Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Borcsa, ez nagyon szépséges volt! Köszönjük! :D

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok :)
Vali :)
Hajnali fél 3-ig tanultunk Olyan vagyok mint, akin át ment egy úthenger Bár most Petivel sikerült aludnom 2 órát :)

Era :)
Köszönjük Martinnak a köszöntést :)
Sajnálom a babát :( Tényleg nem szabad feladni :) Drukk nektek :)

Ildi :)
Ez nem lehet igaz :( Remélem azért estére már jobban leszel és holnapra kutya bajod sem lesz :) Nem maradhat ki a parti :)
Remélem ez a kertész beválik és hamarosan a gyönyörű kertedet fogod mutogatni :)
Olivérnek Boldog szülinapot :)
Kép

Meli :)
Nem irigyellek az éjszakád miatt :( Szerintem cseréld ki a lányban a duracell elemet, sima alkálira :D
Gratula a mínuszokhoz :D Ügyi vagy :)

Gyöngyi :)
Sajnálom, hogy nem enged be a rendszer :( De nem baj, mi tudjuk ki vagy :D
Tudsz írni a rendszer üzemeltetőjének is Apa néven irogat, ő tuti tud segíteni :)

Borcsa :)
Köszi az írást is és a receptet is :)

Boscó :)
Fannikának boldog névnapot :)
Kép

Lassan indulunk Annamariért. Este felé még jövök :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Kicsit el vagyok veszve, de majd jövök... ;)

Olivérnek nagyon boldog szülcsinapot!

Fannikának pedig boldog névnapot!

Kép

Kép
nancsika

Cory, gratula a vizsgához!

Ildi, Olivérnek boldog születésnapot! Neked előre is bolodg névnapot!

Fannikának boldog névnapot!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Olivér nagyon szépen köszöni a szülinapi köszöntéseket :D
Anita, én a névnapit is holnapra :wink:

Szarul vagyok, 37,5 alá nem ment a lázam, most is 38.
megfagyok. :roll:

Ebből biztos holnap buli lemondás lesz. :(
ez az én formám :evil:
de Prágába 40 fokos lázzal is elmegyek :roll: :lol:

Fannikának nagyon boldog névnapot!!!
Kép

Anna, volt a kertész, kicsit meglepő árajánlattal :evil: :evil:
vas

Borcsa:Tetszik a történet,nagyon aranyos! :lol:

Meli:Irigy vagyok a -7 kg. miatt!Nagyon tuti a blog! :lol:

Era:Nagyon köszönjük a köszöntést Martinnak!Annyira édes!!!!!!!!!!!!!!Babócát sajnálom!Fel a fejjel!

Ildi:Boldog szülinapot Olivérnak!A buliba ha nem lesznek gyerkőcök miért nem mész el?Legalább jól kiizzasztod magad!(na jó ez csak vicc volt)A párod nem sejtett még meg semmit!Annyira frankón szervezed,remélem jól fog elsülni a meglepi!Mikor is mentek?Jaj annyira kíváncsi vagyok hogy fog reagálni! :oops:

Cory:Ügyes vagy!Én a szigorlatjegyemet kaptam meg tavaly szülinapi ajándékként!Örültem is mint majom annak a bizonyosnak! :lol: :lol:

Lányok akinek betöltötte a babája az 1 évet!Mennyyyire változtattátok meg az étrendet?Úgyértem hogy még mindig külön főztök nekik?Mikortól fogjátok a "mi"kajáinkat adni nekik?

Fannibaba köszöni a köszöntést!Cukipofi volt ma(is)!
Vendég

Sziasztok!
Három napja anyuméknál dekkolunk... :) öcsém meg sajnos nem enged a géphez... lopva be-be kukkantottam de reagálni már nem igazán sikerült. :)
...vízvezetékszerelés hétfőn kész lesz!
sajnos az elektromossággal még várni kell, hogy egy kis pénzt tudjunk gyűjteni, de már haladunk!

Itt van pár cikk az aranyvackorról
http://www.litera.hu/object.228eb29b-81 ... 89cf92.ivy
http://www.sunbooks.hu/portal/content/view/1363/38/
http://www.papiruszportal.hu/site/?lang ... =56&n=1385
http://www.csodaceruza.com/dijak_magyar.htm
http://www.nol.hu/kultura/cikk/437836/

Amúgy...

A kiállítás, a nagyközönség figyelmére is számot tartva, március 9-től 19-ig az Uránia Nemzeti Filmszínház Kávézójába költözik át.

Aranyvackor kiállítás az Urániában március 9-19-ig. Szeretettel várjuk a gyerekeket március 18-án, vasárnap délelőtt 11-kor az Uránia Nemzeti Filmszínház Kávézójában egy interaktív tárlatvezetésre! Micsa Mónika bábművész vezetésével a gyerekek együtt nézik meg az Aranyvackor kiállítást, játékos feladatokat kapnak, báboznak, rajzolnak, és a kiállítás képeinek és figuráinak segítségével elmesélnek egy történetet...
És persze lesz egy kis vasárnap délelőtti kakaózás, sőt, tombola is...

Mindenkit szeretettel várunk!
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Borsts
Ezt a szöveget tegnap én is majdnem feltettem nektek! ....

A recept nagyon guszta! :)
Lehet kipróbáljuk! :)

Ildi
Jobbulást!
Mi is nagyon taknyosak lettünk, de láz nincs! :(

Era
Sajnálom babót!
Biztos hamar összejön majd kistesó!
:wink:

Meli
Gratula a fogyáshoz! :)

Szülinaposoknak akikről lemaradtam... sok boldogságot! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Fannika!
Isten éltessen első névnapod alkalmából!
Kép

A kilókért tényleg nem tettem semmit és valahogy mostanában nincs is időm magammal foglalkozni és azért nem vetem észre. Pedig ajaj egy fodrászat minimum már nagyon rám férne.

Megyek!
Vendég

Sziasztok!

Pár napig nem igazán volt időm jönni, még vissza sem olvastam.
Képzeljétek! Ácsorgok ma az Ikeában, figyelem, ahogy a kölköm próbál szocializálódni, egyszer csak odalép hozzám valaki, és megkérdezi, hogy én vagyok-e Lidke a Babanetről! És ki volt a kezében? Bettina! (Őt ismertem rögtön meg) Úgyhogy megismerkedtem Tündével, Bettinával és Dorinával! :D (Tünde férjével is) Remélem, Tünde nem sértődik meg, hogy én újságolom el, de Bettina elindult!!! Ott, a spontán talinkon! Utána már vissza sem akart térdelni! Úgy ment, mintha mindig is ezt csinálta volna! Nagyon kis ügyi! Én meg nagy pletykás vagyok, de nem bírtam ki! :oops: Mentségemre, nekem is nagy élmény volt látni őt!

Majd még jövök!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok,

Ma reggelre Aliz is tiszta taknyi lett :( Úgy sajnálom szegénykét, egész nap tüszizik és folyik az orra, mint a vízfolyás :( A múltkori lázat leszámítva (amiről végül nem is tudtuk kideríteni, hogy mitől volt), még nem volt beteg. Remélem ez is gyorsan túlmegy rajta.

Egyébként harmadik napja a frászt hozza ránk, minden napra talál magának valamit, amivel majdnem megfullasztja magát. Eszméletlenül töm mindent a szájába, már le se merem venni róla a szemem. Talán ebbe is közrejátszik a fogzás, nem tudom ... Nagyon nem akarnak kibújni szegénykémnek azok a fogacskák :(

Ildi: Na nehogy már ezt a bulit is le kelljen mondanod! A te sz@r szériádnak is vége lehetne már :evil: Jobbulást!

Kistökösnek boldog szülinapot! :D

Natit meg tegnap meg sem dícsértem a bankrablós szerkójában :wink:

Meli: Ma is bepróbálkoztam a joghurttal, ma se jött be Aliznak sem :? Eddig ez az első kaja, amit kihúzok a listánkról :roll:

Akkor a Danoninóval végül mi is a helyzet??? Ugyanaz, mint a gyümölcsjoghurtokkal???

Boscó: Fürti Fanninak mi is nagyon boldog első névnapot kívánunk :)

Era: Sajnálom, hogy most nem jött össze. :( De nagyon drukkolok nektek továbbra is!

Zsu: Családi házról álmodni sem merek, azok nekünk megfizethetetlenek erre :( Egyelőre annak örülök, ha 40 milla alatt találok olyan társasházi lakást, amiben mindenkinek jut külön szoba :(

Annácska: Na hogy sikerült apának a vizsga?
Napközbeni maraton alvásért roppantul irígy vagyok :wink: Én mindig úgy járok, hogy mire végzek a pakolászással, addigra Aliz fel is ébred. :( Megérzi, hogy vízszintbe akarom helyezni magam, és azt nagyon utálja :(

Ma délután voltunk kint a Margit kórház előtt, tiltakozást szerveztek a szülészet-nőgyógyászat és a sebészet bezárása ellen. Annyira el vagyok keseredve, olyan jó kis szülészet volt, remek csapattal és jó hírnévvel, hogy nem is értem ... :( Még reménykedem ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali!
Joghurt nálunk sincs a listán azért kérdezetem az ízesítetteket. Még most este az édesítőszert tennék bele, lett volna terítéken, de Vok Eszti már azt is kilőtte.
Sima túró nem jó, de verjetek agyon nyugodtan én adtam egy harapást ma a rudimból, csoki nélkül :oops: Utána rendesen lelkifurdalásom lett :oops:

Alíznak jobbulást!
Vendég

Vanilka
Margitot én is nagyon sajnálom... :( most, hogy tulképp megszűnik a szabad kórház és orvos választás, mi is örültünk, hogy azért ilyen jó kis kórházhoz tartozunk...
Ebből is látszik, hogy a bezárások nem azon múlnak, hogy az adott kórház mennyire jó, régi-e vagy új, milyen az orvosi gárda az ellátás, az igény... :(

Meli
Ízesítsd te magad!
pl. gyümölcsökkel... én egy kicsi szőlő cukrot is tennék bele, (sokkal jobb mint az édesítő) ha nagyon nem megy nélküle...

Kövecske
Ti mindig az Ikeában lebzseltek? :wink:
Valahol a környéken laktok?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Olivérnek Boldog Szülinapot!

Sok Boldog Névnapot Fanni babának!

Mamacka!
Nem értem, amit leírtál, de lementettem a progit, és majd vagizok vele mindenkinek! Azt észrevettem, hogy minden egyes visszalépésnél változnak a számok.

Gyöngyi!
Azért így is rád ismerünk!

Ildi!
Azértén nem hiszek ezekben a birezonanciával kiirtjuk dologban. Ugyanis a növényvédőszerek többsége a zsírban raktározódik. Ha sok van, és lefogysz, akkor kering a vérben. És én úgy tudom, hogy nem lehet kiszedni őket. Egyébként én is jártam régen birezonanciára, mellette candida diétán voltam, másfél hónapig nem ettem élesztőset, tejet, tejterméket, kenyeret, tojást, cukrot (ez volt a legrosszabb). Persze azt hittem, majd lefogyok, de egy deka se ment le.

Cory!
Hatalmas gratula! Hidd el, amikor majd megkapod a jogsit, két hétig mindenkinek dicsekszel majd, hogy "bibibí, mim van!"

Zsu!
Az úgy van, hogy Tüncike emelgeti és csak csattog a motorral és úgy halad. Rendesen meg azért se megy neki, mert a lába állandóan a hátsó kerekek alá megy, és rögtön megáll. Kanyarodni is a csattogós technikával tud.

Era!
Nagyon sajnálom a dolgot! Nem is tudok semmi értelmeset mondani! A következő majd baba biztosan veled marad!

Meli!
Gratula a fogyival! Én is szeretnék így észrevétlenül leadni hét kilót.

Borsts!
Ez nagyon jó írás volt!

Gyümölcsjoghurtok: én már hallottam olyat is, hogy áfonya helyett valami puhafát tettek bele egy-két fajtába.
Egyébként én majd egyszer ha lehet, Tüncinek valami általam gyártott túrókrémmel kezdem.
Édesítő helyett meg inkább valami bio cukrot tennék bele. Az édesítő mind mű-anyag.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Olivérnek boldog szülinapot!

Fanninak boldog névnapot!

Ildi: jobbulást!!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Ildi :)
Van elképzelésem mennyit kérhetett a kertész :shock:

Lidke :)
Örülök, hogy sikerült megismerkedned Tündével és családjával :) A következő talit úgy is ők szervezik :lol:

Tünde :)
Gratulálok Bettina lépkedéseihez :D

Vali :)
Petka minden nap alszik délelőtt másfél-2 órát :) Nekem ez sokszor megváltás :D
Sajnos tényleg nem olcsók a lakások, de az újépítésűek vetekednek a családi házak árával :?
Kicsi fiam is állandóan belerak mindent a szájába, igaz ő nem fulladozik, csak rágcsál mindet amit a földön talál. Ma az usziban is valami nem tudom mit sikerült kiszednem a szájából :x

Köszönjük apának a drukkokat! Jelesre vizsgázott :D :D :D :D :D Szóbeliznie se kell :D
Petka egyre többet sétál kézenfogva :) Nagyon élvezi :) Csak a derekam fog leszakadni :roll:

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Tünde!
Ne haragúdj!!! :oops: :oops: :oops:
Hazaért Attila, "eldicsekedtem" neki, hogy megírtam Bettina járását, és hát lekapott a tíz körmömről, hogy biztosan te szeretted volna megírni, és elvettem tőled ezt az örömöt. Tényleg bocs! Nagyon szégyellem magam! :oops: :cry:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Ma sem volt időm jönni, mert ez a gyerek sakkban tart rendesen egész nap. Eszméletlen, hogy miket művel. A legdurvább, hogy semmi veszélyérzete nincsen, így egy pillanatra nem tudom magára hagyni. De majdcsak fogunk már stabilan járni és akkor nem kell a teliszájjal vigyorgó dedemet elkapni zuhanórohanás közben... miközben az én szívem kiugrik, ő remekül szórakozik!

Era! Szorítok neked, hogy mielőbb teljesüljön amit szeretnél és hamar jöjj rendbe lelkileg ez után.

Olivérnek boldog szülinapot, mamijának jobbulást kívánunk!

Vali! Ez rémálom lehet. Mármint a lakásnézegetés... Remélem, azért hamar találtok megoldást!

Bettina! Juhéjj! Milyen ügyes vagy!

Puszi mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Na, visszaolvastam.

Zsu!
Recept még nem kipróbált, csak kigondolt. Nem tervezek vele túl negy faxnit. Tényleg csak annyi, ahogy leírtam, aztán vagy összejön, vagy nem.
Martin nagyon helyes a képen! És ügyin jár! :wink:

Eszti, Angi!
Tüneményes a kis szerelmespár!

Cory!
Gratulálok!!! Ügyi vagy, azzal meg ne foglalkozz, hogy a vizsgáztató mit mondott. Lehet, hogy csak éreztetni akarta, hogy ő ott valaki! Ha nem lennél alkalmas arra, hogy elkezdd a forgalmat, úgysem engedett volna át!

Mamacka!
Anyuméknak Bosh mosogatógépük van (12 személyes), tíz éve kifogástalanul működik, pedig nagy a család. Van, hogy egy nap 3-4 adag is átmegy rajta.
Ikeában csak péntekenként dekkolunk, az volt régen is az együtt ebédelős napunk Attilával, aztán mióta Keve megvan, oda megyünk, mert az babával kényelmes, meg ő úgyis oda jár az Örsre táncolni. Egyébként a XI. kerületben lakunk.

Livi!
Tünci nagyon vagányul motorozik! Az mindegy, hogy nem szabályosan. Megoldja... :D

Ildi!
Natika édi a harisnyával a fején!!! :lol: Én nyáron voltam vicces kedvemben:
Ez itt a kép helye, nem tölti fel, majd megpróbálom külön.

Era!
:( Tudom, hogy ez nem vigasztal, de a korai vetélések jelentős része azért van, mert valami baj van a babával, és a természet szelektál. Reméljük a következővel már minden rendben lesz! Mikor kezdhettek újra próbálkozni? Szedsz valamilyen magzatvédő vitamint? Végülis a szopi is elég sokat kivesz az emberből. Melyik kórházba jársz?
Martinnak köszönjük a nőnapi köszöntést! Kedves, hogy gondolt ránk! :wink:

Meli!
Fogyás: irígy!
Joghurt: natúr kis banánnal? Vagy banán kis natúrral? :wink:

Fannikának utólag-, Ildinek boldog névnapot!
Olivérnek boldog szülinapot!

Lidke
KépKép
kövecske

Ildi!
Itt a kép a nyári vicceskedésemről:
Kép

Lidke
KépKép
kövecske

Betegeknek jobbulást!

Lidke
KépKép
kövecske

Kukurikúúúú, jó reggelt :)

Én már itt, szombat ide-vagy oda, szegény gyerekemnek suliba kell mennie :(
Sz@r éjszakánk volt, nem is ragozom tovább, szinte óránként kellett szívni Aliz orrát, kicsit melegnek is éreztem :(

Livi: Tünci majd rájön, ha már gyorsan akar teperni, hogy van jobb technika is a csattogásnál :wink: Mindenesetre nagyon ügyes, elég korán sikerült neki! Vincének anno úgy segítettem, hogy a lábát rakosgattam előre, ahogy majd hajtania kell.

Lidke: Tünde biztos nem harapja le a fejed, nem az a fajta, ne aggódj :wink:
Keve nyári könnyű nedvszívó sapkája nagyon tetszik, különösen kánikulában hasznos, jól szívja az izzadságot :lol:

Annácska: Nemcsak apának, de neked is gratula az ötöshöz. :D Ezt (is) jól összehoztátok :lol: Akkor most már jön a lazulás? :wink:

Melitta: Nálunk csak az uccsó pár lépés ilyen ön- és közveszélyes, tudja a kis mihasznám, hogy számíthat rám, és ezért teljes erőből vetődik nekem, ahogy a súlya hozza előre :roll: Gondolom az öröm is közrejátszik ebben, mert utána mindig olyan jól megölelgetjük egymást :D

Meli: Natur joghurt és banán kombinációt én is kipróbálom, jól hangzik!

Mamacka: Hát igen ... :evil: A Jánosban ráadásul kevesebb ágyszám van, és tök messze, én tuti nem mennék oda. Te így maradsz az Istvánnál?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ildi: Nagyon boldog névnapot! :D

Hogy vagy? Buli nem marad el, ugye?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Kedves Vas Ildi és Olgo Ildi,
boldog névnapot kívánunk Nektek!
Remélem mindketten meggyógyultatok!!! Jó bulit!
Kép
angi79

Akkor most visszaolvastam egy kicsit.
Tünde,
milyen volt a pihi? Nagy gratula a kis ügyi Bettinának!
Ildi,
utólagosan boldog szülinapot Olivérnek! Jobbulást Neked!
Annácska,
gratula apának!

Most felébredt Lidi, később jövök még.
angi79

hú, csajok, bocsi, de szerintem ma se fogok jönni.
ritka szarul vagyok.
tegnap este 39,7 -re ment fel a lázam.
el is bőgtem magam, amikor megláttam.
nagyon rosszul aludtam, éjjel megint 39,6 volt.
most csak 37,9
besz*rok, kb 8 éve nem voltam ennyire lázas.
az a gáz, hoyg kéne egy orvos, mert tuti mandulagyuszim is van, antibigyó kéne.
de hova menjek???
ráadásul ma munkanap van, az uram dolgozik, itt vagyok egyedül megint két kicsivel
olivér már ordibál föntről
de majd lejön egyedül

azért belesek, ha tudok.

köszönöm a névnapi jókívánságokat, most megyek vissza betakarózok, és izzadok :D
Olika is köszöni mégegyszer a szülinapiakat :D

Olgo Ildikónak is boldog névnapot!!

Köszi a jobbulás kívánságokat.
Ma esti házubuli(Boscó, itthon lett volna nálunk) le lesz mondva.
vas

Ildi!

Nagyon sajnálom! :( Jobbulást!!!! Nem tudod kihivni a felnőtt orvost?

Boldog névnapot neked és utólag Olivérnek boldog szülinapot!!!

Meli!
Én max gyümölcscukrot raknék bele, ha raknék, de mint mondtam, nem tennék bele semmit, max gyümit. Akár túróról, vagy joghurtól legyen szó, vagy bármilyen más ételről. A tremészetes ize miatt egye meg Hanna ezeket, ne a cukor miatt. Nagyon el szeretném kerülni,h ogy olyan édességfüggő legyen, mint én!

Lidke!
Megértem, hogy igy lelkesültél... :D
Azért tedd már meg,hogy leirod egy laikus számára, hogy hogy lesz a rizs+gyümölcsléből süti... :D:D:D:D Mert az előző leirásból nem igazán lettem ám okos....

Keve fejdisz nagyon tutter!!!

Angi!
Hogy vagytok? Lelkileg jobban vagytok már? Tesód? Anyudék?

Boscó!
Boldog első névnapot Fanninak!!!! :D:D:D
Szerintem érzeni fogod, hogy mikor válts kaját Fanninál. Én úgy gondolom, hogy mint sokminden más, ez sem korfüggő, hanem gyerek függő. Hanna már 1x kapott a csirkemellemből egy falatkát. Az volt az eslő fűszeres kajája.... Azóta ugyan úgy megeszi a babakajáját. :D Nem kezdett el csak felnőtt kaját enni. Majd szól, ha már unja az ő hamijait. :D

Vali!
Mennek a gyógymanók Aliznak!!!!!!
Hanna ma 6.20kor kelt... pedig reménykedtem,h ogy még egy kis cicivel el tudom csábitani... hát, nem. :D:D

Rólunk:
Csak a változatosság kedvéért: fáj az arcüregem, a torkom, köhögök és el van dugulva az orrom... A darázs ccsipésem kb 3x-osára dagadt és tojik a szervezetem az antihisztaminra... Bár, most egy kicsit többet vettem ne és mintha hatna... Na, mindegy. UNOM!!!!!!! Vagy meleget, vagy hidegete szeretnék,d e azt az átmeneti időt már naaaaaaaaaaaaaaaaaagyon szeretném eltűnteni az életemből!!!!!
Ma megyek dokihoz feliratni az egyszem gyógyszert, amit lehet barira szedni. Biztos-ami biztos alapon.

Hanna néha még szörcsizik, de már alig. Remélem ezt nem kapja el tőlem. A vicces ugye az, hogy a bari miatt napi egy oscillót szedek+azt a másik ventiló micsodát, szal elméletileg nem lenne szabad ilyeneket produkálnom.....
És még az eső is esik és még mindig nem vettem magamnak új esernyőt (a régit elhagytam valahol... :() Szóval esővédős, kapucnis sétánk lesz a dokiig... :D

Megyek, el kezdek készülődni.

Eszter
Kép
Kép
vok

Ildikók!
Kép

A sima joghurt után amit kipróbáltunk az a banános kombináció volt, de nem köllött.
Vendég

Ugye ma munka nap van, :( de kicsi fiam megakarta magyarázni hogy nem kötelező iskolába menni, jóóóó mi :) aszongya csak az megy aki akar hisz szombat van :) :)

ILDI és FANNIKA BOLDOG NÉVNAPOT :) :)

Ildi
nagyon sajnálak, szerintem is ha tudsz hívj orvost, hogy nézzen meg, nem lehet most könnyű a gyerkőcökkel sem, ismerem a helyzetet :( jobbulást neked.

Vali
szegény kicsi Alíz, sok, sok, gyógymanót neki :) :) :) :) Martin is 4 napja ilyen, esték katasztrófálisak, tegnap én meg majdnem sírógörcsöt kaptam már az idegességtől, annyira hisztizik, nagyon nehéz vele, szeretnék már egy éjszakát legalább aludni, Kicsit kivagyok :(

Bosco
Nálunk már Martin előszeretettel kostolgatja a felnőtt kaját. Szerintem már nagyon sok mindent ehetnek, Ha olyat főzök amit ő is megbír enni, akkor nem főzök neki külön, de ha mondjuk sült krumpli van rántott hússal akkor igen mert azt még elrágni sem bírja. De levesek, fözelékek, tészta azt már mind eheti a miénkből.

Mamacka
nektek is jobbulást, :) :)

Borzasztó ez a taknyos idő!!!!!!

Szelivi
Ari lehet Tünci ahogy csattog, akkor is ügyes mert legalább már tud kanyarodni :) :)

Lidke
Én is szeretném már megismerni Tündiéket, meg persze titeket, ezért jó a pestieknek ott hamar össze lehet találkozni mindenkivel :)
A képen jót rötyögtem nagyon aranyos Keve :)

Vok
Neked is jobbulást.

Angi
Hogy van a tesód?

Babetta
merre jársz?

Annácska
Hogy neked mennyi türelmed van, még apának is segítesz tanulni. De megérte, gratulálok nektek :)

Martin is minden sz@rt a szájába vesz, és már nem merek rászolni, mert ki se nyitja a száját, szorosan összezárja és inkább lenyeli mint hogy ide adja :shock: multkor is valami zöldet láttam a pofijába, mondtam neki hogy köpje ki, inkább lenyelte :shock: Azota figyelek minden kis szöszt felszedek, mert ha én nem akkor ő biztos megtalálja.

Szép napot mindenkinek :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

sziasztok

vok, vas:gyógyuljatok meg

Eszti:Ezt a vonalzó kódot szerinted privibe át lehet nekem küldeni? Én feladtam a szerkesztést

Bocsi, mennem kell...éjjel megint alig aludtunk és a lányom elég nyafi, csimpaszkodik rajtam, szóval lehet, hogy ma ennyi voltam
.pgyöngyi

BEENGEDETT...JUHHÉ. végűl is az új e-mail címemre küldtek aktivávást, szóval: Eszti, majd erre a névre küld a privit légyszi, én meg zároshatáridőn belül küldöm a képet....addig is a Lili másfél éves :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Kép Szépszemű

Kép Hanna esete a margarinos kenyérrel

Kép Reggel van... :D

Eszter
Kép
Kép
vok

De édes ez a kékszemű nagylány :D Milyen margarinos kenyeret eszik?
Vendég

Meli!
Köszönjük a dicséretet! :D:D:D
Sima dobozos ráma. Megnéztem az összetevőket és semmi tiltott nincsen benne a són kivül. :D Szóval jöhet. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

köszi!
:D :D :D :D :D
Vendég

Meli: Liza bertolli margarint kap, ha kap, az tisztán növényi, olivaolajos.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Na itt vagyok ismét.

Vok,
cuki Hanna. Köszi a képeket. Az elsőn hogz viritanak a szemei. A kérdést is köszi, tesóm a hazament. A gyógyulása viszont még messze van...
Zsu,
Neked is köszi a kérdést. Ma ment haza tesóm. Jó ünneplést!
Era,
sajnálom a babót... Marinnak köszi a köszöntést, nagyon kedves. Tök fain a játéka.
Annácska,
sütöttél muffint? Én tegnap túrós-mazsolást csináltam.
Vali,
jobbulást Aliznak!
Ildi,
sajnálom a betegséget. Remélem a bulit sikerül bepótolni valamikor. Szegényke, gyógyulj meg!! Harisnyás Natka nagyon édes. A virágok annyira szépek!
Livi,
Tünde nem semmi a motorral! Lidi még csak kicsit löki magát.

Na megyek, mert ébren van a lányom.
angi79

Angi
hazaengedték tesódat!???
Ez nagyon jó hír!
Most már majd biztos gyorsabban gyógyul! :)

Vok
Hanna olyan gyönyörű az első képen! persze a többin se kutya nagyon jól elkaptátok!

kövecske
Mi a tizedikben.
Táncol????
MIT???

Enyém fiúk lubicolnak!
Délután majdnem két órát aludtunk Áronnal! :)
Ez nagy szó, ugyanis én nemtudok nappal aludni és ő sem szokott ennyit egyhuzamban! :)
Persze a cicim végig a szájában volt! :)

Ildi
Neked továbbra is jobbulást!
Még mi sem vagyunk százasok... :(

Minden szart a szájába vesz téma:
Tegnap nyifogott a gyerekem... oda nézek.... ül a földön mellette egy bazi nagy üvegszilánk azt hittem a szívem kiugrik... de a szájába biztos nem vette mert akkor krahácsolt volna...
Após zúzza a poharakat rendesen utánna meg nemszeret összesöpörni! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ildi: Nagyon sajnálom, hogy ennyire sz@r a helyzet :( De most már tessék gyorsan meggyógyulni!

Eszter: Te sem aprózod el ezt a sok nyavaját :( Köszi a gyógymanókat, cserébe mi is küldünk át párat neked :wink:
Hannának tényleg eszméletlen gyönyörűek a szemei az első képen :) Édes az is, ahogy majszolja a kenyeret :)

Zsu: Nagyon nyugis estét kívánok nektek mára! Hátha ma Martin megkegyelmez neked :wink:
Jujj, ez a lenyelős reakció nagyon ijesztő lehet :shock:

Angi: Szupi, hogy a tesódat hazaengedték :) Otthon csak gyorsabban gyógyul az ember.

Gyöngyi: Újra a régi, szupi :wink: :lol:
Tetszik az új vonalzó, főleg persze a kép Liliről, és most már nem is öregítetted meg rajta a csajszit :D

Mamacka: Húúú azért a 2 óra alvásért mit nem adtam volna! :roll: Apa addig mit csinált?

Üvegszilánk :shock: :shock: :shock:

Rólunk: A helyzet nálunk változatlan, az egész napunk az orrszívásról szólt :( Annyira szörcsög a csajszi, hoyg aludni sem bírt, ezért elvittük autózni, hátha kicsit függőlegesebb helyzetben jobban tud aludni, nem bántja annyira a taknyi. Így sikerült egész nap egy fél órát aludnia :roll: Most este persze már a kádban majdnem beájult a fáradságtól :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Apa is aludt! :) :lol: :lol: :lol: :lol: nonámajd nem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szegény Alíz! :(
Én is tiszta takony vagyok... kölök már jobb...

nekünk védőnéni azt mondta, hogy a túl sok ornyívózás sem jó mert serkenti az orrváladék termelődését...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: Ezt már én is hallottam, de én nem merem nem szívni, mert félek, hogy a fülére megy :( Meg szörnyű hallgatni, ahogy föl-le jár a trutyi a gyerekben :( :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Igen persze... szerintem is kényes kérdés... (nekem egyik fülemet hatszor, a másikat vagy tizennégyszer szúrták fel)
Ha pl... nem átlátszó és a szopiban zavarja akkor szerintem ki kell szívni... ha csak átlátszó nem röfög nagyon, és épp nem szopizunk, akkor én gyakran csak letörlöm...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Drága Liza!!! Nagyon boldog első születésnapot kívánunk!

[quote="cory"] írta:corygy tűnik, ma lesz a napja Hármaska születésének. Egyelőre 3,5 percenként vannak fájásaim, fura két csúcsúak. Van egy erősebb, majd egy szinte azonnal egy gyengébb, majd némi szünet, és utána újra. Még egy picit várunk, aztán ha marad, akkor riasztjuk a barátnőméket.

[quote="Ágiboszi"]L írta:Ágibosziányok most jött az sms!!!!
14 óra vajudás után megszületett Aliz, 3200 gramm és 55cm.
Hatalmas gratula Coryéknak!!!
puszi Ági

[quote="cory"]1 írta:cory5.35-kor (ha jól emlékszem) megszületett Alíz (3200g, 55 cm).

Anya és lánya jól vannak, most már mindketten alszanak. Hamarosan én is azt teszem.
Cory férje

KépKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Angi,
nagyon örülök, hogy hazamehetett az öcséd! További gyors gyógyulást neki! Minden rendben lesz nála?

Tünde Bettinájának nagy gratula!

Era,
sajnálom a babát! Nagyon drukkolunk továbbra is, hogy mihamarabb legyen egy életerős pocaklakótok!

Ildi,
jobbulást!

Többi beteg babának és mamának is gyógyulást!

Hanna szemei tényleg gyöngyörűek!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Eszter!
Hanna egy tünemény! Nekem az ágyon ücsörgős kép a kedvencem! Olyan kis husi rajta! :D A sérója a csúcs! :D
A rizses valamit nem sütinek képzeltem, csak olyan formájúnak. Az összeállást úgy gondolom, mint ahogy a tejberizst is ha nem hagyod kicsit bővebb lére, és hűtöd azonnal, akkor a rizs tovább szívja magát, és pár óra alatt beszívja a tejet, összeáll. Majd kipróbálom, aztán megírom az eredményt.

Angi!
Szuper, hogy ilyen gyorsan kiengedték a tesódat! Hogy van most? Mik várnak még rá? Szüleid?

Mamacka!
Üvegszilánk: :shock: Jó, hogy időben észrevetted!
Attila a Fáklya Horvát Művészegyüttesben táncol.

Liza!
Isten éltessen első szülinapod alkalmából!

Beteg babáknak és mamáknak jobbulást! Megint milyen sok a beteg! :cry:

Mindenszájbavétel: Mi is itt tartunk. Én akkor is belyúlok utána, ha összeszorítja a száját, de megy ám a hiszti, meg a haragszomrád. Keve általában ilyen-olyan papírt szerez, azt szereti csócsálni (vagy bármi egyebet, amit talál). Ha kiveszem a kezéből, toporzékol, csapkod és kiabál, de nem tart sokáig.

Orrszívás: Én is gyakran szívnám, nyálkahártya-irritáció ide vagy oda, inkább, mint valami szövődmény! A legjobb persze az lenne, ha ők maguk fújnák! :lol: Keve szerencsére nem fél az orrszívástól, igaz, még csak kézivel szívtuk neki, és azt sem sokszor, de ha meglátja az orrszívót, már dugja is oda az orrát.

Keve szülinapján kb. 25-en leszünk, úgy, hogy a testvéreimmel külön tartjuk (ők plusz 10 fő lennének)! Várom az ötleteket, hogy ennyi emberre milyen kaját érdemes csinálni!

Lidke
KépKép
kövecske

Liza,
boldog szülinapot Neked!
Kép
angi79

Lizának nagyon boldog első szülinapot kívánok!!!
Kép

és magamról:
reggelre betüszösödtek a manduláim, gondolhatjátok hogy vagyok :roll:

kösz a jókiviket mindenkinek :wink:

puszi
vas

:D :D :D Lizának nagyon boldog első szülinapot kívánok!!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Liza!!! Naaaaagyon boldog szülinapot!!!!! ::D:D:D:D:D

Ildi!
Jajjjj! :(:(:(
Ilyenkor örülök,h ogy 6 évesen megszabaditottak a manduláimtól!!! Kitartást!!!!

Lidke!
:D:D Keve, a kis erőszakos. :D:D

Mamacka!
De jó! :D Örülök,h ogy tudtatok aludni... Az a legjobb! :D
Apósodra meg no comment! :(
Egyszer majd megmutatom neked a képeket, amiket a barátnőm csinált a naaaagyon profi kamerájával... Van különbség, mindhatom. De ehhez te jobban értesz. :D

Tünde!
Merre vagy már????????

Rólunk:
Egész éjjel azrul voltam. Reggel 37,7... Szóvaé remek. Tuti egy újabb influenza... De ha ezek után még kijön a bari is, tuti sirni fogok!!!! Az már sok lenne.
Viszont a jó hir az,h ogy a Vincetoxikum pont erre a fajta nyakfájós dologra jó!!! :D

Hannáról meg csak ennyit:
Kép

Kép

Ezzel várt reggel... :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?