Az én unokatesóm Pestre járt, az első gyerekét ott szülte, s a másodikat is ott szerette volna. De egyik pillanatról a másikra megindult a szülés (mi falun élünk), annyi ideje volt csak, hogy a háziorvos asszisztensének szólt, jöjjön segíteni. Nos pillanatok alatt meg is szült, mire a mentők kiértek, már meg volt a kis Marci. Ezután bevitték Gyöngyösre természetesen megfigyelésre, de mivel nem oda járt előzőleg vizsgálatokra, nem foglalkozott vele senki, abszolut bunkók voltak vele (pont Csépány Adrienn volt ügyeletben). Ezt csak azért írtam le, hogy a gyöngyösi dokik is szeretik a pénzt. A legtöbb doki rendes, de csak ha kapnak elég pénzt.
Én Szelvához járok egyébként vizsgálatokra (kiderült van egy méhszájsebem, rossz lett a rákszűrés eredményem), nagyon meg vagyok elégedve vele, normális pasi. Sok ember ajánlotta és csak jókat hallottam eddig róla. Viszont ő megmondja, hogy ha nála szeretnél szülni, akkor 40 000 Ft.
Nadimnak szintén jó híre van, bár magdicának volt vele rossz tapasztalata is. Túlságosan leterhelt sztem. Csépány Adriennt szintén dícsérik (az előzőekben leírtak ellenére), s Fehér dokit szintén. Én őszintén szólva azért választottam Szelvát, mert neki kaptam meg leghamarabb a telefonszámát
) De Fehér dokiban is nagyon gondolkoztam.
Szóval Te szeretnél valakihez járni a terhesség alatt, szülni pedig annál, aki épp ügyeletes lesz? Egy kivételével sztem bárkivel szerencséd lesz, az pedig Hassan doki, bár nekem személyes tapasztalatom nincs vele. Állítólag durva és csak nagyrészt roma kismamák járnak hozzá. Jesszusom, ezzel remélem nem sértettem meg senkit, de tényleg így van.
Örülök, hogy a baba jól van. Neked pedig kitartást
Írj nyugodtan, ha infó, telefonszám vagy bármi kell.