Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

vok!azt a k...! :shock:
mi ez? :shock:
posikenőcs????

szép lehetett rendbe rakni :wink: :D

köszi :D
hát nekem megvannak.
utóljára 18 évesen volt egy ugyanilyen tüszös mandigyuszim.
:roll:
nem jó érzés :roll: :lol:
vas

Cory: Lizának nagyon boldog első szülinapot kívánok! :D

Ildi: Húha, ez durva :( Apa ma ápolgat és kímél, ugye? :wink:
Jobbulást!

Eszter: Jesszusom! :shock: Ha én így találom a gyerekem, tuti elbőgöm magam :roll: Szép munkát végzett Hanna. A reggelije is megvolt úgy látom :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

sziasztok :)

ALIZKA Boldog Szülinapot kívánunk :) :) :)

Vok
Hannának nagyon szépek a szemei, mit evett a drága, én biztos infarktust kaptam volna :) De látszik rajta hogy elégedett a munkájával, nagyon édi.

Angi
nagyon örülök hogy a tesód otthon van. vajon tanult az esetből, bíztos átértékelte az életét és többet nem csinál ilyet.

Vali
Köszike, tegnap már jobb esténk volt, a szülinapi buli kifárasztotta, napközben sem aludt sokat, így este csak2x ébredt és reggel 7-ig aludt. De még mindig taknyos de már nem vészes,
Alizkának jobbulást.

Mamacka
Uram Isten ennyi fűlszúrás hogy bírtad, nekem csak egyszer szúrták de köszönöm az is elég volt,.

Lidke
Tök jó, hogy apa táncol :) szerintem ennyi emberre érdemes hidegtálat, és salátákat csinálni, ezek mellé meg ha akarsz husit akkor én pipi combot sütnék. :)

Ildi
Hát nem jól hangzik amit írtál, gondolom még beszélni is nagyon nehéz, nagyon sajnállak. de most tudsz pihizni? apa segít otthon?
Nekem sincs mandulám de tudom ha fáj a torkom az valami iszonyú, hát még akkor mandulával.

Rólunk
tegnap megtartottuk Martin szülinapját, nagyon aranyos volt minden nagyon tetszett neki, csak annyira nem értette hogy most miért őt nézi mindenki meg neki tapsolnak,meg énekelnek :) De nagyon élvezte, :)

Szép idő van aki tud menjen sétáljon egy nagyot :) ebéd után mi is ezt tesszük :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Na helló!

Én jót röhögtem a csajon... a pocsék éjszaka mellé ez legalább szórakoztató volt. :D:D

ezt a krémet kapta még régebben a kiütéseire... szerencsére vizzel könnyen lejött. A cucckat meg bedobtam kimosni. Értsd ebben az ágynemüt is. :D:D:D

Viszont sikerült megint összevesznem anyámmal. Én tényleg nem értem,h ogy mi lehet a baj... Azon kivül, hogy úgy érzi, nem hallgatok rá (ami ugye nem meglepő és igy is van) és ezen folyton besétrődik. Nem értem,h ogy miért kéne nekem bármit úgy csinálmom, ahogy annó ő csinálta velem???? Miért kötelező nekem rá, avagy bárki másra hallgatnom??? Tök másképp csináltunk eddig mindent...
A mai beszólása: És mi van Hanna járásával? Tesz már egy két lépést kapaszkodás nélkül?? (ugye mindenki emlékszik, hogy alig 1 hete még együtt voltunk Püspökhatvanban) Mondom: mi lenne, semmi. De úgy is szólnék, ha igen. Erre ő: ja, az nem baj.... És ezekre a ja, az nem bajokra tudok harapni igazán!!!!! Ugyen ezt csinálta tegnap,a mikor megkérdete, hogy van-e már foga Hannának. Amikor mondom, hogy ég nincs, de úgy is szólnék, ha lenne, elmesélte,h ogy ő mennyire aggódott már, amikor nekem nem volt ilyen idős koromban fogam.... De basszus! Én nem aggódom!!!! És amikor ezt nem épp kellemes hangemben szóváteszem, megsértődik... Annnnnnnnyira unom!!!!! De tényleg!

Köszi az elolvasást!
Jót tesz kiirni magamból....

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok:Csak nyugi,ne izgasd magad az ősödön!Imádnivaló cukipofa Hanna!Igéző szemei vannak ám!És milyen ügyesen tud már sminkelni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi:Hát nagyon rád jár a rúd!Jobbulást!Megértem ám hogy lemondtad a bulirendezést!Na de majd bepótolod úgy is,mert Te egy nagyon tuti házigazda vagy!Ja,és boldog névnapot utólag!

Cory:Nagyon nagyon sok boldog szülinapot kívánunk a kislányodnak!Kellemes ünneplést nektek!

Lidke:tetszik a fejdísz amit alkottál! :lol: :lol: :lol:

Mamacka:Üvegszilánk :shock: :shock: Veszélyes az idősekkel!Még meg sem dícsértem ha jól emlékszem a munkáidat!De valóban Áron a legszebb alkotásotok! :lol:

Na bocsi mindenkinek,még van egy két hónapom amit keményen végig kell csináljak a suliban,de ígérem aztán jövök sűrűbben!Ha lesz energiám,este rakok fel képeket.De nem ígérem!
Vendég

Sziasztok!!!

Végre ide tudtam ülni kicsit, visszaolvasokés igyekszem reagálni is!

Lehet, hogy este lesz belőle...

Addig is puszi Mindenkinek!!!! :)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok
Aliznak nagyon boldog szülinapot kívánunk! :D

Cory
Gratulálok !! :D Most még izgalmasabb órák jönnek. :wink: Mikor kezdesz?

Ildi
Ez már tényleg durva. :cry: Szegénykém, nem tudsz egy jót bulizni. Hogy bírtad a tegnapi napot??? Gondolom király volt. :(
Olivérnek boldog szülinapot ,neked meg boldog névnapot. :)
Gyógyuljál meg hamar!!

Fannika
Boldog névnapot neked. :D

Zsu
Szokás szerint nincs egy percem se. Látom a recept már nem kell , :wink: de azért Annának leírom, és hátha mást is érdekel.

Eszter
Baromi jól néz ki a lányod, jót nevetem rajta. :lol: :lol: :lol: Levi is így nézet ki csak még krémesebb volt. azért jó látni ,hogy nem csak én jártam így. :wink: A szemei meg tényleg nagyon szépek. :D

Anita
Hogy van Boti fiú? Mostanában nem írsz sokat. :)

Lidke
Ennyi embere én már neki se állnék, inkább rendelnék valami hidegkonyhát. :wink: Pedig én szeretek főzni, de ez rengeteg ember. :shock:

Angi
Mi maradt a tesódnál, hogy még sok idő a gyógyulása? :(

Anna
A recept: fél liter víz, 17 dkg búzadara ezt, ha lehet, úgy csináld ,hogy ne legyen csomós.
Ha kihűlt keversz hozzá 1db reszelt almát 1 db körtét. De bármilyen gyümit tehetsz bele ,akár fruta-purát is. Végül 12 evőkanál sinlac ,hogy édes legyen valamitől. Egy kis tálat kibélelsz banánnal, és bele öntöd a grízt. Ha ez meg van berakod a hűtőbe, és ha kihűlt kiborítod egy tányérra, és tovább díszíted azzal, amivel akarod. 10 perc alatt kész az egész. Remélem érthető volt. :roll:

Era
Drukkolok tovább!
Nagyon édes volt a kisfiad köszöntője. :D :D

Gyöngyi
Hol vannak a szülinapos képek????????????? :shock: :D

Nem is írok többet ,mert minden második betűt félre nyomom. Felidegesített. :evil: :twisted:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Liza baba! Boldog első szülinapot!

Vok: Hanna-krémes :) :) De krém nélkül is gyönyörű!
Egészen véletlenül Rékának se volt foga kb.11 hós koráig :) És míly meglepő, most kinn van neki a bölcsességfogától eltekintve az összess :P Sőt! Egy évesen még csak az "odamászok vmihez, és állásba küzdöm magam"-nál tartott, most meg az egyik legjobb futó az osztálytársnői közt :lol: Imádom az ilyen stresszeljük má' az anyákat marhaságokat :evil:

Betegeknek gyógy :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) hegyek!
Remélem, most már jön az igazi tavasz, és elzavarja ezt a sok kórságot!

Voltunk kint a Babanet talin, hát a bkvval jól megjártuk :( negyed háromkor elmegy az utsó expo-busz - ezt kb 2 perccel lekéstük, úgyhogy gyalogolni is kellett, meg hamar el is indultunk :( :(

Borcsa
KépKépKép
borsts

köszike mindenkinek a jobbulás kívánságokat.
hát igen, jól kib*szott velem a sors mostanában.
viszont jó hír, hogy ma már csak hőemelkedésem volt( a 40-hez közelihez ez már felüdülés :lol: )
De a mandiim nagyon fájnak :shock: :(

Viszont ha jól leszek és meggyógyulok, tartani fogok egy villámtalit nálunk!!!(na nem jövő héten, hanem utána)
és hogy ne jöjjön semmi közbe nem lesz tervezett időpont, majd előtte nap szólok.
Remélem azért eltudtok jönni páran :wink:
OKSI????? :D :D :D

Angi, örülök, hogy a tesódat kiengedték.További felépülést neki!! :D

Zsu, azt a könyvet nem ismerem, nekem a "homeopátia a mindennapi gyakorlatban "van meg.
De biztos nem lehet rossz az se.

Tünde, akkor gyere és mesélj!! :D

VokEszti hogy vagy????
Mikor is taliztatok a barihimlős lánykával?
nem kellett volna már kijönni a pöttyöknek?
Anyuddal már minden oké??? :wink:

Zsu, te is rakjál fel szülinapi képeket Martinról :wink:

én is próbáltam felrakni Olivérről és a pókemberes tortájáról képet, de valamiért most nem tudom. :roll:

vas

Liza
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK :D

Bocsi Cory ennyire voltam béna az elöbb. Azt hiszem Zsu miatt írtam félre :wink: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kész vagyok. a hasam is fáj ,mert 25 napra meglátogatott a mikulás.Király :evil:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok

Cory: Lizának nagyon boldog szülinapot kívánunk

Vok: köszönöm mégegyszer a vonalzót, és gyógyulj meg, Hanna meg csúcs :wink:

Babetta: Rakom a képeket, csak a Lilinél elkezdődött az Anyás korszak és még Apával se nagyon van el. Itt van a seggembe egész nap és hisztizik, hogy vegyem fel, most is csak egy pillanatra jöttem, de nincs elfelejtve, a szülinapos kép

Megyek mert elindult a lépcső felé

Kép

Kép
pgyöngyi

Holnap áramszünetünk lesz, ne keressetek

Kép

Kép
pgyöngyi

Köszönöm a nagylány nevében :D

Ma láttam Gergőt Liza mellett... háááááát... eddig is tudtam, hogy Liza nem óriás, de ez azért sokkolt :D

Tegnapi képek Lujzimról:

Kép
Kép
Torta közelről (Borcsaféle fahéj nélkül):
Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Liza, boldog szülinapot!

Cory, és te hogy vagy a harmadik első szülinapján?
Tortát ette a nagylány?

Holnap visszaolvasok, és írok még. :)
Vendég

Eszti: megdöbbentően jól :D Úgy érzem, ez a szülés töredék annyira sem viselt meg, mint pl Zsomáé, azt teljesen végigéltem, minden kínjával, félelmével, fájdalmával együtt.
Torta bejött Lujzinak :D

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Ildi!
Az már jó jel, ha csak hőemelkedésed volt! :) Viszont a mandula.. brrr... sajna még emlékszem rá, pedig azóta csak eltellt 23 év....

Hétfőn lesz a 14dik nap, tehát elméletileg onnantól számítva jöhetnek a pöttyök... Remélem nem!!!
Anyum lenyugodott, nekem itt volt a barátnőm és lenyugtatott... de egyre jobban érzem,hogy nyernem kell a lottón, mert ez így nem lesz állapot! :D

Nehéz feladat a nagyi nevelés... Főleg, ha ennyire konok az illető, mint anyám.
(Tudom, Annácska, megmondtad :D:D)

Borcsa!
A vicces az,h ogy nekem is 1 éves korom körül lett csak fogam... Meg én nem is parázok, csak ő, és próbálja rám kivetíteni. Parázok eleget a bárányhimlőtől. :lol: :oops:

Jujjj, az a séta nem hangzik valami jól!!!! :(:( Jó messze van onnan legközelebb közlekedés....

És jelentem béna vagyok. megpróbáltam megkötni oldalra egy keresztezett csípőkötést, azt nem sikerült. Szegény Hanna meg veszettül nem értette, hogy minek akarom oldalra rakni és nem középre. hihi :D:D

Edit!
Te nem csonáltál kérmes Leviról képet, vagy csak lemaradtam róla??? :D
Köszike a bókot :D Átadom :D

megyek, mert Ádi lelép 2 napra és vasalnom kell neki inget.
Jóéjt nektek! :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Liza! Boldog szülinapot, de aztán buli ide vagy oda, mostmár sipirc aludni! :lol:

Vok! Fel a fejjel, holnapo kitárgyaljuk... :)

Cory, Borcsa!!! HAÉNEZTTUDOM!!! PONT OTT VOLTUNK MI IS.... AUTÓVAL... :cry:

Melitta

Kép
nyf

Mondtam én, hogy este lesz belőle(m)...
Már mindenki alszik itthon, úgyhogy nyugodtan belekezdek!

Köszi hogy gondoltatok rám és hiányoltatok!!!

Nagyon sok boldogságot utólag az Ünnepelteknek:

Lili, Liza, Levi babák szülinapjára
Olivér szülinapjára, Ildi névnapjára
Fanni névnapjára

Lidke:
dehogy haragszom (Vali megmondta... :) ), nyugtasd meg Attila apucit!! :D
Nagyon örülök, hogy találkoztunk!

Egyébként Peti ugye épp nem volt tanuja az első lépéseknek és amikor mondtam neki, hogy elindult Bettina el sem hitte! Még jó hogy Te láttad! :D
Itthon persze megint gyakorolta a tudományát és azóta is próbálkozik.

Ekkora vendégséget egyszer tartottunk, akkor kis fasírtgolyókat csináltam, kétféle salátát (görög, francia), tormakrémes sonkatekercset (besamelmártással összekeverni a tormát+só), kaszinótojást (tojásokat megfőzni, hosszában kettévágni, kiszedni a sárgáját,ezt összekeverni besamelmártással és tejföllel+só - ezt a fehérjékre halmozni és az egészet leönteni tejföllel)

Melitta:
pont Rád gondoltam, hogy írtad Zazi milyen bőszen csinálja, szerencsére Bettus nagyon óvatosan-lassan lépked és ha elveszíti az egyensúlyt akkor lecsücsül.

Angi:
nagyon-nagyon örülök, hogy öcséd jobban van, kívánok Neki gyors felépülést!!!!
Nekem is csak egy tesóm van, az öcsém...

Meli:
Biztos, hogy senki nem ugorja át az írásaidat!!!!!!
igen, leolvastam az órákat!! :lol:
Veled ellentétben viszont, nem fogytam sokat, csak 2 kilót :?
lehet, hogy nekem se kéne tenni semmit érte??? Mindenesetre a mostani kiruccanás nem tett jót az alakomnak :roll:

Ildi:
szörnyülködve olvastam az eseted a bulival, szegénykém, kész őrület, hogy ilyen peches vagy mostanában :(
jobbulást!!!

Cory:
gratulálok a vizsgádhoz!!! :)

Livi:
Neked is gratula az egyre jobb jegyekhez!!! :)
Én akkor szoktam apát elküldeni a gyerekekkel, ha takarítani akarok. olyankor összepakolom az egész bandát és a lelkükre kötöm, hogy meg ne jelenlejek a megbeszélt időpont előtt.

Mamacka:
Drukkolok, hogy felfedezzen végre egy komoly kiadó!!! Nagyon tetszenek a műveid!!! :)
Csinos vagy, látszik, hogy sokat fogytál már (halkan megjegyzem, hogy ma elkezdtem ezt a 90 naposat)

Babetta:
nagyon jó lehetett a szülinap, látszik Levi milyen boldog!!!
A recept nagyon megtetszett, elmentettem

Scullyx:
gondolom a lányok már adtak jó ötleteket a tortához, választottál már??

Eszti:
új autóra piszkosul irigy vagyok.. :)
Mi a 3 ajtós toyotába préselődünk be állandóan, dehát ennek is örülünk azért

Annácska:
Gratulálok nektek apa jeles vizsgájához!!! akkor jöhet a jutalom... :D
nálunk is nehezen megoldott a gyerekfelügyelet, anyumra nem bízom őket csak külön-külön és rövid időre, anyósom meg sokat dolgozik és fáradt. Időnként azért muszáj kettesben elmenni valahova, de ezt csak néha szombat este tudjuk, mikor már a kicsi legalább elaludt

Vok:
Látod, előkerültem :P
Hűű, Rád is rájár a rúd! :(
Gyógyulj meg hamar!!!
Hanna nagyon huncut :lol: Édes a képeken!!!!
Ezek az anya-anyós sztorik arra is jók, hogy később mi elkerüljük a beleszólást!

Zsu:
Martin gyógyulgat már??
Patríciának is volt hasonló megjegyzése, hogy szombaton nem kötelező, de rögtön hozzátette, hogy ő mindenképpen megy... (miután felhúztam kicsit a szemöldököm) :lol:

Era:
sajnálom :(
tényleg pozitívan kell hozzáállni és később biztos sikerül!
Martinnak köszönjük a virágot!!! :)

Gyöngyi:
tegnap gyorsan megcsináltam a meggyes sütit, nagyon egyszerű és finom lett!!

Anita:
fotelt sikerült venni Botinak??

Betti:
örülök, hogy végre találtatok megfelelő lakást!!!

Boscó:
nálunk nem történt óriási változás az evésben. Tojáson és tejen kívül szinte mindent eszik, de én bébiételen kívül nem adok bolti készételt neki (felvágott, túrórudi, gyümölcsjoghurt...)
Amit nem tud még darabosan enni azt összetöröm vagy pépezem neki, amúgy a mi ételünkből eszik általában
Reggeli: tápszer + kenyérfalatkák (pl. margarinos reszeltsajttal)
Tízórai. gyümölcs babaműzlivel
Ebéd: zöldséges husi vagy tésztás étel, levesből darabkák...stb.
Uzsonna: pép (Sinlac vagy joghurtos/túrós gyümölcs) vagy kölesgolyók
Vacsora: ebédmaradék vagy kenyérfalatkák + tápszer

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Akkor írok a kiruccanásról is, akinek hosszú lapozzon nyugodtan! csak most ráérek...

Sopronban, a Hotel Lővérben voltunk, múlt vasárnap mentünk.
Azért (is) választottuk ezt, mert a felhívásban az volt, hogy az árban benne van a szálloda medencéinek és a pezsgőfürdő használata. Már az út alatt azzal szereltük le vinnyogó Dorinánkat, hogy ha megérkezünk, akkor egyből irány a víz!
A recepción amikor mindent kitöltöttünk közölték, hogy sajnos a héten műszaki okok miatt nem működnek a medencék. :roll:
Sokkot kaptunk rögtön, de megnyugtattak, hogy a közelben lévő városi uszodába ingyen bemehetünk!
Hurrá, irány az uszi!!! Kb. 3 másodpercet töltöttünk a szobánkban, rohantunk vissza a kocsihoz!
Az usziban kiderült, hogy ingyen van persze, de bérelnünk kell nagyon divatos úszósapkákat... sebaj!
Usgyi az öltőzőbe, ott aztán szembesültünk, hogy nagy hirtelenjében mindannyian a női öltőzőben vagyunk, Peti szemlesütve hátrált... :lol:
Na, osztoztunk a csajokon, én kaptam Dorinát, Peti vitte Bettust.
Petinek a kezében tartva a kisdedet kellett átöltözni + a ficánkoló kicsire rávarázsolni az úszópellust.
Bent volt egy nagy és hideg úszómedence és egy kicsi és hideg gyerekmedence telis-tele ugráló - fröcskölő iskolásokkal.
Kb. 10 percet vacogtunk a vízben, Bettust forgatva nehogy a fejére ugorjanak, aztán eldöntöttük, hogy elég ebből a csodás élményfürdőből és kínunkban vihogva "vissza az egészt" csináltunk.
Majd Peti javaslatára két babakocsival megmásztuk a Soproni hegyeket. Király volt, ahogy fujtatva toltam a babakocsit fel az emelkedőkre, vizesebb voltam mint az usziban...

Persze nagyon jól éreztük magunkat, de 4 éjszaka helyett csak kettőt maradtunk ott. Utána kirándultunk az Alpokban és elmentünk egy igazi élményfürdőbe! :P

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Hú, Tünde! És ezért semmi kártérítést nem kaptatok? Ez Danubius szállod, nem? Minimum egy másik hétvégét fel kellett volna ajánlaniuk kompenzációképpen. A fenébe is: csupán az nem működött, ami miatt odamentetek... grrr!

Tényleg! Annácska! Megérte a nemalvás látod, apát nagyon ügyesen felkészítetted! :lol:

Na, megyek aludni én is... még kiselőadást gyártottam holnapra... :shock:

Melitta

Kép
nyf

Most csak ennyire futja... anyuméknál vagyunk!

Liza
Isten éltessen születésed napján!
puszika!

Tünde
Hajrá fogyi!
Nyitottam az életmódban egy 90 napos fogyis topikot! ha van kedved kukkants be!
...nem árt ha az embernek vannak sorstársai! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tünde

Végül elkezdtem bevezetni azokat a tápanyagokat az étkezésébe, ami lehet abban a tortában, amit kiválasztottam.
Remélem jól fog sikerülni. Izgulok!

Sajnálom, hogy így alakult a pihenésetek. Mi tavaly voltunk a Lővérben és nagyon jól éreztük magunkat. Ugyan, akkor még nem mentünk a vízben, mert Laura még csak 6 hetes volt.

KépKép
KépKép
scullyx

Megint eltüntettem a tábla linkjét, el tudná nekem valaki küldeni?

Köszi

KépKép
KépKép
scullyx

éjjel arról álmodtam, hogy kit hagytam ki az írásból: Vali, Bartika...

Vali: Téged telefonon akarlak hívni ha ráérsz :)

Melitta: amikor bejelentkeztünk mondták, hogy mindenkit felhívtak telefonon akinek arra a hétre volt foglalása...
Nem akartunk balhézni, 2 éjszaka azért így is megérte...

Gyönyörű idő van, majd este jövök

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Borcsa!
Gergőnek nagyon boldog második névnapot! :D:D:D:D
Remélem ma tartjátok és nem májusban! :D

Tünde!
Azért nem hangzik valami jól ez a Lővéres story. :( A csajok nem voltak nagyon csalódottak?

Na, az biztos, hogy én a Hanna dolgaiba ilyen szinten soha nem fogok beleszólni, mint azt anyám teszi velem!!!

Idli!
Hogy vagy ma?

Képzeljétek... anyám ma már ki akar jönni hozzám... Normális???? Na, midnegy...

Megyek reggelizni. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok

Vok
ne mérgelődj anyukádon, az idősebbek már csak ilyenek, és mi sem tudjuk hogy milyenek leszünk. Tudod az embernek két füle van az egyiken be a másikon ki, :wink: :)

Bosco
sok erőt és kitartást a sulihoz, kéthónap az már semmi. /tudom, csak éjjel nappal tanulni kéne ugye?/

Babetta
Már hogyne érdekelne a recept, és amint olvasom nagyon könnyü és finiom is lehet csak sinlac helyett mitt lehetne beletenni?
Mikulás :( :(

Ildi
Jó hogy jobban vagy már :) köszi a válszt, lehet megveszem a könyvet és áttanulmányozom,
képeket teszek csak apa gépében van még és még nem küldte át az enyémbe de ahogy megteszi rakom föl öket :)

Cory
Nagyon helyes Liza, én imádom amikor szívószállal iszik Martin, a kis száját olyan édesen mozgatja ahogy szív. Liza is nagyon ügyes :)

Tünde
Köszi a kérdést, Martin javulgat még mindig taknyos de nem vészesen, viszont ma reggelre a bal szeme becsipásodott, remélem nem kötöhártyája lesz, mos kamillázom de nem sok sikerel mert összezárja nagyon a szemét és visít közben :(

Melitta
Milyen kiselőadást, és kinek,? ha megkérdezhetem. :)

Bartika
merre vagy miért nem írsz? Megcsináltam a túrós rudat, csak nem juhtúróbol hanem tehénből és így is nagyon finom volt, család bepusztitotta fél nap alatt, közölték ilyet máskor is csinálhatok :)

Szép idő van megint, kifele mindenki. :) :)
de előbb írjatok :lol:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Ezt most kaptam, ha valakit érdekel olvassa el.

Új Emlőrák tünetek figyelem!!!

Nők: legyetek felkészülve e betegség új megjelenési formájára.

Férfiak: kérem, továbbítsák ezt a levelet; köszönöm, hogy vigyáznak ránk.

ÚJ EMLŐRÁK

Ezt az információt nekünk, nőknek kell figyelembe vennünk. Azt hiszem, fontos, hogy terjesszük barátnőink között.

Novemberben egyik barátnőm nővérének a mellén kiütés keletkezett, hasonló ahhoz, amely a szoptató anyákon jelenik meg.

Mivel a mammográfiája negatív volt, az orvos fertőzés elleni antibiotikumokkal kezelte.

Két kezelés után állapota rosszabbodni kezdett. Orvosa újabb mammográfiára küldte, és ezúttal találtak egy csomót, amelynek szövettani vizsgálata gyorsan növekvő, rosszindulatú daganatot jelzett.

Először kemoterápiát rendeltek neki, hogy csökkentsék a növekedést. Aztán eltávolították a mellét, majd komplex kemoterápia következett, ezután pedig sugárkezelés...

Kilenc hónapi intenzív kezelés után gyógyultnak nyilvánították.

Egy évi maximálisan kihasznált élet után a rák megtámadta a máját.

Négy kezelést csinált végig, és végül úgy döntött, hogy minőségi életet akar, és nem kér a kemoterápia mellékhatásaiból.

Öt rendkívüli hónapunk volt, és ő megtervezte utolsó napjainak összes és minden egyes részletét.

Üzenete a következő:

Kérlek, figyeljetek minden rendellenes dologra, és rögtön keressetek segítséget!!!

A Paget-kór (Paget-tumor):

Ez az emlőrák ritka formája, amely a mell felületén, a bimbón és a bimbóudvaron jelenik meg.

Kiütésnek tűnhet, amely később száraz külsejű sebbé alakul.

Sosem gondoltam volna, hogy ez emlőrák — pedig az. A mellbimbóm sosem látszott másnak, de a kiütés zavart, ezért mentem orvoshoz.

Néha viszketett és fájt, de ettől eltekintve nem zavart. Csupán csúnya és kellemetlen volt, és nem javult az orvosom által felírt krémektől, sem a bőrgyógyász által bőrgyulladásra rendelt kenőcsöktől.

Aggódónak tűntek, de nem figyelmeztettek, hogy ez rák is lehet. Gyanítom, hogy kevés nő tudja, hogy egy seb vagy kiütés a mellbimbón vagy a bimbóudvaron emlőrák lehet.

Az enyém egyszerű vörös foltként kezdődött a bimbóudvaron. A Paget-kór egyik legnagyobb problémája, hogy ártalmatlan tünetekkel indul, ezért gyakran összetévesztik a bőr gyulladásával vagy fertőzésével, így késleltetve a felismerést és a kezelést.

Mik a tünetek?

A tünetek lehetnek:

1. A mellbimbó nem szűnő enyhe gyulladása, csepegése és szárazsága, ami viszketést okoz. (Mint jeleztem, az én esetemben nem nagyon viszketett és nem váladékozott. Viszont éreztem és egyik oldalán var képződött.)

2. Nem gyógyuló seb a mellbimbón (az enyém a a bimbóudvaron volt egy kidudorodással a bimbó közepén).

3. Általában csak az egyik bimbót érinti. Hogyan lehet felismerni?

Az orvosnak fizikailag meg kell vizsgálnia, és azonnali, kétoldali mammográfiát kell végeztetnie.

Még ha az irritáció és a var bőrgyulladásnak tűnik is, az orvosnak rákra kell gyanakodnia, ha a panasz csak az egyik emlőn jelentkezik, és azonnal szövettani vizsgálatot kell kérnie, hogy megállapítsa, mi történik.

Ezt az üzenetet komolyan kell venni és a lehető legtöbb embernek (rokonoknak és barátnőknek) továbbküldeni.

Valakinek az életét mentheti meg. Az én emlőrákom átterjedt a csontjaimra, miután nagy adagokban kaptam kemoterápiát, 28 sugárkezelést és Tamaxofint.

Ha ezt kezdettől fogva emlőrákként diagnosztizálták volna, valószínűleg nem terjedt volna el.

Valamennyi olvasónak: ez szomorú. Mint nők nem tudunk a Paget-kórról.

Ha továbbítjuk ezt a levelet, elérhetjük, hogy mások felismerjék a potenciális veszélyt, így segítünk nőknek szerte a világon.

Kérlek: ha van egy kis időd, küldd ezt el a lehető legtöbb embernek, különösen a családodnak és barátnőidnek; csak egy pillanat, de az eredmény életeket menthet.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok :)
Ildi :)
Annyira sajnálom, hogy nem jött össze a buli :( Gyógyulj meg hamar :)
Tetszik az ötleted Így lehet, hogy a bacik nem tudnak gyorsan reagálni és nem lesz senki sem beteg :D
Nagyon boldog névnapot :)
Kép

Olgo :)
Régen jelentkeztél már :( Mi van veletek?
Nagyon boldog névnapot :)
Kép

Cory :)
Liza babának kívánunk nagyon boldog első szülinapot :)
Kép

Lidke :)
Nagyon jó ez a pelusos kép :D

Vali :)
Sajnálom, hogy Alíz betegeskedik :(
Lazulást csak én terveztem, de apa túl fáradt volt Pedig még Annamari sem volt itthon a hétvégén
Egyébként jövő héten megint megy suliba érintésvédelmet tanulni

Boscó :)
Hogy haladsz a szakdoliddal?

VokEszter :)
Ez szörnyű, hogy nem bírtok kilábalni a betegségekből :( Na de most már tényleg időszerű, hisz itt a tavasz :)
Klasszak a képek :) Olyan szép Hanna baba szeme :) De ez a krémevős viszi a pálmát :D

Zsu :)
Muszáj türelmesnek lenni :)
Peti is folyton valamit a szájába tesz, már hülyét kapok :D

Angi :)
Örülök, hogy hazaengedték a tesódat :) Jobbulást neki :)
Múlt héten sütöttünk muffint Annamarival. Ezen a héten tuti megint lesz valamilyen, mert hosszú lesz a hétvége :)

Mamacka :)
Te jó ég! Ezekre az apróságokra néha úgy érzem kevés lenne a 10 kéz és a 10 szem is :D

Tünde :)
Ez tényleg dúrva :( Patrícia hogy viseli, hogy nem mehet ilyenkor veletek?
Mi is igyekszünk egymásra is időt fordítani, de ezen a téren még van mit tanulnunk. Majd belejövünk :)
Milyen babaműzlit kap Bettina?

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

VokEszter :)
Bizony, én mondtam, hogy egyszerű :D
Nálunk most anyu nem szól bele a dolgokba, de látom rajta hogy egy csomó minden nem tetszik neki.
De a hugom tegnap nagyon kiakasztott :x Peti a kórház óta mindenkitől tart és nem enged el egy pillanatra sem, erre ahogy beléptünk az ajtón anyunál a drága hugom kikapta a kezemből Petit, aki persze kétségbe esetten elkezdett sírni. Visszavettem és szóltam a hugomnak, hogy legyen egy kicsit türelmes, Peti pár perc alatt megszokja a helyet és akkor lehet vele foglalkozni. Ezek után fél órán át oktatott, hogy milyen hülyén nevelem a gyerekemet és hogy ezzel tönkre teszem, hogy visszaveszem, mert így nem tanulja meg soha, hogy nem csak anya van!
Csak álltam mint akit leforráztak, persze a hatalmas élet tapasztalatával teljesen meg volt az alapja a kioktatásnak :?
Ezek után Petivel közölte, hogy akkor nem is mosolyog rá, hozzá sem szól... Azt hittem szét robbanok a dühtől :x
Szóval nem csak a nagyikkal van a baj :lol:
Apám meg a másik fele :evil: Reggel is kifejtette, hogy ő már milliószor megmondta, hogy ezt vagy azt csináljam...
Kicsit kezd elegem lenni mindenkiből :x

Bocsi, hogy ezt most leírtam, de a hétvége, ugyan csak egy napból állt, de nagyon kiakasztott :?

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska
igen tudom. csak néha nagyon nehéz türelmesnek lenni.

Vali
Alizka, Hogy van?

Lányok, kullancs elleni védőoltásról vélemény,? tapasztalat?
Azé kérdem mert nyáron sokat fogunk kirándulni erdőben meg réten és nem tudom hogy beadassa vagy ne, ez a nagy dilemmám???

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Anna
háááát, el is hiszem ha eleged van. az ilyenen én is kibuknék.
A hugod viselkedéséből ítélve még ő is gyerek mert az oviban csinálnak ilyeneket, "hogy akkor nem is mosolygok rád"
De te helyesen tetted, hogy Petit vissza vetted magadhoz, hugival meg nem kell törődni.
A szülőkről annyit hogy ők azok akik nem akarják elfogadni, hogy gyermekük már felnőtt és igen is megtudják oldani a problémáikat, és gyerekneveléshez is értenek. Szerintem ilyen helyzetben egyszer kell fellépni keményen és a tudatukba vésni, hogy nem vagy már gyerek ne oktassanak!!!

na puszika,
lányok Martin lassan 3órája alszik :shock: Na ezaz amikor éjszaka nem alszik és azt nappal pótólja :roll:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Annácska!
Komolyan indintani kéne tanfolyamot rokonoknak. eredetileg nagyiknak szántam, de igy már kibővithetjük rokoni szintre is! :D Komoly pénzeket lehetne ebből szakitani, én mondom!!! Sőt, ha lesz tőke, meg is csinálom! Kell hozzá pszichológus, egy két természetgyógyász, néhány spiritualista és kész a csapat. :D:D:D

Zsu!
Én kaptam kicsinek és ha mennék Hannával ilyen helyekre, tuti, hogy kapna. De Cory erről többet tud, mert a fiuk kaptak...
Én azért adatnám be, mert tavaly nyáron Bigyónak úgy volt 3 kullancsa, hogy kapott ellene folyadékot a nyakára... ehhez képest lazán hazahozta őket. :(

Most nézelődök a iwiwen és a következő neven megakadt a szemem: Cseperke És még én a barátnőmék Biborkáján akadtam ki. :D:D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Cory, Boldogságot, Egészséget Kiscsajszitoknak Születésnapja Alkalmából!

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

ezt még délután írtam, de csak most tudom felrakni :roll: :D

Sziasztok!!

Köszönöm kérdéseteket, már jól vagyok.Asszem túlvagyok a nehezén.
Reggelre meglepő módon 1-2 genyó eltűnt a mandulámról. :shock:
Hihetetlennek tűnik ez nekem.
Na, mindegy, az a lényeg, hogy megy ki belőlem a betegség.
Egytől fosok még, hogy 1993-ban volt egy ugyanilyne tüszös mandigyuszim, és 1 hét múlva szövődményként előjött egy vesegyulladás :shock:

De talán mostanra megedződtem, és ez most elkerül :wink:

Köszi a további köszöntéseket is :wink: , aranyosak vagytok.

Tünde, sajnálom, hogy szarul sült el a szállodai pancsolás.
Én biztos sík ideg lettem volna. :evil:
De Sopron, meg Ausztria jó volt, ugye????

Hú, ez a sok okoskodó rokon :shock: :shock: :shock: !!!
Engem szerencsére elkerülnek mostanában.
Bár anyóstól kapok idegrohamot,
Mikor névnapom volt este hívtak skyp-on, és pont akkor voltam nagybeteg, épp fürödtem, jöttem le a lépcsőn, annyit hallottam csak, hogy azt kérdezték, hogy még Natasa nem megy?
Akkor majd biztos náluk fog elindulni áprilisban :roll: :roll: :roll:
Na, azt hittem, ledőlök a lépcsőről.
Hát, bakker, milyen különleges atmoszféréja van annak a háznak???
Vagy őnekik van valami extra kisugárzásuk???
Azt hitem fejbe lövöm magam.
Erre apóspajti nekiáll okoskodni, hogy azért vagyok beteg, mert nem hordok papucsot (mikor rajtam ált. van)
aha, papucs nemhordástól lesz az ember 40 fokos lázas.
Úgy szokott lenni.
Baktériumokról még nem hallottak??? :shock:
Na, akkor én is találkoztam mégiscsak okostojásokkal(bár nem szemlyesen, de elég volt ennyi is :wink: )

Zsu, nekem OLivér és Levente be van oltva.
Olivérnek most kell majd a harmadikat megkapnia tavasszal.
Mi is sokat kirándulunk, meg erdő van mellettünk(mégha nem is megyünk be, akkor is bármelyik madár lepottynthatja magáról, macska behozhatja az udvarba...stb)

Cory, nagyon cuki szívószálas Lujzi :D :D

Vali, Alizka hogy van??
vas

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam, bár azért hébe-hóba olvasok.:) Most meg aztán, hogy jön a jóidő, még kevesebbet szándékozom a gép elé vetődni.:)

A szülinaposoknak (akik azóta ünnepeltek, mitóa nem voltam:) ) nagyon boldog és vidám életet kívánok, nem sorolom név szerint, tuti valakit kifelejtenék. :)

vas, szupi hogy jobban vagy! Azért további gyord gyógyulást :)

Annácska, hugod. :shock: Nálunk anyósom a kiakasztó...ahogy belépünk az ajtón, jaj Dominó adj egy puszit (megjegyzem nem ad senkinek puszit, még nekünk sem:) ), jaj hát nem szeret engem Domika nem ad puszit, gyere ide, mosolyogjál már rám, naaa, miért nem mosolyogsz, biztos nem szeretsz, stb... :shock: Hát kész. Meg erőszakkal elveszi, hiába látja hogy a gyerek éppen nem szándékozik vele lenni. :?

Tünde, nemsemmi ez a sztori. Én biztos kiakadtam volna. Valami engedményt adtak így legalább? :roll:

Vok, Hanna baba nem semmi :shock: Én tuti idegbajt kaptam volna, ha így meglátom Domkát! :D
Gyönyörű szeme van a lányodnak, most csodáltuk meg apával. :)

Szép estét, ennyire futotta a visszaolvasgatásból. :)

faby

Sziasztok,

Köszi mindenkinek az érdeklődést, Aliz lassan, de biztosan javulgat, tegnap éjjel már nem is kellett szívni az orrát, kétszer sírt csak fel, de vissza is aludt :) Napközben is egyre jobb a helyzet, bár olyan édes, ahogy csücsül a porszívó előtt és tartja a nóziját, hogy szívjam :D

Viszont ma reggelre nekem is megfájdult a torkom, és olyan tavaszi fáradság van rajtam, hogy ihajj :roll: :shock: Persze ebben a szép időben nem maradhatunk itthon, egy csomót járjuk a környéket, vadászom az építkezéseket. Hátha rábukkanok valami kihagyhatatlan kéglire :roll:

Ildi: Szupi, hogy jobban vagy, és viszonylag hamar átment rajtad ez a nyavaja :) Vesegyulladásra ne is gondolj, még a végén előjön! Nem lesz semmi baj, most már elég volt a sok nyavajából!

Cory: Nagyon cuki Liza a szívószállal :) Látom tetszett neki a torta :) Kanállal esett neki? :wink:

Tünde: Ha mindenkinek szóltak, akkor ti mégis miért nem tudtatok róla??? :evil: Felháborító, remélem kaptatok valami engedményt! Szegények, jól kifogtátok :(

Zsu: Na mennyit aludt végül Martin??? Hátha tényleg csak a tegnapit pótolta be, és nem a ma estére "dolgozott" előre :roll:

Annácska, Eszter: Nem szabad így felhúzni magatokat az okoskodásokon! Biztos nehéz megállni, főleg ha embernek az anyukája magyaráz bele, de szerintem egyszerűbb, ha meghallgatjuk, ártatlanul mosolygunk, aztán úgyis úgy csinálunk mindent ahogy nekünk és a gyereknek a legjobb. Én így szoktam, közben persze magamban anyázok, de jobb a békesség. Igaz, hogy 2 hete a dédinek majdnem sikerült elérnie, hogy leordítsam a haját, elég sokat kellett magamban számolnom meg nyelnem, hogy csendben kibírjam a hülyeségeit :roll:

Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, de hulla vagyok, ájulok be az ágyba :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok

Na végre megszültem a képeket (is)

"Anya Te fújd"

Kép

"Apa szereld már össze"

Kép

Kép

Kép

Bocival

Kép

Na hirtelen ennyi.

Tünde: Hát ez szép kis pihenés lehetet, még szerencse, hogy ilyen lazán fogtátok fel a dolgokat, engem lehet megütött volna a guta :?

Jó éjszakát mindenkinek

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Ahogy elnézem a jóidiő mindenkit elcsalt... :D:D Nem baj, legalább bloggozok egy picit. :D:D:D:D
Na, csak vicc volt. :D

Szóval nem tudom, ki hogy van vele, de én mostanában kellően nosztalgikus hangulatban vagyok. Pl eszembe jutott, hogy milyen izű volt régen a margarin és hogy milyen volt lenyalni a kenyérről, milyen nagy szemekkel néztem bizonyos dolgokra, amik ma megszokottak... mint pl anyu kávésbögréje... Hanna is oda van érte. :D És egy csomó dologra visszaemlékszem, amiről nem is gondoltam volna, hogy lehet. :D :D:D

És olyan fura látni Hannán, hogy milyen okos és hogy mennyi mindent tud már és mennyi mindent tudna, ha tudna beszélni... Pl. már minden macira rámutat, ami körülötte van, ha maciról van szó... Én ezt sokkal későbbre raktam volna korban, ha megkérdez valaki...

És a nap döbbenete:
Rájöttem, hogy midnent rosszul csináltam Hannával :wink: :wink: :wink: :wink:
Van egy könyv: Kiegyensúlyozott babák és nyugodt mamák kézikönyve... letöltöttem a netről, mondván beleolvasok... Hát, csajok, mit ne mondjak. Kezdjem azzal, hogy fejnem kellett volna (és erre épül a könyv!!!!) első pillanattól kezdve és hozzászoktatni Hannát a cumisüveghez, mert túl fáradtnak kellett volna lennem az éjszakázások miatt és ezért a 22.30-as utolsó etetést oda kellett volna adajm apának, hogy adja oda a lefejt tejet, én meg aludjak. Egyébkéntis, hozzá kell szoknia a gyereknek az üveghez, mert kevésbbé fog tőlem függeni... Meg az alvásnál: NEM lett volna szabad hagyjam Hannát bealudni a kajába, hanem fel kellett volna keltsem valahogy, hogy kaja után is fent legyen, mert különben elcsúszik a következő etetés... Aztán a 4 óránkénti etetés tényleg nem jó, de a 3 óránkénti, jó szoros időbeosztással (pl mendenképp legkésőbb reggel 7kor fel KELL kelnie a gyereknek) a csoda! Hát, nem tudom.
Sirni max 5-10 percig szabad elalvás cimén. Az alvásba sirást csak max 1 év felett ajánlja... :shock: :shock:
Ehhez képest a szidott 4É módszer totál emberi! :D

Na, jól kibloggoltam magam... :D:D

Jöjjön az éjszakai műszak. :D

Annácska!
Neked irtam már, de ez a dög pont akkor romlott el... szóval
Eléggé gáz a tesód, de gondolom neki még nincsen gyereke... majd akkor rájön, hogy miket mondott és ha van annyi inteligenciája, bocsánatot kér... (remélem)

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Kicsit elvagyok…De rossz pénz nem vész el! ;)

Utólag nagyon boldogot az Ildikóknak.
Gergőnek is nagyon boldogot.
Lizának már mondtam máshol :)

Sajna nem tudok reagálni, mert kissé hullácska vagyok. :(

Küzdünk a kölökkel. Ez az alvásparám, már kivagyok. Próbáljuk napi egy alvásra szoktatni. Hol sikerül, hol nem.
Most próbálgatom, h 3x kap szilárdat, de akkor meg nagyon jól van lakva, és az sem teccik neki. Mert ezt sem aprózza el…
De mint minden csoda, ez is remélem 3 napig tart, és hamar megoldódnak a dolgok, és nem stresszelem magam, h jól csinálom-e, vagy sem. Jó-e Alexnek, amit teszek, vagy sem…

Nah, de nem „panaszkodok”. Megyek ledőlök… :)

Puszikák nektek.

Kép

Kép
nancsika

Itt az éjszakai műszak! :)

Babetta! Recept isteni! Valami pontosanugyanilyenre gondoltam én is!!! :lol:

Zsu! Egy kortárs olasz költőnő életrajza és művei, plusz némi elemzés. Erről szólt a kiselőadás. A legdurvább, hogy írtam a néninek e-mailt és válaszolt! Így ő segített felkészülni! Nagyon jó kis munka volt, csak sokat éjszakáztam.

Annácska! A hugicád se semmi...

Vali! Komolyan meg tudod állni, hogy nem mondod el, hogy miért gondolod te másképp? Jó, mondjuk nálad biztosan nem vigyáznak a nagymamák Álízra. Én sajnos hiába szajkózom a dolgokat, konkrétan történnek az elveimmel ellentétes dolgok. Pl. simán belenyom egy fél tasak kölesgolyót, noha inkább ebédelni kellene... no comment. Csodálom a türelmedet! Jobban vagytok? Nekem az oscillococcinum segített... csak 1 napig voltam kutyául...

Na, szép estét mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Cory! :lol: Ki csinálta a tortát??? :wink: Ez meggyőzött! 8)

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok :)
Látom megint jó témát pendítettünk meg :lol:
Már csak Livi hiányzik a jó fej rokonaival :lol:

Zsu :)
Nem is azzal van a gondom, hogy azt hiszik jobban tudják, hanem azzal, hogy ez lelkileg engem tacsra vág :( Bár apa mindig azt mondja ne törődjek velük, főleg ne a húgommal, de ez az egész sajnos engem nagyon megvisel :cry:

Eszter :)
Benne vagyok :) A csoport foglalkozást leszervezem :wink:
A "kajába nem szabad, hogy bele aludjon"-t kb fél évig minden nap legalább 3-szor megkaptam apámtól. Most a járókával cukkol már vagy 5 hónapja :x Szerinte Petinek ott kellene lennie egész nap, hogy én tudjam csinálni a dolgaimat. Ja 80x100-as ketrecben :shock: Aztán meg azon aggódnának, hogy miért nem megy... :evil: Hisz ti is ott nőttetek fel! Meg kell, hogy jegyezzem látszik is rajtam, nem bírom a kötöttségeket :roll: :lol: Egyébként nem abban éltünk, csak apu szerint :wink:
Anyám meg azon akadt fel egy hete, hogy megkértem, hogy este 6-kor csak egy bébiételt (190-est) adjon Petinek, mert utána úgy is szoptatom. Kiakadt, hogy szegény Peti még úgy evett volna és ő nem adhatott neki. No comment :x
A húgom nem az a fajta, aki valamiért is bocsánatot kér bárkitől is :? Nincs még gyereke és remélem még jó darabig nem is lesz. Nem való neki! Amúgy meg néhány hónapja kifejtette, hogy ha neki gyereke lenne ő tuti minden hétvégére lepasszolná anyunak, hogy ő a pasijával nyugodtan mehessen bulizni :shock: Na mondom én, hogy nem érett :lol:

Ildi :)
Örülök, hogy kezdesz jobban lenni :) Remélem nem is ismered meg milyen a vesegyulladás :)
Nem semmi a te anyósod sem :D Tuti valami vudu szertartással indítaná el Natit :lol: :lol: :lol:
Egyébként ezt már én is hallottam, hogy az embernek a bacik a talpán keresztül jutnak el a mandulájáig :lol: :wink:

Vali :)
Örülök, hogy Alízka jobban van :)
Keresgélj csak szorgalmasan :) Biztos megleled új otthonotokat :)

Melitta :)
A nagyik egy külön fogalom :?

Na lépek, mert a fejem szétesik :roll:
Jó éjt :)

annácska

Jó reggelt,

élünk mi is, dehát a jó idő ugye. :)

Uhhh, ezek a rokon sztorik. Én akkor nagyon fejet hajtok, mert nálunk a nagyszülők (is) roppant jó fejek. Anyukám meglehetősen sokat van Bencével, sétálni viszi, eteti, néha ő fekteti le, minden nap találkoznak, és anyukám tök jó fej. Csak azt csinálja, amit én szeretnék, és úgy, ahogy én szeretném. Pedig ő is mondja néha, hogy ő hogy csinálná, de tiszteletben tartja, hogy már más szelek fújnak, szóval azért nem veszi a bátorságot, hogy olyat tegyen, amit én nem szeretnék. Pedig már csupán kedvességből vett egy csomó kaját, amit nem ehet még Bence, ezeket félre teszi.
Anyósom jó messze lakik :P , de amikor találkozunk velük, ő is mindig kérdezi, hogy mit csináljon, hogy csinálja, mit főzzön, és hogyan, hogy Benyó is tudjon enni. Persze szerintük már kéne adnom lekváros kenyeret reggelire, és barackbefőttet, hiszen az csak gyümölcs :shock: :shock: stb. stb. Mi meg mondjuk Petivel, hogy még bőven nem.... :lol:

Benyóka köhög, hurutosan, és folyik az orra, oldózunk, meg szívunk, cseppentünk, javulóban a helyzet. :)

Mi az evéssel küzdünk, állandóan egyedül akar enni, ami viszont még nem megy neki, ha én közelítek egy falattal a szájához, akkor már csukja is be, jön a hiszti. Így egy-egy étkezés órákig is eltart, mert ha éppen nem figyel, vagy éppen egy rizsszemet próbál a kanálra tenni, akkor hipp-hopp becsusszantok egy falatot. Jó móka, mi??? Ahány étkezés, annyi porszívózás (veszek morzsaporszívót...), felmosás, mert minden úszik a kajában. Nahhh.... :) :) :)
Csak abban reménykedem, hogy hamar fejlődik a finom mozgása, és gyorsan megtanul enni, hamár egyedül akarja csinálni... :)

Tünde, baaaaaaaaaaa....., ez azért durva, de örülök, hogy végülis jónak ítélted a kiruccanást.

Vali, jobbulást mindkettőtöknek. Költözni akartok? Hogy-hogy?

Nancsi, szerintem ne görcsölj ennyit ezen, csináld, ahogy érzed, kevésbé tudatosság talán segít átlendülni a váltásokon. :)

Annácska, nem irigyellek a rokonok miatt, de te ügyes vagy és végül úgyis minden úgy lesz, ahogy te szeretnéd...ez boldogítson! :)

Vokinca, jót nevettem a Hannás képen! Nosztalgia....hát igen, én is minden nap rácsodálkozom, hogy milyen okos a fiam. Azért, mert nem beszél, annál sokkal okosabb, mint gondolnánk. A múltkor a telefonomat elsinkelte, kerestem fél óráig (szemetes, WC, bútor mögött, alatt, mindenhol), nem találtam....gondoltam, teszek egy próbát Benyónál, úgysem fogja tudni....- Benyóka, merre tetted anya telefonját??? - kérdeztem. Benyóka nézett rám nagy csodálkozva, mutatott a szobája felé, majd bement, a pelenkázó alá nézett, majd én is, és bakkkkkkkkkkkker, ott volt! Na, én ezt nem hittem volna, hogy ilyet ő már meg tud csinálni. :)

Cory, milyen volt az első forgalomban eltöltött vezetés??? Meséjjé, izgulok. :)

Ildi, nem jó szériában vagy bulit illetően. :)

Anita, merre vagy??????

Gyöngyi, jó ez a tehén. :wink: :wink:

Most pár képet teszek, a keszthelyi kiruccról, ahol nagyon jól éreztük magunkat. :)

Puszi

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Szisztok!

HÁt elvesztem pár napra, de olvastam!

Lizának Boldog szülinapot!

Ildi!
Jobbulást! A vesegyuszi nem jó, nekem is volt egyszer, de ilyen jó időben nem szokott olyan lenni! Tessék jó sokat inni!

Annácska!
Kikérem magamnak, tegnap is itt volt a kedves ismerősöm, és letolt, hogy miért nem veszek magasszárú, lúdtalpbetétes cipőt a Tüncinek, mert lúdtalpas lesz, mint az apja.
Egyébkén látom te is megkapod a magadét a rokonságtól! HÁt kívánok hozzájuk sok lelkierőt.

Gyöngyi!
Nagyon édes Lili! A bocis bigyóért irigy vagyok!

Vanillka!
Nem tudom, te hogy bírod számolással elintézni az ilyet. Nekem Tünci óta hiányzik az igazi stressz az életemből, ilyenkor legalább egy kicsi kitombolhatom magam. Persze nem mindig lehet, mert ha én elkezdek ordítani, abból sértődés van rögtön.

Tünde!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, az uszi ellenére is.

Vok!
Igen! Végre más gyereke is eszi a krémeket! Nagyon csini, de legalább belül is hidratált a bőre!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

jó reggelt!!

Eszti, nagyon jók a képek, virágot gyűjtő Benyó nagyon ott van :D :wink:

Lilicica szülinapi képei is jók.Tetszik neki a fp fotel?
Boci baromi jó :lol:

Vali jobbulást mindkettőtöknek, Benyónak is.

A vesegyuszit remélem elkerülöm(írtam, hogy volt már, sajna, emlékszem milyen volt, meg ugye tavaly a vesekő....... :roll: :roll: )
Én asszem meggyógyultam, bár most az antibiotikum fosatós mellékhatását élvezem. :oops:
Enni már tudok, 2 kilót fogytam 3 nap alatt :roll: , ami pikk-pakk vissza fog jönni(sajna 8) )
Manduláim meggyógyultak.
Szóval hálisten baromi gyors lefoyláasú volt, de jó durva.
Na, ennyit magamról :lol: :wink:

Anna, vuduanyós :lol: :lol: :lol: :lol:
El is tudom képzelni róluk, hogy ott mókolnak a feje fölött, hogy csak azért is náluk induljon el :lol: :lol: :lol: :lol:

Nancsi, köszi :D
Eszter, hú, de komoly könyvet olvastál :shock:

Szóval akkor jövő héten ki ér rá???? :wink: :wink:
nekem kedd nem jó, mert nyílt nap lesz a suliba, és megnézem drága kisfiamat, hogy szerepel(matek, és ének órára megyek be)
Aztán meg elmegyek fodrászhoz, amíg apuci itthon vigyáz a két legkisebb kicsinyére.

Előre nem tervezek, de akkor szerda-csüti-péntek közül valamelyik nap aki akar jöhet egy kis duma-partyra (jót tesz a lezüllött lelkemnek)
Figyelem:ELŐTTE NAP SZÓLOK,nehogy megint közbejöjjön valami.
:D :D :D :D

Levente megint nem lett barihimlős, lassan 3 hete jött ki a szomi kiscsajon :roll:
Eszter, szerintem ti sem kaptátok el. :wink:
vas

Pár fotó tőlem is.
Olika tortája:
Kép
Kép
Kép

Natika és a biskotti esete
Kép
Kukuccs, van még benne valami???
Kép Kép

És végre a nyugodt alvás Júliá babával :D
Kép
vas

Sziasztok!

Nagyon elmaradtam a szülinapi jókívánságokkal:
Gergő, Lili, Levi, Olivér, Liza! Nagyon sok boldogságot kívánok!

Vok!
Hanna eszembe juttatta, amikor Dóra (3 évesen) az egész gyerekszobát bekente zsírozó krémmel, az összes bútort, a plüssöket stb. Vigyázat! Ez a hóbort még jóideig megmarad! :lol: :lol: :lol:

Cory!
Gratula a vizsgához! Lehet, hogy felénk is fogsz vezetni!
Esetleg játszótér valamikor?

Angi!
Sajnálom, ami öcséddel történt. Gyors felépülést kívánok neki! (Nagyon szíven ütött a hír, mert anyukám autóbalesetben halt meg. :( )

Tünde, Eszti!
Piszokul irigykedem a kiruccanásaitokra! :lol:

Ildi!
Örülök, hogy jobban vagy! Ha nem gond, a jövő heti dumcsipartira mi beneveznénk. :)

Bori

Kép
borkadorka

Akit érdekel:
Látam a Plus-os újságban, hogy van most náluk Hauck utazóágy 60*120-as méretben(vidám, színes) 7990-ért. :D :D
vas

Olvastam, de gyagya az agyam :wink: Bocsika!

Ildi!
Örülök, h jobban vagy. De gondolom, nem bánnád ha az a 2 kg nem menne vissza. Te amugy ?cm És ?kg vagy??
Olinak utóla is Nagyon boldog szülinapot!

Eszti!
Látszik rajtatok, h jól éreztétek magatokat. Bencének mik azok a horzsolások a bukóján? Bocs ha már írtad :oops:
Vendég

Meli, köszi :D

én 171 centi vagyok(asszem), és most 58,5-re csúsztam le.
Ha ezt valahogy megtudnám tartani, baromi jó lenne.(de úgyis visszajön)
Bár ez hozzám képest már irtó girnyó.Tegnap felpróbáltam egy halom ruhát, hát lötyög rajtam fele. :roll:

hú, amíg az előbb írtam , addig nálunk is megtörtént a második popsikrémbe turkálás.
Kihúzza fiókat (ahogy látom Hanna is csinálta), és túrta-túrta (a ma reggel frissen megkezdett tele doboz krémet)
Bakker, hár b..meg-oltam egyet,a mikor megláttam
Egyszer már vot egy ilyen szitu, akkor evett is belőle ő is.(nov. környékén), de fotózni nem tudtam egyszer se, inkább a gyors törölgetés.
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?