Sziasztok!
Bocsánat nagyon kevés az időm, úgyhogy Olga elsősorban neked:
Nem tudom ki a doktornőtök, de én a helyedben nem venném készpénznek azt amit mond.
Bárhol ahol a szoptatással kapcsolatban olvashatsz -ígérem keresek neked ilyen oldalakat- mindenhol azt írják, hogy a kizárólag szoptatott babákat NEM LEHET ANYATEJJEL TÚLETETNI!!!!! S nekem ez a tapasztalatom is! Én mindig igény szerint szoptattam, így aztán Botond akkor kapott cicit, amikor csak kért. Volt hogy fél óránként, volt hogy két-három óránként. Azt hiszem kb. fél éves kora körül állt csak rá a négyóránkénti szopira! Na jó nekünk az éjszakák addig nyugisak voltak, mert kb. 22 órától 5-6-ig aludt. A napközbeni szopik viszont volt, hogy másfél óráig is tartottak. Fogalmam sincs mennyit evett egy-egy etetéskor, mert sohasem mértem, de nagyon sokszor tuti, hogy csak cumizott. Nem biztos, hogy én jól csináltam, de azt tudom, hogy sosem volt túletetve a gyerek.
Ha úgy látod, hogy valami nem okés a kisfiaddal, nagyon másként viselkedik, mint eddig, szerintem mutasd meg egy másik dokinak is!
Az idősebbek engem is mindig piszkáltak, hogy egy ekkora gyereknek miért nem adok már mást is, de én sosem foglalkoztam vele! Ja és azt is sokan ellenezték, hogy a kicsi 20 percnél tovább lógjon a cicin, de mivel ez volt a legjobb nyugtató, hát én mindig hagytam, hogy maga váljon le, amikor akart.
Balwin! Köszi a jókívánságokat!
Én ugyan nem kaptam szurit a terhesség alatt, de tényleg mindenhol ez olvasható hallható, hogy vannak olyan érzéstelenítők, mint ahogy gyógyszerek is, amik nyugodtan adhatók a babavárás alatt, semmi károsodást nem okoz!!! Higgyj a dokinak! Teljes együttérzésem a kezelések miatt!!!!
Elin! Lilcsi nagyon huncut!!!! És az a hajszín....gyönyörűűűűű!!!!
Anna! Gyógyulj meg mielőbb!!!
BbJudit! Már megint nagyon egyetértek veled!!!! Minden percet pihensére kell használni, amit a baba csak enged!!!! Minden másodlagos ehhez képest!!!!Ez egy ördögi kör: ha fáradt vagy, türelmetlenebb leszel, ezt a baba is rögtön megérzi, így ő is érzékenyebbé, nyűgösebbé, sírósabbá válik, nem alszik, ezt te még nehezebben kezeled, még fáradtabb leszel stb stb. Ja és összepakoltam tegnap!
Swen
Ildikó! Írok privit!