Sziasztok!
Először is köszönteni szeretném az újonnan csatlakozókat! Nagyon örülök, hogy kicsit fellendült a topic és itt vagyunk egymásnak
Sajnos én elég régen nem írtam, de megpróbálom mostmár rendszeresíteni magam.
Timi!
Hol láttad azt a házat 8 millióért? Nincs nagyon rossz állapotban?
Ígértem, hogy írok a mozgalmasan sikerült közel múltunkról. azt hiszem, hogy írtam már, hogy Botond október óta nem volt oviban. Decemberig egyfolytában beteg volt és dec. közepén pedig életében először kruppos rohamot kapott és kórházban kötöttünk ki. Karácsony után volt egy kis nyugi, voltunk pulmonológián, ahol kiderült, hogy szerencsére nem allergiás semmire.
Múlt vasárnap viszont megtörtént a befulladása. Reggel voltam a Szilárddal a doktornéninél, mert láza volt már több napja és este pedig jött ez a krupp-roham. Megkapta az injekciót, de nem sokat segített. Kb. 1,5 órát vártunk, sétáltunk a hidegben a doktornőnél, hátha elmúlik. (Megéreztem, mert otthon bedobtam pár ruhát, hátha kórház lesz belőle. ) Hatvanba mentünk ismét. Az előző kruppja könnyebben elmúlt, mint a mostani. Hiába kapott inhalálást, vénás injekciót, egész éjjel nagyon rosszul vette a levegőt. Ráadásul közölte az ügyeletes orvos, hogy mintha tüdőgyulladást hallana és ki is van kicsit száradva. Kb. 3 hete volt neki torokgyulladása és azóta kevesebbet ivott, de nem gondoltam, hogy ez lesz belőle. Éjszaka kapott infúziót és hajnalban meg kellett gőzölni, mert már nem bírtam a szenvedését hallgatni. Ekkor kicsit rugdoskodott és később kiderült (amit a sötétben én nem vettem észre), hogy elcsúszhatott a branüll tűje és 2 órán keresztül nem a vénába, hanem a kéz szöveteibe ment az infúzió. A nővérke is kicsit megijedt és rögtön kiszedett a kezéből mindent, mert a kétszeresére dagadt. Másnap kiderült a röntgen felvételből, hogy szerencsére nincs tüdőgyulladása "csak" egy csúnya hörghurutja. Ezek még mindig nem voltak elegek, mert hétfőn reggel 3-4 piros pöttyöt láttam a nyakán és vizitkor szóltam. Kiderült, hogy bárányhimlős a kicsi fiam. Gőzöm sincs, hogy honnan szedte össze. (Valószínűleg a két héttel ezelőtti torokgyulladásnál az orvosi rendelőben valakiben bujkálhatott, mert kimondottan pöttyös gyerekre nem emlékszem.) Ekkor közölték, hogy Hatvanban himlős gyereket nem láthatnak el. Áttettek egy egyágyas szobába és azt mondták, ha reggelre nem javul a kruppja, akkor A Szent László kórházba kell mennünk. Szerencsére valamennyire szűnt, ezért hazaengedtek. Hát most itt tartunk, de a Szilárdnak viszont torokgyulladása van (illetve renélhetőleg már múlóban van) és valószínűleg lappang benne a bárányhimlő vírusa. Hétfő körül fog kiderülni, hogy elkapta-e vagy sem.
A Boti miatt már rettegek. Ha ez így fog menni minden betegségénél, akkor nem tudom, hogy mi lesz velünk, mert ő elég sűrűn beteg. Vettünk már egy hideg párásítót is, mert azt mondták, hogy az jó, de mégis megtörtént a fulladás. Nem tudom, hogy mit kellene tennem még. A Bence neked még soha nem volt kruppos? Persze ne is legyen, de hátha tudsz tanácsot adni ezügyben.
Ti hogy vagytok? Bence jár oviba? Megnézegettem a képeket, nagyon aranyosak!
Erzsi!
Hogy vagytok? Babaügy?
Zsuzsa (Beba)!
Láttam én is néhány házat, ami eladó. Az Arany János utcában, ami szerintem elég jó állapotban van és kb. 11-12 millió illetve az Úttörő utcában egy új építésű, szép, de 20 millió. Ezenkívül még láttam egy új építésűt a Szahara utcában azt hiszem 16 milló körül. Egyenlőre ennyi, de még megpróbálok körülnézni. Ha bővebben érdekel valamelyik, akkor írj és megpróbálok telefont vagy pontos címet szerezni. (Valahol az interneten is fel vannak téve hévízgyörki eladó házak, de sajnos nem tudom, hogy pontosan hol.)
Rebusmama!
Üdvözöllek köztünk és mi is mennénk a két lurkóval állatokat nézegetni, mert nagyon bírják őket!
Szilvi!
Téged sem szeretnélek kihagyni az üdvözlésből és örülök, hogy te is köztünk vagy!
Mindenkinek nagyon szép tavaszt kívánok!
Margit (Gitta)