Sziasztok!
KanciNiki!
Jó hogy írtál magatokról. Zalán nagyon édes kisfiú
Norwell!
Sajnálom a Nagyidat, őszinte részvétem.
Remélem Kende már joban van, de azért küldök gyógysimit a buksijára.
Timika!
Kristóf nagyon édes kisfickó
és micsoda csoda játékokat kapott
.
Remélem nem lesz semmi komoly baja
Junkó!
Köszi, már kedden megyünk.
Lassan már Nálatok is aktuális lesz a kontrol, nem?
Jó síelést Nektek, mert ha jól olvasom akkor most ott vagytok.
Pupy!
Sajnálom az 1. cn-t
Úgylátszik ennek a hónapnak együtt indulunk neki.
Heni!
Köszi.
Nagyon drukkolok Neked vasárnapra
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem akarsz egy-két napot várni, hogy késsen? Vagy Nálad óraműként szokott jöni piri? Nálam sajna van egy pár nap amíg játszik velem
Zsúka!
Köszi.
Nagyon drukkolok Neked, hogy ne legyen szükség a vizsgálatokra
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Angie!
Nagyon csini lett a házikótok. Biztos nagyon szerettek benne lakni. A benti képeket én is nagyon várom.
Panka!
Köszi!
Szóval túl vagy rajta, nagyon ügyi vagy
és megtudtuk a lényeget is, hogy minden rendben odabenn Emilivel.
StellNiki!
Üdv. közöttünk
és mielőbbi pocakosodást kívánok Neked.
Mikor tervezitek pontosan indítani a projektet? Ha esetleg van konkrét kérdésed csak nyugottan kérdezz, valaki biztos tud majd válaszolni
Visszaolvastam a többi témát is, de igazán ezekhez én még nem tudok hozzászólni, bár remélem egyszer eljön az is
Rólunk:
Ma már sokkal jobb, beletörődtem ebbe a fránya mensibe is
most már csak azon izgulok, hogy kedden esetleg le lehessen venni a vért is, és ne keljen egy hónapot várni rá.
Szerintetek a hónap eleji vért csak a 3. napon veszik le vagy még az 5. nap is belefér?
És a Kaáliban lehetséges egyáltalán, hogy a konzultáció napján már megcsinálják az 1. vizsgálatot is? Vagy lesz még egy plussz hónapunk
?
Képzeljétek az utóbbi 2 hónapban a ciklus 2. felében olyan erős hányingerem volt, hogy teljesen becsapott
, szerintetek ez mitől van? Mert, hogy pont mostanában nem igazán vizsgálom a tüneteket, hiszen már a Kaálira készülünk, na és Csaba eredményeivel meg nem is bízhatunk semmi sponánban