Új privát üzeneted érkezett!

Zel,
ugat?? :shock: Vicces lehet!! :lol:
katata

Zel :)
Hát ilyet még nem is hallottam, hogy ugat a madár. Tényleg muris.

Kata :)
Örülök, hogy rendben van a genetikai eredmény. Én biztos voltam benne, hogy így lesz. Olyan kicsi az esélye, hogy pont azzal a génnel legyen mindkettőtöknek problémája.

Kép
Kép
tiza

oké, oké csinálok vonalzót, ha lesz egy szusszanásnyi időm.

zel, jópofa lehet a Pityu. Halkan mondom de én is mindig attól tartok, hogy pszichésen fáj ez az, és közben attól rettegek, nehogy álterhes legyek.
bbilona

Sziasztok!!!!

Másfél óra múlva egyek uh.-ra!!!! Tessék szorítani, hogy megmutassa magát a baba :lol:

Zel!
Nagyon szép a pocakod, de tényleg nagon jól áll ez a pár + kiló.

Kisboris!
Még nem fogunk tudni beköltözni :( De jó!!! Van egy siker sztori, csak majd az illetékest fogom megkérni, hogy írja meg, mert már írt ide és ismeritek :shock: Szóval, nem feladni!!!

Estefele érek haza, mert még van dolgom és írok!!!!

Kép

Kép
odry

Pityu egyébként Sanyi néven a családba bejegyezve, de csak a Pityut mondja ki. Hello Pityut is tud. Ő egy nagysándor papagáj. Nagyon jó hangutánzó. amikor belendül, úgy mondja a pityut, hogy azt várod, megjelenik az ajtóban egy 80 éves mami, és jól lebabrálja majd a pityut.

Ilona, álterhes?! Az egyik kutyám rendszeresen volt az. Bocs! :lol: De ne aggódj ezen szerintem. Mi rendes terhesek leszünk.

Az előbb ment el az anyukám. Jót dumcsiztunk. Tiza! Megmutattalak neki. Azt üzeni, nagyon csini mami vagy!

De most megyek pihizek picit, mert a pszichém rendesen fájlalja a pocimat. :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

Odry!
Szorítok!
De sztem Tiza pocija szép!
Bár már az enyémet lehetne mutogatni. Habár most sem csúnya! :lol: Olyan kis sportpoci, de most kicsit nagyobb, mint szokott lenni, amit ennek a sok hormonnak "köszönhetek".

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
Kata:
Ez nagyon jó hír!! Gondolom nagy kő esett le a szívedről!

Kicsibé:
Szülés...Az első 2 héten hallani sem akartam másodikról záros határidőn belül. Aztán eltelt megint 1-2 hét, és én újra babát akartam. Szerintem közrejátszik az is, hogy olyan szülésem volt, amilyen a nagykönyben meg van írva...Nekem tényleg élmény volt szülni.:)

Tiza:
Igazán formás kismama vagy, ahogy nézem ,ez a pár kiló rád is fért:)
Cocával mi van????

Pannának negatív lett a csípőszűrése, szerencsére nem örökölte, szóval megnyugodhatok!
Ha tényleg nem bántok ezzel senkit, akkor teszek fel két képetPannáról, ezek a legújabbak.
Mindenkinek drukk ezerrel!!!
[/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1173791333.35.jpg[/img]
[/img] Kép Krokodilpocak:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

igazad van zel ,rendes terhesek leszünk. Jó fej lehet az a papagáj.

odry szorítunk, ezt mondd meg a kisgyereknek is, csak a miheztartás végett. Azért nem leszünk mérgesek rá, ha szégyenlősen összezárja a lábait. Szurkolok, hogy ne a pszichéd fájlalja, jó pihenést!
bbilona

Màgnes,
örülök, hogy nincs gond a kis tüneménynek a csípőjével! Nagggggggyyyyyyyon édes. :lol: És mennyit változott már is!!! Édes kis hurkái vannak a combján, úgy szeretem ezeket a kis hurkákat! :lol: Annyira babás!!! :lol:
Hát igen, nagy kő esett le a szívemről és nem is bánom, hogy nem kezdjük rögtön a lombikot, mert jót tesz a lelkemnek ez a kis szurka mentes, matatás mentes, nyugisabb szünet. Húsvét után meg belevágunk! :wink:

Ilona,
ne félj attól, hogy áltrehes leszel, szerintem ennek nagyon kicsi a valószínűsége. Én úgy tudom, hogy kutyáknál, akiket ivartalanítottak szokott előfordulni. Te nem vagy se kutya :lol: , sem ivartalanított :lol: , szóval csak igazi terhes lehetsz!!! Reméljük már az is vagy! :wink:
katata

Odry,
mennek a drukkok, és várjuk a híreket!
katata

Kata!

Gratulálok a jó genetikai eredményhez, bár tényleg kicsi a valószínűsége, de a mi ismerősi körünkben történt egy tragédia. Eddig nem akartam elmesélni. Barátainknak kb 3-4 éve született egy gyönyörű kislányuk. Küldözgették a fotókat neten, boldogok voltak, aztán egyszercsak jött egy email. Kb ez volt a tartalma. "Nem akarjuk, hogy pletykából értesüljetek, ezért mindenkinek megírjuk mi. Mire ezt a levelet olvassátok valószínüleg a kislányunk már nem él, egy ritka betegségben szenved, amit sajnos mindketten hordoztunk. Nem tudja a fehérjét lebontani, így nem fejlődik, születése óta csak sorvad, most már gépek tartják életben. Lassan meg kell hoznunk a szörnyű döntést, de a tudomány mai állása szerint gyógyíthatatlan...." Kb ennyi. Rettenetes volt. Hát még nekik. De ami jó hír, hogy azóta van egy egészséges gyermekük. A fogantatás után. A 6. héten vettek a magzatboholyból mintát, nem örökölte a gént így kihordhatta, és megszülethetett. Ha akarnak még babát, akkor is így kell tenniük.

Na bocs, hogy szomorút írtam.

Zel!

Képzeld az ismerőseinknek a fiú-lány ikreit Csengének, és Csanádnak hívják. Az egyik barátunk papagája, pedig tökéletesen utánozta a tengerimalac hangját, a gond csak akkor volt, mikor a malac elpusztult, és a papagáj utána is folyton ui-zott.

Már alig várom a negyed 6-ot akkor megyek UH-ra.

pusz: Tamara
tamaranna

odry, ne haragudj összekevertem a mondatokat, zelnek írtam a pszichés hasfájásról. Jól belekeveredek a saját figyelmetlenségembe.

mágnes, aranyos a kiscsaj, szerintem csak nyugodtan rakd fel, mert fáj hogy nekünk még nincs ilyen, de azért örülünk hogy ilyen édes kis lurkód van. :wink:

tamara, ennél szomorúbbat el sem tudok képzelni, hogy egy kisgyerek (csecsemő) meghaljon, igazán csoda hogy valaki ezt szülőként túléli.

Kíváncsian várjuk az uh eredményt :D
bbilona

Tami!

Nagyon szomorú, amit írtál.

Viszont a CSenge-Csanád nagyon feldobott. A második két gyerekünk az lesz. Így döntettem. mert az első kettő Lukács és Enikő....

Írj ám, mi volt uh-n!

Mágnes! naggggyon szép a nagylány! az a drága szép szeme, pofikája, pocikája, combikája! jó hír, hogy semmi gond a csípőjével. Örülök. :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

Tamara,
hát ez tényleg nagy tragédia, sokat olvastam erről a betegségről és nagyon izgultam, hogy én ne hordozzam, mert úgy nagyon komplikált a dolog, mert elég nehéz, ha végre terhes az ember elvetetni, ha úgy alakul, hogy beteg lenne. Szerencsére nálunk elhárult a veszély. Örülök, hogy ismerősödéknek legalább azóta van egy baba, aki vígasztalja őket, valamennyire legalábbis.

Majd gyere a hírekkel uh. után!
katata

Zel :)
Kezdem magam szégyelni a sok dícsérettől.

Mágnes :)
Tünemény a kiscsajszi. Ilyenkor elgondolkodom, hogy tényleg fiút akarok-e, de aztán rájövök, hogy azok is tüneményesek tudnak lenni.

Tamara :)
Ez borzasztó. Én is azon parázok állandóan, hogy egészséges legyen a lurkó. Semmi más nem számít.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Nem mondott semmit a doki, azt mondta majd 2 hét múlva meri konkrétan kijelenteni, hogy milyen nemü. A lényeg, hogy jól van és mindent szépen megmutatott és lemérte a méreteit. Jó volt látni, nagyon :wink:

Zel!
Bocsi, de nem baj, hogy megelölegeztem neked is a szép pocit? :lol:

Tiza!
Szép a hasad és jól áll ez a pár kiló. :wink:

Mágnes!
Gyönyörű ez a lány!!!!

Kép

Kép
odry

Tiza! Csak nyugodtan zsebeld be a dícséreteket. Légy büszke!

Odry! Sebaj, majd legközelebb kiderül, ki is van a pociban!
Köszönöm a megelőlegezést. Csúcs, mert az elmúlt napokban többen is olyat mondtak, ami úgy szólt, mintha terhes lennék.... Az egyik exkollégám meg azt álmodta. Hát remélem, végre sikerül. Viszont ha mégsem, nem esek kétségbe annyira (talán), mert akkor nemsokára megyünk Bpestre, és kivizsgáltatjuk a srácokat.

Kicsibé? Kamilla?
Tami? UH?

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
Tiza nagyon szép pocakod van. És mennyit nőtt pár hét alatt.
Odry kár hogy a doki nem mondott semmit, de a fő hogy minden rendben van és majd 2 hét mulva kiderül.
Kicsiborisnak küldtem képeket Annáról és majd felrakja ha ideje engedi, mert én ehhez ügyetlen vagyok.
Mágnes nagyon szép Annád van neked is. Kis hajas baba.
bgyöngyi

odry, ennél több nem is kell, keze, lába meglegyen, igazán jó hír. Megtudni, hogy kislány v. kisfiú arra még van idő bőven :D

tamaranna, uh? Ugye minden rendben?

Zel, kamilla hogy vagytok?

málna, mi van veled? Remélem már a pocaklakó topikban vagy :wink:

bgyöngyi várjuk a képeket a mazsoláról!
bbilona

sziasztok, rakom fel annababa képeit :lol: Kép Kép Kép
kicsiboris

bocsi csajok, de valahogy nem volt kedvem semmihez a napokban :lol: de most összeszedem magam, jövő hétfőn uh, remélem lesznek szép tüszőim :lol:

zelem, nagyon szorítok ám neked, hogy most már összejöjjön :lol:
és tuti neked is cuki pocakod lesz :!:

odry, nagyon szupi, hogy minden okés a babuddal, azért iszonyúan kíváncsi vagyok fiúcska lesz-e vagy leányzó :roll:

tamar :?: :?: uh?

kata, én is így voltam két hónapig az első inszemem előtt, abszolút megértelek, hogy eleged lett már a 'smacizástól én is alig vártam, hogy ne kelljen folyton uh-ra járnom, most is 'csak az inszemek esélyessége az ami eltereli erről a maceráról a figyelmemet..
kicsiboris

Húha micsoda hurkácskák!!!! Nagyon édes!! :D

Kép
Kép
Kép
mágnes

gyöngyi, látszik, hogy jó helyre született a kis puncis. Aranyos kis manó!

kicsiborcsám, csak fogadd meg a sok okosságot amivel elláttunk, és élvezd ki a hányásmentes napokat :wink: Ki tudja pár hét és... :wink: (Nagyon szurkolok!)

Mindenkinek szép, pihenésben bővelkedő "hosszú hétvégét" kívánok!
bbilona

Sziasztok!
Kicsiboris köszönöm hogy feltetted a képeket.
Köszönjük a dicséreteket.
Kicsiboris légyszíves nehogy feladd, tedd azt amit Ilona mondott igyál sokat és ne gondolj rá hogy ez sem fog sikerülni. Mert fog!!!
bgyöngyi

Sziasztok!
Vagyok, csak átmeneti internet hiányban szenvedtem.

Magamról nem nagyon tudok mit írni, majd egy hét múlva meglátjuk. Ilyenkor még nem kell érezni semmit, nemigaz? Mindenesetre pozitívan állok hozzá és sikerülni fog!!!

Zel! Drukk-drukk-drukk!

Gyöngyi, Mágnes! Édesek a babák! Olyan megdögönyözni valók! Gratulálok hozzájuk!

Tiza! Helyes pocid van. Én is akarom már mutogatni!!! Mondjuk lenne mit, de az sajna nem a babától van.....

Kellemes hétvégét mindenkinek, de azért majd még jövök a négy napban!

Nem akarok pletyózni, de láttam, hogy Zöldi is benne van a tábliban. Azt hiszem jó hírei vannak!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Zel!
Nekem van egy nagyon régi barátném ( 12-14 éve ) és az eggyik vendégemmel dolgozik és mindig kérdezi mi van velem. Decemberben, pont 1-2 napja tudta meg, hogy babát várok, jött a vendég és mondja, hogy álmodott velem a ' régi barátnő " éa zt, hogy terhes vagyok. ÁÁÁÁÁ nem tagadtam, bár alig ment le a mosoly az arcomról. Majd pont azon a héten jött megint a vendég, amikor betöltöttem a 12 hetet és mondja:- A Timi jöszteti, hogy tuti terhes vagyok mert ezt álmodja..... ÁÁÁÁ mondja a vendég- én már biztos elmondtam volna neki..... errre én elnevettem magamat és közöltem vele, hogy azt üzenem jó nagy boszorka, mert igaz az álma.
Ezt csak azért meséltem el, mert ezek szerint netek is hamarosan jönni fog a baba!

Csajok!
Így igaz az a lényeg, hogy minden rendben és minden alkatrész a helyén van :) Ez a 2 hét meg mindjárt eltelik.

Gyöngyi!
Anna gyönyörűűűűűűűűűűű! Nagyon klassz, hogy megnőtt és annyira megváltozott. Te is szépen vissza nyerted az alakodat :wink:

Kép

Kép
odry

Rólam nem álmodta azt valaki, hogy terhes vagyok? Kár.
Megyek lefekszek aludni, hátha azt álmodom.

Odry. Gratulálok a babához. Nincs valami megérzésed a nemét illetően?

Én valahogy mindig egy kisfiút képzelek el, mikor arról álmodozok, hogy gyerekem van, de ez nem jelenti azt, hogy a lánynak kevésbé örülnék, csak van egy ilyen megérzésem. (Na ezt a mondatot, majd keressétek vissza, amikor arról írok majd, hogy a doki lányt diagnosztizált!) - asszem kicsit előre szaladtam az időben......

Kép

Kép
kamilla306

Odry!
Tök jó, amit írtál. Ez az exkollégám, aki velem álmodott, nagyon jó barátom is egyben. Már középső csoportos ovis korunktól barátok vagyunk. 27 éve.

Kamilla! Én is mindig fiúban gondolkodtam, de szinte mindegy. Csak sikerülne már. Meg egész eddig még az ikrek ellen is tiltakoztam valahol a szívem mélyén. De most már azt sem bánnám. ráadásul a stimu miatt, ugyi az esélyünk is sokkal nagyobb rá. Álmok: Én az első két inszemem után, a tesztelős reggelemen arra ébredtem, hogy sírok. azt álmodtam, hogy pozitív a teszt és annyira örültem. Kellett idő, mire rájöttem, hogy csak álom volt. Aztán teszteltem a negákat.

Zölddit én is láttam, meg a tesztet is. Várom már, hogy ide is jöjjön a nagy újsággal.
Most már legalább ketten buktattuk le a kiscocást!!! :lol:

Gyöngyi! Gyere te is gyakran ilyen jó képekkel. Imádom a babákat!

Ilona! Köszi jól vagyok, csak néha nem. Gondolom azt is rá lehet fogni az utrora, hogy hasim fel van kicsit puffadva és kényelmetlen a gatya, pedig laza bő melegítő.

Kicsibé! Tudod mit? Majd lesz nekünk mindjárt babás pocink és majd jól mutogatjuk egymásnak, hogy milyen szépek vagyunk!

Pusszantás mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

Kamilla!
Nem tudom, hogy üdvözöltelek-e már, de ha nem bocsi :oops:
Elvagyok havazva, így nem nagyon követte az 'új" dolgokat.
Minig kislányt képzeltem magamnak és most a párom is elsőnek azt szeretne. A lány nevekkel tele vagyunk, bár dülőre még nem jutottunk vele. Említettem a páromnak, hogy fiú nevet is kéne majd választani. Azt Ő nem tud, mert a 2. baba lesz fiú és majd akkor.
Erre én elöálltam azzal, hogy pont azért lesz fiúnk, mert annyira lányban gondolkodik. Én már nem gondolok semmire, volt hogy le csajoztam és ár fianak is szólítottam. Szóval hol igy- hol úgy érzem. Bár mostanáben 2 alkalommal is álmodtam a babánkkal és fiúnak álmodtam. Majd kiderül.... az bizti, hogy megbeszéltük a 2 gyermek útán nincs több. Ha úgy adja a jó Isten, hogy 2 azonos nemüt, akkor azok lesznek és mi nagyon szeretni fogjuk Őket :P

Jó éjt!

Kép

Kép
odry

Coca köszöni nagyon jól van, sőt, remekül.
Hétfőn kaptam egy zebrát a Kaáliban!!!
Most minden gömbölyű, remélem, nemsokára én is.

Puszilok mindenkit! Néha benézek, de 2 másik topikban írogatok inkább, és mivel 5-6 oldalt írnak naponta a csajok, nem győzöm.

Cupppppppp!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!

Cocika! Gratulálok! Már láttam a hőmérősben, hogy zebrás lett a teszted. Megríkattál! nagyon örülök!

HEEEEELPPPP!!!!!
Most vettem észre, hogy az utrogestanom oral kapszula. Tehát szájon át kéne szedni. Megnéztem az összetevőket, de minden ugyanaz a hüvelybogyóban is. Szerintetek nem gond, ha ezt is begurítottam és nem lenyeltem? Az eddigi alkalmazás miatt valahogy nem is szeretném a számba venni! :lol:

Mindenki jól van?

Puszi!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel! Ugyanaz a bigyó van mindkettőben. Csak a doboza más. A hüvelyi alkalmazás hatékonyabb, csak nem mindenki bírja(kiüti, viszket...) A szájon át szedettnek több a kellemetlen mellékhatása.

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lanyok!

Ne haragudjatok, hogy eddig nem irtam, de netem sem volt es nem is akartam gep ele ülni csak pihenni.

Sajnos nem sikerült a lombik. Tegnap a 12. napon teszteltem egy negativat, azutan par orara ra elkezdödött a pecseteles is. Azt mondtak a Kaaliban, hogy varjuk meg a 14. napot azaz a holnapt, teszteljek aztan hivjam öket es megbeszeljük a tovabbiakat.

Lett fagyasztva harom embrio alig varom, hogy vissza kapjam öket.

Probalok majd visszaolvasgatni. Köszönöm Nektek, hogy szoritottatok es gondoltatok ram! Nagyon jol esik.

Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
jucmuc

Hali!

Zölddi! köszi! Nem bírtam volna magam rászánni, hogy bekapjam..
Szerencsére semmi bajom nem volt eddig tőle, leszámítva azt, hogy jobban fogy a tisztasági.

Jucmuc! Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült.
Megjött már rendesen? Nincs egy picike reményke sem?
Mennyi idő múlva kaphatod vissza a többieket? Kell ilyenkor várni? Kívánom, hogy a következő sikerüljön!

Kép
Kép
Kép
zel

Jucmuc!

Bar mostanaban nem nagyon szolok a dolgokhoz, de neha bekukkantok am hozzatok. Nagyon sajnalom, hogy nem sikerult a dolog. Plane figyelemmel kisertelek, mert azt hiszem beadom a derekam, es a nyaron elmegyek en is lombikozni. Azert nyaron, mert arra mindenkeppen fel kell keszulni.
En 3 honapja nem voltam dokinal, mert vagy hetvegere esett volna az inszem, vagy elutaztunk. Igy elmaradt minden, ami annyibol jo, hogy egy kicsit lazithattam. Persze eredmeny nelkul sajnos.

Mindenkivel egyutt erzek, akinek nem sikerult, es mindenkinek orulok, akik jo hirrel jonnek! Remelem emlkeztek meg ram egyaltalan - ugy elvesztem...

Babszi voltam :)
babszi

sziasztok!

coci, jujj de lusti vagy :lol: :lol: :lol: nem tudsz írni nekünk is!!! ejjjjjnye-bejjjnye :lol: :lol: :lol: csak viccelek ám, mert úgy örülök a híreidnek, és légyszi írj, amikor megint boldogságos rózsaszínben látod a világot :lol: :lol: :lol: :shock:
gratula :D

zelem, hát igen erre vágyom én is, nagy pocak, mint a bájjjjjereknek hihihi...szóval jót tesztelj majdan nekem :!:

jucmuc, arra gondoltam, hogy a szervezetnek nem egyszerű
'befogadni egy (több) újdonsült babajelöltet, és tuti kell egy kis idő, hogy jól 'értelmezze a test ezt az egészet, szerintem a következőben hinned kell.

most szaladok itt vannak anyósomék:)) puszika
kicsiboris

Sziasztok!

Jucmuc, bár én még új vagyok itt, és nem találkozunk, azért így ismeretlenül is nagyon sajnálom. Egyébként az tényleg igaz, hogy elsőre nem egyszerű "elfogadtatni" valamit a szervezettel, amit még nem ismer. Drukkolok nagyon a fagyikhoz.

Odry, mi meg pont fordítva vagyunk. Fiú nevünk az van, de a lányban valahogy nem sikerül megegyeznünk.

Zel, nekem a Forgács azt mondta, hogy én döntöm el, hogy hüvelyen keresztül vagy szájon át nyomatom az Utrot, a különbség csak az, hogy ha lenyelem, akkor nagyon álmos leszek egész nap tőle és nem is nagyon vezethetek úgy. Én alulról "szedem".....

Na megyek aludni, táncolni voltunk és nagyon fájnak a lábaim.

Pusssz.

Kép

Kép
kamilla306

Jo reggelt Lanyok!

Köszönöm szepen, aranyosak vagytok!

Zel!

Sajnos nagyon biztos, ma reggel megcsinaltam a kötelezö tesztet ami persze negativ, delelött hivom a Kaalit aztan kiderül mikor mehetek a fagyisra. Remelem minel elöbb!

Babszi!

Persze, hogy emlekszünk rad! Orülök, hogy vegül mesz majd lombikra. Sok lanynak sikerül elsöre is! Igazad van valoban fel kell keszülni föleg lelkiekben.
Drukkolni fogok, hogy Neked majd elsöre sikeres legyen!

Boriska, Kamilla!

Igen, lehet, hogy csak "szoknia" kell a szervezetemnek. Remelem a következö alkalomra mar tudni fogja mi a dolga!

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Jucmuc! Remélem, mihamarabb kiolvasztásra kerülnek a kis porontyok. És pihe-puha helyükre kerülnek! Ott pedig olyan jó lesz nekik, hogy csak kapaszkodnak és nemsokára integetnek majd, hogy szia anya!

Kamilla! Ugye vigyáztál azzal a nagy táncolással???
Jól vagy? Nekem azóta is fájogat a pocim, meg a cicim is. Sőt, a bimbó körül be van duzzadva és kidudorodnak a faggyúmirigyek, vagy mik. Olyan, mintha libabőrös lenne. Félek, hogy csak beképzelek dolgokat! Jó lenne kicsit kevesebbet figyelni magamra. Csak hát ha ott van előtted a fehér elefánt, hiába próbálsz nem arra koncentrálni, akkor is ott lesz előtted!

Tegnap a jó időre való tekintettel elmentünk pecázni. Fogtam kishalakat! De vissza is engedtük őket.

Most meg el kell mennem anyunak valami szülinapi ajit keresni. Egyre nehezebb. Mindenük van. Arra gondoltam, hogy azért hogy csak az övé legyen, meg tartós is egy ideig, kap egy olyan ihaj-csuhaj hajfestéket, amit most reklámoznak. Annak tutti örülni fog! Meg édességet, virágot. Nem szoktunk nagy ajándékozásokat csinálni.
Lehet, hogy veszek egy tesztet is, mert nincs itthon most egy sem. Csodák csodájára. Addig sem esek kísértésbe. :lol:

Mindenki jól van?
Ilona? :lol:

Puszika mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Coca!
Nagyon örülök nektek! Majd ha tudod, hogy hányas ikrek :D akkor írd meg!

Jucmuc!
Sajnálom, de örülök, hogy ilyen pozítiv a hozzá állásod! Igy van a következő sikerülni fog! Mind a 3at vissza kéred? Nagyon szorítok!

Kamilla!
Van még időnk... meg talán könnyebb a választas, ha tudod milyen nevekben kell gondolkodni. Én is nagyon várom már a 20 hetes uh.-ot, de már csak 2 hét :wink:

Zel!
Hát ezt jól el nézted :shock: én sem venném a számba, ezek után....

Babszi!
Szerintem senki nem felejtett el :!:

Szép hétvégét!

Odry

Kép

Kép
odry

Zel!

Tünder vagy köszi! :D Beszeltem a Kaalival es jövö het penteken (!!!) mar mehetünk is megbeszelesre! Nagyon örülök neki!

Jo ajandek vasarlast anyudnak!

Odry!

Köszi Neked is aranyos vagy! Ha mind szepen kiolvad termeszetesen mindet visszakerem, de sajnos a kiolvasztas soran altalaban serülnek es olyan is elöfordulhat, hogy egy sem eli tul. De persze en bizom nagyon benne, hogy legalabb 1 tuleli.

Igazabol a fagyasztott embrio transzferrel meg kevesebb az esely a teherbeesesre mint frissel de en igy is bizakodo vagyok!

Kata!

Orülök, hogy nem hordozod a betegseget es gondolom mar megnyugodtal!

Tiza!

Gyönyörü a pocakod es nagyon szep par vagytok!

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok.

Köszi az aggódást, de nem hiszem, hogy a tánc bármilyen rossz hatással lenne a beágyazódásra. Azért annyira vadul nem nyomjuk, még csak az alapokat tanuljuk. Egyébként a sógornőm futni járt még az első pár hétben, mikor még nem is tudta, hogy terhes, és mégse lett semmi a babával. Azért persze az ő példáját nem fogom követni, mert annál kicsit puhányabb vagyok.

Zel! Nekem is tulajdonképpen inszem óta folyamatosan fáj a hasam, vagy ez nem is jó szó rá, mert nem fáj, csak érzem mindig az alhasamat. Nekem a cicim nem nagyon feszül, csak a bimbóm fáj. Próbálok semminek se jelentőséget tulajdonítani. Már csak pár nap és úgyis kiderül. Ha nem sikerül, úgyis nagyon ki leszek borulva, mert nem értem miért.

Na, de most még bizakodunk, ugye? Drukkolok neked!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
Zel nekem is volt ilyen a mellemen, vagyis hogy a mirigyek jobban kidudorodtak és kis fehér pöttyök voltak ott. Nekem már akkor kezdett gyanus lenni, mert ilyen még sosem volt.
De drukkolok neked és persze Kamilla neked is és mindenkinek persze.
bgyöngyi

Köszi a drukkokat Gyöngyi.

Gyorsan még nyomok pár drukkot Zel-nek, aztán megyek pihizni.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Látom, mindenki hétvégézik!
Pihenjetek sokat!

Kamilla! Köszönöm a drukkot! én is drukkolok neked ezerrel, és nem hagyhatom ki a drukkjaimból Bbilonát sem. Aki megint elveszett......
Teljesen megértelek, ha kiborulsz. Én is ki szoktam mindig. Rendesen. DEEEE! az ehavi kiborulásunk el fog maradni, és legközelebb akkor fogunk, amikor apák a babaszületést megünnepelve részegen támolyognak haza!

Gyöngyi! Hááááát, remélem, nem véletlenül, vagy átvágásból néz ki így a mellbimbóm. Nekem sem ilyen szokott lenni.

Odry! nem én néztem el gyogyit, hanem a gyógyszerész, de közben rákerestem kicsit, és a lányok is írták, hogy mindegy, mi van a dobozra írva. Így megúsztam a szájbavételt! :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel!

Nagyon szoritok Neked, hogy terhes legyel!
Tudom, hogy a lombik ciklus az mas, es nem is sikerült nekem most, viszont az embrikek nagyon meg szerettek volna tapadni ezt vegig ereztem. Aztan sajnos nem sikerült nekik.

Viszont a mellem nekem is ilyen volt!!! Es elötte sohasem. Ezert is biztam a sikerben.

Szerintem ez egy tipikus kora terhessegi jel lehet.

Szoritok!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!
Coca:
nagyon örülök neked, minden nap vártam, hogy van-e már hír!!

zel:
utrogestan- én hüvelyit szedtem. Aztán bekerültem a kórházba, és 3 hétig szájon át kellett szednem, a vérzés miatt. A második héten jöttem rá, hogy amit adnak ők szájon át, az ugyanaz, amit én hüvelyen keresztül szedtem. Brr!!! Odamentem reklamálni, és közölték, hogy ugyanaz a kettő, nyugodtan szedjem. Csak azt nem értem, hogy akkor miért lehet a gyógyszertárban ilyet is olyat is kapni.... Egyébként a hüvelyi kakaóvajjal van bevonva, az gyorsabban oldódik, ezért szerintem nem az igazi szájon át bevenni.

Kép
Kép
Kép
mágnes

most látom, hogy coca már válaszolt. na sebaj! :D

Kép
Kép
Kép
mágnes

zölddi, köszi a jó hírt, remélem elindult egy lavina! Mondd mind a három megtapadt? És most van három röfikéd? Jajjj de nagyon irigyellek :D

jucmuc, biztosan nagyon fáj, egy imát elmondok értetek, (nekem segíteni szokott), csak azért hogy ilyen szupererős maradj :)
Ez aztán a tempó, pénteken megbeszélés, kitartás!

zel, kamilla, most jönnek a körömlerágós napok.

Drága zel remélem ezek jó jelek, és nemsokára jön a többi is. A bogyókkal a dolgot viccesnek találom, de látod ösztönösen megy már az egész és nem rontottál el semmit :wink:

Én még nem vettem nagyító alá a melleimet, de addig örülök amíg le akarnak szakadni.
Bár ma retenetesen idegesítenek a kollégáim, és ez nálam a mensi jelei közé tartozik, de remélem most ez a mindenki hülye csak én nem, azért van mert tényleg mindenki hülye csak én nem.
(ezt most jól elmondtam :D )

babszi, hát hogyan felejthettünk volna el, én folyamatosan kereslek, de megértem ha nem volt kedved minket olvasgatni.
A lombik minden lépésére kíváncsiak vagyunk, remélem meg ymajd mint a karikacsapás+++++ :wink:

Szép napot lányok!
bbilona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?