Új privát üzeneted érkezett!

reni,
nem baj! :D

gabó,
akkor holnap megy a többi!

KépKép
viol81

niki,
megnéztem én is a képeiteket, nagyon aranyos szintia! :) ő is olyan kis formás baba - már nem is baba - egyáltalán nem látszik rajt, hogy rossz evő lenne!
különben dorka menni még nem megy, csak a bútorok mellett siet. pár napja csinálja azt, hogy egyre több alkalommal elengedi amit fog és akkor csak áll és néz meg mosolyog. de csak olyan 10-15 mp erejéig.
8 és fél hónaposan állt fel egyedül, szal sztem még van egy kis időnk a gyaloglásig. sztem jó pár hét még, mire álldogál hosszabb ideig. és akkor még megint egy kis idő, míg elindul.

KépKép
viol81

hűű, aszt hiszem erika, te kérdezted a betegeimet? :oops: vagy valaki...

köszönöm, megvannak. fájóslábúak tudnak menni, csak az elindulás megy nehezen mindkettejüknek. :?
apu meg itthon van ezen a héten, pihen. étvágya nem sok van, nem is cigizik. (ez nála csoda, szal tényleg szar lehet) most már többet van fent, jön megy, a gyógyszerek segítenek. hónap végén megy kontrollra, akkor kap időpontot ct-re is.

KépKép
viol81

Gabó!A buszvégi plusba :P Késöbb még irok!Sziasztok

KépKép
kola2

Ronda es finom

Hozzavalok:

25dkg margarin
20dkg cukor
2 cs. csokolades pudingpor
2 tojas
1 cs. mazsola (en nem tettem, nem szeretem :wink: )
1 cs. ostyalap (nem tettem bele mind kb 4 lapot csak)

Elkeszites:
A margarint felolvasztjuk a cukorral. Ha folyekonnya vält, belekeverjük a a ket csomag pudingport(dr Oetker fözös)es a ket egesz felvert tojast, nehany percig fözzük (besürüsüdik).
Izles szerint egy csomag mazsolat is lehet bele tenni.
Közben az ostyalapokat darabokra törjük. Folpackal kibeleljük az özgerincformat. Az összetört ostyalapokat a masszaba belekeverjük, majd az özgerincformaba öntjük, jol lenyomkodjuk, kihüles utan hüttöbe teve dermesztjük, ha teljesen athült szeletelve talaljuk.

katus78

katus,
és ez ronda lesz?? :D

zsani,
és nem a rossmannból mentél el szülni?

KépKép
viol81

SziASZTOK!!!
Viol
nagyon jok a képek!!!!!Tényleg egy-ketten lemaradtak. :cry: De higgyétek el mindenki ott volt akit irtunk! :wink:
Igen én kérdeztem a betegeket!Akkor tüsténkedsz otthon??
Zsani
jaj bocsi!Én mondtam Gabónak hogy ott vagy.Akkor én értettem félre. :? És jol érzed magad?Munkatársak??
Lánykád???Réka le volt törve hogy nem jöttetek a talira! :cry:

Gabó
Bocsi GAbó a félre infót!!
:oops:
Neki kellett amugy a Thomas?

Kiscsajomat elvittem lányok dokihoz.Nem birtam tovább,mert d.e. megint lázas volt.Siros volt,bujos.
Aztán hivtam taxit,és spuri dokinő.Nem volt az enyém,megint a "csunya" dokinéninél voltunk (aki egyszer gonoszkodott velünk,talán emlékeztek) :? :x
Szal most jokedve lehetett,de Petrust 2 méter távlatbol vizsgálta meg.Én még ilyet a multambol kifolyolag se láttam,meg anyukaként se.Hogy lehet ugy gyererket vizsgálni,hogy a vizsgáloágy mögül átnyulva meghallgatja?? :idea:
NA szoval ma nem mondott semmi rosszat nekünk,de olyan érdektelen volt.
Lényeg:mandulái vannak oda.(de akkor miért nem köhög?)
KApott egy Amoxicillin tartalmu antibiotikumot,és hétfön v. kedden visszaviszem toroknézésre.Akkor ad bölibe pappirt is!!
Tehát hétfőn tuti nem vihetem.Bölit hivtam ma,de nem vették fel...

GAbó
most jut eszembe.Irtad hogy mész a dokihoz pappirért a bölihez.Azt akkor kell amikor viszed már szoktatni!!! :shock:
Vendég

katus,
sima edényben, szal lábo/asban kell főzni?

KépKép
viol81

[quote="Viol"]k írta:Violatus,
sima edényben, szal lábo/asban kell főzni?

igen

katus78

Rik!

Jobbulast Petranak!!!!

katus78

Köszi!!!
Lent voltunk azért játszizni...csak nem ártok neki.Most nem lázas.
Vendég

Merre vagytok Csajok????????????? :?: :?: :?: :?: :?:
Vendég

Viol!Jobbulást a lábadozónak!Ment a privi!

Kola!Elvittem a cd-ét,de ott hagytam anyuéknál majd ha megyek elviszem!

rik!Igen asszem Zsaninak kellett!!De ha nem akkor majd szól!!
Igen voltam és azt mondta nem kell majd ha megyünk!
Jobbulást szegény Petruskámnak.Jófej lehet a dokinő!!!
1* mi is kifogtunk egy tapírt!!!
Vendég

Jó reggelt fiatalok!!!Ki az ágyból!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!!!
Ma nem kellett volna korán kelnünk ,mert végre nincs suli.Erre K. Petra őnagysága fél hétkor kipattant az ágybol!! :?

Cajok,azota 6 dl folyadékot megivott már!Nem gáz?Enni reggelire semmit,de inni annál inkább.Kakaó,tea(gyogyszerrel),most almalé...
Nektek is ennyit iszik a gyerkőc??
Ma eldöntöttem számolom a deciket.Igy hogy bilizik,látom hogy milyen gyakran pisil.ugy fél oránként. :roll: Jo pelus is megtalt hamar régen,de azért ez normális??
Láza enm volt tegnap reggel ota.Köhögni azota se köhög. :!:
Vendég

rik!Igen normális a Levi pici kora óta tömérdek mennyiségű folyadékot iszik.Enni nem igen eszik,de inni viszont mint a kacsa!
Örülök,hogy nem lázas már a Petrus!
Vendég

[quote="rik"]N írta:rikiki
de ami linket küldtél nem jo!!Én akkor a www.webnyeremeny.hu -n regisztráltam.Ez más????Add meg ujbol a linket!!!!Köszi!!!!

Rik!
http://www.vphone.hu/babanet/

KépKép
nicika

Köszi Niki!!Azonnal megyek megnézem mi ez!!!
Ja és CAjok!TAláltam egy lottozos oldoalat:NApi 4 lottozást enged,és lehet nyerni!!!!!!! www.lottoszimulator.hu
Vendég

Niki
regisztráltam,vagyis válaszolgattam.Honnan tudod hogy bent vagy a megadott számu elsők közt????

Gabó
irtam privit!!!!

Cajok!
Mit csináltok-e szép időben?????

És kik rég voltatok itt, olvastok minket?????
Kriszti,Veró,Zsani,Eszti :roll: :roll: :roll: :?: :?:
Vendég

Na ha nem vagytok megyek ablakot pucerálni!!!
Réka elment Újkérre keresztapuzni,Petra alszik.

Niki ami lemaradt(a legfontosabb) :Aranyos kislányod van!!!! :D
Vendég

Rik!
Fogalmam sincs! Én mondjuk már elég régen töltöttem ki! 2-án! Na de találán az 5500db nem fogy el olyan könnyen!

KépKép
nicika

Lányok!
Verot nem láttam! Már ő sem irogat ide?

Viol! Szinti Maltofer cseppeket kap! 10 cseppet naponta!

KépKép
nicika

Ja és felfrissítettem a vonalzót! :) Egyébként azért vagyok ilyen lelkes, mert hugom elvitte Horpácsra a Szintit és egyedül vagyok itthon. Mondjuk takarítani sem ártana, de most olyan jó egy kicsit egyedül pihizhi! :)

KépKép
nicika

Azt tudtátok hogy Kisamackóval is van nyereményjáték? (www.kismacko.hu) Én nagyon szeretnék egy sátrat nyerni a Szintinek! Ráadásul aki 3 pályázatnyi logot bekült (3*6db) az garantáltan kap egy Kismackó társasjátékot! :lol:

Patrik szerint nyereményjáték függő vagyok! :lol:

KépKép
nicika

[quote="niki"]P írta:nikiatrik szerint nyereményjáték függő vagyok!

áááááááááá, dehogyis!!
és mióta szinti szedi a maltofert, van vmi javulás? kell mennetek újjabb vérvételre?
étvágycsinálóként mit kap?
dorka sátrat kap szülinapjára, színes labdákkal! :D
úgy tudom vero is elég elfoglalt, azért nem ír.
pedig olyan kíváncsi vagyok ivánra!!!!! veroooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!

mi sétáltunk hármasban délelőtt, aztán délután gábor elmegy edzésre - nemtom minek - azt mondta próbál picit futni... :?
most alszanak mindketten. :P én sajnos nem vagyok álmos, úgy meg nem tudok punnyadni, ha nem vagyok az...

erika,
dorka minden nap, szinte percre pontosan 6-kor kel... :?
ja, ő kb 3 dl teát, 3 dl tápszert iszik egy nap, illetve a szopik. azt nemtom mennyi. sztem ne aggódj, ha petra sokat iszogat, tuti nem árt. sok folyadéknak sok pisi az eredménye. :P de azt meg látod úgyis. jól működik a veséje.

KépKép
viol81

Viol! :lol: :oops:
Étvágycsinálóként Polyvitaplex szirupot kap! Szerintem nagyon finom, de ő mégsem komálja!
Az a sátrat nem tudom elképzelni! Már megvettétek?

KépKép
nicika

Niki,
ez egy olyan iglu sátor, 2 ajtóval, négyzet alapú, 120*120-as, és van hozzá egy 180 hosszú alagút :shock: :P kíváncsi vagyok rá, mit szól majd hozzá dorka. jó nagy, sztem lakásban nem nagyon, inkább az udvaron használjuk majd.
dorka vitacolan-t kap, az narancsos ízű, mindig nyitja neki a kis száját. szerencsére. :roll:

KépKép
viol81

Sziasztok.

Niki,örülök,hogy itt vagy!Megnéztem a képeket,Szinti nagyon szép kis/nagylány lett :D .

Mi most jöttünk haza a sétából,Bencével gyalogoltunk egy kicsit.Tegnapelőtt is úgy elfáradt a sétától,hogy szinte végig aludta az éjszakát,negyed 6-ig aludt.Tegnap kimaradt,fel is ébredt egy csomószor.Muszáj kifárasztani.
Előtte meg én is ablakot pucoltam.

Nagyon örülök én is,hogy találkozhattunk,köszi Katus.Jó lenne gyakrabban,de majd ha melegebb lesz...

Most megint csak ennyire futotta,Isti kínoz,hogy játszani szeretne.Holnap megy a haverjához,ott is alszik.De majd a webkamerával nézzük egymást :D

Rik,Petrus?Jól van?Láz?

Kép

Kép
hajnus

Hajnus
Huu,ott alszik az Isti???Réka még nem állt elő hasonlo ötlettel!!!
Jol van Petru köszi!Lent játsziztunk egyet,én lefagytam,de ő jot futkosott,hintázott,motorozott! :wink:

Niki
nem cagy nyereményfüggő! :wink:
De ha akarsz nyerni :lol: ,akkor a nlcafe-n is vannak ilyenek.Én a multkor Szobanövények cimű könyvet nyeretem! :wink: :!:
Vendég

Esztermami!!!!!!Hogy vagy???????
Vendég

Rik,nyáron egyszer már aludt ott.Jól érezte magát.Most meg sajtos husi várja :wink: :D ,szombaton meg a mozi után(a barátjának is van bérlete) a mc donald's-ba mennek.Gondolhatod,azt mondta 6-kor felkel,hogy időben elkészüljön :lol: :lol: fél 10re jönnek érte.

Én is akarok nyerni vmit!!!!A múltkor kaptam egy Éva magazint... :roll:

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!Végre van időm írni.Viri alszik.
Gabó!Igen én kértem a Thomast :P Mikor jössz megint?
Amióta dolgozom semmire sincs időm.Pedig csak 4órát megyek.De Virivel is többett kell foglalkoznom mióta ovis lett.Nagyon anyás lett ,mindig rajtam lóg. :P
Úgy sajnálom,hogy nem tudtunk menni a talira. :(
Rik!Petra jól van?
Niki!Örülök,hogy újra vagy. :) Szinti micsoda nagy kislány lett :P
Esztermami!Jól vagy ?

KépKép
kola2

Na hali! Mi is kint voltunk egész nap este jöttünk be!
Levike is jól elfáradt szerintem nemsokár ki is döl!
Vendég

rik!Ment a privi!

kola!Szia!Hát ha minden jól megy akkor jövő hónap vége,de nem biztos.Anyunál hagytam a cd-t ha gondolod bevitetem vele ha lesz ideje!
Mi is sajnáljuk,hogy nem voltatok!
Vendég

Rik! Nlcafén még soha nem nyertem, pedig szinte mindig kitöltöm!

Viol! Dorka sátorára kiváncsi leszek majd. No meg arra is hogy reagál rá! :lol:

KépKép
nicika

Gabó!Ráér ha jössz majd!! :) Láttam a képeket Levi hatalmas lett :P Olyan nagyfiús :P
Panadolos egeret én is nyertem :P Most küldték a héten :P

KépKép
kola2

Jó reggelt Cajok!!!!!!!

Gabó
Arra nem válaszoltál a multkor,hogy milyen orvosi igazolásért mentél a Levinek a bölibe?????
Beiratni voltál???
Olyan furi,hogy itt dumcsiztunk,most meg itt pötyögöm neked a távolba a mondanivalomat!!Huu,de mennyit tudnék beszélgetni Veled!!!!!
Levi örül hogy otthon lehet???Apa???Kiéhezve várt??? :oops: :wink:

Zsani
irtam privit!!!
Azért ha van időd hivj!!!
Petrus jol van!!!Gyogyszert szedi,továbbra se köhög! :wink:

Niki
akkor nekem véletlenül sikerült csak ott nyerni!!?????? :wink:
NA azért rendületlenül küldöm ott is továbbra!
Probáltad a lottoszimulátort??Nekem 2-em volt eddig :wink:

HAjni
a Te fiad akkor önnállobb!!!!
Tegnap bement a Réka egyedül a buszpályaudvarig,de előtte az örületbe kergetett minket az aggodásával:Biztos várja ott a Mama??
Végig telefonon voltam vele,mig le nem szállt!!HAzafele már bátrabb volt,pedig a 8-assal jött! :wink:
Lehet kezdenek felnőni?? :( :? :shock:
Vendég

Sziasztok Cajok!

Látom volt tali és én lemaradtam. :cry: :cry: :cry: :cry:
Na nem baj,majd legközelebb.Klasszak a képek!

Gabó!
Tényleg szép vagy! :oops: :D Jól áll ez a hajszín.Nekem is tudsz majd Thomast másolni?Ha legközelebb jössz átveszem.
Egészen eddig kézzel mostál?Basszus nem lehetett könnyű.
Ja,és a Viollal teljesen egyet értek az idősebb pasiról alkotott véleményével kapcsolatban.Mármint,hogy a te vérmérsékletedhez és "étvágyadhoz"nem szabad idős pasit választani.BELEHALNA!!! :) :)

Niki!
Üdv újra itt!Most én is nagyon ritkán jövök.Nincs rá időm.
Jó nagy lány lett Szintia.
Szonja sem volt valami nagy evő és most sem az.
Ő Vitacolant kapott annak idején de attól sem lett jobb az étvágya.
Vero szintén el van havazva.Ivánkája teljesen leköti minden idejét.

KépKép
eszti76

Rik! Lottószimulátort is próbáltam! 2-esem már nekem is volt rajta. De újabban elhanyagolom. Az nlc-t én is töltöm továbbra is, hátha... Neked szerencséd volt! :lol:

Eszti! Szinti étvágya már sokkal jobb! Úgy örülök! A vas és vitamin párosítás bejött! :) Majd lehet kipróbáljuk a Vitacolant is, mert ennek az íze nem annyira jött be a Szintinek! Veronál pedig nem csodálom hogy leköti Ivánka! :)

KépKép
nicika

szijjjjjjjjjaaaaaaaa, esztíííííííí!!!!!!!

úgy sajnálom ám, hogy nem jöttetek szonjáddal talira!! :( :( oan kíváncsi voltam rátok, hogy vagytok, na meg kicsi nagylányodra is!!! majd legközelebb. de igazán ám!!! :D

erika,
észre sem veszed és hamar eljuttok odáig, hogy rékát nem kell hívni, sőt, ciki lesz, ha hívja az anyuuuu!! :wink:

mi ma csak a teraszra ültünk ki, amíg gábor kocsit takarítgatott. le is mosta pedig jövő hét elejére hózáporokat mondanak... :shock: :evil: :shock: hát nemtom.

én meg ma délelőtt elmentem apuval sz.helyre megnézni keresztapámat. háát, mit mondjak. :? eléggé durva... amúgy jól van, de ahogy kinéz szegény... jó, gondoltam, hogy nem úgy fogom találni, ahogy legutóbb láttam, na de... még 2-3 hét és hazaengedik. állítólag. aztán ki tudja... se enni, se inni nem szabad neki. folyékony - nem pépes! folyékony- élelmet kap egész nap az orrán át. a nyakán lyuk, azon zacskó, abba folyik nyál, genny, miegymás... orrában csövek, egyik gyomorszonda, másik oxigén. vágás a nyakán, hasán, oldalán. hangja is alig van, alig érteni.
na, bocsi, hogy ilyeneket írok, csak hát ma ez történt velünk.

legyetek jók, majd jövök vmikor. csak most itthon van gábor, hármasban szeretgetjük egymást, nem nagyon akarok itt üldögelni állandóan! :P

szióka!

KépKép
viol81

Sziasztok

Eszti,tényleg nagyon-nagyon hiányoztál a taliról!!!!!!!

Én a múltkor hívtam Istit,de pont egy haverjával beszélgetett,úgyhogy egyszerűen kinyomta. :shock: :evil: :D
Most beszéltem vele msn-en,jól érzi magát,épp fagyiznak 8) Mi meg kettesben vagyunk Bencével,egészen holnap reggelig.Ma kigyalogoltunk a játszira.Tömegnyomor volt :?

Viol,ez szörnyű!Nagyon sajnálom a keresztapádat!

Kép

Kép
hajnus

rik!A sóginőm mondta,hogy a beiratáshoz kell orvosi igazolás ezért mentem el,de a doktornőnk mondta,hogy nem kell csak mielőtt majd megy!
Hétfőn megyek beiratni!Igen örült,hogy haza jöttünk körbe ment megnézett mindent,hogy megvan-e!! :) :)
Hogy kivolt-e éhezve?!!!Az nem kifejezés,de én is ám kaptam is rendesen este!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ugye milyen furi?Fene ebbe a távolságba!!
Nagyon dumáltunk remélem ha megyek akkor is összefutunk! :D :D :D :D
Na akkor ezentúl majd Réka már bátrabban megy mindenhova! :) :)

Kola!Oké akkor majd ha megyek elviszem!! :) :)

Eszti!De jó,hogy jöttél tök örülök neked!!! :D :D :D
Köszönöm a bókot!! :lol: :lol: Nem mindíg mostma kézzel,mert anyóspajtáshoz vittük a cuccokat csak a kicsiket mostam kézzel,de az is épp elég volt!De most már boldogan mosok! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nos az is igaz,hogy lehet nem bírná a tempót az idősebb hisz néha a Balázsom sem bírja!!Hi-Hi :lol: :lol:
Jól vagytok?Hogy alakul most a kis életetek?Lakást néztél már?

Viol!Detto ugyan ez volt az apósomnál is!!Reméljük olyan szépen helyre jön mint ő!
Vendég

Merre van Isti?
Vendég

Viol!átküldöd majd a többi képet is ha lesz időd?
Vendég

Jó estét!!!
(aki még fent van!! :D )

Szijjja Eszti!!!!!!
Hiányoltunk már!!!!!
Hogy vagytok??Apuddal kijöttök???Jaj,mesélj!!!!!!!!!!!!

Gabó
:oops: :oops: :wink:
Engem kellett volna kérdezned a bölibe iratáshoz :wink: ,nem kell dokiigazolás beiratáshoz!!Majd ha viszed.Én hétfőn hivom a bölcsit,aztán a héten viszem gondolom,ugyhogy amugy is vissza kell vinnem dokinénihez Petrust,akkor már kérek igazolást is. :shock:
Azért jo lenne ha nem zuhogo esőbe kezdenénk a szoktatást.Márminthogy nem esőbe kell buszoznunk az elején.Jaj miket iirok...szegényemet biztos nem az eső fogja elkeseriteni :cry: :cry:
Háznézést folytatjátok már??

Hajnus
Réka még anyabolond!Egyszerüen imád engem,és állandoan velem akar lenni.Én azt hittem ilyenkor már le fog koptatni.De nem.A suliba is ugy örül ha valami van,és én ott vagyok!!!!!(jaj,nem a szülőire gondolok,mert arra nem szereti ha megyek...de miért??Mert nem vagyok otthon.... :wink: )
Bátor nagyfiad van!!!!!!(csuszik a kezed igaz?)

MA a kertben voltunk,Petra a játszit kereste :lol: ,nem volt neki elég a terület futkosni!! :wink: :roll:
Vendég

ESZTERMAMI??????CSak nem???
Vendég

Sziasztok!Esztivel találkoztunk este a tescoba. :P Jól vannak csak nincs ideje írni.

KépKép
kola2

Jó reggelt!!!
Esztermami!!Jelentkezz!!!!Hogy vagy?Egyben még? :?:
Vendég

rik!Pedig jövő hétre fos időt mond!Vettél a babakocsira esővédőt?
Vendég

Látom kijött a jóidő mindenki a szabadban mi is megyünk délután csavizni viszem a Levikét csajozni már 3-hete nem látták egymást a Lilcsivel!!Jujj mi lesz ott!

Szép délutánt mindenkinek!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?