Szisztok!
Dido!
Jól emlékszem, hogy ma van a szülinapod? Isten éltessen sokáig!!!
Nekem csak hsg-m volt, a hiszteroszkópiáról nincs tapasztalatom. A férjed eredménye tuti javult, biztos nem volt felesleges a műtét! Érezzétek jól magatokat Kőszegen!
Angie, Panka!
Köszi a folsavas választ
Azt is szedem, meg veszek majd E-vitamint. Túlzásba nem szeretném vinni, úgyhogy mást nem eszek majd
Csak ha a dokinéni másképp rendelkezik
Panka, Dórinak nem volt keresztelője, így ötletem sincs, hogymit kérjetek ajcsiba
Egy kölköcskének annyi minden kell, valamit majd csak kitalál a keresztmami
Csheni!
A szurkálás ilyenkor teljesen normális, nekem is sokszor volt. Főleg akkor volt elég erős, mikor a mensi lett volna esedékes, 8 hetesen. De előtte és utána is volt elég sokáig. Mire az elmúlt jöttek a keményedések. Aztán lassana jósló fájások
Szóval egy pocak jól elszórakoztat végig
Szheni!
Barátnőmék is a te dokidhoz járnak a Kaáliban
Örülök, hogy megtalálta a jobbik ingét
Ideje volt
Drukk a következő lombikhoz, majd feltétlenül írj, hogy mikorra koncentráljuk a szurkolást
Fleur!
Igazán sose derült ki, hogy konkrétan mi volt a gond. Nálam volt ez-meg az, pajzsmirigy alulműködés miatt felborul a prolaktin, de miután beállt, akkor sem sikerül a baba. A férjem eredménye is addigra már rég jó volt, úgyhogy passz. Volt peteérésem, átjárhatóak a petevezetékeim, mégse sikerült. 2004. októberre elvileg minden rendben volt velünk, de csak 2005 júniusban cuccolt be a Dóri. Mire suliba megy, talán testvére is lesz
Alternatív szülés: az Isten áldja meg azt, aki kitalálta... Vízben vajúdni valami iszonyú könnyebbséget jelent! Tapasztaltam a különbséget, mert az utolsó 1 órát vízben töltöttem, ég és föld a különbség
És nem hagyományos szülőágyon szültem, hanem francián
Utána azon töltöttük hármasban a két óra megfigyelést
Persze az Istvában is csak úgy mehet bármi alternatív, ha minden tendben a babával és mamával egyaránt. A kórház szemlélete és a szoptatáshoz való hozzááláása is meggyőzött, csak javasolni tudom. Unique pedig az Imrében szült, ha jól tudom ott is van alternatív szoba, de erről ő tudna többet mesélni!
Ha gondolod, köldöm priviben a dokim elérhetőségét
Zsúka!
Ez szuper! Halvány csíkból lesz az erős csík! Drukkolok továbbra is nagyon! Én is mindig úgy éreztem, hogy rögtön meg fog jönni... Sőt, olyat is éreztem, hogy kész, vége, megjött... Pedig nem. Kb. félóránként rohantam a WC-re ellenőrizni a tényállást odalent
Klasszak a képek!