ziasztok!
Itt vagyok,sajna hazaértünk mi is a welnesselésböl. Nagyon-nagyon super volt,azt leszámitva hogy szinte végig szakadt az eső,ezért még egy rövidke sétára se tudtunk elmenni,se péntek se szombat.De szerencsére tegnap már ragyogó napsűtés volt,ugyhogy reggel mi voltunk az első reggelizök és utána irány a levegő.
Szóval Püspökhatvan egy kis falu,nagy szegénységgel ,de ez a panzio valami fantasztikus,olyan sokat tudnék mesélni,de sajna ídőm szinte semmi,3 napi kosz és kupi vár rám.Tehát akkor ez a panzio,ugy van megcsinállva,hogy mindegyik épülete vályogbol épült és szalmateteje van.Még nincs egy éves tavaly májusba épitették.Iszonyuan jól néz ki,kivülröl a régi parasztos jelleg belül pedig minden extra és modern,és nem utolsó sorba tiszta.A személyzet átlagéletkora 20 év,kisimult vidéki mosolygos arcokkal,mindent a vendégekért szlogennel.Szóval nem unatkoztunk,és ráadásul jó társaság is volt velünk.Jó sokat szaunáztunk,szoliztunk,jakuzziztunk,és usztunk.Muszály volt mert annyít ettünk,hoy majd szét pukkadtunk.Ehez a panziohoz tartozik egy ugynevezett biogazdaság is,sok-sok állattal,ami azt takarja,hogy mindent amit az asztalra tettek saját maguk állitják elő sajt,szalámi,sonka,zöldségek,gyümölcsök,joghurtok szóval mindent a tej amit a svédasztalra kitettek 7,5 %-os volt ,Apának elég volt csak ránéznie már szaladt a wc-re!!Én kihagytam.Minden termék előállitására szigorú szabályok vannak amit természetesen be is tartanak,mindent megnézhettünk,kisérővel tegnap végigjártuk az egész gazdaságot.
Miron meg Kíra tuti bezsongtak volna ettöl a sok állattol,Miront ahogy ismerem tuti ott dagonyázott volna a mangalica disznókkal eggyütt.
Egyébként ők jól elvoltak sogornőméknél,egyáltalán nem hiányoztunk nekik,napi kétszer telefonáltunk mikor is Mimi minden alkalommal elmondta,hogy ne menjünk haza!!De azért nekünk már nagyon hiányoztak,túl nyugis lenne az élet nélkülük,ez már nem nekünk való!
Azt még ide irom,hogy ez a hétvége 43000 ft-ba került nekünk mindenestül,szóval az árak is vidékiek és barátiak.Most csínálják a gyerek pancsolot is,hatalmas játszótér már van,meg kinti benti medence,kinti benti jakuzzi,kétféle szauna,sóbarlang,szoli,kondigépek stb...
Szóval ha engem kérdeztek én javaslom mindenkinek,hogy látogasson ide el.Vannak appartmanok is.Na jó tényleg abbahagyom mert ugyse tudnék mindent elmesélni,dobok pár képet bár még nincs meg mindegyik,de igy legalább nem egyszerre zuditom rátok.Ha valakit érdekel a dolog szivesen segitek!!
Igy néz ki kivülröl egy része az épületnek.Gábor feje fölöttti ablakba laktunk!!
Ezt láttuk az ablakunkbol!!
Ez volt a bejárat a 70 hektáros gazdaságba.
Vidék!
Borospince!!:):):)
Na ezt elküldöm mielött elszáll!!Aztán folytatom a belsejével!!