Halihóó!
Andriskának mi is boldog szülinapot kívánunk!!!
Ildi, nagyon jók a képek, te meg milyen vékony vagy!! Hihetetlen!!
Mi is mindig gondolkozunk, ha otthon vagyunk, hogy el kéne menni valahova kirándulni, de olyan rövid az idö, hogy inkáb a családdal vagyunk.
Szirom, tényleg ne panaszkodj, mert te akartad így!!
Nmsokára te is túlleszel rajta, meglátod! Tudom, milyen rossz, én is majd megpusztultam, de mostanra elmúlt majdem teljesen, csak esténként jön rám néha, meg ha éhes vagyok.
Mi is gondolunk rátok ma délután, remélem minden rendben fog menni! Ma mondják meg a mütét idöpontját is?
Te meg holnap mész babakukkra, ugye??
Na´lunk is megvolt a hétvége, rokonok tegnap reggel szépen elmentek, hála Istennek! Azért 5 felnött meg 3 gyerek a jobbik fajtából, nem volt semmi! Brr! Mi meg apával tegnap mindent kiganéztunk, kitakarítottunk. Ábel szobája, meg a konyha volt a legdurvább, azt hittem, szívrohamot kapok. De a három nap alatt meg sem próbáltam rendet tenni, fölösleges lett volna.
Tök sok játékot eltörtek, elamotizáltak.
Csajok, szerintetek lehet abból valami baja a babának, ha tegnap Cillit Bang-gel takarítottam ki a fürdöt? Ki volt nyitva az ablak teljesen, de azért éreztem a szagát. Mivel le kellett mosnom mindenhonan, ahova spricceltem belöle. Szerintetek? Ugye nem lehet belöle nagy baj`???
Anyós megint alakított, mindjárt az elején közölte, hogy úgy nézek ki, mint aki dagadt és nem terhes, mert látszik az arcomon is meg a fenekemen is, hogy híztam, a hasam meg olyan, mintha jól bekajáltam volna. A mérleg meg biztos rossz, hogy csak fél kiló hízást mutat.
No comment.
Na innentöl nem nagyon forszíroztam a beszélgetést. Nagyon megbántott vele, mert tényleg próbálok figyelni, a mérleg meg igenis fél kilót mutat. Karacsonykor a nagy zabálások után több voltam, mint most.
Mi benylatunk valami náthát a kölyökkel, remélem az is marad, nem lesz durvább, esszük a c vitamint meg az echinacea meg sambucus nigra bogyeszt, remélem jobb lesz. Mondjuk csak tüsszögünk meg az orrunk folyik. Nem csoda ebben az idöben.
Gabi, hogy van Zsoltika?? Márti, Rita, merre vagytok???
Voltam szobaton bababörzén, Ábel kapott kisbicót pedálnélkül, lábbal kell hajtani, olyan, mint a kismotor, csak bicó formájú. Itt minden gyerek ezzel teker. Meg egy babahordozót isvettem, Römer Baby Safe-et, nagyon jó, vadi új, szép pihe-puha, még garancia is van rá! Használt volt, így 20 euróért vettem, újonnan meg kb 120 lett volna itt. Szóval megérte és nagyon örülök neki.
Anyós erre is megsértödött, mert Ábelét töle kaptuk, hogy miért nem jó az a babának. Mondtuk neki, hogy azért, mert kidobtuk, mert tönkre ment. Mondanom sem kell, hogy valami gagyi olcsó cucc volt. Mi meg mindg ilyet akartunk, hát most megvan! De amikor mondtam neki, hogy jöjjön el velünk a börzére, akkor persze nem volt kedve, nehogy már valamit vennie kelljen
Na befejezem az anyós témát
Megyek, mert játszani kell a gyerköccel!
Választ kérek a cillit bang cuccra!!! Lécci! Most úgy megijedtem, hogy hogy lehetek ilyen béna, hogy ezzel dolgozok és még be is lélegzek belöle valamennyit!!
na pussz