Új privát üzeneted érkezett!

Zsókuci
Szívesen tettük!
gabicsibe

Lányok, gyorsan dobok egy táblát!Aztán rohanok dolgozni!
Puszi mindenkinek, és szép estét!
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Emese
Úgy lesz :lol: :lol: :lol:

Zsókuci
nem is kell megköszönni,örülünk hogy segithettünk nektek :oops: :oops:

Gabicsibe
hogy vagy?tied lesz az első teszt,nagyon drukkolok neked :lol: :lol:

ma tényleg isteni idő volt,nagyon sokat voltunk a kertben,remélem már nem jön a hideg vissza :oops: :oops:

Kriszti
de jó az uj tábla,végre nem a 6-os szám van nálam hanem a 3-as,jobban néz ki :lol: :lol:

Estrella
remélem most is irsz,tartsuk a rendet :lol: :lol: férjembe nyomom a gyogyszert és a méregtelenitő teát :oops: :oops:

Lukréciám
na milyen volt a vendégség?megcsináltuk a kertben a nyári kiülö helyünket,rájöttem hogy azért nem mehetünk még stimura hogy a kertet rendbe szedjem,mert utánna 9 honapig nem hajolgatok :lol: :lol: csak kiülünk majd drágám és tologatjuk a bébiket napozás közben.a tied idősebb lesz egy kicsit,de azért az enyém veri majd a tiedet,ahogy megbeszéltük :D :D :D holnap hivlak
puszi

bibar

Sziasztok!
Ma vendégeskedtünk, de jó végre itthon!!!

Zsókuci, sok-sok pusszantás Nektek!

Gabicsibe, mizujs? Remélem nem koncentrálsz a tünetekre! Nemsokára minden kiderül :)

Juci, örülök, hogy jól/jobban vagy!

Baby, még 2 nap! :)

Bibar, Lukrécia, akár még rokonok is lehettek, ha így haladtok :) A végén még egyikőtök gyermeke nőül veszi másikótok gyermekét. Bármi megtörténhet. Nem árt, ha erre is felkészültök :)

Én alakulok, bár még mindig nem az igazi. Torkom még fáj. Holnap lehet, hogy meglátogatom a háziorvost. Kb. 2 hét múlva mennék uh-ra, de a férjem azt mondta, hogy ha beteg leszek, nem engedi a beültetést :( Igaza van...
süni76

Estrella!

Szívből kívánok sok sikert holnapra!
Nagyon nagyon szorítok Neked!Mágikus babatapi hegyek ++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

lanett

Sziasztok!

Bocsi, de nem voltunk itthon a hétvégén.

Nellike
Küldöm a babatapikat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pihizz ám pár napig!!!

Baby
Szuper, akkor kedd lesz a nagy nap!!!

Estrella
Neked is küldöm drukkjaimat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bibar
:( De majd a stimus beülti bizti sikerül!
Különben én is abban jobban bízom, mint a fagyikban.
Nekem a stimu után elindult valami, csak UH-ra sajna már nem volt meg!
A fagyiknál meg semmi nem volt. :(

Hajrá április!!!!

Mi akkor kezdjük a vizsgálatokat, remélem nem lesz baci egyikünknél sem és talán májusban indulhat a stimu.

Gombahölgy
Hatalmas gratula a bébihez! És szerintem gyere táppénzre!!!
Olyan ismerősöm volt aki első három hónapban táppénzen volt, utána pedig dolgozott még pár hónapig. Igaz ő irodai munkát végzett, azért egy laborban dolgozni más.Ne kockáztass, a munka nem ér annyit!!!

manda

Gabi, Gil, Málna :D

Babatapikat küldöm ezerrel nektek is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Süni
Jobbulás neked és pihenj, ha tudsz minél többet, és sok teát igyál!!!!!! Kép

manda

Süni
hát képzeld pont ezt terveztük Lukréciával :lol: :lol: :lol: te meg kúráld magad,azért addigra mire menned kell biztos meggyógyulsz,de az uradnak igaza van,de tuti nem leszel addigra beteg :lol: :lol:

Manda
nálam is ugyanez volt :oops: remélem nálatok nem lesz baci,és akkor hajrá!!!!!!!!szerintem nekem is májusra fog esni,áprilisba ha minden jol megy decapeptyllel kezdek,ez a tavasz remélem jót hoz nekünk!!! :lol: :lol:

Estrella
nagyon szurkolok holnapra neked :lol: :lol: :lol:

na jó éjt mindenkinek,jövö hét jó lesz,csak 3 nap meló :lol: :lol: :lol:

bibar

Juci :lol:
Mi is megyünk színházba holnap! A gálaátadóra jöttök?

manda

Na ne ilyesztegessetek lányok,nem akarok szegény gyermekemnek ilyen háklis anyóspajtást... :wink: :lol: :lol: :lol:

Drága Bibarci!
Természetesen nem gondoltam komolyan,megtiszteltetés lenne... :wink:
Holnap beszélünk drágám.Szoríts hogy sok petikét lásson holnap a doki bácsi. :shock: :D

Süni!

Tényleg kúráld ki magad,mert szerintem is felesleges elmenni beültire ha beteg vagy.Nekem is mindig ez a rémálmom,meg ne fázzak....

Manda!

Ha elfogadsz egy jótanácsot,ne Juci elé ülj a színházban.... :wink:

Estrella!

Drukkolok holnapra nagyon!Azért figyellek majd hátha meglátlak még mielőtt bemész az inszemre.

Gabi,Gil,Málna,Nellike!

Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!
lukrécia

Zsókuci!

Bár ne kellett volna segíteni! De valahogy olyan természetes, hogy mindenki összefogott! Példaképe lehetsz sokunknak! Nehéz helyzetekben mindig ilyen emberekre gondolok! :D

Manda, Lukrécia!

Köszi a drukkokat!!!! :)

Manda!

Remélem tavasszal minden oké lesz!! Én is drukkolok neked! :wink:

Lukrécia!

Sok sikert holnapra! Sok szép nagy petikét kívánok!!!! :D

Estrella!
Neked is megy a drukk!!!!! :D

Gabi!
Nagyon izgi!! :wink: Hogy bírod? :roll: Én ma kirándultam kicsit, remélem, az nem árt ilyenkor. Meggyógyultál? Én egyre náthásabb vagyok. :(
gil

Szép estét mindenkinek!

Bibar!Lukrécia!
Ismét megnevettettetek!! :lol: :lol: :lol: (Szép magyar szó---Jó sokáíg tartott leírni, és közel sem biztos, hogy helyesen írtam!)

Szóval Bibar Háklis! :lol: :lol: Te holnap mész UH-ra?Nem is írtam be, nem tudtam.... :oops:

Estrella!
Mennek a drukkok!!!!Remélem hozzájárultam a kis baba megfoganásához!!! :wink: :lol:

Na, majd még jövök!!
Vendég

Süni
Nem koncentrálok a tünetekre,nincs értelme.Ilyenkor még úgysincs.
Jobbulást neked,feküdd ki ne legyen szövődményed!

Gil
Olyan gyönyörű idő volt,hogy vétek lett volna a lakásban maradni.Ártani nem árt,sőt használ.Jó hatással van a napsütés.
Én már meggyógyultam, megettem napi 1000mg c-vitamint,esténként egy neo citrán és 4 nap alatt elmúlt.
Nem izgulok úgy mint eddig,de majd kérdezd meg csütörtökön!lehet akkor már nem így vélekedek majd :D

Lukréci
nagy kalappal holnapra!!!

Manda,Juci
jó szórakozást holnap estére!

Gica
Nagyon eltüntél!A másik topikban sem láttalak!Hogy vagytok?
gabicsibe

Jó reggelt!
Köszi mindenkinek a drukkokat, aranyosak vagytok. :)
Amint hazaértem jelentkezem.
Szép napot mindenkinek.
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Én már nagyon izgulok a holnap miatt, hogy ugyan...... Nem is írom le, úgyis tudjátok, hogy miért izgulok:(
Bibar,
Mond, hogy végre megkapom őket! Kérlek!!!!!!!
Lukrécia,
remélem minden ok lesz az uh, de te most milyen protokollban vagy, a rövidben, hogy már uh? Nem kellett Decát szúrni?
Lexi,
hol vagy elveszve? Szúrod a Decapeptylt? El vagy nagyon foglalva? Jelentkezz!!!
Zsókuci,
jobb lett volna, ha nem így kell megismerkednünk, így közvetve, de természetes, hogy segítünk:) Minden jót kívánok nektek, vigyázzatok egymásra!!!
Süni,
gyorsan gyógyulj meg, igyál sok teát, gőzölj, ja meg a torkodra nagyon jó, ha öblögetsz, vagy kamilla teával, vagy sós vízzel, megöli bacit:) Hajrá:) Szoríts holnapra, úgy f---sok:)
baby.81

Sziasztok Lányok!

Szép napot Mindenkinek:)
MA tényleg szép napos időre ébredtünk:)

KÉpzeljétek éjjel a BMC -vel álmodtam :(
Azt álmodtam, hogy a szokásos hosszú sor,de kinyítják az ajtót és egyből bemehetett mindenki.NEm kellett semmit várni :)
Majd amikor odajutottam a pulthoz közölték hogy legközelebbre hozni kel egy házidolgozatot, ami az egészségügyről szól :shock:
Annélkül nem vizsgálnak meg és a téma címét is adjam meg.
Én valami egészségügyi dolgozók OKJ-s szakképzését adtam le téma címnek.
Én tök hülye vagyok :D
madrin

kel= kell :roll:
madrin

Manda!

Igen :lol:

jucicuki

Szép Kép -ot mindenkinek!

Baby
Vissza fogod őket kapni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne parázz annyit!!Tudod!Pozitívan!!!!!!

Mandrin
Nem vacsoráztál te túl sokat? :lol:
gabicsibe

Helló lányok!

Zsókuci, szívesen segített mindenki!!!! Nagyon erős csaj vagy!!!!

Lukrécia, Baby szorítok nagyon!!!!

Bibar sajnálom!!!!

Kérek még időt, rengeteget írtatok!!!!

Kriszti, kérlek írd át a táblázatban a koromat, a mai naptól 28 éves vagyok!!!

Mindenkitől elnézést kérek, hogy keveset jelentkeztem, de teljes erővel csináltuk a kislakásunk felújítását! Szerdán lesz kész, de ma már dolgozom! Így a pihenést nem tudtam betartani az inszem után. Viszont annyi mindenben hoztam döntést a felújítás alatt, hogy keveset gondoltam a babyre, és nem görcsöltem.

Gabi, Gil, Nellike nagyon drukkolok nektek!!!!
málna79

Málna :lol:
Isten éltessen sokáig ezen a szép napon!!!

manda

Málna

Kép

Boldog szülinapot!
gabicsibe

Málna isten éltessen sokáig:)

Milyen ksi fiaatl vagy még :D

gabicsibe
Én mindig sokat vacsorázom, ebédelek,és mostanában reggelizem:)
madrin

Milyen ksi fiaatl vagy még =

Milyen kis fiatal vagy még :)

NEm megy a gépelés és a telefonálás egyszerre:)
madrin

Madrin
Ezekszerint nagyon jó testalkatú vagy :D
gabicsibe

Boldog Szülinapot Málna!

Gabicsibe! Nagyon izgi lesz ez a hét is :) A tüneteket szerintem se lehet még érezni, illetve amit igen, az az utrótól lehet. Ne izgulj, úgyis odabent már minden eldőlt :) (Mondom ezt én :D )

Estrella! Szorítok nagyon, hogy ma minden rendben legyen!

Baby, te meg nem izgulj már annyira, nem lesz semmi baj!
nellike

Ok, nem izgulok annyit:)
Annyira klassz idő van, én meg itt vagyok bennt az irodába:(
Málna,
Isten éltessen sokáig!!!!!!
baby.81

Mai BMC-s csajok
Hol vagytok?

manda

valaki megy március 15-én?
madrin

Drága Málna,

Kép

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

MÁLNA!

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Megy a drukk neked is!
Jó kis inszemes csapat jött össze, remélem, végre mi is produkálunk "valami" pozitívat! A legjobb lenne egy kétcsíkos tesztecske!

Nellike, Gabi!
Hajrá!!!!

Estrella, Lukrécia!

Remélem, jó hírekkel jöttök haza!

Baby!
Tényleg ne izgulj! Tuti minden rendben lesz holnap! Drukkolok!!!!!!!

Manda!
Jó kis álom! :wink: LÁtszik, hogy kezdünk begolyózni!
gil

Bocsi :oops: :oops: :oops: ! Madrint akartam írni! Hú de nehéz, ez a sok hasonló név!
gil

drága Baby
tuti hogy visszakapod őket,ne izgulj,szerintem nálatok minden rendben lesz :lol: :lol: :lol: nagyon szoritok :lol: :lol:

Málna
ó már ilyen öreg vagy :lol: :lol: :lol: boldog szülinapot,én is pár nap mulva leszek 29 :lol: :lol: :lol:

Lukréciám
hazaértél????????nem vagy elérhető :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Estrella
mi ujság veled???

bibar

Sziasztok!
A mai BMC-s járat egyik tagja, "azaz én" hazaérkezett. :)
Még jó, hogy nem kellett sorba állni, mert a sor vége majdnem a Patológiánál volt.
11-kor megcsinálták az inszemet, az Újvári doki volt a soros, hozzá kerültem.
Valami iszonyat módon fájt, volt egy kis "HSG-fílingje", szóval jól megszenvedtem ezzel az utolsó inszemmel. Nem igazán értettem, hogy mit csináltak, de valamit a méhszájnál csíptek, vagy mi. :?
Na mindegy, erre már nem jövök rá soha, de nem is érdekel, a lényeg, hogy túl vagyok rajta.
Kriszti:
Eredmény márc.29-én.
Képzeljétek találkoztam Lukréciával is, egyből megismertük egymást, aztán kis idő múlva meg látom ott van Bonya is, vele is egyből felismertük egymást. Jó volt velük találkozni, igazán szimpatikus 2 csajszi, remélem Ti is kedves többiek hamarosan megismerkedhettek velük. Kicsit feledtette azt a rosszat amit műveltek velem a műtőbe az, hogy beszélgethettem velük. :)
Köszönöm mégegyszer.
Millió puszi MINDENKINEK!
Málnának meg Boldog Szülinapot!
Vendég

Estrella

Sajnálom, hogy ilyen rossz élmény volt és fájt :( . Az eddigiek nem fájtak? Nekem is előfordult, hogy fájt, még véreztem is utána kicsit két napig. Újvári is szokott inszemet csinálni???? Nem tudom, mitől függhet, hogy fáj-e. De remélem, pozitív teszt után már nem lesz szükség több műtős incidensre! :wink:
gil

Sziasztok!

Én is itt vagyok ám! :D

Szépen növögetnek a tüszőcskék,azt mondta Zeke doki bácsi,hogy pénteken vagy hétfőn csinálja meg a leszívást.Mondjuk a péntek még elég korai,mert csak a 11-es nap,hát meglátjuk.Jobb oldalon van 5 tüsző,a legnagyobb 19,a legkisebb 14.Hát a múltkor ennél több volt.... :roll:
A bal oldali petefészkem meg úgy elbújt,hogy nem találta meg a drága,pedig egy csomó ideig kereste,már kezdtem hülyén érezni magam,annyi ideig kotorászott.... :wink: Egyszer már a Koncz is járt így,hogy nem találta,mindegy,csak a leszívásra kerüljön elő a kis szégyenlős :lol:

Estrella!

Tök jó volt hogy megismerhettelek,szegénykém jól megszenvedted ezt az uccsó inszemet. :cry: Reméljük meg lesz az eredménye! :wink:

Málna!

Először is szégyelld magad,amiért még csak 28 vagy :wink: ,másodszor pedig NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! :lol: :lol:

Baby!

Kicsi bébi ne izgulj már annyira,tuti ügyik lesznek a blasztók!!!!!!Nagyon szorítok holnapra!!!!!

Madrin

Ez már a vég.... :? Bár már én is álmodtam a Zekéről csak már nem emlékszem mit. 8)

Bibarcica

Bekapcsolok,puszi
lukrécia

Baby

nem válaszoltam a kérdésedre,nekem mindig short protokollom volt,az okát ne kérdezd... :roll:

Amúgy szerdán jön vki a BMC-be?
lukrécia

Estrella!

Hogyhogy fájt? És eddig még egyik se fájt? Amikor a méhszájat megfogták a fogóval azt érezted, vagy a katéter behelyezését?
És milyen jó neked, hogy ilyen hamar túl voltál rajta, én múlt héten pénteken csak 14.15 körül kerültem sorra. :?

SzívbQl kívánom neked, hogy ez az utolsó végre sikerüljön! :)

(ez a nyamvadt billentyqzet nem ír hosszú ö-t és ü-t, helyette q betüket írogat, bocsi)

Lukrécia? Petécskék szépen növögetnek?
nellike

Lukrécia! Látom már a választ, megelöztél:) Csak növesztgesd szépen a petécskéket tovább :) Ezeke szerint következQ uh. szerdán?

Gabicsibe, Gil, Estrella! Titeket kérdezlek,mert rutinos inszemesek vagytok. Szóval az normális, hogy ma napközben görcsölt a hasam? Olyan érzés volt, mintha meg akarna jönni, szóval kimondottan alhasi görcs. Aztán lepihentem és elmúlt. Ez még csak a ciklus 15. napja, különben is most volt az inszem pénteken, csak nincs valami baj? Mindenesetre pihengetek. :?
nellike

Hát eddig csak az 1. inszem fájt, de közel sem annyira, mint ez a mai. Én nem tudom hogy fogóval csipte-e meg, vagy mi a fenét művelt ott bent...nem is értem a lényegét sem...ha valaki tudja megírhatná... na szóval bármi is történt ott bent, fájt, mint állat.
Ha viszont arra gondolok, hogy az 1. inszem is fájt, akkor jó, mert az is sikerült, akkor ennek is sikerülnie kell. :)
Baby:
Holnap gondolok Rád!Ügyi legyél és ha hazaértél jelentkezz ám! :)
Vendég

Nellike:
Anno nekem is voltak görcsök, meg volt hogy belenyillalt, meg volt hogy szúrkált is jobb- és baloldalt is. Aztán mikor meg kellett volna jönnie, előtte 4-5 nappal már úgy fájt a hasam, mintha meg akart volna jönni...aztán nem jött. Állítólag az normális.
De én már nem mondok semmit.
Drukkolok neked, és pihizzél Te is!
Vendég

Lukrécia!

Hajrá péntek vagy hétfő!!!! :D :D :D Azért elég jók ezek az eredmények, nem?

Nellike!
Előbb írtam, hogy nekem még kis vérzésem is volt, és a 3. után voltak görcseim is, igaz, úgy emlékszem, még aznap vagy másnap.
De tuti semmi bajod! Ne izgulj! :wink: Hátha épp jó jel ez, és most történik odabent valami! :D
gil

Estrella
nekem az első kettő nagyon fájt a mostanit megsem éreztem.
Állítólag az fáj amikor megcsippentik a méhszájat.Biztos új volt a csipesz :wink:

LUkrécia
küldöm a petike növesztőt! Kép
ha pénteken lesz akkor talizunk!De jó lenne!

Nellike
ne izgulj,normális.nekem eddig mindíg fájt,most kivételesen nem.Remélem nekem ez jön be :wink:
gabicsibe

Gil

Hát a múltkor nekem 14-et szívtak le,annyi már biztos nem lesz....Ráadásul nem túl jó minőségűek,mert a harmadik napig csak 6 maradt.Hát meglátjuk.

Gabi

De jó lenne pénteken talizni!!!!
lukrécia

Sziasztok!

Estrella, örülök, hogy túl vagy rajta. Reméljük, többször nem kell menned! :wink:

Lukrécia, nagyon gyorsan peregnek körülötted az események. Gratulálok a méretes tüszőkhöz! Egyébként meg tudod, nem a mennyiség számít!

Madrin, tetszett az álmod :D De legalább a sorbanállást megúsztad :D

Baby, nagyon-nagyon fogok szorítani holnapra. Minden a legnagyobb rendben lesz. Azért utána egy villámbekukkantásra várunk!

Inszemes lányok, hajrá értetek is!!!!!!
süni76

Málna, Boldogságos születésnapot kívánok!!!!!!
süni76

Estrella
nekem is volt ilyen a beültinél,hogy most egy kis csipést fog érezni,most szurást,hát nem volt kellemes :cry: :cry: a lényeg hogy túl vagy rajta,én szoritok neked nagyon :lol: :lol:

Baby
csak ügyesen holnap :lol: :lol:

bibar

A méhpempőből evőkanálnyi a napi adag?
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?