Sziasztok Lányok!
Olik jó neked, hogy már ennyire ismered a ciklusodat, akkor biztos hamar összejön a tesó!
Mi először elhatároztuk, hogy majd kesőbb legyen tesócska visszamegyek dolgozni, aztán mégis kitaláltuk, hogy most legyen, mert olyan helyen dolgozom és már nem leszünk fiatalabbak...Szóval akkor már jó lett volna tudni mindent.
Betty!nekünk Anna becsúszós baba volt és ezért nem is foglalkoztam eddig ezekkel dolgokkal, most meg nem győzöm találgatni, hogy miért nem sikerül
Jaimme! Remélem csak vaklárma, de ezt csak akkor kellene közölni, ha tényleg igaz nem ilyen találgatás szintjén, teljesen megrémítik az embert. Tuti minden rendben lesz!!!
Szerintetek amúgy hogy érdemes védekezni, mindenhol ezt szajkózzák és utána kiderül, hogy a gyógyszer felborítja a hormonháztartásodat, én is örülök, hogy nem szedtem, de én tuti elfelejteném. Annának mit tanácsoljak?
bár ez még nem most lesz, azt nem mondhatom, hogy megszakítással
Nagyon izgulok a holnap miatt és lehet emiatt jön meg
Most feszül kicsit a hasam, úgy emlékszem, hogy Annánál nem éreztem semmit csak a mensi utáni héten, akkor nem figyeltem ennyire, mert nem is tudtam, közben dolgoztam. A beágyazódás jár valamilyen érzettel? azt olvastam az is nagy hormonhatással jár, mert az is most lehet kb nem? Mennyi idő alatt ágyazódik be? 10 nap vagy kevesebb?
pusz mindenkinek