Sziasztok!
Jó rég írtam, valahogy nem volt hozzá erőm.
De azért olvastalak benneteket!
Cleo!
Boldog névnapot kívánunk!
Maja nagyon édes, ahogy takarít!
Jöhet hozzánk is!
Zsuzsa!
Kicsit elvesztettem a fonalat, hogy akkor mikor lenne a tali.
Mikor is?
Mi a jövő héten nem nagyon leszünk itthon, kedden lemegyünk a Balatonra. Ahogy olvasom, az a hét Barbinak sem jó.
Az azutáni héten 2x fogorvoshoz kell mennem, 1x pedig céges bulira a Trófeába. Igy az a hét is elég sűrű.
Igy most nem ígérnék semmit, de semmiképpen ne várjatok ránk, majd legfeljebb megyünk a nagy talira!
És köszönjük, hogy gondoltál ránk!
Kuha!
De jó, hogy Anyukád ilyen jól viselte a műtétet!
Apukádat nagyon sajnálom, remélem hamar talál valami munkát!
And!
Húú, én nagyon lemaradtam. Már el is kezdtél dolgozni?
És Eszti hol van addig?
Gyerekként én is felnőtt szerettem volna lenni, hogy akkor vehessek fel szoknyát, amikor csak akarok!
Ayse!
Lili hihetetlen!
Totka!
Tényleg csajos Panna mocija!
Nem esett még vele?
Nati egyszer akkorá borult egy ilyen 3kerekűvel!
Neki 4kerekű van.
Nati ma Nagyizik, mi pedig lazulunk Apával!
Hiába van itt a tavasz, azt hiszem, séta helyett én inkább aludni megyek mindjárt!
Képzeljétek hogy jártam pénteken!
A nővéremmel és a kislányával elmentünk az Auchanban.
A gyerekek külön bev. kocsiba ültek. A cipő osztályon voltunk, amíg a nővérem a kislányával próbált, Nati levadászott egy fél pár cipőt a polcról és bedobta a kocsiba.
Nem vettem észre!
Mi nem is vettünk semmit, a pénztárnál szépen kitoltam a kocsit a nővéremék után. Semmi gond nem volt.
Kifelé menet az ajtónál elkezdtem felöltöztetni Natit, mikor a kabátja alól előkerült a fél pár cipő!
Lesápadtam, végigfutott az agyamon, hogy ha a pénztárnál becsipog az érzékelő ami rajta volt, nagyon cikis helyzetbe kerülünk!
Végül visszavittem a cipőt a vevőszolgálathoz, ahol épp kb. 2m-es sor állt.
Elkaptam egy eladót, elmondtam neki, hogy mi történt és hogy szeretném visszaadni a cipőt.
Azt mondta, ő nem veheti el!
Kérdeztem tőle, akkor mégis mit csináljak vele, mire közölte, hogy adjam le a vevőszolgálatnál.
Mondtam neki, hogy kizárt, hogy a gyerekkel végigálljam a sort!
Nem tudtunk megegyezni, így leraktam a cipőt a vevőszolg. pultjára és eljöttem.
Hát, elég ciki volt!