Sziasztok!
2in1
Amnioszkópi 2. kör, holnap nst.Evvan.a szombati amnio óta barnázok, tegnap erősebb volt egy kicsit, talána nyákdugesz volt, ma a doki azt mondta, nem lát vérzést, méhszáj még mindig 1 ujjnyi, bár szerinte vékonyodott.Szerinte szülni kéne
Szerintem is.
Angie!
Köszi, a lépcsőzés minden nap megvan, többször is.Teganp sétáltunk 2 órát, de Emilinek ez jobban tetszik belülről.Sok babakocsit tologató párt láttunk(még a védőnővel is összetaláélkoztunk), és engem a sírógörcs kerülgetett.
Nehez viselem ezeket a napokat!!!nagyon rossz ez atúlhordás.Ismerősök közül, akik utánnam voltak kiírva, már kezdenek megszülni, én meg itt maradok.
Tudom, hogy csak idő kérdése, de ezt olyan nehéz már ilyenkor kivárni!!!!Nem kívánom senkinek, hogy túlhordja a babáját!!!
Heni!
Úgy látom a gólya nálad kezdett, de küld már erre is légyszi, mert úgy látom csak kering össze-vissza, mit a gólyafos a levegőben.
De szerintem még benéz Zsúkához előtte!!!Jaj de jó lenne!!!
Zsúka!
Szerintem te leszel Heni zebratársa, ui.ha mi Kacsával megszülünk, akkor kell az utánpótlás a sárga mezőbe, nehogy nagyon lefogyjon szegény.
Én nem bírnám, csinálnék tesztet, és akor legalább megynugszol utánna, mert a bizonytalanság a legroszabb.Bár negatív teszt esetén még nem biztos, hogy nincs ott babó.
De nagyon drukkolok!
Stell!
Ha érdekel, elmondom én mit gondolok a felvetett témáról:
Én már kisgyerekkorom óta arra várok, hogy babám lehessen.Az első mensimre is úgy tekintettem, hogy ez a kezdet.Persze tudtam, hogy még nagyon sok év van előttem a babázásig.
A férjemmel már 8 éve ismerjük egymást, eleinte mind2en tanultunk, szóval akkor nem jött volna jól egy baba, de azt mindig is tudtam, hogy soha, de soha nem tudnám elvetetni!!!Úgy gondoltam, hogy egy babát mindig fel lehet nevelni, bár nem mindegy, hogy milyen körülmények között.
De amig egy 30 nm-es albérletben laktunk, a férjem kezdő fizetéssel, tudtuk, hogy még nincs itt az ideje a babának, bár én nehéz szívvel fogatam ezt el.
Nálam nagyon erős volt a baba utáni vágy, és eszembe sem jutott, hogy mi lesz ha itt lesz velünk, és akkor hogyan változik meg az életünk, nekem ez olyan természetesnek tünt, tünik, hogy akkor megváltoznak a dolgok, de mindenre van megoldás, én nem hiszem azt, hogy utánna nem jut idő olyasmire, amire azelőtt ne jutptt volna, max. nem annyir, és nem akkor.Olvasni a wc-n is lehet
, van már videó, a tv műsort fel lehet venni, azt meg lehet nézni etetés közben is, bár akkor lehet nem szerncsés, de megoldható.És ha már ott van a SAJÁT gyereked, akkor szerintem másként tekintesz a dolgokra, és ő lesz az első, és legfontosabb, és nem fogod annyira bánni, ha nem úgy megy az életde,mint előtte.Van bébiszeitter is, meg nagyszülők,már akinél), szóval ez is lehet segítség.
Hogy a férjed elhagy-e??Ezt nem tudom miért kérdezed?Ha most lennél babás, akkor elhagyna ezért???Mert akkor ő még tényleg nem lérett rá, és talán nem si szeret annyira?Ezt nem tudom.De ha azt hallom, hogy egy pasi elhagyja a párját a baba miatt, akkor azt gondolom, hogy nem is szereti, vagy nem vállalja fel a felelősséget.
De szerintem, ha elvett feleségül, és ő is akarja a babát, akkor nem fog faképnél hagyni, ha hamarabb is jön az a baba atervezettnél.
Hogy mennyiből jön ki egy baba havonta?Ezt egyelőre nem tudom, de mindent meg lehet szerezni olcsóbban is.De ha már babát terveztek, akkor gondolom végig gondoltátok, hogy belefér-e a költségvetésbe, mert az biztos, hogy plussz kiadás, de hogy mennyi, az rajtatok is múlik.
Az anyaságra szerintem a 9 hónap alatt vmelyest megérik az ember lelkileg, a többi meg utánna jön.Így van ez az apákkal is.Én látom a férjemen, hogy mennyit válozott!!!Rengeteget!Azelőtt babás filmet, babás képet nem lehett neki mutogatni.Mostmár jobban nézi őket,mint én!
Minden vackot meg akar venni neki, aminek én nem látom hasznát!
Szóval kispapás lett!
Ne aggódj, ha már apocakban lesz a baba, ki fognak alakulni ezek az érzések, úgy hogy észre sem veszitek, csak jön minden magától, hozza a helyzet.A pozitív teszt után megválozik az élet, és nagyon boldogok lesztek, meglátod!
A testi nyavajákat is másképp viseli az ember, tudja, hogy miért vannak, és hogy nem véglegesek, el fognak múlni idővel.Vannak olyan problémák is, amik a terheséggel meoldódnak.Lehet a pánikbetegséged is el fog múlni.
Szóval kívánok Neked minden jót!Addig is olvasgass terhességgel foglalkozó könyveket, amik a lelki oldaláról szólnak, nem a testi változásokról, azok ráérnek majd akkor, ha már babás leszel.