Új privát üzeneted érkezett!

Nagyzsu! Hamarosan megérkezik... :lol:
kanga_mama

Sziasztok!

Kedves forumozók. 2007. május 5-én az Örökbefogadók klubja találkozót szervez Zalaapátiban. A találkozón örökbefogadó szülők és leendő örökbefogadó szülők, valamint meghívott tegyesz szakember és várhatóan egy gyermekpszichológus is részt vesz. Ha érdekel benneteket szívesen várunk a találkozón. Előtte kérlek benneteket emailon vagy telefonon jelentkezzetek be. További info és elérhetőségek a http://adoptklub.extra.hu oldalon.
Ne haragudjatok hogy ide is írtam de szeretném minnél többen eljönnétek!

Üdvözlettel!
Vass Zoltán

V. Zoli
tirox

Zsu!

Kanga_mamának igaza van nemsokára megérkezik. Szorítunk nektek!!!

V. Zoli
tirox

RKata

Megkérdezhetem mekkorák voltak a gyerekeid 3 hós korukban ?
Én ma ugyanis elájultam a tanácsadáson amikor lemérték Zalánt és 65 cm és 7kiló :):):):)
De mindent csinál amit kell, sőt már megfordul a hátáról a hasára , és jön a fogacskája is alul igy mindennap lerágjuk a kezünket , hol a sajátját hol a mienket :):)
Tolja magát hason előre ugyan még nem halad csak szeretne :)
Szóval Vincust elnézve , látom sorsunkat, bár nagyon reménykedem lelassít kicsit.:):) (most hoztuk haza a kórházból :) )

Naninga
naninga

Naniga!
Bár engem nem kérdeztél :oops: , mégis megnéztem Reginát. 3hós korában: 64cm és 5760gramm volt! Szóval lány létére...
Jön a foga Zalánnak 3hónaposan??????Az nem semmi!!!!

Puszi

Ja! Egy kép, így várjuk a nyuszit! (már :D )

Kép

Kép
kajla

Kajla

Köszi a gyors választ :)
Te régen jártál erre ezért nem kérdeztelek, de jó hogy írtál :):)
Igen sajnos jön, ma megnézte a dokinéni is és azt mondta ha szerencsénk van pár nap ha nincs akár egy hónapig is elkínlódhat még vele de már érezni sőt látni is :)
Ráadásul ma halmozottan nyügi , oltást kapott , fogzik, szóval kínlódunk rendesen, és mivel fogni még nem olyan ügyes igy hiába adok a kezébe rágókákat, nem segít neki ezen a Dentinoxon meg az van hogy 3-4 hó alatt nem ajánlott :(:(:(:(

Naninga
naninga

Naninga:
Nem semmi méretei vannak Zalánnak!! :-)
Megnéztem Lili adatait. 1 héttel a 3. hós "szülinap" előtt: 5500 gr és 61 cm és egy héttel utána: 5800 gr és 63,5 cm. Pont három hónaposan nem voltunk (Karácsonyra esett), de gondolom a két adat között félúton. :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Naningaaaa:)))

Mekkorát nőtt ez a gyermek mióta nem láttuk :wink: :lol:
Habár engem sem kérdeztél, de leírom, annak ellenére , hogy én a másik végletbe tartozom: Norisz 7 hósan 6900 g, 8 hósan 7300 g.
Jah bocsi, nem én, hanem Norisz :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Tegnap meglestük Zalánt(iwiw), jót nevettünk rajta :))) Olyan édes a frizkója :P És nem is tűnik 7 kilónak :) Jól titkolja ;)

Kajla:)))
Gyönyörűséges Regi, hatalmas nagylány:)))) Hihetetlen mennyire telik az idő, pedig igyekszem lassítani :P

Marcianyu!:)
Nagy kérdések ezek, a suttogó titkai 3. speciális kiadásában vannak válaszok... Illetve javaslatok... Csak kérdés, hogy működik-e... :roll: :lol:
(Még nem volt időm elolvasni azért nem írom...)

KépKép
napsugaracska

Naninga, Zsófi 3 hónaposan 6000 g és 62 cm volt. Vincus is úgy tudom, szinte pont ennyi.
Jól emlékszem, Kata?
Ne izgulj, Naninga, lelassul majd ez a gyors ütemű fejlődés!

Balázs ennél kisebb volt súlyban és hosszban is, azt már nem is irom. ( 4930 g és 60 cm....jesssszus, vékonykukac...azóta is :lol: )

Zsófi átlagosan 2 cm+1 kg-val előzi meg minden születési hónapban. Na jó, bő 1 kg-val!!!

Marcianyu, nincs ötlet! Itt a szülő bosszantás nem tudatos, ám élvezetes esetével állunk szemben! :lol: :lol:

Kajla, Regi továbbra is tündéri! Nagyon nagylány már!!!

Kép
Kép
ggabszi

Naninga: reménykedni azt lehet, én is azt tettem... de azért sok jót ne várj! :lol: :lol: :lol:
Megnéztem, Csenge 3 hósan volt 5700 gramm és 63 centi (most meg 19,5 kiló a 104 centijéhez :) ), Vincus meg 6200 gramm és 62,5 centi. Vincus 7 kilós december közepén volt, vagyis 4 és fél hónaposan. :)
Valamit tudhat a kispasid, hogy ennyire siet. :)

Mi kb. ennyi idősen (3 hónaposan) kezdtünk szenvedni a fogacskákkal, a múlt héten, két napig tartó hasmenés után (szegénykémnek véresre marta a popsiját a kaki :cry: :cry: , pedig félóránként cseréltem pelust) egyszerre bújt ki kettő alul. Meg is nyugodott, az éjszakai bónusz-ébredés is megszűnt, meg a hasmenés is. :)
rkata

Sziasztok

Mindenkinek köszönöm a gyors választ, látom mi nyertünk :)
Szóval mi ma 3 hós és 6 naposak voltunk, és ugye sosem voltunk kicsik, de ez a mai adat meghökkentett. :)
Mondjuk megnyugtattak hogy már lassítani fog, remélem :):)
Mi nem sietünk sehova, mindig elmondom neki de látom már most makacs nem hallgat ránk :):):)
A fogas kérdés meg ..... remélem nem húzzuk mi is 7 hónapig mint Vincus mert extra nyügi tőle szegénykém.
Akkor van csendben kicsit ha megkaphatja valamelyikünk egyik újját és az jól megcsócsálhatja , a könyökünkig nyálasak leszünk ilyenkor :):):):)
A kaki meg ... nem is tudom, Zalán nagyon nehezen kakilt eddig ma már mindennapos lett sőt van amikor napi kettő is van és nem bogyós hanem hígabb , de nem hasmenéses , akkor lehet hogy elhúzzuk a kibújást még bár az egyik felén érezhetően nagyon kemény és fehér az ínye .
Köszi mindenkinek mégegyszer, és örülök hogy ennyien előkerültek.:):):):):)

Naninga
naninga

Napsi

Az a kép :):):):):):)
Ritka szép haj, ráadásul kenegetni kell a fejét mert nagyon száraz volt a bőre , igy reggelre az összes égnek áll :):):):):)
Bár hiába fésülgetem , 2 perc és újra ilyen :):)

Naninga
naninga

Naninga! Most látom, hogy Zalán csak 2 nappal idősebb Szabolcskánál. :D
Szabolcska még nem forog, a foga sem jön, viszont olyan erőseket rug, hogy a pelenkázónál has és mellvédőt kell viselnem. :lol: :lol: Holnap megyünk oltásra, utána megírom, hogy mekkorák vagyunk. :D
Ja, újdonság, hogy hangosan kacag, olyankor megtudnám zabálni. :P :lol: :lol:

Kép
vivi1

Sziasztok!

"Naaaaaaaagy" hallgatás után ismét bejelentkezek, ha nem bánjátok! :D
Elég sok minden történt velünk ez alatt a cirka 3 hónap alatt. Januárban szinte végig betegek voltunk, hol az egyik gyerek, hol a másik, hol meg mi, felnőttek.
Aztán Zsófit kiköltöztettük a kiságyból 22 hónaposan. Nagyon tetszett neki, hogy elszaladgálhatott, felmászhatott (volna) a Kingushoz a galáriágyra alvás helyett. De szerencsére minden csoda csak 3 napig tart, utána semmi gondunk nem volt. :)
Kinguséknál is volt farsang, ő rózsaszín pillangó volt. Szerencsére akkor pont nem volt beteg, mert nagyon készült rá! :lol:
Velem annyi történt, hogy január óta szabin vagyok ( :( ), és szeptemberben kezdem a melót 5 év kihagyás után!
Röviden ennyi! Remélem vissza fogadtok! :D

És néhány kép:
Kép
Kép
Kép Kép

Szép estét mindenkinek!

kizsó

Kizsó!

Nagyon örülök, hogy előkerültél :D :D :D ! És a lányoknak is :!:
Mostmár itt a tavasz, remélhetőleg vége e betegségeknek.

Kép
Kép
emike

Naninga, gratulálok a kicsi fiadhoz. Azon nagyon meglepődtem, hogy a foga is kezd nőni, ilyet 3 hónaposan még nem is hallotam. Mondjuk Laura ökle is egész nap a szájában van, és patakokban ömlik a nyála. Lehet, hogy jelent ez valamit?

Kizsó, nem irigyellek a munkakezdés miatt (én azok közé tartozom, akik teljes erővel élvezik az otthonlét minden pillanatát, s fájdalmasan gondolok arra, hogy ha ez eltelik, megint jönnek a munkás hétköznapok :cry: ). Gyönyörű a rózsaszin pillangód, még mindig :lol: , de a rózsaszin hercegkisasszony sem semmi :cry: a füldig érő ruhájában.

kajla, Reginád egy kis tündér, s látom nagyon várja a nyuszit. pillanatnyilag nálunk ez az egyetlen "fenyités" működik: a nyuszi csak a jó gyerekekhez megy...

napsi, ritkán jelentkezel :cry: kisCsibészről rakhatnál fel fotókat. Megjelent a suttogó 3. kötete is? Mit jelent az, hogy speciális kiadás? bocs, hogy letámadlak, de igy jár, aki csak ritkán kukkant be :twisted:

Kép
Kép
koko

Sziasztok!

Lányok! Gyönyörűek a gyerekek!!! Büszkék lehettek rájuk!!! :lol: :lol: :lol:

Kizsó, szegény... meló, hát... én sem irigyellek. Én csak 4 hónapot voltam itthon és február közepén kezdtem dolgozni, hát mit mondjak, nehéz volt. Neked sajnos még nehezebb lesz 5 év után.

Koko, te még élvezkedj... :lol:

És amikor ti már kezdtek melózni, én akkor megyek Gyes-re, mit szóltok??? Akkor majd aztán ti irigykedhettek... hehehe!
kanga_mama

Boldog szülinapot a Gólyahírnek és mindent köszönünk!!!
Kép

Kép
vivi1

Sziasztok!
De jó, hogy ennyien írtatok!

Napsi!
Én is hiányolom a képeket Noriszról! :D

Ggabszi!
Köszönjük!
Tényleg olyan nagy már! De még hagyja magát puszilgatni és bújik!

Kizsó!
Mekkorák már a lányok!
Én is gondolkozom a rácsok levételén, csak attól tartok, hogy még lepottyanna! :shock:

Koko!
Nálunk semmilyen fenyítés nem használ! :oops: Sokszor olyan, mint egy kisördög! Nem kötik le a játékok, nem marad meg egyedül...

Puszi

Kép
kajla

Sziasztok! :lol: :P

Na most hogy ennyien írtatok, már is jó kedvem lett.

Koko: A harmadik rész címe a Suttogó mindent megold. Nekem ez van meg. :lol: Ez egy összegyúrt könyv az első és második kötetből. :wink:

Kajla: :P Ezek a tündér szemek! :lol: Milyen az új helyetek? Megszoktátok már?

Naninga: Jézusom, mekkora már a kis Zalán! :lol: :P

Kizsó: :lol: :P Nagyon tetszik a pille. :lol: A hercegnőről meg eszembe jutott az unokatesóm. Kérdeztem hogy Vivi mi volt az oviban, Ő meg visszakérdezett: Szerinted? Természetesen hercegnő. :lol: És olyan jót nevettünk, mert elmesélte, hogy mindegyik kislány az volt lényegében, de ha az egyiknek tévesen azt mondták, hogy "De szép hercegnő vagy!", akkor ki kérte magának, hogy "Én tavasz tündér vagyok!" :lol: :P Halálosak ezek a kiscsajok. :lol:

Napsi: :lol: Noriszról én is várok már friss képeket, mert már elég régen láttam, hogy mekkora csibész is ő. :lol: :P

Vivi: Elhiszem, hogy megzabálod, én is azt tenném. :lol: :P Nincs is a babakacagásnál szebb dolog a világon! :lol:

Rkata: Hú, ezek a fogtündérek, ilyen hasmenést is okoznak? :roll: Egyem is meg a kicsi szívét.

KépKép
ancsúr

Emike!

Örülök, hogy örülsz! :)
Kingus most köhög egy picit, de remélem ez már nem tart sokáig. Egyébként meg én vagyok náthás már megint, de hogy honnan szedtem össze :!: :?:

Koko!

Hát igen, a munka kezdés miatt én sem irigylem magam, szívesen el lettem volna még itthon 1 évet, de a pénz sajnos nagy úr, és a lakásra van mit fizetni! Remélem a mama nem bánja, hogy ő lesz a pesztronka! :D

Kanga mama!

Igazán attól félek csak, hogy olyan csoportba tesz vissza a főnököm, akivel nem szívesen dolgoznék (óvónő vagyok). Sajnos vannak egy páran. Ha a régi csoportomba tenne vissza, az jó lenne, de szívesen bevállalnék mostmár valami fiatal munkatársat is. :)

Kajla!

Mekkora már Regi is! Nagyon csinos kis hölgyike! :D
A rács levételével jogos a félelmed. Zsófit első éjjel a szoba közepéről szedtem össze, és raktam vissza a helyére. :lol: :lol: :lol: Ő nem esett le, legfeljebb csak legurult! :D
Különben Kingussal is így kezdtük, ő is alacsony ágyon, szivacságyon kezdte.
Ha jól emlékszem Ti elköltöztetek ugye? Milyen az új hely?

Ancsúr!

Igen, Zsófi is érzi a királynős ruha lényegét. Olyankor úgy mozog, fordul, lép, stb. mintha az lenne. Nagyon nőcis! :lol:
Kingus meg azóta szereti a szoknyákat, amióta oviba jár. Nem egyformák! :)

kizsó

Sziasztok

Vivi
Paraméterek ???????
Csak ezért kukkantottam be, míg a fiúkat kitettem sétálni !?:):)

Lányok ha már ilyen szépen öszzejöttünk a következő költői kérdésem abben a nagy tavaszban mi elég egy babának (mármint ruha)
Azt tudom hogy eggyel több mint nekem de ha én egy pólóban is el vagyok még nem bizti hogy neki elég egy badi meg egy pulcsi:(:(

Kizsó
Csúcsok a csajok :):)
Szóljál ha meggyógyultatok arra sétálunk és megnézünk benneteket :):)

Kajla

Regi még mindig az uram kedvence :):)

Marci-anyu , Gaabszi, Rkata

Hát nagyon ( mondom nagyon) reménykedem hogy lassít a növekedésben, (bár lassan megyünk kosár edzésre nem lehet elég korán kezdeni ) mert, tényleg nehéz a kiskrapek, még szerencse ha pelenkázom vagy öltöztetem már nem kell forgatni , csak noszogatni egy kicsit és magától megfordul :):):)

Na megyek mert biztos várnak már valamelyik sarkon a fiúk:):)

Ancsúr

Látod , egy "súlyos " kérdés és máris mindenki előkerül :):)
Kitartás, olyan gyorsan rohan az idő én csak most látom Zalánon, előtte csak ólomlábakaon járt most meg tolnám vissza hogy nem kell rohanni :):):)

Naninga
naninga

Naninga: mi most jöttünk be a kertből, Vincuson egy hosszúujjú body és egy vékony hosszúujjú póló, meg egy harisnya van, nem panaszkodott.
Mi amúgyis inkább "alulöltöztetjük" a gyerkőcöket :), ahhoz vannak szoktatva, nézni sem bírom, amikor ilyen időben pulcsi, kabát, kesztyű, sapka-sálban rohangálnak, anyuka nem engedi levenni, aztán nem érti, miért fáztak meg a gyerekek, mikor olyan jó melegen fel voltak öltöztetve...
Délelőtt voltunk védőnőnél, body+harisnyára egy tavaszi polár kezeslábast adtam. Elég is volt.
Mai mérlegelés eredménye: 8500 gramm, 69 centi, és mindenki megcsodálta a bicepszeit. :) Tiszta Popeye. :)
rkata

Naninga!

Megjöttünk, Szabolcska 62 centi és 5750 gramm. Magas, sportos pasi :lol: :lol: :lol: .

Kép
vivi1

Rkata: :lol: :P És igen tisztelt Popeye szereti a spenótot? :lol: :P :lol:

Kizsó: Ugye? Én nem tudom, hova van beleépítve a lányokba a nőciség, de olyan hamar látszik. :lol: :P Nem lesz semmi baj a munkahelyen, jó lesz majd, meglátod. :P

Naninga: :lol: Az biztos, hogy utána sokkal gyorsabban telik az idő. Ezt már látom drága unokaöcséimen, és hugin is. Nemrég még lelkesen pelenkáztam őket, most meg a hónuk alá csapnak és visznek. :lol:

Vivi: Gratulálok a magas sportos pasidhoz! :lol: :P

Hú ma nagyon korán fent voltam, iszonyatos fejfájásra ébredtem. Hogy mitől? :oops:

KépKép
ancsúr

Ancsúr, talán buliztál az éjjel? Vagy attól, hogy a vonalzód szerint már csak 1 nap van vissza... :lol:

Kizsó, a mama biztosan nem fogja sajnálni... :lol: Édesek a csajaid.

Hú Vivi, hamarosan leeszi Szabolcska a fejedről a kását, akkor majd csak lesel. :lol:

Kata, ne csodálkozz, ha majd a gyerekedből bokszoló lesz, ilyen adottságokkal... khm! :lol:

Lányok, nem akar múlni a torokfájásom, hol kicsit erősebb, hogy gyengébb, folyik az orrom is. Most aztán kúrálhatom magam a hosszú hétvége alatt. Szép kilátások. Na, de... süt a nap és ez a lényeg, csicseregnek a madarak, nyílnak a tavaszi virágok. És különben is szép az élet. Ja, és a jövő héten kezdődik a tanfolyam. :lol:
kanga_mama

Mindig elfelejtek valamit... Koko! Megkaptad? :lol:
kanga_mama

Kanga-mama: Sajnos nem buliztam az éjjel, akkor is fájt a fejem nagyon. :oops: :cry: Nehezen elvergődtem magam, aztán azt hittem vége lesz kialszom, de 5-kor arra ébredtem, hogy iszonyatosan fáj. :cry: Most már vettem be gyógyszert, nem bírtam tovább. Na de ma voltam a gázosoknál. :twisted: Nehogy azt higgyétek bejutottam, már harmadik hete, elküldtek. :twisted: :evil: Ó, a vonalzó törlöm mindjárt. :roll:

KépKép
ancsúr

Metörtént, kitöröltem. :cry:
ancsúr

Ancsúr, ugye nem haragudtál meg? Te kis butuska, én viccnek szántam. Azt akartam kihozni a vonalzódból, hogy talán az izgalomtól fáj a fejecskéd. Szegénykém! Ne haragudj! Tényleg viccnek szántam. Bocsi, ha megbántottalak, nem volt szándékos. :?
kanga_mama

Ancsúr!
Lehet, hogy frontérzékeny vagy? Esetleg a szemed nem fáj, mert attól is lehet! Vagy hormonális dolog? Vérszegénység? Magnéziumhiány? Mikor voltál utoljára vérvételen?
Na jó, eldugulok, én, mint volt eü. dolgozó!

Kép
kajla

Sziasztok!
Kajla: Köszönöm az iwiw jelölést :D :D :D Nagyon szép vagy,és jól megnőtt a hajad! :D :D :D
Milyen az új otthonotok? Megszoktátok már? :) :) :)
csöpke

Ancsúr: Most,hogy kitörölted a vonalzót, jönni fog a gólya,hidd el!!! :D

Lányok: Zsuékkal ugye minden rendben?Sokat gondolok rájuk,nagyon drukkolok nekik!
csöpke

Ancsúr, nekem is fáj...mostanában elég sűrűn! Iszonyú!
Kajla listájából én a frontra és a hormonálisra gyanakszom, mint ok...vagy vérszegénység+magnéziumhiány? :wink: Lehet, mind egyszerre, mert naggggggyon fáj...
Többre nem is futja ma...

Kép
Kép
ggabszi

Hát mi van itt? Mindenki fejfájásra panaszkodik?! Én már nem is mondom, mondjuk én tudom mitől. A dáthától... brrrrrrrrrrrr. Már megint nem jól vagyok. Reggel elkapott és azóta folyamatosan tüsszögök. :roll:
kanga_mama

Csöpke, a Nagyzsu és férje a körülményekhez képest jól vannak.
kanga_mama

Kanga:Köszi az infót :D :D :D

Velem minden rendben van!!! :lol: :lol: :lol: (jó lett az eredmény)
csöpke

Csöpke, már épp menni akartam az MSN-re, hogy megkérdezzem, csak közben megjött a párom... Hála a jó istennek! :lol: Szívből örülök, hogy minden rendben! :lol: :lol: :lol: Az infót szívesen.
kanga_mama

Vivi

Emlékszel, már a fiaink születésekor mondtam, hogy hasonlítanak. És most, Szabolcska kissebb súlyal született és utoérte Pétert, sőt.

Péter 3 hósan 62 cm, 5660 g.
Ma mértem, 2 hét elteltével 6 kg :lol:

Naninga
Szóhoz sem jutok, nem semmi Zalán, a 3 fiú közül Ő a legfiatalabb és tessék, túl szárnyalt mindenkit.

Bár minden könyv azt írja, hogy ne hasonlítgassuk a gyerekeket.

Üdv mindenkinek. Kép Fürcsi után

Kép
tviky

Kajla: :lol: :P Többet kérdeztél egy hsz-ben, mint a háziorvosom a 15 év alatt. :lol: Őszintén megvalva vérvételen a Kaáli óta nem voltam, frontérzékenység bejátszhatott, és fájt a szemem is, de csak a jobb szemgödrömnél. :roll:

Kanga-mama: Jaj, dehogy haragudtam meg! :) Mért is tenném? Egyébként is ki akartam már törölni, csak úgy gondoltam majd akkor ha lejár, és nem jött a gólya. Most ez bekövetkezett, ezért volt a szomorúság. Mert így vége lett a vonalzómnak. :roll: Na meg hogy a fene nagy optimizmusom talán elhagyott. :roll:

Gabszi: Akkor úgy látom nyithatunk egy topikot, fejfájás címmel. :lol: Na most csak azért vigyorgok, mert reggel bekaptam a bogyit és nem jött vissza a fejfájás. :lol: :P

Csöpke: Milyen eredmény lett jó? Olyan titokzatos vagy. :wink:

Tviky: Nagyon édes kis tökmag. Jól látom hogy kék a szeme? :lol: A Péter név annyira tetszik a keresztfiam is az csak már így nem tudom dajkálni. :lol: 16 éves, de azért bújós, mindig ölelget és puszilgat, azt hiszem jól rászoktattam bébi korában, pedig én se voltam sokkal nagyobb. :lol: Tudod, hogy kősziklát jelent? Mit is beszélek, bizti tudod. :lol: Az én Peti fiam, most szerelmes, de nagyon. :lol: Bizony nemrég még én is így dajkáltam, most meg Ő dajkál már. :lol:
ancsúr

kanga_mama, megkaptam (tündérkirálylány), köszi, s jól el is mentettem. Sőt, ha jól emlékszem, válaszoltam is rá, bár bevallom őszintén, halálosan fáradt vagyok napok óta, s mérget nem vennék rá.
Megyek is aludni, puszi mindenkinek

Kép
Kép
koko

Sziasztok!

Mi újság fejfájósok, jobban vagytok? :P

Kajla! Regi egy tündér, naaagyon sokat nőlt. :D Ha nem vagyok pofátlan, kérhetnék én is egy iwiw meghívót? :lol: Előre is köszi!

Tviky! Szabolcska tényleg behozta a lemaradást, mindenki csodálkozik, hogy hirtelen mekkora pasi lett. :lol:
Petike 2 hét alatt jó sokat fejlődött :shock: , ez igen. :P Cukik vagytok a képen, nálunk is ilyen nagy a szerelem. :P

Tirza! Mi van veletek?

Mi jól vagyunk, tegnap voltunk bébiúszást nézni. Olyan édesek voltak a kis tökmagok, úgy élvezték. Szabolcska nézte egy darabig, aztán jól bealudt. :D Bizti, hogy menni fogunk, amúgy 2 hónapos kortól lehet járni.

Kép
vivi1

Tviky

Tündéri Peti :):):)
Szerintem Szabolcska a legfiatalabb , két nappal fiatalabb nálunk (mármint Zalánnál )
De ugyi mi születtünk a legnagyobb súllyal és ha azt számolom a súlyunkat még nem dupláztuk meg :):):) Majd 7,60-nál :):)

megpróbálok egy képet szúrni

Kép lopakodó [/img]

Naninga
naninga

Naninga: Nagyon jó ez a kép! :lol: :P Tündér mazsola, milyen komoly nézése van. :lol: :P

Vivi: Remélem nálunk is lesz bébiúszás, mert bár van itt nagy fürdő, mégse volt ilyen, de most épül, bővül, és úgy hallottam tanmedencék lesznek benne. :lol: :P :lol:
ancsúr

Sziasztok!

Kajla,Kizsó,Naninga,Tviky: Gyönyörűek a gyerkőcök!!! :lol: :lol: :lol:

Ancsúr: Nőgyógyászati gond volt, a legrosszabbra gondolt a doki,csináltak néhány vizsgálatot és kiderült,hogy nincs baj! :lol: :lol:

Puszi mindenkinek és szép hosszú hétvégét!
csöpke

Tviky, gyönyörűséges a kis Peti. Amolyan kis dögönyözni való. :lol:

Ancsúr, akkor megnyugodtam. Küldök egy kis optimizmust ++++++++++++++++ :lol:

Koko, nem-nem, nem válaszoltál, azért kérdeztem, hogy megkaptad-e, de ezek szerint igen. Örülök, hogy tetszett. :lol:

Naninga, ez a kép valami csúcs!!! Ezt a nézést... :lol: Jól látom, hogy szöszi a haja?

Csöpke, látom, hogy már a kedved is jobb. Szuper! Ennek örülök és én is szép hosszú hétvégét kívánok nektek.
kanga_mama

Kanga mama

Háááát én inkább tipikus " seszinűnek" mondanám, a szőkéhez barna a barnához szőke :):)
Ahhoz képest hogy ez a babahaja még, szépen megritkulva , és sötétbarna (majdnem fekete )volt, de ami jön az olyan szőkésbarna , nem lesz tejfölszőke :):):)

A nézés :):):)
A dokibácsit már ledöftük volna vele párszor, neki mindig bevágja a haragszom rád nézést :):):)

Naninga
naninga

Vivi!
Amint kapok meghívót, jelentkezem és küldöm!

Naniga!
Hát erre a képre nincs szó :lol:

Kép
kajla

Kajla, köszi! :wink:

Kép
vivi1

Naninga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kanga_mama

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X