Sziasztok!
Mi csak ma reggel jöttünk vissza Pestre, rábeszéltem Lacit késsen egy kicsit inkább, mint elvegyük a mamáéktól a vasárnap estét.
Óriási a szerelem, Bendegúz úgy ébredt minden reggel hogy először halkan hívta a nagyapját, aztán egy harsány, és türelmetlen "Edepapa" (apukámat így hívják
) csatakiáltással ugrasztotta a nagyikat. Rögtön utána persze jött, egy "mama jöm" is.
Én le voltam tojva, csak első éjjel kellett egyszer odamennem mert felsírt, de szinte fel se ébredt akkor se. Szóval ott merném hagyni már, annyira jól megvannak a nagyikkal, csak attól tartok kipurcannának szegények, Bendegúz olyan mint a motolla, folyamatosan rohangál, ide-oda, lépcsőzés, ki be stb. Szóval eléggé fárasztó..
Esténként a mamával énekeltünk neki, és olyan hamar elaludt, teljesen lenyugodott ettől. Tanultam is pár aranyos kis dalt, amiket nagyon imád.
Mindennap kétszer voltunk játszóterezni vagy sétálni, jókat aludt, tanult egy csomó új szót, és borzasztó jól érezte magát. Meg én is.
Ma meg volt mit tennem-vennem itthon.
Ayse!
Hát tervben van, hogy arra járunk valamikor, de szigorúan csak majd ha már megkapta Andris az oltást, és megvolt a soproni utatok is.
Mikor is mentek? És mikor lesz az oltás?
Olvastam hogy fáj a hátad, sajnálom, biztos nagyon rossz, nekem a derekam szokott, rutinos lumbágós vagyok sajnos.
Timi!
Én is gondolkozom a bölcsimegnézésen, és hogy biztos ami tuti bejelentkezünk, hátha mégse lesz kistesó olyan hamar (jelenleg úgy tűnik nem sok esély van rá sajna), és akkor én is visszamennék. De én nem szeretnék mééég.
Meg azon is gondolkoztam, hogy körülnézek a környéken, nincs-e valahol olyan bölcsi, ahova be lehetne menni csak egy kicsit mondjuk heti 2-3x, mintha játszóházba mennénk másfél-két órára. Bendegúz tuti élvezné.
Kövezés nagy munka lesz, de utána olyan szép lesz, megéri a szenvedést minden ilyen lakásszépítés!
Ma Bendegúz is úgy pancsolt mint az eszement, mondjuk személyi sérülés nem történt
, de apja derékig vizes lett a végére.
Manka!
Merre vagytok? Londonban?