Pille, én 18-as kiscipőt Zsófira a Nagykönyvtárral szembeni (Ugyanazon az oldalon, nem kell átmenni a körúton) boltban találtam. Be kell menni az udvarba. Remélem, hogy tudod melyikről beszélek.
Sok kiscipőjük van. Igaz, nem olcsó.......
A pihenés alatt sajnos nem voltunk Alsópáhok környékén, Zsófinak ez is elég volt bőven. A napi programokat is néha alig bírta.
Egyik nap mondjuk átmentünk Keszthelyre, de csak a főutcán sétáltunk, meg a babamúzeumot, és a csigamúzeumot néztük meg - ez gyönyörű volt, 4,5 Millió csigából volt kirakva a Parlament épülete.
Én nagyon be szerettem volna menni a Festetics kastélyba, imádok kastélyokat nézni, de azt már nem bírta sajnos. Mondjuk ha vittünk volna babakocist, akkor jó lett volna, mert elaludt volna, így legalább a kertjébe be tudtunk volna menni. Álmos volt, így nyafogott már a babamúzeumban.
Cukker, jó, h. enniyért tudtatok venni ülést!
Lina, köszi, ár használatban vannak a pelusok. MA vettünk 50 db-ot. Remélem beválik. Eddig jnak tűnik, Zsófin tegnap éjjel az volt. ÉS reggelre nem volt int pisi. Ez jó.
Cukker, Te jársz még tornázni? És Te, Ser?
Kezdem kedden megint, Vibróval, szerdán szintén vibró, és csüt. - ön spinning.
Nagyon jól fog megint csak esni.
Ez a hétvége totál olyan volt, mintha nem is az lett volna. Főztem, mostam, takarítottam rendesen.....
Hajni, hazaértetek már? Jót pihentél?
Tényleg, már akartam kérdezni: voltatok szerdán teázni? MIlyen volt? Mikor lesz megint? Én úgy mennék már.
Kazi, ezért jó a fórumozás. Megnyugtat. Nem csak Te érzel úgy, nem csak a Te gyereked csinál ilyen - olyan dolgokat.
És sok-sok hasznos infó.......
Virág, lehet, hogy hülyét kédezek, de miért jobb a magán ovi?