Na itt vagyok, itt vagyok, ne aggodjatok!
2 het mulva mar meg tudom mindani, hasznalt-e a Gynevac. Illetve az, aki a kura utan 3 honapon belul teherbe esik, annak biztosan valami olyan bibje volt, amin a vaccina segitett. Megj. ferfiak kronikus prosztatagyulladasara is jo.
Mondjuk, ami a hatasmehanizmusat illeti, eleg szkeptikus vagyok. Itt ugyanis arrol van szo, hogy korokozo lactobaccilusokat kap az ember, igy a szervezete ellenallova valik azokkal szemben. De milyen korokozo lactobacilusokkal, hiszen azok pont hogy megovnak minden gombatol meg ilyesmitol. Szoval az elmelet egy kicsit billeg, de hat ki nem sz..ja le, csak hasznaljon.
A halalt okozo allergias reakciokrol meg annyit, hogy barmire lehet allergias az ember. Egy szem Algopyrin-tol is meg lehet halni. Egyebkent a Gynevac minket elegge megviselt, a ferjem egy hetig rosszul volt az elso utan, en a masodik utan testszerte izomgyengeseget kaptam, majdnem elajultam, es az osszes beadasi helyen olyan erzes volt egy napig, mintha az embert seggberugtak volna. De hat lehet, hogy ez jo jel, nem? Mindenesetre, ha nem is ut ki mindenkit igy, szerintem jobb hetvege elott beadni, hogy az ember ne a munkahelyen krepaljon be.
Na sokat beszeltem....