Sziasztok lányok!
Megkésve bár, de én is előkerültem…
Mégegyszer szeretném megköszönni nektek a szülinapi jókívánságokat, kép dícséreteket, tényleg nagyon jólestek!
Csheni
Nagyon drukkolok neked a holnap reggeli teszthez, aztán ne várass minket sokáig!!!
Junko
Nálatok mi újság?
Monyó
Sajnálom, hogy így döntöttél, de azért néha adj hírt magadról, légyszi!
Jucmuc
Hogy érzed magad? Nálad mikor esedékes a teszt?
Angie
Gyönyörű szép a házatok!!!
Ne haragudj, de elfelejtettem: hol is építkeztek pontosan?
Kristóf nem ijedt meg a tűzijátéktól, inkább teljesen a hatása alá került, tágra nyílt szemekkel nézte.
Kacsa
Gratulálok a 36. hét betöltéséhez meg a gyönyörű nagy pocihoz!
Mi együtt alszunk Kristóffal, én max. külön ágyba tenném, külön szobába semmi esetre sem. De neked kell érezni, hogy mit szeretnél.
Kanci
De jó, hogy dobtál képeket! Nagyon szépek vagytok és Zalán nézése teljesen olyan, mint a tiéd!
Dido! 1. cn.
Tünde
Majd meglátod, nálatok mi fog beválni, minden gyereknél más. Kiváncsi vagyok, Rékának fog-e ízleni a sütőtök, majd írd meg, oké?
Norwell! Nagyon sajnálom!!!
Zsúka
Azért amíg nem jön meg, van remény, tudod… mikor tesztelnél?
Pankaa
Klassz csajszi vagy, hogy ilyen hősiesen bírtad!!!!
Hogy érzed most magad?
Stell
Farthy
Eszter
Üdv a csapatban!!!!
Évi
Merre vagytok?
Rólunk: voltunk a fül-orr-gégésznél, Kristófnak kicsit eres a dobhártyája, a mandula miatt nem szellőzik rendesen. Gyógyszert szerencsére nem kapott.
És végezetül: hogyan ne szervezd meg gyermeked első szülinapját: 10:30 fodrászat- először az én hajamat hozták rendbe, aztán Kristóféból is vágtak egy kicsit. Az enyém 3(!!!) órán keresztül tartott, azt hittem, már szálanként tépem ki.
13:45: elnyargalunk a tortáért. Torta kibont, tűzijáték, gyertya, felirat hiányzik. Szuper, sprint egy cukrászdába, tűzijáték, gyertya, felirat beszerez. 14:30 haza érünk, apa elkezdi Kristófot etetni, 14:45 megérkeznek a fotósok (akartam pár profi képet csináltatni Kristófról). Én naiv azt hittem, a gyerek majd játszik, ők meg a tök jó pillanatokat megörökítik. Hát nem. Gyereket beállítják, rémes hangokat adnak ki, hogy odafigyeljen, húzzák, anya besokall, közli a fotóssal, hogy ennyi ne tovább, akkor nem lesz ilyen kép, nem érdekel. 1 óra eltelik, fotósok el, 10 perc szünet, megérkezik két barátunk két gyerkőccel. Kristóf még bírja egy darabig, aztán kiborul, elvonulok elaltani. Egyszer csak nyílik az ajtó, megjelennek anyósék. Sanyi elviszi a barátainkat, meg a gyerkőcöket haza, én itt maradok a szülőkkel. Kb. 18:30 körül mentek el, aztán végre mi is odaadtuk az ajándékokat Kristófnak, akit legjobban a csomagolópapíron levő masni nyűgözött le. És csak hogy jól végződjön a nap, még apával is jól összevesztünk. Bakker, még leírni is sok volt!!!!
Jó éjt mindenkinek!