Juca!
Kerlek ne haragudj, de tenyleg nem vettem eszre kerdesedet. Igen, a ket teso kozott mi nem vedekeztunk, es Atti szuletese utan 2honappal nekem mar meg is jott. Igaz szoptattam Attit egesz 14honapos koraig, napi 5-6szor, ha nem tobbszor, de ugy tudom, hogy amint mast is kap, akkor mar nincs akkora vedettseg, de ehhez nem ertek.
Tundi!
Hat igen, a gatvedelem valami csucs. Nem fajt odalent, mint Attival. Mar aznap tancolni tudtam volna. De akkor, abban a szituacioban borzaszto erzes volt, mert mind a ket gyereknek hatalmas volt a feje. Ugy kepzeld el, hogy az Andris akkora fejatmerovel szuletett a 36.heten, mint Atti a 38-39.en
Ezert fajt borzasztoan.
Szepen alakul a pocakod. Remelem eloben is megcsodalhatom. A baba mozgasa meg valami csodalatos erzes. Nekem is hianyzott, ahogy Babus is irta. SOkaig nem mertem rafekudni szules utan, azt hittem neha meg odabent van
Edinka!
Megertelek, es ha nincs segitseged a kezdeti idore, hat ugy en is meggondolnam a helyedbe. Viszont ha meg visszamesz dolgozni, es ujra terhes leszel, es ujra elorol kell kezdeni az ejszakazasokat, a mindent mindent, akkor nem tudom melyik a jobb
EZt csak Te tudod eldonteni, Te ismered onmagad.
Amugy ahogy olvastam a soraidat nagyon megkonnyebbultem. Az Atti pont ezt csinalta a bolcsiben, mint a Viki. Ha nekimentek, O odaadta a jatekot, es kerulte a konfliktust. En nem buzditottam, hogy usson vissza (Apum egyszer ezt mondta neki, es kivulrol ugy gondoltam, hogy ne tanacsoljon nek ilyet, ne legyen agressziv, ne oldjon meg mindent verekedessel) Ebben a korban bizom benne ez normalis. Ugy latom, hogy a teso nalunk erre a problemara jo hatassal lesz, mert a csorgot olyan szelsebesen kapta ki az Andris kezebol, hogy orom volt nezni
es boldog nevnapot kicsit megkesve, de annal nagyobb szeretettel
Tenyleg olyan huncut a kepeken Viki
Csuda edes!
Kozben mar egy szopizason tul vagyunk, es most visszaaludt. Na majd a kovetkezonel
Igaz, Anyueknal itt mellettem alszik az agyban, igy lehet ezert van csendben
Timika!
Most mar ugy gondolom lesz 3. de nem a kozeljovoben, es nem az Istvan korhazban. A dokit, szulesznot imadom, es halas vagyok, de amig nem valtoztatnak a korhaz hazirendjen, a latogatason, addig en oda nem megyek.
Babus!
Jok a kepek, es Kristof olyan nagy pasi
Nem csodalom, hogy nem mennek neki a gyerekek
Helyes pasi nagyon!
Na most bepotoltam a lemaradasomat a hosszu hozzaszolasommal
Vanda!
Tenyleg kitartas! Amugy tenyleg lesz olyan, hogy visszakivanod a hasadba
En abban bizom, hogy hatha majd ossze tudunk futni, Te olyan bator vezeto vagy
Hatha lesz kedvetek atjonni hozzank. En meg mindig csak a kornyekunkon merek menni. Talan majd ha ezt a hajot lecsereljuk egy kisebbre.
Nicol!
Sajnalom, hogy negativ lett a teszt!!! Azert szoritok, hogy megjojjon, ne kelljen gyogyszerrel meghozni.
Mea!
De jo nektek, hogy volt szankozas. En annyira vartam a havat, hogy Attinak megmutassuk. Na majd iden a ket gyerekkel
Kerem, akit kihagytam bocsasson meg, nem szandekosan tettem!
Judit