Jó reggelt!
tegnap este csak annyit kértem Lilitől, hogy legalább fél hétig aludjon. Na, pont addig aludt. Pár napja fél hatkor meg hatkor kukorékol...
Őszintén szólva én is utálom, hogy amikor egy hétvége, pláne hosszabb hétvége van, akkor egyrészt kényszered van "csinálni valamit" és kihasználni, másrészt meg pl. anyámék is el bírták volna viselni, ha ott tobzódunk. Egyfolytában azt fújják, hogy Lili ott jobban érzi magát, mert nagy kert, kutya-macska stb., nem bírják megérteni, hogy a gyerek HAZA akar jönni. Anyámék egész életükben kertes házban éltek, szerintük egy társasházban (szerintük bérház) nincs mit csinálni.
Anyósom pl. vagy 3 éve feltette azt a kérdésr, hogy ugyan mi dolgom van nekem minden hétvégén ebben a kis lakásban?! Mert szerinte mennünk kellett volna segíteni nekik...
Pl. Lili tegnap délután szemmel láthatóan nem akart ott lenni, mire anyám a klimax közepén gyakorlatilag megsértődött rá ezért
Edit! Akkor neked is jön a pakolós korszak?
Enyém Lilin is olyan jó látni, hogy napról napra okosabb, ügyesebb. Engem különösen az hoz lázba, hogy látom rajta, hogy egyre jobban ebben a világban él, utánoz bennünket, kommunikál. MOst reggel pl. fürdőset játszott. Ült a szobája közepén, és egy üres testápolós flakonból "nyomta" a kezére a cuccot, és mosta vele a hasát
Fürdés közben az ő dolga alaposan megmosni a hasát.
Ja, meg bejött nála a "hurcolós" játék is: a Coccolinohoz adott maci
Sanyi mondta: vehettünk neki annyi játékot, amennyit akartunk, akkor is az ingyencucc jött be nála