Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Estrella,
jó, hogy túl vagy rajta, főleg, ha ennyire fájt:( De reméljük hogy ez most sikerül!!!!
Bibar,
én ügyes leszek, a babók is azok legyenek:)
Figyi, a beültetés is ennyire fáj? Olyan mint a HSG? Na, ne már, az nagyon gáz volt:( Eléggé izgulok, persze nem amiatt, hogy fáj-e, hanem...tudod...
Mindenkinek köszi drukkot, remélem szerencsét fog hozni, holnap majd írok:)
Lukrécia,
tök jó, hogy neked ez a rövid protokoll van, ilyen gyorsan menne minden!!! A baba is, de jó lenne:)
baby.81

Süni!

Teáskanálnyi,nem evőkanálnyi.reggel éhgyomorra.

Baby

NAGGGYON ügyes leszel holnap és a blasztókák is TUDOM!!!!
Szorítok!!!!
lukrécia

LUKRÉCIA!

KÖSZIKE:)
baby.81

Estrella,
Wiegandt dokibá ugye van a héten?
baby.81

köszi :o))

Baby, nyugi, a beültetés nem olyan fájdalmas, mint a hsg (bár nekem az se volt az). Az egész max 10 percig tart. Én csak a végén éreztem egy enyhe szúrást. Talán akkor "pöckölték be" őket :)
Nyuuuugiiiiii!!! Egyébként meg mi van, ha fáj egy picit??? Nem erre vártál már hetek óta??? :D
Pusszantás
süni76

Süni,
de erre vártam:)
Lassan megyek tv-t nézni és aztán alvás:) Holnap majd jelentkezek mindenképpen!!
baby.81

Mindenkinek jó éjszakát kívánok és szép álmokat is!!!
baby.81

Szép estét lányok!
Én is megjöttem!

Az éjjel nem volt időm már írni, aztán meg örültem ha ágyat értem...Délután életem első lasagne-ját készítettem, és hallgattam páromra, hogy duplán tegyem a tésztát, nem kellett volna.Nem puhult meg annyira! Na, majd legközelebb!!

Málna!
Isten éltessen sokáíg!!!! :lol:

Madrin!
Jó kis álom! :lol: Én akkor szoktam iszonyat baromságokat álmodni, ha nagyoin belakok...Az pedig este nálam gyakori. :lol: :lol:

Estrella!
Húúú, sajnálom, hogy fájt!De ha az első is fájt, és sikerült, akkor ne is a fájdalomra gondolj!!Egyébként nekem is fájt annó a beülti, mert megfogta ugyan a méhszájat, de el is engedte véletlenül, és újra kellett kezdeni.Na, most eléggé "kacskaringós vagyok", hátrahajló méhvel....Nekem is az Újvári dr- csinálta... :roll: :lol:

Lukrécia!
Ne aggódj, most "jóból keveset adnak" elvet követnek a petikék...A múltkor sok lett, és nem jó minőségüek, most kevés, és bivalyerősek lesznek!!!! :wink: :lol: :lol:

Baby!
Ne izgulj már annyit!!!!! Meglátod, szépen felébrednek....Nem is írtalak előrébb a táblában sem, babonából..Csak annyit írtam be, hogy holnap mész....

Lexi???Brumi???Timy???Mukucs???
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Hahó csajok!

Mindenkinek nagyon köszönöm!!!! Mennyi köszöntést kaptam!!! Remélem, hogy az igazi ajándék ott lapul a pocakomban!!!! Annyira boldog lennék! Amikor ott voltam a műtőben és lógtam hátradöntve akkor folytak a könnyeim, hogy miért kell nekünk ennyit szenvedni egy bébiért!!!

Mindenkinek szép estét!

Baby kitartás!!!!
málna79

Sziasztok!

Sajnos nem tudlak benneteket mostanában annyira olvasni, mert a melóhelyen nem todom nézni az oldalt, lebukás lenne a kollegák előtt, este meg már nincs kedvem a gép elé leülni.

Mindenkinek nagyon szorítok!!!!Baby, Lukrécia

Gabicsibe, Gil, Málna, Estrella, Nellike, a teljes inszemes szekció!!!!Mindent bele, pozitív gondolatokat küldök mindenkinek és ti is erre koncentráljatok!!

Baby! A beültetés nem olyan fájdalmas mint a HSG (az nekem is rendesen fájt) de azért egy kis görcsölés meg vérzés előfordulhat utána, de nem annyira vészes, tényleg!

Kriszta! Majd beírnád nekem, hogy 21-én UH, légyszi!!!

Jó éjt mindenkinek, vagy reggelt aki már reggel ovassa, majd az ünnepek alatt bepótolom az olvasást.
gombahölgy

Baby
"Ha életünknek megvan a miértje,akkor majdnem minden hogyanját eltudjuk viselni"
Holnapra Kép

Málna
Kívánom,hogy teljesüljön a szülinapi kívánságod!
gabicsibe

Lányok
Ezt nézzétek meg,de hanggal!

www.gatveder.hu/adatlap.php?id=1002984
gabicsibe

gabicsibe

Gabi!
Húú, azért ennyi gyerek nem kellene egyszerre!!! :lol: :lol:
Csodaszép az üzenet!!!!És sigaz is!!

Gomba!
Beírtalak!KÖvetkezőben(ami valszeg holnap lesz), már íyg szerepel...Ezek a lányok annyira sokat írogatnak, csak úgy kapkodom a fejem....De örülök, hogy munkát adnak, és nem keseregnek!!!

Málna!
Hidd el, mindenkinek megfordul a fejében, hogy miért kell ennyit szenvedni???De tényleg mindennek megvan az oka!!És én ennek is a jó oldalát nézem!!Nagyon sok emberrel, sok JÓ emberrel találkoztam a világ minden tájáról, akiket e probléma nélkül nem is ismerhetnék!!!És bebizonyítottuk, hogy számíthatunk egymásra, ismeretlenül is!!!!
Én megyek alukálni, mert csak ez az egy napom volt pihenő, holnap reggel korán kelek, meló lesz...És még van egy kis "dolgunk" itthon!!!! :oops: :oops: :oops:
Szép álmokat mindenkinek!!
Vendég

Köszi lányok a görcsre adott válaszokat:)

Baby, ügyi legyél holnap, aztán majd írj, ha már túl vagy rajta. Szorítok neked! :)

Jó éjt mindenkinek és babás álmokat :)
nellike

Kép

Régen írtam nektek, de időnként olvaslak benneteket.
Tegnap voltam a BMC-ben egy barátnőmet kisértem fel, és találkoztam Etrellával és Lukréciával.
Nagyon klasz volt dumcsizni hihetetlen, de olyan mintha évek óta ismernénk egymást.

Estrella, remélem már jobban vagy !
Nagy kalappal kívánom, hogy ha már most így megszenvedtettek akkor legyen sikerélményed is.!!!

Lukrécia, növeszgesd csak a tüszikéket, minden jót a hétvégi beavatkozáshoz.

Megdöbbentve olvastam dolgokat, nagyon sajnálom!!!
Gratulálok mindenkinek a kis pocaklakóitokhoz.

Millió csók mindenkinek!!!
Ne hari, hogy ritkán írok!
Stratégiát váltottam és nem görcsölök a babuciért hanem arra koncentrálok, hogy meggyógyuljak és majd utána jöhet a picurka.
Persze mindent csinálok tovább ahogy kell:
GnRh analóg kezelés már csak 3 szuri van hátra.
Májusban újra műtenek.

A lelkem már meggyógyult, már csak a testem van hátr, de úgy érzem jó úton haladok!!!

Pusszantok mindenkit
Legyetek erősek és élvezzétek a tavaszt!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt topiclakók! :)

Annyira szép idö van, hogy nem tudok betelni vele. Úgy kertészkednék, meg napoznék, de persze tudom,hogy most egyiket sem szabad.

Úgy ébredtem, hogy a hasam megint görcsölgetett. Remélem történik odabenn valami és nem az utró hatása ez is :) Azóta már elmúlt :)

Megyek reggelizek valamit, aztán még benézek.

Baby! Remélem már megkaptad a kis ágyikódat és izgatottan várod a történéseket. :) Gondolok rád!

Szép napot mindenkinek!
nellike

Sziasztok,

Málna Boldog szülinapot :D

csibe
csibe32

Málna!

Nagyon boldog szülinapot! Én is szülcsinapra kaptam a gyerkőcöket :lol: remélem nálad is bejön!

Süni! Remélem már jól vagy!

Baby nagyon szorítok :!: :!: :!:

Nagyon klassz volt a színház és semmi baja nem esett az előttem ülőknek.
Vasárnap óta nem hánytam, meg is ijedtem, hogy nehogy valami baj legyen a gyerekekkel. Semmi sem jó ám :oops:
Szombaton megyünk Füredre masszőr-természetgyógyászhoz, aztán meg sétálunk ha jó idő lesz, már alig várom.
Galina azt mondja meg tudja mondani milyen nemüek a babók :wink: . Kiváncsiságból megkérdezem, aztán majd várjuk az UH-t, bár azon még nem mostanában fog látszani, addig azért nem vásárolok sem rózsaszín sem kék kisrucikat.
Anyu tegnap megrendelt két kék és két rózsaszín babanaplót, azt mondja a maradék majd jó lesz hugomnak :roll:
Teljesen be van sózva :lol:

Szép napot Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Sziasztok

Juci
Szuper volt az előadás!
Nem tudom hol ültetek, de ha láttál egy lányt nagyon mocorogni jobb oldalon az 5-ik sorban, az én voltam :lol:
Nagyon imádom a musical-eket! És a Három testőr kivételével mindet ismertem.
Na, befejezem az olvadozást!

Örülök, hogy már jobban vagy hányinger ügyben. Érdekes lesz biztos a természetgyógyásznál!
Hát anyukádat meg tudom érteni, az enyém is biztos majd kiugrana már a bőréből, csak nálunk a plusz naplók bizti feleslegesek lennének, mert tesóméknál már van egy lány és egy fiiú gyerköc.

Estrella
Át tudom érezni a fájdalmadat nekem is ha jól emlékszem 3 beültiből 2 fájt. Amelyik nem annál fenyegetett is a Sz.doki, hogy lazítsak, mert különben jön a csípés. Nagyon aranyos volt, végül nem lett.
Küldöm a babatapikat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lukrécia
Ne izgulj biztos minden jó lesz! Hajrá leszívásra fel!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Baby
Már lehet, túl vagy rajta! Babatapik neked is mennek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

És persze mindenkinek küldöm drukkjaimat, a babatapasztókat és a tüszőnövelőket is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Sziasztok!

Mindenkinek akinek kell küldök tapikat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon szoritok mindenkinek!

Lukrécia, :wink:
Milyen gyorsan pörögnek az események, szoritok neked is nagyon.
Nekem az utolso leszivásnál csak 4 et szivtak le és csak 1 volt érett, mikor hivtak telefonon akkor még csak 1 volt megtermékenyülve, és a beülti napjára érett meg a többi és termékenyült meg. Szoval fel a fejjel, tuti jok lesznek. :wink:

Puszi mindenkinek

Kép
bibike27

Sziasztok!

Baby, sokat gondoltam Rád!!! Várunk nagyon!

Kriszti, kérlek, írd be a táblába, hogy Sünci megy uh-ra március 23-án :D Ugyanis rendben megjött ma és Szűcs doki azt mondta, hogy 10-12. nap környékén menjek, hát én a 11.-en megyek!

Kérhetnék pár bacielűzőt?

Bonya, köszönjük a szép, reggeli ébresztést :o)) Örülök, hogy jól vagy!
süni76

Süni
Hurrá!!! Küldöm a baciüzőket ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Manda!

8. sorban ültünk bal oldalon.

jucicuki

Süni!

De jó! Végre valami dátumhoz köthetö. Azért az így mégiscsak más :) Mennek a baciölQk :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Remélem ennyi elég lesz.

Ki van halva a topic! Baby? Várjuk a híreket!
nellike

Juci!

Az ikrek élvezték az elsQ kultúrális programot? IdQben el kell kezdeni :) Azért mostmár jó lenne, ha ez hányinger végleg elmaradna és anélkül lehetne élvezni a más állapotot, nem?
nellike

Süni
Kép

Remélem megijedtek :lol:
gabicsibe

gabicsibe, ettől még én is megijedtem :D

Végre kitette a főnököm a lábát, és egyből jöttem is fel olvasgatni.
Visszaolvasgattam és látom hogy valaki írta hoyg lehet kérni támogatást az utazáshoz?
Ez hogy megy kinek jár?
Én egyelőre kocsival tudok menni (bár ha ilyen drága lesz a gyógyszer , sajna el kell adni), de amikor a portás közölte hoyg 400 Ft a behajtás kicist mérges lettem, mert a János környéke meg fizetős és ki tudja meddig kell várni,kiszaladgálni meg nincs idő.
Párom azt tanácsolta hoyg hagyjam vhol messze a kocsit és buszozzak,lehet hogy ez lesz.
madrin

Madrin
Itt elolvashatod!
www.oep.hu
ezen belül:Közérdekü adatok->utazási költségtérités->utazási költségtérítés
Csak azért nem másoltam be,mert nagyon hosszú!
gabicsibe

HU, köszi tényleg jó hosszú, így gyorsan átfutva,úgy látom nem jár.
NA mindegy:)
madrin

Kriszti78,

egyelőre vegyél ki lécci a táblából, mert eltolódott a babaproject. :cry:
mukucs

Gabicsibe, köszi!! :D Tényleg elég ijesztő!!! Már nem is fáj a torkom!! :D

Ma beszéltem egy ismerősömmel. A párja az Egészségügyi Minisztériumba dolgozik. Megpróbál utánanézni, hol tart a támogatott lombikok csökkentése.

Babyék már tuti nem ketten mennek haza :)
süni76

Naposoldal,Vicuska
Mi volt az UH-on?

Baby???
Remélem már nálad vannak a kicsik!!
gabicsibe

Sziasztok!

Baby férje vagyok, én írok, mert ő most pihen.
Ma megtörtént a beültetés, felébredtek a blasztók méghozzá 100 %-osan. A háromból eleve csak kettőt olvasztottak, így egy még mindig a "fagyioviban" van:)
Köszi mindenkinek a drukkot, majd jelentkezünk... (megpróbálom átvarázsolni a netet a másik szobába:)

Üdv mindenkinek!
baby.81

Hali Baby férje!

Ez szuper, de jóóóóó, ügyi az asszony! :D
Vendég

A "Baby férje" olyan hivatalos:)
Legyen inkább Pisti... :D
baby.81

Hurrá!

Puszi a "kismamának"! Pihenjen, aztán majd két pihenés közt jelentkezzen :)

Mukucs! Hogyhogy? Azok a fránya anyagiak?
nellike

Baby-Pisti!

Szuper hírek! Drukkolunk továbbra is!! :D Pihengessen csak a kismama! :wink:

Nellike!
Remélem, jobban vagy. Tényleg, te betegállományban vagy?

Gabi!
Én már nagyon izgulok helyetted is!!! :wink:

SÜni!
Hogy elrepült az idő! Sok sikert az UH-hoz!!!!

Gomba!
Köszi a drukkokat! Ránk férne egy kis inszemes sikerszéria! Te jól vagy?

Bonya!
Kívánom, hogy a testi gyógyulás is hamarosan bekövetkezzen! Vigyázz magadra!

Mukucs!
Lehet tudni, mi történt? Olyan elkeserítő volt ez a rövid bejelentkezésed! Akármi is van most veled, remélem, hamarosan jobbra fordulnak a dolgaid!
gil

Baby és Pisti
Gratulálok!
Látod kár volt ennyire aggódni!Remélem most már megnyugodtál!
Pihenj sokat!!!!
puszi
gabicsibe

Kedves Baby és férje, Pisti!
Örülök, hogy végül jól alakultak a dolgok, látod-látod a 13.-a azért szerencsés volt. :D
Jó pihizést Babylány!
Vendég

Gil, én most szabin vagyok jövö keddig. Egyébként köszi, jobban vagyok, a hasam utoljára reggel görcsölt. (és farkasétvágyam van) Biztosan az utró dolgozik, de remélem nem hiába :?
nellike

Baby és Pisti!

Szupiiiiiii!!!! :lol:
Nagyon.nagyon szorítok,tök ügyesek voltak a blasztók!!!! :lol:

Bonya

Tök jó hogy írtál,remélem hamarosan megoldódnak a dolgaid és kezdhettek.

Gabi

Csúcs volt a baciűződ!!!!! :wink:

Sünci :lol:

Tőlem is kapsz... :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Bibike

köszi a bíztatást,remélem a "jóból keveset adnak" alapon végre jobb minőségűek lesznek a petikék.

Krisztike

köszi,pár kedves szó tőled mindenkinek jár... :wink:

Bibarcica

Puszika :P :P :P Holnap beszélünk
lukrécia

Holnap jön vki a BMC-be vagy magányosan töltöm a napot?? :wink:
Puszi
lukrécia

Mukucs
sajnálom hogy tolodott a project,azért szoritok neked hogy sikerüljön majd a baba :oops: :oops:

Süni
ez szuper,mindjárt itt lesz és akkor neked is drukkolhatunk majd :lol: :lol:

Pisti
köszönjük a tájékoztatást,puszilom a babykét és drukkolok nektek nagyon :lol: :lol:

bibar

Baby, Helló Te Paragép! :D Illetve, Pist... :) Na ugye, hogy...
Feladataid:
- Most 4 napig csak pisilni tessék felkelni!
- 4 liter folyadék per nap
- 25 dkg tehénből vagy juhból készült trutyi. Magyarul TÚRÓ! Szintén naponta. Lehetőleg a legváltozatosabb kiszerelésben. Ahogy azt Mr. Gombóc Artúrtól is hallhattuk.
4 nap múlva várjuk a recepteket :wink:

Mukucs, én is szorítok, hogy amilyen hamar csak lehetőségetek lesz rá, kezdhessétek (vagy folytathassátok).

Lukrécia, köszi Tőled is a baciűzőt :) Olyan hatásos, hogy még a férjem is elmenekült itthonról :)

Nellike, JÓ ÉTVÁGYAT!! :D

Gil, ugye hogy elrepült az időm? Te hogy vagy?

Már csak 1 napot kell dolgozni és jön a hétvége!!!!!! :D :D Ki mivel tölti azt a pár napot?
süni76

Ismét helló mindenkinek,

Egyenlőre nem sikerült átvinnem a netet a másik szobába, így most folyamatosan kinyomtatom azokat, amiket írtok és viszem át Babynek :D

Süni,
A Wiegandt doki szerint, mivel most nem volt stimuláció, így nem kell olyan sok folyadék. A túrót ugyan nem kérdeztük, de az is nem csak akkor kell, ha stimuláció is van?
baby.81

Pisti!

A fehérje kell, mert az a beágyazódást segíti elő :lol: Hajrá!
Puszi Babynek!

Süni! Tessék gyorsan meggyógyulni :twisted:

Szép estét Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?