Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok mindenki! :D
Köszi szépen mindenkinek a választ. :D
Még nem érdeklődtem tanfolyam után. :oops:
Tatabányán Újvárosban lakunk.
4 hónapos a kisfiam Zalán és első baba (bár 2005-ben elvetéltem egy babával úgyhogy ez relatív). :?
Azért nem tudok visszamenni az előző munkakörömbe,mert a férjem is és én is a vasútnál dolgozunk kalauzként és itt 10-16 órás szolgálatok vannak (attól függ,hogy épp hová kell menni).
A férjem Tatabányán kezd és végez,de én Bp.Délihez tartozom és van/vagyis volt olyan szolgálatom,hogy reggel elindultam itthonról a 4 órási vonattal felértem Pestre,onnan számolták a szolgálati órámat,elmentem akár Szombathelyre akár Keszthelyre vagy épp csak Székesfehérvárra de oda kb. 4× egy nap,este végeztem és este a 23 órási vonattal jöttem haza ami azt jelenti,hogy hajnali fél 1-re értem haza.
Vagy ugyanez éjszakás szolgálatban.
Én is átjöhetnék Tatabányára,mint a férjem,de ő is reggel kezd este végez vagy éjjelre megy és reggel végez és ő is általában 14 órázik.
Amíg ketten voltunk nem zavart,szerettem utazni és emberek közt lenni (le is húztam kalauzként 8 évet).
De mostmár a kettőnk munkája ütné egymást és nekünk nincs semmi rokon vagy más segítségünk Tatabányán,mert Borsodból költöztünk fel ide 3 éve és nincs aki vigyázna Zalánra.
Ezért sem vagyok még annyira ismerős itt,hogy tudnám merre induljak tanfolyam ügyben.
Mivel vasúti iskolában végeztem így semmi máshoz nem értek. :(
Azt gondoltam,hogy ingyenes tanfolyam nincs (csak álmomban),csak gondoltam,hogy másnak is van hasonló problémája és talált már rá valamilyen megoldást. :roll:

Bocsánat lányok,hogy a ti problémáitokkal kapcsolatban még nem írok,nem volt még időm végig olvasni miről beszélgettek. :oops:

Abban tudnátok még segíteni,hogy nem lehet értesítést kapni,ha valaki ír nekem és a profilomban,hogy és hol kell adataimat módosítanom vagyis megadnom és fényképet feltennem? :oops:

Köszi szépen nektek azért,minden ötletet szívesen fogadok. :D
Sziasztok.
Üdv:Vicus
vicus79

Sziasztok!

Lola, Zsanka és aki írt a dackorszakról!
Hasznos dolgokat tudtam meg, ezeket szépen elraktároztam a későbbiekre...

Erika!
Merrefelé laktok Bánhidán? Négyemeletes panelban?
Nálunk is elég jó a fűtés, de engem az nagyon felidegesít, hogy éjjelre leveszik a fűtést nullára!!! és múltkor amikor tök fújt a szél, remegve etettem a kisszobában. Arról nem beszélve, hogy Kata is tök hideg volt, nyaka, mellkasa (pedig jól betakarom, hónaljig vagy még tovább, és egy h.u. body + hálózsák van rajta. Nappal meg vmikor annyira nyomatják a fűtést, hogy meztelenül ellenénk. Nem értem miért nem lehet a nappali hőmennyiségből kicsit átcsoportosítani éjjelre!!! :evil:

Vicus!
Üdv. itt! Kata kislányom tavaly szeptemberben született, most pénteken lesz 6hós. Dózsakertben lakunk.
Amúgy minden nap Pestre jártam dolgozni majdnem 4évig. Lehet, hogy látásból ismerjük egymást? Majd teszel fel képet? Rólam vannak ha visszanézed (persze ha lesz időd..karácsonykor tettem fel a családról, így talán könnyebb)

Edit/Edi78

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Vicus:
Üdv köztünk,én még nem mutatkoztam be :oops: ,Áginak hívak és van egy 15 hós kislányomDorka.Mi a gálon lakunk az Unió lakóparkban.Zalán?Milyen szép név...Kalaúzniéni?De jó :lol: Nem semmi amiket dolgoztok,és gondolom nem fizetnek hülyére...,én postás vagyok tehát tudom mi a helyzet,tudod hülye postás ,vasutas... :? Ez csak vicc volt. :lol:

Na hát megjöttünk Pestről,hát sajna nem túl jó hírek,sőt... :cry:
Röviden:
Fél éve volt uh,és akkor a jobb vese még belefért a normál tágulatba,de a bal(a műtött)meg 28mm-es volt,és ami velefér az 10mm.És most meg 36mm :cry: A kéregvastagáság a normál 10mm,neki meg alig4mm :cry: Tehát romlott,de miért??? :cry:
Amit etnni lehet fél év múlva újra kell menniuh-ra,és ha akkor is romlás van,akkor izotóp vizsgálat,és ha ott vizafolyást mutatnak ki,akkor műtét :cry: ja és lehet hogy ki is veszik,mert adigra már elroncsolódik neki :cry: :cry: :cry:
Csak nem értem miért kell megvárni?Megkérdeztem,erre a válasz túl jó a fél ével ezelötti izotóp ahoz hogy most meg kéne ismételni.Meg neki extra nagy tágulata volt,van.de épp hog ymegmaradt a veséje is,és ez nem meg yvissza ilyen hamar(1 év )alatt,ehez akár 2-3év is kell.Mondja a doki,okés legyen,de miért nőt a tágulat??
Ja és olyan jó fej volt az uh-os,nőci,hgy először 31mm-t mért,utána meg36mm-t.És ráírta a 36mm-t.Kérdem ez hogy megy?
Mondja hog yhát nem lehet pontosan lemérni,mert nem mindig aúgy tudja lefogni a belektől a vesét hogy egyformán mérje meg,ja meg ha fél óra múlva mérnénk,akkor lehet hogy még kisebb lenne,mert addigra lehet hogy pisilne :?

És hab a tortán,hogy holnap jönnek szétbombázni a fürdőt,mert roszul tették be a kádunkat és ázik az alatunk lakó :? És ráadásul a férjem nem kapott holnapra már szabit,és áthívta anyósom hogy majd ő felügyeli a munkásokat. :x Úgyis úgy szeretjük egymást...Nagyon jó lesz.

Na mentem aludni,bocs lányok a panaszkodásért. :oops:

Ági

Kép

Kép
ági01

Ági!
Hát nagyon sajnálom a rossz híreket :(
Igen a dokik hajlamosak sajnos nem válaszolni és nem megnyugtatni az embert. Akkor most újabb fél évet kell várnotok az izotópos vizsgálatra. Nagyon kedvesek, hogy közölték veletek, hogy lehet hogy kiveszik. :( :evil: De ha nagyobb lett a tágulat, nem lehetett volna 1-2 hónapon belül izotópost csinálni? Nem értek hozzá, de minek a sok várakozás? Elhiszem, hogy szomorú vagy. Amúgy miket mondtak még? Inni kell neki sokat? Gyógyszert nem kapott?

Kád, igen, nem volt elég a mai nap, még ez is. De ez nem a ti hibátok ugye? Gondolom garanciális még a lakás nem?

E.

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Ági,
nagyon sajnálom, hogy a Dorkának a veséje romlott.
Milyen hülyeség - mert az- hogy nem tudják normálisan megmérni a tágulatot. Azért az az 5mm különbség hatalmas - szerintem.
Reméljük javulni fog! Szorítok nagyon!
Fel a fejjel, anyóst meg kerüld el - vagy zárd be a fürdőbe! :)

Vicus,
Zsanett vagyok Máté rosszcsont fiam 16 hónapos. Tényleg nagyon szép neve van a kisfiadnak, nekem nagyon tetszik. Merrefele laktok újvárosban? Mi a Mártírokon vagyunk. Ha gondolod összefuthatunk valamikor.
Mi is a vasutasok táborába tartozunk - félig :). A párom fél családja MÁVos volt -már kiváltak kft-be. Felsővezetékekkel foglalkoznak.
Kicsi a világ. Vagy sok a vasutas. :D :D :D
Tanfolyam ügyben majd körbenézek én is hátha lesz vmi. Mire gondoltál?
A legfelső sorban tudod kiválasztani a profilodat, ahol avatar-ként tudsz feltölteni képet. Csak le kell kicsinyíteni 80x80-ra asszem. Ott be tudod állítani az értesítéseket is.

Csajok,
van brendon-os kuponom a Babamagazinból, ha valakinek kell szóljon.

csövi
mentem
Zsanett

ui: holnap tali a CSS-ben! :D :D :D

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Betegek vagyunk Katával. :(
Apa 2hete volt náthás, köhögött. Nekem mára taknyom-nyálam egybefolyik (bocs), fáj a fejem, alig látok, fújom az orrom, könnyezik a szemem, néha köhögök.
Kata "csak" köhög, de tegnap reggel és este bekentem a hátát BybyLoof-val és ma eddig csak 1x köhögött. Remélem nem kapja jobban el. Úgyhogy löttek a holnapi baba-mama foglalkozásnak :( :(

Ja és reggel annyira fájt a gyomrom, hogy görnyedve sem bírtam menni. Szerencse Kata visszaaludt 7kor és fél9kor kelt, addigra már nem fájt. Apa hozott kakaós csigát megettem, aztán a hasamon aludt még egy órát Kata. Örülök, hogy legalább többet pihentem.

Na megyek pihizni, most Kata levegőzik, nem megyünk sétálni nem bírok.

E.

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Ma voltunk a Cs-s-ben,Viki sajnos elaludt a kocsijában hazafelé :cry:
Útközben találkoztam a dkerti köz.ház vezetőjével és neki azt mondta a védőnő,hogy holnap jön oda a csaj aki múltkor nem tudott.
DE ha mégsem akkor ne engem szidjatok :lol:

Vicus
látom sikerült a képet feltenni magatokról,közben majd ide a hozzászólásokhoz is rakhatnál fel,szívesen nézegetjük mások babáit :lol:
Szép neve van a kisfiadnak!
Hogy miről beszélgetünk?Mindig másról,ami éppen aktuális :lol: gyereknevelés,fogzás,alvási gondok,válogatós a gyerekem.......
babaklubbok mikor és hol vannak,családi eseményekről.......szóval vegyes a témák repertoárja :lol: :P de majd belejössz te is :lol:
Újvárosban merre fele laktok?
Kinél szültél,kisfiad mekkora súllyal és cm-re született?Még szopik?

Edi
mi a máltai játszó melletti rózsaszín 10-emeletes házban lakunk,2.em-en.
Mielőtt ide költöztünk volna ablakot cseréltettünk mindenhol és redőnyök is vannak minden ablakon szerintem az is sokat számít.
Gyógyuljatok meg minnél előbb!!!!!!!!!!!!!!Küldök egy kis gyógyenergiát++++++++++++++++++++++++++++++++

Ági
sajnálom,hogy rosszabbnál roszabb hírekkel jöttél :cry:
Szorítok,hogy a veséjét meg lehessen menteni!!!!!!!!!!!
Szegény,milyen nehéz lehet neked,hiszen olyan sokat idegeskedtél már Dorka veséi miatt :cry:
A legjobbakat kívánjuk!!!!!!!!!!!!!!KItartás!!!!!!!!!!!

Reni
Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Bálintnak!!!!!!!!!
Kép Kép Kép Kép

És mindenkinek Boldog Nőnapot!!!!!!!!!!!
Kép

Sziasztok:Erika

cseriviola

Mi a nő nekünk? Az egész világ maga, a szüntelen változás,
Az anya, akinek testén át e világba léptünk, az első és végtelen önfeláldozás.
Ő őrzi első lépteink, törli le könnyeink, testéből etet, szeretetéből nevel,
Mindig megbocsát, ha kell és soha nem enged el, ő a fény, a meleg és minden ami jó,
semmihez sem fogható és semmivel sem pótolható.

Ahogy tudatunk lassan a világra nyílik, ő maga is átalakul, megváltozik.
Előbb éteri szépség, ideál, trubadúrok álma, költők ihletője, szerelem és őrület forrása,
Majd társunk a jóban és rosszban, életünk néma napszámosa,
Vetett ágy, vasalt ing, étel és ital, kedvesség, szerelem, a test gyönyöre, az apokalipszis kínja és a mennyország ígérete.

Mindez ő, egy személyben, lelkünk másik fele, aki értünk létezik és mi őérte.
Köszöntöm hát őket, a nőket, kívánom nekik mindazt a szépet, amit érettünk ma és minden nap önként megtesznek.

Boldog nőnapot kívánok!!!!!!!!!!
angika

Sziasztok!
Még mindig béna vagyok. :oops:
Vonalzót már sikerült kreálnom,de hogy kell ide illeszteni?
Mgpróbálok képet beszúrni,nem biztos,hogy sikerül. :?
Na most mégsem,mert le kell kicsinyítenem őket.
Egyébként az Ond vezér úton lakunk.
Ti szoktatok találkozni egymással? :P
Ha igen lehet egyszer én/mi is hozzátok csapódunk.
Amiket régebben írtatok még nem volt időm végigi olvasni,de törekszem. :)
Sziasztok.
Üdv:Vicus[/img][/url]
vicus79

SÍROK!
Nem tudom hogy kell feltölteni a képet. :oops:
vicus79

Vicus
mintha a te albumod lenne Zalán babám néven itt a babaneten az albumok között?

Szia:Erika

cseriviola

Szia Erika!
Igen,az én albumom. :P
Legalább ennyi sikerélményem van,hogyha már ide nem tudok képet be tűzni és a vonalzót beilleszteni. :?
Majd még próbálkozok azért.
Gyakolrlat tezsi a mestert. :roll:
Szia
vicus79

De úgy látom,hogy már írni sem tudok. :?
[quote]Gyakolrlat tezsi a mestert.
Gyakorlat teszi a mestert. :P
vicus79

Sziasztok!

Vicus
azt hiszem nekem mindig ilyen vonalzós,kép feltevés a profilba problémáknál Zsanka segített :lol: SAjnos nekem sem megy még tökéletesen,pedig már mióta tag vagyok itt :roll:
Ha nem haragszol,akkor bemásolom az albumod elérhetőségét a többiekenek,hadd tudják megnlézni a kisfiad képeit:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=12560

Cirmike
hogy vagytok,Réka gyógyúlgat?

Gangi
már nagyon régen jelentkeztél :cry: Hogy vagytok?
Gondolom tanulsz 1000-rel :P

Angika
hogy sikerült rávenned a párodat,hogy eljöjjön a klubba?Az enyém nem akar :evil:
Nagyon szép idézetet írtál már megint nekünk,köszönjük!
Hol találod őket?

Edit
mi újság veletek?

Többiek!!!!!!!!!!!Hol vagytok??????????????

Kép

cseriviola

Sziasztok!

Segítséget, tanácsot kérnék: Kata ha a kanalat nyújtom felé, összecsukja a száját és homorít majd sír. A netes védőnő azt mondta lehet, hogy a foga jön, akkor szoktak ilyen viselkedést produkálni, nem tudom. Dokink szerint még nem lesz foga.
Vkinek vmilyen ötlete?
Ha odaadom a kanalat lenyalja róla, szerintem ízlene neki a cucc. Eleinte egy hétig nem volt gond, pár napja sír. Vagy fél, vagy nem akar enni. :shock:

Vicus!

Megnéztem az albumod, nagyon helyes a kisfiad. Jók a képek és a kommentek hozzá :)

Erika!
Hatottak a gyógyenergiáid, már jobban vagyok, Kata is néha-néha köhög, sajnos nem tudtunk így baba klubba menni, ki is vagyok akadva, de sajnos ez van. 1hónapja meg hozták a Kata bútort és azért nem mentem..2hetente van és így se mindig jön össze :(

Zsanett!
Pampers oldalon regisztráltál vagy megoldódott a hiányzó egy pont?
Jó dolgok vannak kuponra most a baba magazinban?

Edit/Edi78

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Hogy telt a nőnapotok? Én kaptam egy szép jácintot és még valamin gondolkodnom kell,hogy mit szertnék ;) Meg Julcsinak is :)

Ági!
Sajnálom,hogy ilyen rossza hírekkel jöttél :( :( :cry: :cry: Szegény Dorkababa! Ez a mérés nagyon gáz,hogy nem is pontos,meg ha pisil akkor megint más. És akkor fél év múlva derül ki,hogy meg kell-e műteni megint? És nem kell megvárni akkor a 3évet,ha annyi idő a javulás?
Kész lett a fürdőtök?

Erika!
Zolti magátol jött el. Talán azért is mert utána még mentünk vásárolni ezt-azt. Azért is léptünk le olyan hamar.
Az idézetet nem tudom már honnan másoltam,csak beírtam a keresőbe,hogy 'nőnapi versek' és akkor kiadott egy pár linket és azok között kerestem egy szépet :)

Vicus!
Negyon édi Zalán! És nagyon szép neve van ,nekem is nagyon tetszik :lol: A vonalzót a profilodban tudod beállítani. Amikor elkészíted a vonalzót mindenféle kódokat írnak a végén. Onnan a BB Code-ot kell bemásolni a profilban az aláíráshoz. Remélem érted :lol: és sikerül betenned :wink:

Kellemes 7végét mindenkinek!!!!!!!!!!
Kép Kép
angika

Bálintnak nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép
angika

Sziasztok

Vicus
Üdv Vicus köztünk.Engem Líviának hívnak és van egy 15 hós kislányom Timi.Jó az albumotok ,tetszik nagyon a talpfestős kép.Sima vízfestékkel csináltátok?Szívesen látunk téged is a talikon.Össze szoktunk néha néha jönni,meg játszókon meg babaklubbokban is szoktunk talizni.Nektek közel van a cs.s(családsegítő) ahol csütörtökön délelőtt szokott lenni babaklubb.Sulival kapcsolatban anyi hogy a fősuli egyetem az ingyenesen van a kismamáknak(bár már ezt is egyszer eltörölték meg visszaállították,így nem áll túl erős talpakon),a jelentkezés már lezajlott,de augusztusban meg szoktak hírdetni még helyeket ahova lehet jelentkezni még.

Ági
Hát tényleg nem jók ezek a hírek.De pláne még az orvosok is tök el tudják bizonytalanítani az embert.Kitartást neked.A lényeg hogy szépen fejlődik Dorka.

Tud valaki finom egyszerűen elkészíthető sajtos pogi receptet nekem ajánlani.Ami már kipróbált recept.Előre is köszi

Na mentem Timi ébredezik Üdv LÍvia

Kép
slivia

Sziasztok lányok!
Szép napot (vagyis szebbet,mert elég ramaty ma az idő) mindenkinek! :)
Kép
vicus79

Sziasztok!

Ma mi sem tudunk elmenni a babaklubba - volt elitéznivalóm - megnézni a csajszit, aki volt tudna írni róla hogy milyen volt? Van értelme kedden menni? Ugyanoda?

Edit,
már regisztrálva vagyok a Pampers-en, pontom még nincs :)
majd lesz valahonnan..
a brendonos kuponon van: http://www.brendon.hu/action/Type.aspx?t=2

Vicus,
én is megnéztem az albumotokat, nagyon édes a Zalán! Mekkora szemei vannak!! :)

sziasztok
jó hétvégét mindenkinek (állítólag jó idő lesz :))

puszi
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

na Vicus, csak sikerült az a vonalzó! Jóóóó.
:)
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket Bálint nevében!

Lívi:
Nekem van egy egyszerű pogi receptem, lehet, hogy sokan ismerik.

Pogi

25 dkg túró, 25 dkg margarin, 25 dkg liszt. Só ízlés szerint. A hozzávalókat össze kell gyúrni. Hűtőbe tenni. Minél tovább bent van annál magasabb lesz a tészta. Olyan mintha élesztő lenne benne.
Lisztezett deszkán 2 cm-re kinyújtani, a tetejét 1 tojás-sárgájával ki szoktam kenni és megszórni reszelt sajttal. Pogácsaszaggatóval, vagy derejevágóval szoktam kiszaggatni. Előmelegített sütőben addig kell sütni, amíg a tetején a sajt aranyszínű nem lesz. Nagyon finom, és egyszerű az elkészítése. Ezért azt ajánlom, hogy mindjárt dupla mennyiséggel kezdjétek.

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!
Rena

KépKép
renáta29

Sziasztok!

Voltunk mi is többek között a babaklubbos bemutatón,jó volt,tetszett,bár a gyerekek először csak ámultak,hogy mi ez :lol:
Iza édes volt,ő még táncolt is :lol:
Mi megyünk keddenként majd,mert tetszik!
500 ft/óra,úgy beszéltük meg,hogy előre fizetjük ki a hónapot,de ha valakinek közbejön valami,akkor azt az alkalmat később bepótoljuk,így nem vész kárba a pénz.
Minden kedden lesz a köz.házban dkertben,9.30-10.30-ig.
SAjnos a fényképezőgépem itthon pihent,pedig lett volna 1-2 jó képem biztos :P
Móni,aki tartotta zeneovi cd-re táncolt,énekelt,furulyázott,mesélt/minden gyerek csak bámulta,ahogy mesélt :lol: /,mutatott készségfejlesztős játékokat,házi készítésű játékokat,legközelebb fog hozni gyerekbarát festék és gyurma receptet.....szóval röviden ennyi :wink:
Küldök neked e-mailben új képet amit a profilomba szeretnék betenni,de nem megy :cry: légyszíves segítsél!!!!!!Minden adatot átküldök,köszi!!!!!!!!

Angika
köszi,nekünk is jól telt a nőnap,férjemtől kapott Viki egy szál fehér rózsát,én egy dobozos orchideát és egy webkamerát :P

Szép hétvégét mindenkinek,sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Edi:
Sztem egy pár napig ne add Katának a kaját.Azt próbáld meg újra ,akkor lehet hogy elfogadja újra.Dorkának is volt ilyenje az elején,és neki bevált,ja és nem fogzott akkor.

Hát ez van csajok Dokrával :cry: Keresztanyám nyugtatott,hogy nem kell elkenődni,ha baj lenne azt jelezná a Dokra,meg nem minden uh-os mér egyformán.(hát ez kiderült)
Hát hogy bírom ki ezt a fél évet?...?Iszonyú amiken már átmentünk,és még át is fogunk.

Na de van jó hírem is,elkészült a fürdő végre :lol: Teszek fel képet az új kádról. Kép
Kép
Kép
Dorka játszik :lol:
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

Ági!
Ok. megpróbálom nem adni neki egy pár napig, én is így gondoltam. Aztán meglátjuk.
Nagyon szép a fürdőszobátok. Nekünk is hasonló színű.
Dorka nagyon édes abban a kis babaágyban. :)

Mellékelek pár képet. Kata hat hónapos lett. :)
Kép
Kép Kép Kép

Edi

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Ági
nagyon szép a fürdőtök!!!!!!!!!!!!
Édes Dorka a játékbaba ágyban,hol vettétek és mennyiért?
Vikinek is lehet,hogy veszek majd húsvétra,még megvárom,hogy a rokonságtól mit kap szülinapjára :lol:

Edi
Kata mindig milyen kis csinibaba :lol:
A macis kép isteni!!!!!!

megyek zsírt égetni :P rám fér :wink: mindjárt itt a nyár :P

cseriviola

Most tudok csak jönni bocsi, és olvasni benneteket...

Ági,
Nagyon sajnálom, hogy Dorka veséje rosszabbodott... :cry: Azért persze még bizakodjunk, hogy legközelebb jobb lesz és csak most mért hülyén a nőci... :!:
Gratula az új kádhoz és hogy anyóst is sikerült túlélni!

Edi,
Jó húsban van Kata, és már megint annyira édi ruhákban van!
Jobbulást nektek!

Erika,
Jó amiket írsz a klubbról. Mi is szívesen elmennénk. Réka imádja a zenés dolgokat.
Csak ne lennénk gyakran betegek...

Vicus,
Üdv én is.
Mi V.szőlősön lakunk már lassan 3 éve, de tatabányaiak vagyunk elvileg.
Itthon vagyok gyeden és szeretnék is még maradni amíg lehet. Réka kislányunkat megkésett mozg.fejlődése miatt egy csomó helyre viszem fejlesztésre. (18 hós és most már mászik, feláll.) Sokat betegeskedik, de mindig vidám, jó evő, nyugodt baba.
Roli itt helyben jár oviba, ebéd utánig van.
Én is vonattal ingáztam Bp-re 2001/02-ben...

Sajnos nem javultunk, bár a sipolós köhögés elmúlt, már nem kell félni, hogy esetleg befullad, bár szerencsére ez nem is volt jellemző. Viszont nagyon hurutosan köhög, félek nehogy megint tüdőgyuszija legyen vagy hasonló. Folyik a taknya-nyála, jön a 16. foga. Ma már láza is volt. Még mindig próbálok nem adni antibiotikumot, de azért van itthon, ha rosszabbodna.
Sok-sok vitamint adok neki, nemcsaka Moncsi félét (azt ebéd után), hanem reggel-este brutál dózisú Dr. Lenkei félét (akit érdekel: www.drlenkei.hu)
Rolcsi is elkezdett köhögni és folyik az orra.
Szóval a héten itthon voltunk-vagyunk, apa ugyan hazajött külföldről, az itthoni dolgait szerencsésen elrendeztem hétfő-kedd (ügyi voltam :lol: ), de azóta is távol van sokat még vasárnap is dolgozni fog. Ma este 8-ra várható. Tegnap nőnapot is hulla fáradtan köszöntött este 7-kor hazaérve, majd 8-kor elaludt...

Ha minden jól megy jövő héten kedden elmegyünk síelni csak mi felnőttek barátokkal. Anyu bevállalta a 2 lurkót, remélem helyre jönnek addig.

Ha addig nem jövök akkor majd csak a síelés után írok legközelebb. Már Rolcsi is igényt tart a gépre, ha meglátja, hogy ide ülök. (minimax.hu-n játszik memóriát, kirakót, stb.)
Jók legyetek, és remélem csak jó híreket olvasok majd :!:

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok lányok!
Bocsi,hogy még nem írok mindekinek külön-külön,de még próbálom utólérni magam a topiccal.
Az elejétől elkezdtem olvasni,nem tudom mikor jutok a végére. :oops:
Remélem mindenkinek jól telik a napja. :D
Sziasztok

vicus79

Na már megint kreáltam valamit,mert nem a vonalzót írta az előbb. :?
Hát én még elég béna vagyok.
Kép

vicus79

Sziasztok

Erika
Ha mentek majd kedden akkor jeleznétek a csajszinak hogy mi nem tudunk menni,mert a Timit viszem vissza dokihoz.Péntek este,éjjel olyan durva köhögés jött rá hogy azt hittük fuldoklik.És ilyen teljesen száraz rekedtes volt a köhögése.Már majdnem ott voltunk hogy hívjuk az ügyeletet,de hál istennek elaludt,és viszonylag nyugodtan tudott reggelig aludni.Persze köhögött rendesen.Reggelre tiszta rekedt volt,meg majdnem hány annyira akarja felköhögni a dolgokat.Szóval szombaton reggel a dokinál kezdtünk,persze a mi dokink nem volt így felírt egy csomó mindent és mondta hogy akkor kedden menjek vissza a mi dokinkhoz.Szerintem jó kis torokgyuszi mert nem eszik,csak iszik,és állandóan mutogat be a szájába hogy ott fáj neki.

Reni
Köszi a receptet,örültem neki nagyon mert utálom az élesztős cuccokat.Az valahogy sosem jön nekem össze.MÉg annyit megírnál hogy hány fokos sütőben süssem. Köszi.

Most mentem Üdv mindenkinek további jó hétvégét Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Livi:
Szegény Timi,++++++gyógyenergia :lol: neki.Hu én nem is tudom mit tennék Dorkával ha beteg lenne,pedig már 16 hós...
Nekem a frutta orát azt nagyon szereti a Dorka,az jó,mert vitamin van benne és nem kell rágnia.

Edi:
Kata megbékélt már a gyümivel?Tényleg nagyon csini mindig,igazi kiscsaj már most :lol: Hu én ma úgy kiakadtam.Levittük a jubileumi játszóra Dorkát,és hintáztunk volna ,de egy apuka hamarabb odaért,mint mi.Nem is ez a baj,mert látta Dorkán hogy kicsit kiakadt rá,és elkezdte a hintát rángatni.Normális volt a manusz,mert átadt neki a hintát,de azt mondta hog yhagyjuk a kisfiut had hintázzon :twisted: Piros kabátba és rozsaszín sapka volt rajta... :roll: Meg amúgyis tök lányos pofija van.De elkönyveltem magamba hogy manuszból van...

Angika:
Jövőhéten melyik nap jó nektek a sétire?Hétfő,kedd szerda nekünk jó.

Erika:
Dokra a kiságat szülinapjára kapta a déditől,tehát nem tudom mennyi volt.Valószínű Bicskén vette valahol.Egyre többet kezd vele játszani,de még mindig az aautózás,meg a labdázás a menő.
VIki,hogy van dackorszakával?Kipróbáltad valamelyik tanácsot?

Jaj csajok,kész a fürdőnk most jönnek a szobák :roll: Tegnap volt kinnt a srác aki lerakta,és nagyon recseg ahogy lépünk rá.Férjem 6-kor kel és mindig felkelt ha lépked rajta ,meg a Dokrához sem tudok este bemenni,mert felkel a recsegésre.Na azt mondta,hogy fel kel szedni és újra le kell ragasztani.1 napot nem léphetün rá,hog yszáradjon :roll: Visszaköltözünk addig anyuhoz :D .Ja és kitaláltuk hogy ha már szét vannak bombázva a szobák,akkor már tapétázzunk is ki :wink: Amúgyis be volt tervezve tavaszra.Dorkát leadjuk anyunak :wink: Azért tök jó 15-én lesz 1 éve hogy beköltöztünk,eg yúj építésű lakásba...Még az a jó,hogy minden garanciába megy.De akkor is a pakolás meg minden nem hiányzik.
Na most mentem,mert megint görcsöl az epém sajna,nem tudom hog ybírom ki Áprilisig... :cry:

Ági

Kép

Kép
ági01

Ági, ha majd megint (igaz átmenetileg csak) itt lesztek V.szőlősön talizhatnánk egy babakocsi tolásra legalább.... :lol:
Remélem javul az epéd ha átmenetileg is :!:

Livi, ma délelőtt megyünk a lépcsőházatokba a fsz-re (legalábbis ahogy elmagyarázta szerintem oda) a detálhigiéniás nőcihez, mert Réka alsó fogain fogkő vagy mi van (ezért megyünk, hiába mosom nem jön le... :( )
Jobbulást Timinek :!:

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

sziasztok!

Mi is vagyunk ám :) élünk és virulunk sajna elég rendesen lefoglalt a tanfolyam hétfőn vizgázok kreszből úgyhogy sorry, hogy ilyen sokáig távol voltam. Meg aztán végigment rajtunk is egy kis vírus is, Lackónak úgy bedugult az orra hogy nem bírt aludni szegénykém már mindent fújtam bele hogy kiduguljon volt olyan éjszaka hogy 8kor már ágyban volt fél11re elkínlódta magát 11kor kelt és fenn voltunk negyed4ig és nappal nem aludt :(

Ági!
Sajnálom a történteket, de bízzál hátha béna volt aki mérte és amikor mentek lehet hogy jobb lesz az eredmény. A fürdőtök nagyon szép, ja és hozzáteszem, hoyg mi már 3 éve lakunk itt és most csinálták felettünk a gipszkartont szóval inkább később mint saját zsebből nemigaz???

Cirmike?
Ezt ki vette észre???? mármint a fogkőt?? vittétek már fogorvoshoz Rékát???

Erika!
Mikor lesz holnap pontosan ez a fejlesztős foglalkozás??? A védőnő felhívott ma telefonon, hogy van ez a lehetőség és menjek, tök ari nem???

Vicus üdv közöttünk én Angi vagyok és van egy másfél éves kisgenszterem Lackó :)

Asszem egyenlőre ennyit ha valakinek nem válaszoltam akkor kérem újra a kérdést most már gyakrabban leszek :)

Szép napot!
angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Bocs,most nincs időm írni :cry:

Gangi /és akit még érdekel :lol:
holnap azaz kedden 1/2 10-1/ 11-ig lesz a zenés foglalkozás a dkerti köz.házban,500 ft/óra.
Múltkor sikerült a Panadolos játékkal játszanotok?Mi ma kaptuk meg az egeret érte :P

cseriviola

Erika!
köszi az infót
játszottunk a panadolossal csak nem tudom, hogy benne leszünk e, hisz még most is hirdeti és azt nem írja hogy kapunk vgay sem :(

Kellemes és nyugodalmas jó éjszakát kívánok!

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Én megint lemaradva,mint a borravaló! :wink: :roll:
Túl vagyunk a hányós-hasmenéses bacin.Megint csaka fél banda (Marci+Beni)!Hála Istennek! Igaz,Marcipán nagyon megszenvedte (velem együtt): 3 napig 40fokos láz!Döntöttük belé a lázcsillapítót alul-fölül,amit csak lehetetett+ ki se szálltunk a fürdőkádból. Velem együtt,mert már a 15-dik hütőfürdőnél hajnal 2-kor a fürdőszoba ajtó láttám sírógörcsöt kapott! :oops: :cry: Hűű,borzasztó volt!

Segítséget szeretnék kérni:
Volt valaki mostanában cipőt venni? A fiúknak kellene valami tavaszi bokacipő még a héten,mert totál megizzad a lábuk ebben a melegben a téli bakancsban.Hol érdemes megnézni,ahol kapni egy méretből 3db-t? Valakinek valami ötlet?

Köszönöm!
Szép estét!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak egyre nehezebben tudok sokat a szgép előtt ücsörögni!

Képzeljétek a Dórival elkezdtük a bilzést és rettentő ügyes! Igaz 4-5 napig de.ként mindig bepisilt, aztán egyszercsak megtört a jég és azota szol! Igaz a kaki mindig a bugyiba vagy a pelusba megy, de már a bilibe is nyomott! Szeret félrevonulni és ott nyom! Hát majd erre is ráérez! Már csak alvásnál és a sétál
soknál van rajta pelus! Reggel ha felkell 10-15 perc elteltével szol, hogy anyucika pisilni kell! És megyünk a WC-re! Nagyon büszke vagyok rá!
Ma voltam a Rókainál! Szerencsére ne nyiltam ki ( sok pihenés és a magnézium hatására )! UH is volt, de nem láttunk semmi kukit vagy puncit. Viszont nagyon édesen szopizza az ujjacskáját!

Erika!
Megkérdeztem a dokit a plussz pénzekről! Semmi biztosat nem tudot mondani, csak azt, hogy ha lesz vmi az jul. 1-től. Kismamáknál nem kell vizit és ágydijat fizetni! ami max 4-5000ft lenne! Viszont a mostani tervek szerint ha Te a fogadott dokidnál szeretnél szülni és Ő nem dolgozik, nem ügyeletes, hanem behivják akkor a beavatkozás 30%-t ki kell fizetned ( sima szülésnél ez ma 27000ft). De ez még csak tervezett!

Ági!
Sajnálom, hogy rosszabodott az Dorka veséje! Ti nem probáltatok vmi gyogyteát adni a Dorkának? Mondjuk nem tudom, hogy hol lehetne megérdeklődni, de régebben amikor nem volt ennyi gyogyszer, gyogynővényeket ettek az emberek és sokkal jobban voltak! Lehet ha vmi teakeverék létezne és ihatná a Dorka, kicsit tisztitaná meg javitani a veséin! Mondjuk ez csak egy kosza ötlet!

Angi!
Sok sikert a vizsgáidhoz! remélem ügyes leszel és nemsokára vezetheted a szép autotokat!

Na megyek mert álmos vagyok! Dórikám ujabban 3 körül mindig felkell! Egyszer csak elhagyja ezt a rossz szokását is!
Jó éjt!
Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Voltunk ma mi is a foglalkozáson, nem volt rossz, de szerintem nagyon sokan voltunk. Volt vagy 10 gyerek. Így nem biztos , hogy van értelme járni. Vagy szólni kell a Mónikának, hogy szedje szét a csoportot. Nem?

Ági,
jobban vagy? Epéddel jobban vagy már? Állítólag nagyon gázok ezek az új lakások - mondjuk elrendezésben mindegyik jobb mint a régi tömbök. Szép a fürdőtök, nekünk is hasonló színű. Dorka pancsizik a nagy kádban?
Tudnál abban segíteni, hogy szerinted gáz -e hogy a Máté mostanában kacsa lett. Marha sok folyadékot iszik meg egész nap. Most már 450ml-nél tartunk és még 1x lesz legalább ennyi délután. Ez nem sok egy kicsit? Hozzáteszem ha a bilibe pisil az legalább félig van... :D :D :D

Edit,
itt Tb-n a belláriában érdemes talán megnézni a cipőcskéket. Ott talán lesz 3 egyforma. Tényleg egyforma a lábuk az ikreknek?

Cirmike, jó síelést! Mármint ha még olvasod :)
Elmenni a hidegbe, mikor már jön a tavasz. ..
Érzem a vesztemet, ablakot kellene pucolni de úgy utálok.

Velünk minden OK, a hétvégén voltunk vonatozni, nagyon tetszett a Máténak.
Kép

meg vacsizni Kecskéden (hááát a Máté elég türelmetlen volt :))
Kép

na mentem
Sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

ja még tudom mit akartam (elég szita az agyam)

eladó a kismotorunk, tegnap vettünk másikat, mert már kinőtte,
ha esetleg valakit érdekel szóljon.

Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

De jó,hogy ilyen jó idö van! Jó lenne,ha egész évben ilyen vagy még melegebb lenne. Na ezt meg bírnám szokni :wink: :lol: Tegnap délután sétiztünk egy csomót. Mentünk palacsintázni aztán a jubis játszóra és a csóni felé jöttünk haza :) Julcsi jól el is fáradt!

Lívi!
Hogy van most Timi? Mit mond a doki mitöl köhög ennyire?
Jobbulást neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cirmike!
Rékának is jobbulást! Nektek pedig jó síelést! Én most nem mennék hidegbe az biztos,most hogy jó idQ lett :lol: :lol: :wink: :D

Erika!
Én is játszottama panadollal és az írták küldik a figurát de még semmi :cry: Sógornöm nevében is játszottam,ráadásul 2nappal késQbb és ö is tegnap szólt,hogy megkapták. Remélem nem nyeli el ezt is a posta :(

Edit!
Cipi ügyben sajna nins ötletem. Hogy vagytok? olyan ritkán jársz erre. Bár ez érthetö :)

Moncsi!
Nagyon ügyi Dóri a bilizéssel. Mire megszületik a kistesó nem is kell majd neki pelus! :) (mármint Dórinak) :) Pocaklakó,hogy van? Te hogy bírod? Majd megmutatja ,ha kibújik mi is van alába között :D
Nevek vannak már?

Zsani!
Nagyon aranyosak vagytok a vonaton :wink: :lol:
angika

Sziasztok!

Jövök kicsit Dork amég húzza a lóbőrt.Megint ráállt a délutáni 4 óra alvásra :lol: Ja és reggel is 8 nál elöbb nem kel fel,de inkább 9-kor 8)

Zsani:
Nem baj egyátalán ha annyit iszk,és ahog yírtad ki is pisili,tehát teljesen okés.Dorkának a veséje miatt meg van adva naponta hány ml folyadékot kell meginnia.Ő most 10 kg körüli,tehát 1 nap 1lite folyadék ebbe benne van a tápszer meg minden(tea,főzelék leve,gyümi leve),tehát Máté jobb súlyban van neki még talán kevés is.Csak arra figyelj hogy ne legyen túl cukros(a fogai miatt is).Tényleg akartam kérdezni hogy megy a bilizés?Tudatosan megy és ül rá,vagy te ülteted rá?

Moni:
Neveken gondolkodtatok már?Nagyon ügyi Dóri okos baba nagyon.A gyógytea nem hülyeség menrt lehet hogy jobban és többet pisil tőle ,tehát jobban átmossa a veséket,megkérdem majd vesegondin,és köszi az ötletet :lol:

Angika:
Jukcsi kidőlt a mai játszó után?Dorka még horpaszt :lol:

Edi:
Kata eszik már gyümiket?Írtad hogy strájkolt :lol:

Jaj el kell mondanom nektek is mi történt tegnap.
Lakógyűlés volt megint,férjem ment el.Jön 8 körül haza és a kocsiban haygta a kulcsát.Visszamnet érte és lent talizott az egyik lakóval.Erre jönnek haza szépen sorban a többiek is.Van itt eg ykis öreg aki mindenbe beleszól.Na a lényeg hogy a kis öreg felesége beszólt a srácnak,valami lényegtelent,és a srác hátulról beleruott a kis öreg lábába.Erre az öreg veje nekiugrott a srácnak és elkezdték ököllel püfölni egymást.Én fennt épp etettem a picit.Hallom valami iszonyú kiabálás kutyavonyítás.Sok nő is beugrott a verekedésbe.Férjem volt az egyedüli férfi a társaságban.Hát szegénynek keltt szétszednie őket.Persze a nők meg hátulról még csapkodtak is,mármit értek mert a férjem 194cm magas.Azt mondja nagyon durva volt ailig tudta őket szétszedni.Folyt a vér meg minden.Eléggé megviselet az este szegénykémet nem bírjuk az erőszakot abzolut e.Na azt fél óra múlva jönnek a rendőrök.Kinyitom az ajtót,mondom hívjam a férjem?A verekedés miatt jöttek?A nő csak néz,,,nekik én kelek??????Mi????
Valaki azt mondta hoyg én voltam ott :shock: Azt megjöttt a Bazsi és mondta ő volt ott ,ő szedte szét őket.Na felírták az adatait,és majd mehet be tanuskodni.Még ez hiányzott nekünk...
J aés ez az egész pár száz forint miatt volt.A közös képviselőt leváltották,és az új miatt volt ez az egész.Zsani te jutottál eszembe :lol:
Amúgysem szeretk(szeretünk)itt lakni,érlődik hogy eladjuk a francba az egészet és nézünk újvárosban egy másik lakást.Csak ugye ott ki tudja kik laknak :roll:

Na mentem felkelt végre Doresz.

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ági!
Irigyellek a Dorka alvókája miatt! :wink:
Hú,ez a balhé tényleg rémisztő lehetett!Hogy milyen idióták néha az emberek!Potom pénzekért okoznak maguknak egy csomó hercehurcát. Csak jól leinformált helyre költözzetek (ha egyszer rászánjátok magatokat),nehogy csöbörből vödörbe essetek!

Zsanett!
Kösz a cipő ötletet,de ma délelőtt hirtelen "felindulásból" felpakoltuk a csapatot és elmentünk cipőt nézni itt Tatán.A Csiribiriben volt is választék,legalább 5-féle tetszett is,de több is volt.Nem akartam egyformát venni nekik,mert akkor nem tudják,hogy melyik kijé.Csak valami hasonlót. Így 2 Asso-t meg 1 Gabrot vettünk. Mindhárom barnás, többféle színárnyalat van összekombinálva,a Marciéba meg van egy kis narancssárga is. Ja és mindegyik tépőzáras. Amúgy mindháromnak 24-es a lába.
Meg vettünk még nekik sapit,egyforma csikosak,csak más az alapszín (kék,barna,zöld).

Angi!
Jól vagyunk,a fiúk szépen fejlődnek,csak enni meg aludni nem akarnak.Nagyon lefáraszt estére,hogy napi 4szer kb. fél óráig szórakoztassam őket,hogy nyugton maradjanak az etetőszékben.Csak ritkán esznek egyedül.Az ivásuk meg kikészít!Van hogy egész nap nem isznak 2dl-nél többet. (reggel fél dl,napközben semmi max. ami a kajában van,este 1-1,5dl tej) A Marciba 40 fokos láz mellett fecskendővel töltöttem a folyadékot,mert egyáltalán nem akart inni!Brrrr!
Szóval ezek az apróságok igen kiveszik belőlem az energiát!
Aludni meg még mindig nem alszanak éjszaka,csak a Marci alussza át. A Beni meg az Oli felváltva ébred.Van hogy fél óránként. :evil:
Ja és tombol a dackorszak!!!!A Beni és a Marci is hisztizik ezerrel.(Erika sokszor gondolok rád! :roll: :oops: )Úgy néz ki,hogy itthon mindkettőt le tudom már szerelni (Benit az ágyába kell tenni,Marcit meg bezárni a fürdőbe).De ha elmegyünk valahová,az már nehezebb ügy.
Szóval éljük a majdnem 2évesek mindennapjait!De nagyon örölünk a jó időnek és sokat vagyunk kint.Így úszik a háztartás,mindent este csinálok!!!

Most mennem kell,halomban a vasalnivaló!!!
Igyekszem gyakrabban jönni!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok

Timinek végül is nem mondták meg mi baja,én úgy gondolom torokgyuszi.Még mindig köhög de nem annyit,viszont kicsit rekedt.Meg megkérdeztem hogy nem gond e hogy Timi kicsit csámpás.(befele).Hát erre azt mondta a dokinő,hogy nem jó hogy mezítláb vannak a lakásban az ilyen korú gyerekek,meghogy ha otthon cipőt adok rá azt adjam rá fordítva.Hát nem tom de én ekkora hülyeséget még nem hallottam.Én úgy tudom hogy a mezítlábazásnál jobb nincs.No meg ha fordítva adom rá a cipőt akkor annak meg a talpa nem lesz olyan.Szal marad csámpás a Timi,vagy majd idővel kinövi.

Bocsi hogy most másra nem reagálok,de a jó idő miatt egész nap kint vagyunk és lefáraszt a Timi rendesen. Talán a hosszúhétvégén kicsit jobb lesz.
Na mentem jó éjt mindenkinek Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Ági,
jó kis balhé volt nálatok! :)
Már én is átvettem a "stafétát" itt minálunk, hááát sok a hülye. Megállítanak, hogy de örülnek neki, meg ez meg az. :) A sok öreg.
Nálunk van 2 db eladó lakás , az egyik a másodikon (olyan mint a mienk) ill egy a negyediken (az másfél szobás). Jó a közös képviselő :D :D he-he
Köszi az infokat az ivással kapcsolatban. Néha megrémíszt ez a mennyiség. Nem cukrosat iszik, nagyon enyhén szörpöset (mostanában tartósítószermentes szobit iszik, kb 5ml szörp 250ml vízbe).
Bilizéssel köszönjük megvagyunk, naponta "teszi" bele a dolgait.
Nálunk az a stratégia, hogy minden kaja után rácsüccsen (ő még csak belelépni tud egyedül, vagy melléül) aztán ott olvasgatunk, játszunk, mondókázunk, aztán feláll és megnézzük, hogy mi van benne. Általában mindig van benne valami. A nagyvécébe is már "csinált" mindent. Ha nincs semmi akkor rámnéz szétteszi a kezét és felhúzza a válát és kiált egyet :) "nézd anya nincs semmi"
megzabálom...

Tényleg ebben a szuper időben megbeszélhetnénk egy közös játszózást valamikor, esetleg a csónitónál. Mit gondoltok?

na megyek
jó éjt
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Ma én zárom a sort :lol: :P

A klub ma jó volt,bár kicsit nyűgös voltam,a korai kelésektől :cry:
Viki minél előbb megy este aludni,annál korában kel reggel :evil: :evil: :evil:
Van hogy 21-5.45-ig alszik csak :cry: aztán átjön hozzánk,és ébreszt,hogy:redőny fel,másik szoba,zene be,torony épít :lol:
Lefordítva:húzzam fel a redőnyt,menjek át vele a szobájába,kapcsoljam be a Zeneovit és építsünk tornyot :cry:

Kicsit sokan is voltunk a klubban meg azt vettem észre,hogy Vikit nem igazán köti le,így nem tudom,hogy megyünk-e még........

Pár mai kép,aztán majd jövök bővebben holnap.......
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

cseriviola

Sziasztok!

Képzeljétek Kata ma 40g sütőtök-alma pürét evett delelőtt, délután pedig 30g almapépet. :D

Átvettem a Rossmannban a HIPP termékminta csomagot. Volt benne egy kecskeméti bébiital. Na aztán kiderült, hogy a HIPP és Kecskeméti bébiételt is a HIPP Kft gyártja, erről ennyit. Úgyhogy tök mindegy szerintem ezek után melyiket veszem…Bár még mindig Hipp párti vagyok, de majd a Kata eldönti neki mi ízlik. Ha jön a zöldség szezon akkor majd én készítek neki főzeléket. :) Majd meglátjuk.

Vicus!
Nem semmi ha elejétől végigolvasod a topikot. :shock: Hol tartasz éppen?

Cirmike!
Olvasom nem nagyon javult Réka. Most hogy vagytok? Roli?

Szilvia!
Nálatok Timi hogy van? Láttalak benneteket tegnap a Dm-be bemenni, gyorsan vetted ki Timit a babakocsiból. Mi meg már mentünk haza. 2órája sétáltunk meg Katának ennie kellett. Vkivel voltál asszem.

Ági!
Képzeld nem hagytam magam a hozzátápinál és nem tartottam szünetet. Sütőtöklevet adtam 3napig, egyre többet ivott. Aztán sütőtök-alma pürét kap második napja, ma már 40g-ot megevett, délután pedig 30g almapürét. Szépen tátog a kanálra. Úgy látszik Katánál 11nap kellett, hogy elfogadja a kanalat. :)
Nálunk is sokszor megkérdezik kislány-e a Kata. Már eleve a ruha lányos rajta, rózsaszín, meg fodros sapka. De úgy látszik vkinek ez nem üt szemet és igen nálunk is fickó kérdezte lány vagy fiú…

Epéd miatt most milyen kajákat kell hanyagolnod?

Lakógyűlés nem semmi. Nálunk „csak” az van, hogy a kedves szomszéd letépi állandóan a tilos dohányozni felíratot, szóltam már nem szabad cigizni, nem érti meg. A bunkója. :evil:

Moncsi!
Akkor ezek szerint (ha be kell hívni a dokit) fizetsz a dokidnak a szülésért amennyiben megállapodtatok plussz a kórháznak 27000Ft-ot? (császárnál mennyi?)
Nagyon ügyes Dóri!

Zsanka!
Jók a vonatos képek. Ez az új piros vonat ugye? Hol voltatok vendéglőben? Tök jó, hogy etetőszékük is van.

Mint közös képviselő megkérdezlek: mit lehet tenni az olyan lakóval aki cseszik a szabályokra. A cigizésre gondolok a lépcsőházban. Szóltunk neki. Most fogok a közös képviselőnek, ő felszólítja, de ennyi. Többet nem lehet csinálni? Még annyit, hogy az az egyedüli lakás amit nem vettek meg, önkormányzati és lakbért fizet érte a bácsi. De itt lakik a fia, menye és 2 gyerek. Köszi, ha van vmi ötleted.

Erika!
Jók a babaklubos képek, de tényleg picit sokan voltatok. Gyerekek meg még a felnőttek. Lehet, hogy Zsanettnek igaza van és ketté kellene szedni a bagázst, bár lehet, hogy nem mkinek tetszett a bemutató nem? És akkor eleve nem lennétek ennyien.
Vikinél hogy áll a dackorszak? És hogy ilyen korán kel mikor alszik el délelőtt újból?

Edit /Edi78

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Látom mindneki kihasználja ajó időt és a hosszú hétvégét :lol:

Cirmike
már biztos oda értetek,jó síelést és pihenést!
Réka meggyógyúlt már?

Juca
mi van veletek,rég jártál erre :cry:

Vicus
te jó ég!végig akarod olvasni az elejétől a topikunkat??
Kitartást hozzá,de szerintem felesleges,mert sokan cserélődtek azóta.

Ági
borzasztó milyen emberek vannak!!!!!!!!!!! :shock:
Még ilyet,pár száz forintért képesek egymásnak ugrani.
Elég gáz,hogy nemrég költöztetek be,de már a kiköltözésen gondolkodtok :evil:
Mondjuk amiken átmentetek,teljesen megértem!

Zsanka
Látom Máté is csípte az új vonatot/vonatozást.
Barátok asztala étteremben voltatok Kecskéden?Milyen alkalomból?
Jó ötlet a játszós tali,de szerintem a héten már nem jön össze esetleg a jövő héten ha marad a jó idő.........ide a máltaira vagy a Csóni tóhoz gondoltad?
22-én lesz klub a CS-S-ben?
Ügyes Máté a bilizéssel,mi majd nyáron kezdjük el.

Moncsi
köszi az infót a szüléssel kapcsolatban!
Dóri is ügyes,ahogy halad a szobatisztaság felé.
Dórinak most mekkora a lába?
Vikinek idén 24-es szandit kell vennünk valószínű,mert közel 23-as a lába.
Tavaly nyáron elég volt neki a 20-as szandi,nem tudom,hogy normális-e,hogy ennyit nőtt pár hónap alatt?
Abból gondolom,hogy 23-as lassan neki,mert a benti cipője 23-as és lassan kinövi.

Lívia
Timi hogy van?Remélem,hogy jobban!

EDi
igen,pár éve a Hipp megvette a Kecskeméti bébiétel gyárat,azért egy a gyártója,de azért még így is van köztük kis különbség,nem csak az árra gondolok....
Timi anyukáját Líviának hívják,nem Szilviának :roll: bocs,hogy kijavítalak!/slivia :wink:
Ismerős ez a kislány,de kisfiúnak nézzük inkább szitu,mi is jártunk már így,pedig Viki is az alapruhatára rózsaszínű :lol:
Köszi kérdésedet,a dackorszak most kicsit csillapodott,majdnem vissza tértünk a régi kerékvágásba,lekopogom :lol:
Viki 11 hónapos kora óta már csak du alszik 2-3 órát,délelött már nem.
Reggel 6-7 között ébredés,cici,8-kor reggeli,9-11-ig gyümölcs evés,12-1/2 1 ebéd,13-kor alvás,15-16 óra között uzsi,19-kor vacsi,esti készülődés,1/2 9 körül alvás=szóval nekünk így néz ki a napirendünk.
Hétfőtől elkezdtem az elválasztást,bár egy kicsit csalódott vagyok,mert azt hittem hogy magától fogja elhagyni,de nem így alakult.
Jelenleg a déli cici már nincs,két hét múlva szeretném a reggelit is elhagyni,majd max.április végén az estit is.

Reni
Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Benedeknek!!!!!!!
Kép Kép Kép

Azt hiszem befejezem,kicsit hosszúra sikerültem :lol:
Teszek fel még pár képet.
Sziasztok,szép hétvégét mindnekinek,betegeknek gyógyúlást!

cseriviola

Pár kép a napokból....
Oroszlányon a játszón készült pár,majd anyósoméknál szépítkezik Viki :lol: ,a Csóni tónál és végezetül Viki a ceruzájával,amit dkertben kapott a fotóboltban :P
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

cseriviola

Erika! Köszi a kijavítást. Nekem is furi volt, hogy Szilvia , de nem esett le.
Lívia bocsi, hogy leSzilviáztalak. :wink:
Edit/Edi78

Kép
Kép
edi78

A fenébe.írtam már egy csomót és eltünt. :evil:

Szóval akkor röviden:

Edi
Semmi gond a név miatt.Nekem nem is tűnt fel :oops: . Nálunk is mindig téma hogy fiiú v kislány.PEdig mostmár egyre inkább rózsaszínben öltöztetem a Timit,pedig nekem annyira nem jön be.
Nálunk a kecskeméti kaja jött be.A többi nemigen ízlett a Timinek.

Mi voltunk ma a Turulnál.Nagyon jó idő volt,bár kicsit fúj a szél. Timi nagyon élvezte,csak nem tudott elég közel kerülni a madárhoz :D . Állandóan szedegette a kavicsokat,és hozta oda nekünk.No meg a cigi csikket. :evil: Mérges voltam mert valaki csak azért szállt ki a kocsiból h elszívjon egy cigit azt utána meg eldobálják a csikket.
Abszolut nem volt félelem érzete.Állandóan ment volna a szélére.Azt hittem majd milyen jót alszik,de a szokásos másfél óra aztán annyi. Engem valahogy jobban kiszív a jóidő.Lehet öregszem :P .

Na további jó hétvégét mindenkinek.Rakok fel pár képet a mai napról. Üdv Lívia
Kép Kép Kép

Kép
slivia

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?