Sziasztok!
Timi, gratulálok! A Sors keze, h megőrizd az optimizmusodat
Én sosem nyertem lottón, meg semmilyen szerencsjátékon. Nem mintha szoktam volna játszani, de az előző pasim egy időben rákattant, és akkortájt néha nekem is hozott egy-egy szelvényt, hogy töltsem ki
Felesleges buzgalom volt...
Márti, nagyon jól néz ki az a cipő!
Barbi, kukasétáltatás
No, íme a képek:
A tűzijáték varázsa (apukámmal és Balázs kisebbik hugával)
Az új játékszerzemények egyike (a Fakopáncsból puzzle)
Az én tortám 7-ikén (elég kezdetleges, és ugye nem is nagyon csipázta)
Ja, és volt egy kis családi konflikt, hogy azért minden ne legyen tökéletes. Anyu az én rábólintásommal Samunak egy babát hozott ajándékba (meg mesekönyveket). Fiú baba, kicsi, inkább manóra hasonlít
No, ezen Balázs totál kiakadt (szerencsére nem anyunak mondogatta, hanem nekem), hogy hogyan lehet egy fiúnak babát ajándékozni, hogy tuti "homokos" lesz, stb
Elég sokat beszélgettünk erről aztán este, és hát meglehetősen más ez ügyben a véleményünk... Balázs nagyon fontosnak tartja Samu nevelésénél a hagyományos fiú szerepek átadását, míg én jóval kevésbé hiszek a nemi szerepek hagyományos értelmezésében. Illetve Balázs is rugalmas egyébként e tekintetben, a férfi szerepét a családban szerencsére nem úgy értelmezi, hogy az ő dolga az anyagiak megteremtése, a többi pedig az én dolgom, hanem nagyon aktívan részt vesz a házimunkában (mos, mosogat, vasal, főz, bevásárol) és Samu körül is ellát mindent, de úgy tünik a babajáték kiverte a biztosítékot. Így hát Danibabát egyelőre elraktuk szem elől
A "férfi hozza a pénzt, a többi a nő dolga" gondolatot senki ne vegye magára (ahogy olvasom, itt a topikban nem is ez a jellemző), ez semmiképp sem bántás, és tudom, hogy legtöbbször ez nem is választás kérdése, hanem kényszer szülte megoldás + jórészt társadalmi elvárás.
Szép vasárnapot, gyönyörű az idő, délután megyünk korcsolyázni!
RÉ