szassztok.
na, tegnap este megjött, hála Istennek, mert igy vége a kéthetes küzdelemnek. reggel volt egy másfél órás erősebb rosszullétem, de úgy tűnik, egyelőre ennyivel megúsztam.
cickafarkot iszom én. nemtom használ-e vagy sem. én úgy érzem, hogy nekem hú de nagyon fáj mindig a hasam. de egyszer kipróbáltam, hogy semmi gyógyszert nem vettem be, amiket szoktam, mert azt gondoltam, minek mérgezzem magam, ha ennyire nem használ. szóvel se fájdalomcsillapitok, se cicka, sem semmi. na, az eredmény az votl, hogy majdem meghaltam, olyan fájásaim voltak, úgyhogy inkább szedek minden vackot tovább.
gigi, az ikrektől ne parázz, ha nem kell mind a kettő, az egyiket bevállalom!!!!!
tapedli! nekem van egy olyan orvosom, amilyenre Te gondolsz. illetve én a jövő hétfői peteveztő vizsgálat eredményének függvényében kezdem el nála a peteérést-figyelést, esetleg closty, stb. ha kell, megadom az elérhetőségét. eddig egyszer voltam nála, nagyon rendes votl. a fórumokban is jókat olvastam róla.
de ha meg vársz, egy hónap múlva lesz még több tapasztalatom. dévais, a honlapon is megtalálod.
hajrá mindenkinek!!!
még annyi kérdésem lenne, Ti mennyi macát, meg egyebeket tudtok egy nap beleimádkozni az uraságotokba?? én mindenből napi egyet, (maca, kú tiz, gingseng), van vknek tapasztalata, hogy ez elég-e, vagy küzdjek meg egy esti forulóért is??
köszi