes Hanna nagyon. :lol:

Klassz,hogy feltetted a Paget-kór cikket.
Sokaknak sajnos még az emlő önvizsgálatának ténye is újdonságot jelent a rendelésen.

Barti :lol:
Képzeld a kismamis képeid alapján bennem olyan kép élt,hogy 180 cm magas vagy. :roll: :lol:

Mi megyünk a Gellért-hegyre a játszótérre. Majd ünnepelni Marci barátunkhoz, neki múlt héten volt az első szülinapja.

szép napot mindenkinek
Olgo és

Kép
olgo

Áron fenék köszöni a bókokat! :)

Nyf
Kirándulni is mehetnénk valamikor! Mi nagy kirándulósok vagyunk anyóstól Áron háti hordozót fog kapni születésnapjára most már biztos... én ergo-t vennék apa meg hegymászóboltosat... vaude vagy valami rokon szerkentyűt ami még árban nem a százat közelíti :lol: :lol: :lol:
Tapasztalatok valakitől?

Tényleg Vanil sikerült eladni a tieteket?

Era
Te is nyertél!
Jöhetsz velünk talizni! :wink:

Annácska még egyedül nem jár csak fal mellet meg egyéb biztonságos kapaszkodókkal, de azért kell a lábára mert a babkocsiban nem marad meg!
A cipi szerintem nagyon jó... márkát nemtudok.. anyóstól van!

Tünde
Én már 16 napja nem fogytam semmit... már nincs három hetem se a kúrából... valószínű itt megállt a fogyás... sajna de végülis úgy kezdtem, hogy 63 kilóval már boldog lennék, most meg 62 vagyok...

Már egy kicsit bele is fáradtam, de azért már végig csinálom...
Olyan mókás mer már vagy 10-20 anyukát belelkesítettem... mindenki kilencvennaposozik! :)
De szerintem ez egy tényleg jó diéta... egészséges és működik... még a Norbis ami szerintem jó... bele is akarok majd tanulni... csak olyan bonyolultnak tűnik ezt a rengeteg kódot megjegyezni! :) :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csajok, Ildi, a szerda sajna nekünk sem jó, mert reggel megyek kozmetikushoz (masszázs 8) ), délután meg jönnek a tisztított szőnyegek. De csüti már jó. :)
Ha szerda lesz, akkor mi is kihagyjuk a talit.

Puszi mindenkinek, még jövök :)
Vendég

Olgó: Heninek nagyon boldog szülinapot és névnapot kívánok :D
Külön ünnepeltétek a kettőt?

Mamacka: Sikerült eladni, nagyon hamar elvitték, és még volt egy csomó érdeklődő :)

Ildi: A jövő heti talit mi valszeg kihagyjuk :( Aliz már jól van, de én eléggé betaknyosodtam, és nem győzök trombitálni :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali! Gyógyulást nekted! Nálunk most Pötyike "nádhás", szívom szegénykém orrát már 3. napja.

Olgo! Azért láthattál magasnak, mert Apa mindig alulról fotózott... :lol: :lol: :lol:

Mamacka! Tünci Áron popója! Főleg, amelyiken még a hurkák is látszanak... :D

Képzeljétek, én meg nekibuzdulva a marha sok szabadidőmben (a lányomra 3 pesztra is jut jelenleg: 1 apja, 1 nagymama, 1 nagypapa), visszaolvastam mi volt tavaly ilyenkor. Tisztára elkapott a feeling és mikor felnéztem már eltelt 2 óra, és nem értettem, hogy telhetett el egy év azóta???? Olyan, mintha tegnap lett volna. Felér egy naplóval is akár, annyira részletes. Van, aki lementette a hozzászólásokat? Nyilván mindent nem lehet, de érdemes lenne valamennyit, legalább a saját hsz-kat kimenteni, nem?
Ekkor vettem észre azt is, hogy Maminti már 11 hetes pocakos. Emlékeztek rá? A vonalzó ugyebár mindig az aktuális napot mutatja. Ha olvasok Maminti! GRATULÁLOK!!!! :lol:

VasIldi!
Akkor most talizunk, vagy nem? VAgy ennyire az uccsó percben akarod bejelenteni? És ha Murhpyt kiiktatnám? :D

Mindenki elutazott úgy tűnik. :) Megyek én is olvasni. A lányom rekordokat döntöget alvásban, bárcsak otthon is ennyit aludna!

Jó éjt!
Barti

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok 3

Heni babának BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk! :D

Mamacka
Nagyon szépek a képek. :) Hány kilót fogytál?

Tünde
Te mennyinél jársz?
A lányok tényleg annyira egyformák ,hogy néha nem is tudom, melyik lányod van a képen. :shock: :shock: A hajuk is annyira egyforma. Nagyon jó helynek látszik

Ildi
Már soványabb, vagy mint én !!! :) Én 62 –nél stagnálok igaz nem sok mindent teszek azért ,hogy kevesebb legyek. A 60 kilóval megelégednék, de szerintem, ha belegebednék se lennék annyi soha.
Melyik autót akarjátok eladni? Vagy félre olvastam.
Akkor szerda vagy csüti? :?:

Gyöngyi
Az a boci valami hihetetlen jó. :shock: :D

Cory
Levi 1 éves méretei. 75cm, 10700g, 8 fogacska

Nyf
Magát hajtja Zaránd ? :shock: :)
Mikor lesz kész a ház?

Anna
BOLDOG SZÜLINAPOT Annamarinak!!! :D Milyen ajándékot kap a csaj?
Köszi ,akkor várom a tányérjaimat is. :wink:

Era
Köszi. :D Annának útba esünk, így nem kell miattunk erre jönni. De jó, hogy el tudtok jönni ti is. :D

Vali
Találtál már lakást? Gyógyulj meg hamar. :)

Anita
Miért nem írsz mostanában? :(

Eszti
Vásároltál valami jót? :)

Zsu
Jó nagy nappalitok van. Nagyon irigy vagyok rá. :evil: :D

Vpetra
Ha olvasol , írj pár szót Angiról. :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Babetta! Igen, hajtja magát és ha megunja, akkor felpattan, mögé megy és tolja. De mint az őrült, olyan sebességgel... :shock: 8)
Már aljzatbetonoznak... talán áprilisban jövünk! :) De max. májusban! Ti merre laktok? Tegnapelőtt kicsit körbeautóztunk...

Mamacka! Mehetünk kirándulni! Mi is nagy kirándulóbajnokok vagyunk. :) A háti hordozós tapasztalatokat majd oszd meg velem is légy szíves. Mármint ha valakitől hallasz valamit... :)

Barti te vagy debreceni? Én nagyon szeretem azt a várost! :)

Jó éjt mindenkinek és Vali! Jobbulást!

Melitta

Kép
nyf

Maminti! Gratulálok a pocakpocokhoz! :)

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok

Nyf
drukkolok a zh-hoz. szupi lehetett a kirándulás. Végre jó idő van, mi is sokat vagyunk kint. Ma a velencei tónál voltunk nagyon jó volt.

Vali
jobbulást neked.

Bartika
De jó lehet debrcenben, jó pihizést neked.
Nagyon édes a lánykád, jó áll neki a rózsaszín :)

Babetta
Levi méretei nemsemmi, én pont most este mértem fiamat, és csak 9.20kg, Szerintem most már majdnem két hónapja tartja a súlyát, nem tudom miért nem hízik? Pedig eszik rendesen.

Martin már lassan két hete hogy náthás, ha ezt még annak lehet nevezni? :shock: Mert most csak úgy csorog az orra, és a balszeme még mindig könnyezik és kicsit becsipásodik, mondjátok hogy nem allergiás lesz, mert ha igen én megőrülök :cry: Vagy egy nátha eltartana idáig? De ha szívom neki nem is jön semmi az orrábol, hanem csak gondol egyett és elkezd neki csorogni, szegénynek állandóan a nóziát törlöm :cry:
Ma voltunk a velencei tónál, nagyon szép idő volt :)
Pár képet teszek, ha nem zavar :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Szép estét mindenkinek :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok :)
Era :)
Remélem sikerül találnotok valami szép házat Soroksáron :)
Ha holnap nyernétek a lottón, kérlek gondolj rám is :lol: Nincsenek nagy igényeim :lol: :lol: :lol:

Olgo :)
Sajnálom, hogy betegek voltatok :(
Mi mindent vettetek szülinapra? Eléggé meg vagyok lőve, mert játékból már 3 óvodát is elláthatnánk :roll:

Mamacka :)
Nem semmi, hogy Áron kiköveteli magának az utcai sétát :wink:
Petka szeret kocsiban utazni, igaz még egyszer sem vettem ki sétálni :D

Eszti :)
Mennyiért sikerült kitisztíttatnod a szőnyeget? Apa ott tart hogy ennyi pénzért amennyit most kérnek a tisztításért vehetnék újat is :?

Vali :)
Sajnálom, hogy beteg vagy :( Jobbulást neked :)
A taliig még an időd meggyógyulni :wink:

Barti :)
Néha én is visszaolvasok és arra jövök rá, hogy milyen sokan eltüntek :roll:
Pötyi nagyon édes, így kapucniban :D

Maminti:)
Gratulálok a pocaklakóhoz :)

Edit :)
Köszi, nagyon aranyos vagy :) Holnap átadom :D
Tányérjaidat simán elfelejtettem volna :lol: Szólj rám, bár még nincs meg a készlet :wink:

Melitta :)
A párhuzamos utcában laknak Editték :) Kb 5 perc gyalog :) Jó sokat sétálhattok majd együtt :D
Nem semmi Zazi, legközelebb kérek bemutatót :D

Sajnálom, hogy náthás Martin :( Remélem nem alergia :roll:
Nagyon szuperek a képek :) A legtutibb, mikor kicsi fiad rugja a labdát :)

Rólunk:
Petka reggel hőemelkedéssel kelt :( Nem tudom mi lehet vele, mert semmi tünete nincs. Lehet, hogy a foga :roll:
Annamari nagyon boldog volt ma :) Este volt ünneplés, meg ajándék :D Órát kapott, már nagyon vágyott rá :D
Majd teszek fel képet is :)
Apának viszont vissza kellett mennie a cégbe :? Ennyit a romanikáról :x Úgyhogy most várom, hogy hazaérjen :)

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

sziasztok

Annácska
ezer bocsi tegnap elfelejtettem neked írni, hogy a mega kocsit a törökbálinti corában vettük,
Köszi a dicsit, Martin tényleg nagyon ügyesen tudja rúgni a labdát :)
Annamarinak, nagyon boldog szülinapot!!!! Ő hány éves?
Petikének jobbulást, remélem semmi komoly.
Képeket várjuk!!!!

Puszika :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!

Olgo, utólagosan is sok boldogságot kívánok Heni első szüli napja alkalmából!

Tomdi 1 éves adatai: 10700 gr, 80.5 cm, 5 és fél fog :D , de legyen 6 inkább...
Itt van néhány kép a szüli napról, bár nem sikerültek valami jól, olyan kis búval b.. a pici, pedig jó kedve volt :) fogni azért fogták a tortánál, mert ugyebár ad egy, hogy a mama fogta, mert úristen elesik :? , a másik meg, hogy majdnem lerántotta így is az asztalról....Kép Kép Kép Kép Kép

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Nyúlanyó

Micsoda méretei vannak Tomdinak is. :) olyan nagy fiús már, jó a frizurája is .szuperek a képek, nagyon jó a torta, milyen ízű volt?

Pusza mindenkinek :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?