Kedves Erazmusz!
Elnézést, kicsit hosszú leszek.
Jan 14-én írtam Neked a gynevaccal kapcsolatban. Bemásolom, így egyszerûbb:
"Kedves Erazmus doktornõ!
A gynevac injekcióval kapcsolatban szeretném a segítségét kérni. Már egy ideje szeretnénk kisbabát, és talán az akadályozza, hogy másfél éve minden alkalommal barna folyással kezdõdik a menstruációm. Két orvos már nézte a progeszteront (most vizsgálja épp a harmadik) és azt mondták nem alacsony. Azt hallottam a barnázás krónikus gyulladástól is lehet, amire a gynevac jó, ezért felírattam még az elõzõ orvosommal. Tegnap hétfõn kaptam a 2. szurit. Az elsõt elég jól viseltem (1-2 napig kicsit fájt a helye) de a tegnapitól nagyon szenvedtem este (szúró égetõ érzés volt, függetlenül attól, hogy hozzáértem-e vagy sem). Ma reggel már csak akkor fáj, ha hozzáér valami, de így is elég rossz. A szúrás körül pedig nagyon érzékeny és piros a bõröm (kb 5 cm átmérõben). Az 1 szurin a fenekembe kaptam, a 2.-at viszont kicsit feljebb közelebb a csípõhöz. Lehet ez a fájdalom ettõl, vagy esetleg allergiás lehetek a szurira? Nem tudom jövõ hétfõn, beadathatom-e a 3. szurit? Van következménye, ha nem adatom be mind az 5-öt?
Lenne még egy kérdésem: most a ciklus vége felé járok. Ha esetleg sikerülne bebabásodnom nem árt a gynevac a babának?"
Köszönöm az erre adott válaszát, és képzelje jan 17-én pozitív lett a tesztem
Sajnos 3 napra rá (mikor a köv szuri jött volna) megbetegedtem. 1 hétig otthon voltam, megfázás. Így 2 hét kimaradt. Így is be lehet adatni még?
22-én 00 24-kor írtál egy választ, amiben írod, hogy sok vérezgetõ kismamát mentett meg a gynevac.
Én mindig barnázom mensi elõtt, és most még nincs, de mintha készülõdne
A dokim sajnos nem vallja a 21 ng/ml-es progit, egyszer nézte a barna elõtti napon 16,6 volt. Mikor mondtam neki a 21-et azt mondta ne foglalkozzam ilyennel.
Félek a barnától, esetleg a Gynevac segíthetne ebben
Talán a pozitív teszt is ennek köszönhetõ
Szedhetem így 3 hét kihagyás után is (most jönne a 3.)
Bocsánat a hosszú levélért
bera