Sziasztok!
Szilvi,
jó, hogy hallunk Rólad!
Szép nagy pocid van Neked is.
Persze, hogy lehetett enni, inni!
Furcsa lett volna, ha rámszólnak ne igyak pl.
Még ezelőtt 9 évvel is lehetett innom.
Gabi.baba,
jól sikerültek a képek.
Stimmelt a kiírás napja az uh szerint is? Bár ennek vajmi kevés jelentősége van végül is, mert nekem is szept. 26-ra mondta a 4D az okt. 10 helyett és lett belőle okt. 14.
Kriszti,
hihetetlen, amit leírtál, az autós kalandra gondolok.
Ruha téma:
nekem van rengeteg hosszú ujjú body, még Vikiről (őszi baba lévén), de ha nem lenne is tuti vennék, mert egyrészt egyáltalán nme bizts, hogy május elején olyan nagy meleg lesz (lehet, hogy még fűtünk.
), másrészt van 4-5 db nyári hálózsákunk (ujjatlan könnyű kis pamut), ami alá adnék egy bodyt. De ennek ellenére, mivel nem lehet tudni vettem jópár rövidujjút is, mert hát az is lehet, hogy dögmeleg lesz (remélem nem!!!). Plüss rugi szerintem sem játszik (pedig jóóó sok van Vikiről), hanem van szerencsére rengeteg pamut. Mondjuk pont azon gondolkodtam, hogy lehet be kéne szerválni egy pár olyat, ami ujjatlan és adok alá egy rövidujjú bodyt meleg esetén. És ráadásul a 62-esekből annyit, de annyit kell használni, és állandó körforgásban vannak (mosás-száradás-vasalás), állandóan összekakilták, lebukták magukat a legnagyobb odafigyelés mellett. Nem is értem hogy tudja valaki kihúzni 4-5 bodyval például.. nekem tuti nem menne, Vikinek is volt olyan, hogy egy nap elhasznált 5-6 bodyt az elején..
Később aztán már nem volt ilyen gond, de az 56, 62-es méret, az kész katasztrófa volt ebből a szempontból. Ráadásul a francnak volt kedve meg energiája állandóan mosogatni, márpedig valamennyire kellett, mert az a kis aranysárgás, barnás anyatejes babakaki az nem jön ki csak úgy, hogy bevágom a mosógépbe a nap végén.
Rita,
már hogyne emlékeznénk Rád!!
Gondoltam is, hogy vajon mi lehet Veletek. Ezek szerint minden okés, ezt a hülye kórházasdit leszámítva, dehát eze meg mindannyian agyalhatunk sajna.
Jéé, nem is gondoltam volna, hogy Te is depiztél, mint én.
Én Vikivel vettem egy Baby Björn kengurut, ami újszülöttkortól használható (Kikában volt vmi huszonezer az ára akkor), és nagyon bevált, egész sokáig hurcoltam benne, később kifelé fordítva és nézelődött, meg sokszor a lákásban is, mikor már a szar is ízetlen volt neki
meg hasfájóskodás idején is jó szolgálatot tett.
A kendő (pedig vetem azt is) rettenetesennem vált be, pedig van, aki arra esküszik.
Súlyról beszélhetünk, én csak röhögök rajta. Mármint a magamén.
És továbbra is baromira nem érdekel mennit hízok, mert tudom, hogy úgyis leadom a szoptatáskor. Eddig is így volt, harmaddszorra is ez lesz. Mpst már átléptem a bűvös 70 kilót, ha ebéd után állok rá. Ha ebéd előtt, akkor vagyokpont 70.
Ja, és én 54-ről indultam, tehát a 32. hétnél tartok +16 kilónál.
És annyi a problémám, hogy a lábaim fájnak, azaz pontosabban a talpam, ha sokat menetelek. Meg fekvésből rossz felkelni, akkor olyan nehezen találom meg önmagamat.
Szeritem nem sok az a plusz 8 Nálad.
Fejés: Gergőnél még fejtem, mint valami tehénnel művelik
, akkor ez volt a trendi. Tele is volt a fagyasztó anyatejjel, aztán Vikinél csak az elején kellett használnom, mikor még problémásabb volt a dolog, nem szopizott annyit, szokásos bénázgatás, stb. Aztán beállt a kereslet-kínálat elve és tán még egyszer használtam az elektromos Medelát (nekem bevált az, kézzel én sem tudtam fejni, mondjuk nem is próbáltam), mikor elmentünk egy céges karácsonyra du és anyumnál volt Viki, és belesett egy etetés.
Azért érek rá ilyen nagyon most, mert elkültem férjet babakocsizni, anyuék meg elmentek kirándulni Gergőt is vitték magukkal. Kaja van, szóval netezhetek.
Gyönyörű idő van, én is kiülök a kertbe mindjárt.
Börzére meg nincs kedvem tömörülni.