Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok :)
Melitta :)
Apa egész héten tanfolyamon van, de holnap ha jó neked, akkor be tudok menni. Sétálhatnánk is egyet :)

Cory :)
Ez nagyon izgi :D Drukkolok holnapra :)

Meli :)
Sajnálom, hogy nem jött be a kiscsajnak a joghurt, de hátha később :)

Eszti :)
Egy gyereket még én is könnyebben bíztam anyura, na de kettőt :D Az már neki is feladat :) Igaz hétfőn is kioktatta Annamari anyut, hogy majd ő megeteti Petit, mert ő tudja hogyan kell :D
Eddig ahányszor el akartunk menni este apával valamelyik gyerek beteg lett :?
De most már nem hagyom magam és megyünk :D
Nálunk az egész napos gyerekfelügyelet még nem megoldható, de lassan Peti is leszokik a délutáni szopiról :) Már csak arra kéne valahogy rávenni, hogy igyon :D
Irigykedem megint a hétvégétek miatt, biztos jó lesz:D
Benyó nagyon husi :D Látom még mindig nagy kedvenc a kenyér :D

Na megyek, mert a fiam már reklamál :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Gyöngyi üzeni, hogy Lili nem öregedett ennyit az elmúlt 1 nap alatt, csak valamiért sz@rul generálódott a vonalzója :? Most nem tud fellépni, hogy kijavítsa, de majd este helyreáll a rend :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

http://www.messe-ideen.de/upload/magisc ... rkugel.swf

Nézzétek meg nagyon jópofa!

Gondolj egy kétjegyű számra. Add össze, majd vond ki az eredeti számból!
Nézd meg melyik jel tartozik hozzá, majd klikkelj a nagy gömbre!

:)

Meli
Apa nekem szakálasan jobban tetszik! :)
most csak palacsintaképűnek hívom!
De már növeszti! :)
Elsőre nem nagyon szoktak ízleni az új dolgok!
Majd idővel! :)

Én most ezerrel konyhát tervezek... már csak azt kellene tudni miből fizetjük a kiadásainkat... Nagyon jó lenne ha nyerne az egyik bélyegem.... szorítsatok

Átfolyós vízmelegítőt keresünk a konyhába!
Ill (bár ez nem mostani probléma) melyik mosogatógép típus a legjobb-megbízhatóbb?
Mosógépek közül az AEG-t ajánlottátok!
Tudtok segíteni?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Marcsi, nekünk AEG van mosógépben és mosogatógépben is, és mindkettő szuperul működik. A mosógép már 10 éve, és semmi baja sem volt még. :)
Vendég

Hello,
ma vendégeink voltak. Eszti és a tündéri, vigyori Benyó. A lányom lesmárolta Bencét, Bence meg rámászott a földön. Arik voltak, majd dobok 1 képet.

Mamacka,
AEG szuper.
Babetta,
nagyon cuki Levi. A torta is frankó!
Zsu,
jobbulást Martinnak! Szegények...
Annácska,
én is mindig ilyen pótmamija voltam a tesómnak, mint Annamari Petinek. Drukk, hogy eljussatok apával romantikázni.
Vali,
merre nézelődsz?

Pussz. Menjetek a szabadba.

angi79

Kép
Kép
angi79

Sziasztok!

Totál elveszésbe vagyok a jó idő miatt is....adós vagyok két köszöntéssel, bocsánat az egy napos csúszásért....

Boldogságot, Egészséget Kívánok Lilikének és Levi Bébinek Születésnapjuk Alkalmából!!! A természet is veletek együtt örült, hogy megszülettetek egy évvel ezelőtt! :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Vali!
Ma pl. el is felejtettem adni neki :oops: Az új kajcsikat amúgy sem szeretem erőltetni. Tejtermékek közzül ami eddig bejön neki az a sajt. Túró-fújj, joghurtal més futunk egy pár kört.

űúááú
úúúőúúúúúúúúúúúúúúúúúúőőőúőőőőőőőőőőőőpúű
úúúúűáőőőóúúőőőőőőúóüó

Ezt nem én írtam. :D

Túró rudi csoki nélkül mikortól mehet? :idea:

Szupi napunk volt. Reggel 7-kor keltünk és csak egyszer aludt a szentem 1 től fél 3-ig . utána elmentünk a babákhoz.

Képek a blogban. :)
Vendég

Sziasztok Anyucik és Babucik!

Levinek és Lilinek Boldog Szülinapot!

Mamacka!
Gratulálok a díjhoz! Csinik voltatok nagyon, és Áronka is nagyon szép volt!
Ez a számos-gondolós bigyusz nagyon tuti! Hogy működik? Több számmal is kipróbáltam és mindeggyikkel bejön.

Kövecske!
Szerintem ha megjött, akkor már tuti van peteérés.

Scullyx!
Én főzési antitalentum vagyok, úgyhogy nem tudok segíteni!

Annácska!
Szerintem igenis tudja a lányod, hogyan kell etetni Petit, mert a Tüncit olyan szépen itatta az Ikeában a múltkor!

Ma mi is sétáltunk, többfelé is. Többek között voltunk turiban, és vettem a lánykámnak egy csomó rucit. Olyan édesek!

Ja motorozós képek:

tegnapi:
Kép

két napos:
Kép

Ezt férjem kollégájának alkottam:
Kép

Ezt a Tünci haverjának apukája, Zoltán kapja.
Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Micsoda szépséges idő van!!! Este nyolckor még 1 szál pulcsiban sétáltunk a körfolyosón... fantasztikus!

Livi, Tünci nagyon ügyes a kismotoron! Csak ámulok...

Annácska! Hátpersze, hátpersze! :) Mikor? Mi általában kettő körül kezdjük a sétát...

Ildi! Köszike, de már megkaptam priviben! :)

Jóccakát mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Boldog Nőnapot minden babának és anyukájuknak!

Boglárka már reggel 6.30 nőnapozot. Képek a blogban.
Vendég

na, van gépem megint, meggeneráloztak, így megint itt vagyok. :D (remélem örültök :lol: )
Visszaolvasok, aztán jövök. :D
vas

Sziasztok,

Cory: Na mi újság? Túl vagy már a vizsgán? :wink:

Meli: Túró rudit én még nem adnék, szerintem vannak benne mindenféle adalékanyagok, amikkel még várnék.
Joghurt Aliznak sem jött be tegnap :( 3 kiskanálnyit evett, de nagyon fintorogva :?

Livi: Tünci már nagyon ügyesen nyomja a motorozást :shock:

Angi: 2. és 3. kerületben nézelődöm, de elég horror árak vannak :( De nem adom fel :)
A kis szerelmespár tüneményes :)

Ildi: Hurrá! :) Szerencsére ez gyors volt, nem úgy, mint a mosogatógép szerelés :evil:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali 13.20-ra megyek

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory, hú, de izgi!!!
De sikerülni fog, nyugi :wink:
Aztán nemsokára repeszthetsz az utakon :wink:
Kép

Vali, aha, ez gyorsan ment, szerencsére. :D
Mosogatógép a mai napig nem tökéletes. A 30 perces gyors, 60 fokos progi nem jó.A többi oké, de én szerettem ezzel mosogatni, elég volt nekünk ez is.Most dupla mennyiségű vizet, áramot használok a többi progihoz. :roll:
De a múltkori balhé után nincs kedem felhívni megint a pasit :roll:

mg nem olvastam vissza :roll:
vas

Angi :)
Nagyon édesek a gyerekek együtt a fotelban :D :wink:
Mostanában tuti nem lesz romantika, mert tegnap is apával fél 2-ig tanultam :?
Na de ha levizsgázik, akkor nincs kifogás :lol: Megünnepeljük :wink:

Livi :)
Nagyon ügyesen motorozik Tünci :shock: :lol:
Annamarinak az a nagy vágya, hogy végre ő etethesse, itathassa Petit. Utobbival hadilábon állunk :roll:
Nagyon tetszik a delfines üveg :)

Drukk nagyon 13:20-ra :) Ügyi leszel!

Megyek ma és viszem a szajrét :P Kb. 2 körül érek én is oda. Felhívlak, ha bennt vagyok :)

Ildi :)
Klassz, hogy már van géped :)

Tegnap apától kaptam egy rádiós internetet :D Olyan jó, hogy nem vagyok kábelhez kötve :D Király :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Szelivi
A számos játék szerintem is nagyon jó!

Így műkszik
1... =9
2...=18
3...=27
4...=36
5...=45
6...=54
7...=63
8...=72
9...=81

Ezek a számok mindig ugyanazon ajelen vannak!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na helló mindenki

Letiltotta a fórum a belépésemet, így újra regisztráltam. Azért később megint megpróbálom a régi felhasználási néven, de lehet, hogy így maradunk. Csak jeleztem :)
.pgyöngyi

látom ma nincs nagy forgalom(nem is kellett túl sokat visszaolvasnom :wink: )

Levi aranypofa a tortájával :D
Látszik, tetszik neki :D

Eszti, nem is mondtad, hogy új verda lesz!
Ráadásul, olyan mint az enyém :wink:
milyen színű?
kipróbáltázok, kényelmes? :D

nekünk aszem csere lesz nyáron megint :roll:
Ülőgarni is frankó. :D

Lidivel meg tök cukik egymás mellett.(egymáson) :lol:
Angi, örülök, hogy jól van a tesód :D

Azta, Tüncike hogy motorozik egymaga :shock:

Edit, szóval nem ittatok túl sokat?
Nálunk szombat este lesz nagy banzáj.
Az összes márciusi ünnepet megünnepeljük.
Olivér-Natasa szülinapjai
Ildikó-Gábor névnapok.
Jönnek barátnőmék, meg még egy baráti házaspár, jól berúgunk :lol: (na, miután lefektettük a törpéket), mert azok is lesznek páran (+2 az enyémek mellé :wink: )

Melitta,utána olvastam , és csak nem vagyok, hülye, jól emlékeztem, hogy már beírtam a sütit egyszer (629. oldalon van) :wink:
Viszont képekkel lehet még tartozok valakinek.(Edit, szerintem neked :wink: )

Cory?????
Túlvagy a vizsgán????? :wink: :wink:

Gyöngyi, miért kellett újra regisztrálnod?
Találtál kiságyat?
Régen volt 80*80-as(de lehet, hogy 90*90-es) méret is, mert a b.nőmék olyat vettek, de ez 5 éve volt.

kedden voltam allergiateszten. :D
Aztán nem is allergiatesztet csináltunk, hanem először egy állapotfelmérést(voll-teszt), aztán kipróbáltunk pár pollnet is, amik esélyesek lehetnek nálam.
Szóval az eredmény rólam: :roll:
A szerveim teljesen redben vannak, vese, máj, szivem, keringés,....stb.
Baktériumok nincsenek bennem, viszont candida gombám van. :roll:
Van bennem nehézfém:alumínium, és higany. :shock:
Növényvédőszerek tömkelege(5 féle)
Méhcsípésre full alergiás vagyok. :shock:
Ha megcsíp, feldagadok, mint állat (anaphylaxiás sokk-ig talán nem jutok el) -ezt se tudtam eddig.
Aztán jöjjenek a pollenek:
a mostaniak közül:mogyoró, fűz minimális
Ősszel: parlagfű , amerikai aranyvessző minimális, viszont a CSALÁN durva, mint állat. :(
és hármas keresztallergiám van ezekre. :roll:
A két minimális, meg a csalán durvasága még jobban erősíti.
És persze együtt virágoznak. :lol:

Teendő:
biorezonanciával kiirtjuk belőlem a nehézfémeket,növényvédőszereket, candidát(nem is kell diétáznom) :)
4-5 alkalom
Aztán jöhetnek a pollenek, azt 3-4 alkalommal rendbe tudja tenni.Június elején kezdjük, és aug. végére, mire kezdődik a szezon tiszta leszek.
Mindezt 5000/ alkalom-ért. :roll:

itt voltam egyébként:
www.biorezonancia.hu

végülis örülök, mert semmi komoly bajom nincs, ezek a fémek, mérgek, meg mindenkibe megtalálhatóak, meg a gomba is.
Ha sok a fém, sok a gomba.Ha nem lesz fém, ismét kevés lesz a gomba.hip-hip hurrá :lol: :lol:

Olivér felébredt, puszóka
vas

Harisnyás Natasa esete a fején lévő rózsaszín harisnyával: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
Kép Kép
vas

és egy kis tavasz a kertből :wink: :wink:

Kép Kép
Kép Kép
vas

mégse ébredt fel az előbb, csak kiabált :wink: :lol:
vas

Átmentem!!!
Nem volt egyszerű, annyit bénáztam, mint eddig összesen. Úgy kezdtem, hogy nem vettem fel a szemüvegem, majd lefulladtam. Aztán 3-szor is megállt valaki előttem, ami persze így lesz majd a forgalomban is, de itt nem számítottam rá, mert mi pl ha vizsgázó jött, mindig eltűntük előle. Az egyikre (na, ő épp nem tanuló autó volt) rá is dudált az oktatóm, mert csak állt a sávomban és bámészkodott. Maguk a feladatok mentek, csak a pánik nem akart múlni Egyszer lefulladnom is sikerült.

Ja, elméletből az olajnyomás, vízhőmérséklet és töltés visszajelző műszereket húztam, gyakorlatból meg a jobbra előre beállást. Meglepő módon most a szlalom is simán ment.

A végén, mikor a szlalomból kiálltam, mondta a vizsgabiztos, hogy András, vezess vissza. Ekkor már biztos voltam, hogy megbuktam, mert különben a vizsgázó szokott visszavezetni. Leállunk, majd közli: “Kornélia, átment, tekintse nőnapi ajándéknak”

cory
Budapest

Gratulálok!!!!
Tök mindegy, hogy ment, az a lényeg, hogy ÁTMENTÉL!!!!

Kép

irány a forgalom :wink: :wink:
vas

Sziasztok

Cory
Hatalmas gratula nagyon ügyi vagy :) :)

Ildi
De szép virágaitok vannak, és ezek már tényleg előbújtak akkor már tényleg itt a tavasz :)
Nálunk virágok csak a tóban vannak, a kertben nem lehet mert a kutya széttapossa , meg kikaparja, de lehet csinálok egy kis virágos kertet és elkerítem :wink: :)
Harisnyás Nati nagyon cuki, :) mint egy kis nyuszi :)
Allergia teszt :shock: :shock: uram Isten. na én ezért nem megyek ilyen tesztekre mert aztán belennék szarva mindentől, ki se mernék menni az utcára, És most voltál először ilyen vizsgálaton?
Vagy minden évbe csinálsz egy ilyen tisztítást,?

Mamacka
Nagyon szupi a varázsgömb, Lányomnak majd megmutatom had matekozzon egy kicsit :wink:

Szelivi
Nagyon ügyes vagy :) Tüncike már tudja irányítani is a motort, Martinnak is van kettö de még arra sem jött rá hogy hogy kell hajtani, nem hogy kormányozni, nagyon ügyi a lányod, :) :)

Angi, Eszti
nagyon aranyosak a gyerkők, édesen játszanak :)

csak úgy :) :)
Kép Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Kép
Gratulálok az utak leendő ördögének! :D :D :D

Borcsa
KépKépKép
borsts

ildi!
Ezek milven virágok?
Nagyon szépek :D

Én imádom a virágokat. Ma is vettem 2 cserép mályvát, 2 cserép kankalint , begónia gumót, madagaszkári rózsát és levendulát.
Csak a levendulában addig-addig válogattunk, mig kifogtam egy olyat, amin nincs fordítás, olaszol meg nem beszélni.
Nem tudja valaki, mikor hogy kell elültetni? :?: :?: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Vendég

:idea: :idea: :idea: És ha valaki tudja, akkor a Mikulás virágot hogyis kell visszavágni? :idea: :idea: :idea:
Vendég

Meli! Én beszélni olaszul, ha gondolod szkenneld be... vagy írd le priviben... :)

a Mikulásvirágot pedig olyan 15 cm-esre kell visszavágni, de nekem még sosem húzta tovább augusztusnál... sok szerencsét! :)

Melitta

Kép
nyf

Hatalmas gratula! Ügyi vagy

Ildi :)
Jól hangzik, hogy "néhány" alkalom alatt kikezelnek mindenféle bajodból, bár az ára húzós :roll:
Jó bulizást a hétvégére :lol: Aztán jót ne halljak rólatok :wink:
Szépek a virágok :) Sikerült találni kertészt?

Zsu :)
Nagyon édes Martin :D

Meli :)
Én is úgy tudom, hogy 15 cm-re visszavági, de az elnyílás után, aztán sötét dobozban tartani.

Klassz volt ma sétálni egy kicsit :) Köszi! Majd megismételjük :wink:

Na megyek apának segíteni tanulni :) Holnap vizsgázik :roll:

annácska

Annácska! Mi is jól szórakoztunk. És inkább mi köszönjük! :)

Melitta

Kép
nyf

Látom a többség csavargott ma is, nem csoda, jó idő volt :) Mi is odavoltunk jó pár órácskát, most sajog is a lábam :(

Cory: Gratula a vizsgához! :D Csak a végeredmény számít! Na most jön majd az igazán izgis része a dolognak :) Jövő héten már mész is a forgalomba?

Ildi: Nagyon szépek a virágaid. Ha nem mondod, hogy a kertetekből van, azt hittem volna, hogy a képeket a netről szedted le valahonnan. Nagyon profi képek szerintem, ügyes vagy :D

Jó bulizást szombatra, igyál helyettem is :wink:

Máskor meg ne nyalogass annyi vas-at, akkor talán nem lesz benned ennyi fém :lol: (Így leírva rájöttem, hogy elég sz@r poén, ... mind1 :roll: :oops: )

Zsu: Martinnak még mindig nagyon szép kék szeme van :) Édes, ahogy így beöltözve totyizik :D

Meli: Virágkérdésben passzolok :roll: Nekem az erkélyre kéne ültetnem a ládákba, de nem tudom, hogy milyet vegyek. Eddig begóniáim, és büdöskéim voltak, de kicsit már unom :? Ötlet?? Jaaa ... és mindenképpen egynyárit szeretnék, mert nem tudom hol teleltetni őket :(

Annácska: Kikérdezed apától a leckét? :)

Gyöngyi: Ne add fel, hátha később sikerül! Vagy nem lehet ilyenkor írni a szerkesztőknek?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Próbálok, már pár napja írni, csak ez a k@@@a internetünk, brrrr.

Szóval, doki kedd:
A doki szerint elvetéltem..., és nem sok jóval biztatott a terhesség ,szoptatás párosítással. Azt mindja, nem szerencsés eset. Amúgy, tapintásra mindent rendben talált, leletek 2 hét múlva. Mi azért nem adjuk fel...., hisz nem én leszek az első anyuka, aki szoptat terhesen és minden problémamantes... :D :D :D

HATALMAS GRATULA LEVINEK ÉS LILINEK!!!!

Angi!
Jobbulást a tesódnak!

Cory!
Nagyon ügyi vagy! Gratula
Utólag is BOldog Névnapot!

Annácska!
Apának egy nagy kalappal....

Livi!
Nagyon édes a motorozós Tünde baba!!!

Ildi!
Gyönyörűséges a rózsaszin harisnyás Natika!!!

mindjárt folytatom, csak elküldöm, mielőtt megint elszáll ez az egész sz@r....

KépKép

KépKép
lingelera

NAGYON BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁN minden BABÁNAK és MAMÁNAK:
Sebestyén MARTIN

Kép

KépKép

KépKép
lingelera

Ja, és egy nagy esemény:
Martin, kb.1 hete, imád sétálgatni, de még csak úgy, hogy fogjuk az egyik kezét. Folyamatosan követeli, hogy sétálgassunk, lakásban, utcán, szóval bárhol.
A derekam, most nem a cipeléstől, hanem a hajladozástól sz@rik be :D
Gondolom, már nem választ el minket sok idő, attól hogy egyedül is elinduljon. Ha elengedem a kezét, már megáll, kapaszkodás nélkül is, de minden csábítás ellenére sem indul meg egyedül, 2 lábon.

Megkapta tegnap az egyik szülinapi ajándékát, alagút+sátor - marhára élvezi!!!
Kép

Jó éjt!
Era

KépKép

KépKép
lingelera

Era, köszönjük Martinnak a nőnapi köszöntést.
Aranyos :D

Babót sajnálom. :(
De látod nem véletlenül érezted.
Tényleg nem te lennél az elős eset a szoptató , terhes anyukáknál :wink:
Sok sikert a következőkben. :D

Vali, azért röghögtem a poénodon. :lol:
Ja, vas-ból nincs is bennem sok :wink:
Oké, iszok helyetted is.(pláne ha lesz kedvem :wink:)

Meli, Vali, ezek krókuszok.Kis hagymás virágocskák.
Még októberben(vagy szept.-ben) ültettem el őket, és most már nyílnak.
Olyan kis szépek. :D

Anna, ma jön egy új kertész, aki megnézi a füvet, aztán átszellőzteti,(tele van száraz fűvel), azt kiszedeik, aztán jól betápozzák valamivel.
Hozzák már rendbe, mert nagyon csúnya. :roll:

Zsu, nem voltam még ilyen állapotfelmérésen soha, nem is oda indultam, hanem allergiatesztre(az őszi allergiám miatt), aztán először is felmérte ezeket.
De jobb tudni inkább mi van belül.
Anna, tényleg nagyon húzós az ára, de nem szeretnék még egy őszt végigtaknyolni. :roll:

Martin(mindkettő) nagyon cuki a képeken.
mennem kell, Olivér felébredt :roll:
vas

Era!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Vali!
Hogy mit ültetnék egynyári virágot nem tudom, de hogy a begóniáról nem mondanék le az biztos. Azért vettem megint hagymát.

Nyf!
Köszi, de szomszéd már felvilágosított.

Én mondom lánykám meg van kattanva. Tegnap aludt 1-től 2-ig és talpon volt este 9-ig. Azt hittük lesz egy jó éjszakánk, mert bizti kifáradt. Erre nem 40-60 percenként kelt egész reggel 6 előttig, amikor úgy döntött, hogy mostmát végleg felkel. Azóta meg pörög. Én meg ki vagyok.
Vendég

Olyan ízesitet joghurt, amiben van olyan gyümölcs amit ehet, az mehet? Mert hogy ugye a sima az olyan savanykásabb.
Gondolok itt aktiviára vagyDanonra. A Danoninót ugye csak 1 éves kor után lehet?

Jaj és el is felejtek dicsekedni. Nem tettem az ég megadta világon semmit sem érte és fogytam 7 kilót :D Ezt ugy vettem észre, h szülés után vettem egy olyan városi kimenő gatyát, ha egy kicsit épp ki kell nyalni magam. Amyugy ált. mindig tréning gatyó van rajtam. És a tegnap felvettem, mert hát nőnap, meg miegymás. Erre a derekomon is és főleg fenéknél és combnál olyanm bő, h kis tulzással 2x beleférek. :lol:
Na, még ha ennyi lemegy tökéletes lesz.
Vendég

ilyen nincs!!
a sors annyira nem akarja, hogy valami nagy buliban vegyek részt.
Sz*rul vagyok!!! :roll:
Fázok, fáj a jobb mandulám, fájnak a lábaim, és eddig 37,5-ig ment fel a hőm.
Frankó. :shock:
kb. 8 éve voltam lázas utóljára.

ugye már tegnap reggel is fájt a fejem, meg az arcim, de elmúlt, most meg ez.
valami nagyon lappang bennem. :roll:
A biorezo-s pasi is mondta, hogy a tüdőnél valamit lát(de ezt a 2 héttel ezelőtti náthám maradványának tulajdonítottuk)
hát nem.
Bakker, leszkad a hátam, lefekszek.
ma azt csinálnak a gyerekek, amit akarnak. :lol:

ja, és megrendeltem a pókemberes tortát 5ezerért holnap estére. :roll:
vas

Meli,7 kiló de jó!!!!
Kép
vas

Sziasztok!

Vali: ha sikerül az oktatóval egyeztetni időpontot, akkor megyek :D

Era: sajnálom :( A terhesség alatti szopit nagyon sok doki ellenzi, de leginkább nem sokat tudnak róla, és az a biztos, ha akkor inkább nem.
Martinnak köszi a köszöntést :)

Meli: a gyümölcs joghurtokban szerintem még több adalék anyag van. Elméletileg mehet, szóval, ha az egyéb összetétele nem gond, akkor hajrá, csak olvasd el ezt is.
Ha nem találsz jót, akkor simán rakj gyümölcsöt vagy lekvárt a natúr joghurtba.

cory
Budapest

Sziasztok!

Meli!
Én minidg az összetevőket nézném meg a joghurton )illetve bármin) és ha van benne tejpor, akkor nem adnám. És nem adnék Hannának Danone-t... De ugye ő nem is fog még egy darabig enni. Van babajoghurt is, kellően hútós áron. A másik: ha nem eszi natur, nem adnám izesitve, mert először tudja, hogy mi az. Utána max az én általam vásárolt, tuti helyről származó gyümit raknám bele.

Az a bajom a bolti joghurttal,hogy cukrozott, vagy édesitőszerezett és egyik se kell a gyereknek. Ha nem eszi natur, akkor kapja később. De ugye ezt én gondolom. :D

Era!
:(:(:(:(
Doki akkor még a régivágásúak közé tartozik, aki szerint a szopi mellett nem lehet terhes az ember...
Elég lenne csak itt körbenéznie, vagy bármelyik másik többgyerekes anyukánál, ahol kicsi a korkülönbség... na, de mindegy. :D

Hajrá tesó projekt! :D:D:D:D

Ildi!
Remélem tudnak segiteni! Ha beválik neked, akkor lehet, hogy én is elmegyek, mert nekem 6db 4 keresztes, és 2 2keresztes allergiám van.... + az asztma. eddig nem hallottam tökéletes gyógyulásról sajnos. :(

Nati nagyon cuki a harisnyával. :D:D:D:D:D

Megyek, mert még nem reggeliztünk. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Kedves Fanni,
boldog névnapot Neked! Kép

Cory,
hatalmas nagy gratula Neked!!!

Majd jövök még...
angi79

Ezt Hugicám küldte, gondoltam, megosztom veletek:

Csak egy A N Y A ? :)

Egy nőtől - miközben jogosítványát újította meg egy önkormányzati hivatalban
- egy adatfelvevő hölgy megkérdezte, hogy mi a jelenlegi foglalkozása. A
megkérdezett egy ideig tétovázott. Bizonytalan volt, hová is sorolja magát.
"Arra gondolok," magyarázta az adategyeztető, "hogy van-e munkája, vagy
csak..?" "Természetesen van munkám!" csattant fel a nő. "Anya vagyok."
"Nincs 'anya' kategóriánk foglalkozásként. A 'háztartásbeli' fedi le ezt."
mondta az adatfelvevő segítőkészen.

Már el is felejtettem ezt a történetet, mígnem egyik nap ugyanilyen
helyzetben találtam magam a városházán. A hivatalnok nyilvánvalóan egy
karrierista nő volt. Magabiztosan, hatékonyan dolgozott, olyan jól csengő
címet viselt, mint például "Hivatali kikérdező" vagy "Városi adatfelvevő".

"Mi a foglalkozása?" kérdezte. Mi késztetett arra, hogy ezt mondjam?
Nem tudom. A szavak egyszerűen kibuggyantak belőlem.

"Gyermekfejlődési és emberi kapcsolatok területén dolgozom társkutatóként."

A hivatalnok abbahagyta pillanatnyi munkáját, golyóstolla megállt a
levegőben. Felnézett, mint, aki rosszul hallott. Megismételtem a titulust
lassan, kihangsúlyozva a leglényegesebb szavakat. Aztán csodálkozva láttam,
hogy ezt mind leírta nagy fekete betűkkel a hivatalos kérdőívre.
"Megkérdezhetem," mondta a nő érdeklődve, "egész pontosan mit csinál ezen a
területen?" Hűvösen, az izgalom legkisebb jele nélkül a hangomban, szinte
kívülről hallottam, amint így válaszolok:

"Folyamatos kutatási programban veszek részt (melyik anya nem)
laboratóriumban és terepen is.
(normálisan azt mondtam volna kint és bent).
Dolgozom a Felettesemnek
(elsőként az Úrnak, aztán egész családomnak), és van már négy kreditem is.
(mindegyik lány).

Természetesen a munkámhoz tartozó tevékenység igényli a legtöbb figyelmet az
ember-szakmákban (melyik anya tagadja?) és gyakran dolgozom 14 órát 1 nap
(inkább 24-et).
Ebben a munkában jóval több a kihívás, mint más, "átlagos" foglalkozásoknál.
A jutalom inkább a megelégedettség, mint pusztán a pénz".

Érzékelhetően folyamatosan nőtt az elismerés a hivatalnok hangjában, amint
kitöltötte a nyomtatványt. Felállt és személyesen kísért az ajtóig.

Miközben hazafelé vezettem, fényes új karrierem lebegett a szemem előtt.
Otthon 13, 7 és 3 éves labor-asszisztenseim üdvözöltek. Az emeletről
hallottam új (6 hónapos) kísérleti modellünket gyermekfejlesztési
programunkból, amint új hangmintáit próbálgatja.

Úgy éreztem, ütést mértem a bürokráciára. Hivatalos feljegyzés készült rólam
egy, az emberek számára elfogadhatóbb foglalkozásról. "Egy újabb anya", vagy
'Anyaság" már nem hangzik elég jól. Micsoda pompás pálya! Különösen, ha van
egy titulus is az ajtón.

Netán ez teszi a nagymamákat "haladó" kutatási munkatárssá a
gyermekfejlesztési és emberi kapcsolatok területén, a dédnagymamákat pedig a
haladó kutatási munkatársak ellenőreivé?
Szerintem igen! Még azt is gondolom, hogy a nagynénik kutatási munkatárs
asszisztenssé léphetnének elő!

Kérlek, tudasd ezt a jó hírt a többi
anyával,
nagymamával,
nagynénivel vagy
más barátoddal, akiket csak ismersz.

Legyen kevesebb gond és több áldás házadon, és kizárólag a b o l d o g s á g
lépjen be ajtódon!

Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok

Ildi
Olivérnek :) BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT :)
Ne legyél beteg az nem jó, tessék gyorsan meggyógyulni :)
Hétvégére jó bulizást :)

Mi is holnap tartjuk Martin szülinapját mert akkor ér rá a család :)
Akartam sütni tortát de a nagymami /anyósom/ utána érdeklődött, hogy csinálnak e babatortát itt érden és a pataki cukiban olyan rendesek voltak hogy csinálnak Martinnak, tortát :) egy kis vékony piskóta alapra rengeteg gyümi meg joghurt lesz rápakolva, tüzijáték meg minden :) :) hurrá, hurrá akkor csak apró sütiket kell sütnöm :)

Era
Köszönjük Martinnak a virtuális csokrot nagyon aranyos :)

Én Martinommal sétálmi sajna nem lehet, multkor kimentünk az utcára "sétálni" na kb 20 perc volt 1m. állandóan le ült a földere, simogatta a talajt, minden kis kövecskét felvett megvizsgálta, ült figyelte a fákat ...stb, szóval sétálni vele még nem lehet, max kocsival :)

Vok
Jó étvágyat a reggelihez, :) :)

Ildi
kérdezhetek valamit, tegnap a Corában láttam egy könyvet, asszem az volt acíme, hogy Gyermekek gyógyítása homeópátiával szerinted érdemes megvenni vagy van valamilyen más hasznosabb kiadás, nagyon nem tudtam bele nézni mert siettünk. Nem ismered véletlenül ?

Vali
Milyen házat szeretnétek, /gondolom, családi kertest ugye/, találtál már valamilyet?

Annácska,Vali,Ildi
Martin köszöni a dicsiket :)

Borcsa
aranyos történet :) :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

sziasztok

Máshol is ilyen szar idő van?

Vali: Nem enged be :cry:

Vas: Hát az úgy történt, hogy megváltoztattam a profilomba az e-mail címemet és újra írtam a belépési jelszót is. Na azóta nem enged be. Rákattintottam, az "elfelejtetted a jelszavad" ikonra, de itt meg kéri az e-mail címet, és mivel a régi nem él, az újat meg nem fogadja el....passz, inkább csináltam egy új regisztrációt

Ja.. és gyógyulj meg, remélem már ez a vége a betegségeteknek

cory: Gratulálok a vizsgádhoz

Era: csak felfestettem azt az ördögöt a falra a talin.... sajnálom :(

Na lépek, mert bár tök jó éjszakánk volt, a nappal annál kritikusabb, csak kézben van el a kiscsaj, még az ágyra se tudom lerakni
.pgyöngyi

Nem tudom megcsinálni ezt a rohadt vonalzót. Hiába írom be, hogy március 6-a, mégis másfél évesnek jelöli a gyereket. Mit rontok el???????????????????,
.pgyöngyi

Adós vagyok még a tortánk receptjével :)

Én sajna szemre főzők, tehát ez is egy kb. recept. :D
1. Egy zacsi szárított élesztőt + 1 kk. cukrot + 1 kk. lisztet fél csésze langyos vízben felfuttatok.
2. Fél kg lisztet elmorzsolok egy szűk fél kocka margarinnal. (Vigyázat a Rámában tejpor van!! A Liga ez esetben jobb választás :) )
3. Beleborítom a kovászt, 3-4 ek. cukrot, egy csipetke sót, és langyos vízzel nem túl lágy tésztává dagasztom. Langyos helyen letakarva kelni hagyom.
4. Közben megpucolok és lereszelek két nagy és édeskés almát, fahéjjal esetleg némi pót cukorral összekeverem.
5. Kinyújtom a tésztát hosszúkás téglalap formára, ráterítem az almát, részórok egy kis rízslisztet (vagy búzadarát). És feltekerem.
6. Kb. 2 centis szeletekre vágom és szorosan egymás mellé egy tortaformába rakom.
7. Bedugom a hideg (de begyújtott :P ) sütőbe, és ki se veszem, amíg meg nem sült :lol:

Ez volt Gergő tortája.

Azóta tanultam egy még natúrabbat: zabpelyhet kell összekeverni aszaltgyümölcs darabkákkal, leönteni bő kétszer annyi vízzel, mint a zabpehely. Előmelegített sütőben addig sütni, amíg a pehely mind megissza a vizet, és színt kap a teteje.

Tesztelve friss almával :) vegyes fogadtatása volt: Lucának és nekem ízlett, Gergő nem óhajtotta megkóstolni, Rékának nem tetszett. Apa megette a részét, de nem kért repetát :wink:

Ildi: tessék mán meggyógyulni! No! :) :) :) :) :)

Meli: -7 kg észrevétlenül :) :) Gratula!!!
Gyümölcsjoghurt: én is lebeszélnélek. A legtöbb csak nyomokban tartalmaz gyümit, annál több műizébizét :(
Nincs nélkülözhetetlen kaja - ha Bogicának nem jön be, én hagynám a fenébe. Lehet a nyári melegben majd tetszik neki a natúr verzió is, meg könnyebb lesz friss finom gyümölcsöket találni bele.

És jaj!!!
Gyöngyi Lilijének és Babetta levijének még nem is kívántam
Nagyon boldog első szülinapot!!!

Borcsa
KépKépKép
borsts

Áááááá! most itt virítok fenn :P :P

Borcsa
KépKépKép
borsts

Gyöngyi!
Nekem sikerült...