Sziasztok!
Most csak négy oldalt kellett elolvasnom, de ez is nagyon sokáig tartott. Jobb lenne, ha folyamatosan tudnálak követni titeket.
A két magzat beszélget és az Anyukás történet nagyon tetszett!!!!
Tejci: Nekünk sajna kevés van, Roland már nem szopizik intenzíven, ezért fejek.De egyértelműen igényli i cicizést.
Van homeopátiás tejserkentő és vannak teák illetve kerekpocak által ajánlott
www.boldogmama.hu található készítmény.
Én mind a hármat kipróbáltam. Tea két hét semmi, homeopátia 1 hónap pici gyarapodás, boldogmama 40-50milliből 70 lett. Sajna 6.250.- ezért nem tudom kifizetni egész hónapra, mert az 18e lenne, plusz a tápi, mert a tejci még attól nem elég, az 10e, és ezt a ktg.vetés nem bírná. Érdemes fejni kézzel, mert a fejőgépek nekem nem használtak. Későn tanultam meg szakszerűen kézzel fejni, szerintem nálam ezért sincs tejci. Lelkiismeret furdalás van bőven, bár próbálom magam túltenni rajta. Már nagyon jéső. Arra buzdítok mindenkit, hogy próbálja a lehető legtöbbet megtenni, mert így utólag nagyon rossz érzés, hogy tudod másképp is lehetett volna.
Rendszer: Nálunk sincs még mindig. Az éjszakát 4-ig 6-ig átalussza, napközben meg mikor hogy. Nekem a cumin alszik el, most is itt fekszik az ölemben. Ezért lehet némi elütés, mert hát egy kézzel baromi nehéz pötyögni. Egyedül nappal nem alszik, este viszont ha ébren rakom az ágyába (ritka) egyedül is elszundít.
Most beteg! Kapunk orrcseppet mellkasra kenőcsöt és paxirasolt. Annyira sajnálom a drágámat!!!
Baci (kb 2 oldallal ezelőtt: streptoccocus) nekem is van. A Dévai Főorvos Úr annyit mondott, hogy szüléskor két adag penicilin, ha nem tudnak beadni kettőt, mert a baba előbb világra jön, akkor Ő is kap (mármint a baba). Én a végén császáros lettem, de a penicilint benyomták, akkor még senki sem tudta mi lesz a vége. Kérdeztem, hogy gyógyítható-e, azt mondta igen, de visszatér a betegség, tehát semmi értelme. Ezt az ember élete végéig elviszi magával, de semmi gond nincs belőle, csak amikor szülünk a hüvelyben a babára veszélyes lehet, tüdőgyulladást kaphat, ezért kell a gyógyszer.Na ezt most leírtam.
A most született babák gyönyörűek. Jó nézni a képeket.
Irigyelem a pocisokat, imádtam állapotos lenni. Csodálatos érzés volt számomra, nagyon remélem, hogy pár év múlva újra itt lehetek a fórumon, és érdeklődhetek a jövőbeni szokásokkal kapcsolatban. Ehhez persze mindennek passzolnia kéne (ott szüljek ahol akarok, lehetőleg természetes úton foganjon a következő baba)
A Párom (jelenlegi álláspontja szerint) nem szeretne mégegy lombikot. Azt pénzt inkább Rolandra költené (aki 3 hónapos múlt 11-én) és lleginkább nem akar Engem kitenni mégegyszer a tortúrának (sok hormonkészítmény ki tudja milyen hatással lesz rám tíz év múlva).
A börze nekem nem jött be, alig vettünk valamit, most nem volt szerencsénk.Az is igaz, hogy nem érkeztünk valami korán, biztui ez is gond volt.
Most ennyi, majd még írok!
Kati
Roland
Írjátok le, hogy kell lekicsinyíteni a képeket, mert nem tudom feltölteni!!!
Köszi