Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!
Anna születése óta 28-30 naposak a ciklusaim, tegnap összeolvastam itt a neten, hogy a második szakasz lehet 10-16 napos is, akkor még van remény ezen kívül 3 nap, még egy adag Corax-ot bevetek, mostmár mutasson nekem valamit!!! :?
pusz mindenkinek
hajráá csajok!!

Kép, Kép
nemen

Sziasztok!

Andi! Jó fej a fiad. Az én lányom aki anno még csak kilenc sem volt amikor megmondtuk neki, hogy kistesója lesz, (mármint Bius) az első kérdése azt volt, hogy már megcsináltuk vagy ezután fogjuk. Már ebben a korban is konkrét elképzeléseik vannak.

Kriszti! Annyira szuper tanácsokkal láttad el a csajokat, hogy most már tuti össze jön valakinek. Legalább is én már nagyon várom.

Puszika!!!

Kép
Kép
Kép
bebi

Kriszti!

Annyira sok jó dolgot írtál, hogy még nekem is jó volt elolvasni.
Rám fért újra felkészülni :lol:

kösziiiiiii
vedresandi

sziasztok nekem mensisen fáj a hasam ez azt jelenti hogy meg fog jönni???? mondjuk olvastam másik topikban hogy ugyan olyan volt mintha meg akart volna jönni és mégis ott volt a babó hát nem tudom. Bebi: mikor mész dokibácsihoz? zsuzsa: arra gondoljunk hogy egyre közelebb vagyunk a babónkhoz :lol:
erzsebet0312

Szép napot!

Lányok annyira egyedül érzem magam, valaki kezdje meg a sort.

márc 13-án megyek 4D-re. Dokihoz csak a huszadik héten. Mármint viszgálatra.

Kellemes hétvégét!!!

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok!

Húúúúúú! Krisztinka! Még mindig nem jutottam a végére az olvasnivalónak.
Lassan vége a mensinek, és akkor.....

Bebi! Azért majd megmutatod nekünk az uh képeket?? Hagy irigykedjünk egy kicsit!

Erzsi! HÁnyadik napon vagy??
Egyébként nem biztos, hogy azért fáj úgy a hasad, mert meg fog jönni.Nekem pl. akkor is szokott úgy förcsölni, amikor pé-m van.
Szóval nyugi, várjuk ki a végét.

Zsu

Kép
bvigh

hát remélem elméletileg most kéne elkezdenem barnázni :shock: aztán meglátjuk mi lesz: bebi jó lenne már csatlakozni hozzád :lol: csak ez olyan nagyon nehéz :cry: zsuzsa: új hónap új esély hátha most fog beköltözni a babó :lol: nagyon szorítok puszi
erzsebet0312

Sziasztok!
Erzsi remélem csatlakozhatsz Bebihez és aztán mostmár mi jövünk!! :wink: remélem a legjobbakat!
Krisz ezt az oldalt én is megtaláltam már korábban, de pár hét múlva mindig fedezek fel valami újdonságot, amire addig nem voltam kíváncsi átugrottam jó, hogy bemásoltad.
Andi jó neked, hogy már ilyen nagy gyerkőcöd van, lesz segítség! :D Anna esetleg majd csak hátráltatni tud, ha lesz rá lehetősége, amúgy irány a bölcsi sajna, de annak is lesz előnye.
Amúgy képzeljétek a Corax a 19. napon lett pozitív és éreztem görcsöt is, nem tudom eddig nem figyeltem vagy nem is volt, de nem emlékszem rá csak a múlt hónapban (a 20. napon). Akció megvolt várakozó álláspontra helyezkedtünk még van 8 nap. Eddig kicsit hamarabbra számítottam, legalább jövő hónapban már tudjuk mikor kell jobban ráhajtani :D
Krisz Te végülis elmész dokihoz? kíváncsi vagyok mit mondana.
Olyan jó ez a tavaszi napsütés!
Szép napot és mihamarabbi babásodást mindenkinek!
puszpusz

Kép, Kép
nemen

Sziasztok!

Nemen! REmélem sikeres lesz ez a hónap!!!

Erzsi! Nálad mi a helyzet?

Én ma jelentkeztem be a dokihoz, sajna ezen a héten már nem volt hely, de meg akartam várni, hogy elmúljon a mensim. A jövő héten meg nem leszek itthon, így 19-én este megyek. Már nagyon kíváncsi vagyok én is, de muszáj kivárnom! Ez van!

Zsu! Te hogy állsz???

Bebi! Kérünk mjad képeket a babáról!!! Remélem jól vagytok! Mindjárt félidős leszel! Hogy rohan az idő!!!

Andi! Nálad mi újság???

Pusza
Vendég

sziasztok!

Boldog Nőnapot mindenkinek!!!
Krisz! Nem semmi lekövetni a másik topikot :D (babaproject 2007) elkezdtem visszaolvasni, hogy tudjak valakiről valamit, de nem győzöm minden nap 1,5 oldal és még visszaolvasás.
Most olyan jó ez a tavaszias idő kicsit eltereli a gondolataimat, ha most nem a következő hónapban biztos több esélyünk lesz a jó idő mindenkit bezsongat :D
Aki most páfrányos annak sikerülni fog!!!! :D :D drukkolok

pusz

Kép, Kép
nemen

szép tavaszias jó reggelt és utólag is nagyon boldog névnapot mindenkinek :lol: én a páromtól orhideát kaptam meg bonbont. olyan aranyos volt. Hát csajszik reggel volt 1 csepp vérecske :cry: nem akarom. de ami ellenérv lehet hogy iszonyatosan feszülnek a melleim. hát várok mi lesz. krisztinka79: nagyon kíváncsi vagyok mit mond a dokid, és felírja e a clostit. ha nyár elejéig nem jön össze akkor én is elmegyek. Nemen: tényleg nagyon jó lenne csatlakozni bebihez de veletek együtt :lol: nagyon szorítok ám :lol: Bebi: érzed már ahogy mocorog a pici???? fantasztikus érzés lehet. sétálj sokat ebbeb a szép tavaszi időben.
erzsebet0312

Jó reggelt, bár lehetne napocskásabb!!!

Krisztinka, köszi kérdésedet :lol: Asszem siker! Tesztet még nem érdemes vennem, de a tünetek 3 napja...nem is mondom.jövő hét végén érdmes tesztet venni, addig küzdök a hányingerrel és émelygéssel, és a többivel, ami ilyenkor lenni szokott :?
Sose vagyok beteg, se frontérzékeny, se hipohonder.Ezért gondolo, hogy nem vírus.
Ja és a párom minden este valamilyen másik gyümölcsért küldöm el.Hát bizakodom:)
vedresandi

Erzsebet!!!

Drukkolok Nektek nagyon!!!!!
Csak nem együtt? :lol:
De jó lenne...
vedresandi

andi:de jóóóóóóóóóóó :P hányadik hónap próbálkozás???? én nem bírnám ki a teszteléssel :lol: nagyon örülök hát te már bizti csatlakozol bebikéhez :lol: én szerintem nem :oops: de nem adom fel ha nem jön meg rendesen tesztelek egyet
erzsebet0312

Erzsebet!

Még nem 100% (24-én kell megjönnie).
Elájulsz, ha megmondom, mióta próbálkozunk:
1 hete vették le a spirálomat :oops: :oops:
Én se hiszem el, de a jelek arra mutatnak.
Tudtam magamról, hogy hamar bekapom a legyet, de ennyire?! :oops: :roll: :roll: :roll:
vedresandi

hú nem semmi nagyon nagyon szerencsés vagy nagyon szorítok hogy a tesztecske ++++++++++++ legyen
erzsebet0312

Köszi, Aranyos vagy!!
Még nem élem bele magam, majd ha már + a tesztem.
vedresandi

Andi!

Kati vagyok a 2008-as topicból, akinek szintén mostanság vették le a spirálját.
Csak nem összejött? Drukkolok nagyon!!!!

Remélem nekünk is hamar összejön. Peti kisfiam a 2. hónapban fogant, hátha a tesó sem várat túl sokat magára.

Ha tuti lesz a + teszt, feltétlen újságold majd el a másik topicban is :D

Üdv Mindenkinek!!
Vendég

Kacika!
Hát nem tudom, úgy néz ki, de mivel én a készítéstől számolom, nem az utolsó mensitől, így 11,10,7 napos lehet.Ha tényleg.....álmomban nem gondoltam volna, hogy egyből sikerülhet.Bár mivel már van egy nagyfiam, nincs bennem para, mert már anya vagyok
Mindenképpen jelzem, de még nem tudok tesztet csinálni :? Mert nem lenne értelme :roll: :roll: :roll:
vedresandi

Hello Lányok!

Hol vagytok?
Én most tartok a 12. napon, szóval ezerrel megy a harc.

Erzsi nálad mi újság?

Többiek?
Krisztinka, veled azt hiszem egyszerre jött meg, akkor már ti is próbiztok ugye?

Zsu

Kép
bvigh

sziasztok gyors jelentés megjött tegnap szülinapi ajándékként kaptam egy nagy miki csomagot :cry: lehet mostmár felkeresem a dokimat puszika mindenkinek
erzsebet0312

Sziasztok!

Andi! Annyira szurkolok. Szerintem össze jöhet. Nekünk is egyből egy az arány. Szerencsések vagyunk. Jaj, de jó lenne ha nem lennék egyedül.

Azért szurkolok a többieknek is.

Mocorgás: Talán érzem de annyira még nem egyértelmű. Ma megyünk 4D-re.

Puszi!

Kép
Kép
Kép
bebi

én is nagyon szorítok zsu: krisztinka79: utána mi jövünk. nagyon kíváncsi vagyok mit fog neked mondani a dokibácsi majd írjatok puszi
erzsebet0312

én is nagyon szorítok zsu: krisztinka79: utána mi jövünk. nagyon kíváncsi vagyok mit fog neked mondani a dokibácsi majd írjatok puszi
erzsebet0312

Andi!

Még azt szeretném kérdezni, hogy hanyadikán vették le neked napra pontosan a spirálod?
És hogy megvizsgált e a doki akkor uh-gal?

Nekem amikor levette (6-án),mondta, hogy van egy 10 mm-es petém, amiből már lehet is babesz ebben a hónapban.
Azóta mi rendszeresen rajta voltunk a dolgon, és ma amikor a férjem rántottát csinált, azt hittem kidobom a taccsot. Pedig jól tűröm a minden féle szagot-illatot, nem vagyok hisztis az ilyenre.
Vajon lehetséges hogy máris..? vagy inkább bemesélem magamnak?
Vendég

Kacika!!!!

ÓÓÓÓÓ ez naccerű.
Na szóval: február 28án vették le a spirálomat, éleslövészet volt (és most nem a hálószoba titkainkra gondolok), 1én, 2án, 4én, és 10én.
Az émelygés, a hányinger, a sok pisilés, a szagok-illatok, éjszakai pisi, naptár szerint március hatodika körül kezdődtek.
UH-t nem csinált a doki, csak rákszűrést, de azt mondta csináljuk.
Egyébként én úgy köszöntem akkor el a dokimtól, hogy 1 hónap múlva találkozunk.

Akkor ezek szerint szerinted se koraiak ezek a gyanúk.
Csak azért, mert én teljesen bepánikoltam, hogy beképzelem magamnak.De mivel a filmes szakmában dolgozom, heti 6 nap, napi 12 óra, nem nagyon van időm nyavajogni, tehát én sem vagyok az az ez fáj az fáj, juj, jáj csajszi.

hát remélem nem csalnak az érzéseink :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Remélem Andi, hogy igazad lesz mindkettőnknél!
Én is rengeteget járok pisilni, de az is lehet hogy felfáztam..... :oops: , elég álmos is vagyok, de lehet hogy front van...tudod! Meg ma ez a hányinger....De majd kiderül.
Én sem aggódok, mert nekem is van már egy fiam.

Azért drukkolok, neked hamarabb kiderül!
Vendég

Kacika!

Én is drukkolok nektek, de annyira türelmetlen vagyok :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Bemutatom a kisfiam: Kép

Kép
Kép
Kép
bebi

bebi::::: :lol: :lol: :lol: gratulálok mégegyszer ehhez a lurkóhoz nagyon édes és szép és mintha mosolyogna is ..... hát most nagyon irigykedem ám....... :lol: :lol: remélem nemsokára mi is mutoogathatunk ilyen képeket a csajokkal
erzsebet0312

Kacika, Andi remélem tényleg babások vagytok majd tájékoztassatok minket a tünetekről vagy ha pozitívak a tesztek!!!
Zsu remélem Te is csatlakozhatsz most!!
Erzsi, Krisz aztán mi is jövünk!!! Ez a tavasz úgy megbolondítja az embert, hogy tuti bebabásodik :D még egy kis virágillat és teljesen kész!!
Krisz merre vagy? már rég jelentkeztél!elutaztatok? Mi most nagymamiékhoz megyünk, de a férjem szombaton dolgozik úgyhogy visszajövünk. Addig próbálunk majd kicsit kertészkedni Annának ültetünk virágokat :D
Bebi!!Nagyon jó fej kis srácot látok a képen :D nagyon jó már neked, de majd jó lesz nekünk is és akkor próbálunk majd utánad tempózni :D :D Már tuti, hogy kisfiú? Eddig minden rendben veled? győzöd még a másik két csemetét?
puszi mindenkinek jó pihenést a hosszú hétvégén!

Kép, Kép
nemen

Sziasztok!

Bebi!Milyen édes a bébid!Nagyon jó dolog már ilyenkor is látni őket.
Kacika, Andi! Én is szurkolok nektek!
De most azt hiszem nekem is szükségem van a drukkra, a napokban van pé-m. Ma kicsit felment a hőm, és mintha kicsit görcsölgetnék is.Majd a holnapi hőm alapján kiderül. (remélem)

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!!!!

Szintén zenész!Hajrá! :oops: :oops: :lol:
vedresandi

zsu: ++++++++++++++++++ tesztet kívánok neked és nagyon mennek a drukkok :lol: :lol: . lányok teszteltetek már?????? írjatok nagyon izgulunk értetek. nemen: igazad van ez a tavasz megbolondítja a hormonokat :lol: épp kedvet csinál egy kis paplanharchoz :lol: reméljük a március lesz végre a mi hónapunk.
erzsebet0312

Sziasztok!

Én jövő hét szombatra várom, hogy ne jöjjön meg.
Előtte nem tesztelek :shock:

Drukk Mindenkinek!!!!
vedresandi

Sziasztok!

Köszi a drukkot!

Én is szorítok értetek!Tényleg jó lenne már, ha valaki megkezdené a sort!Bár az az igazság, hogy én belőletek merítek erőt. Jó hallani, hogy másnak is nehezebben jön össze.Félre ne értsetek, de mielőtt elkeztem ebbe a topicba írni, csupa olyan kismamiról hallottam, és olyanokkal beszéltem, akiknek 1-2 hónap alatt összejött. Ettől pedig kiborultam, mert azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsétlen.

Zsu

Kép
bvigh

nem vagyunk mi szerencsétlenek csak megküzdünk a kicsinkért de annál nagyobb lesz az öröm amikor :lol:
erzsebet0312

Tudom én, csak ilyenkor nem ezt érzi az ember, amikor hónpról hónapra reménykedik, és semmi eredmény.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

A babák tudják mikor kell jönniük.
A gyerek választ minket!!!!!! :lol:
vedresandi

szóval, én még nem kellek a babának!
Na ma mindenről negatív dolgok jutnak eszembe.
Remélem nem veszem el más kedvét!!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Na én is vagyok ám! Csak elutaztunk, és apának hétfőn műtötték a visszerét.
Most is csak az öcsém gépén tudok egy kicsit netezni. Azt hiszem nekem is mostanban van, lesz, vagy volt a pé-m. Ezt a tojásfehérje miatt gondolom.

Zsu! Dehogy veszed kedvünket. Én sem gondoltam volna, hogy ilyen nehezen jön össze a kistesó.

Mindenkinek drukkolok ezerrel!+++++++++++++++++++++++

Én hétfőn megyek dokibácsihoz, de csak este. Már nagyon várom!

Pusza mindenkinek!
Vendég

Krisztinka! Várjuk majd a beszámolót, mit mondott a doki!

Zsu

Kép
bvigh

Kacika, ha itt vagy:(vagy valaki)

Nem hallottad véletlenül még sehol, senkitől, hogy ha hosszú ideig van fent a spirál (nekem 6 év volt), akkor a levételével okozunk e a szervezetnek óriási nagy változást????

Értem ezalatt, hogy ugyan terhességre utaló jeleket produkálok, de nem okozhatja ezt az, hogy nincs spirálom?

derűs estét nektek! :lol:
vedresandi

Én pont ma olvastam ezt:

2./ Legalább 3 hónappal előbb fejezzük be a tablettaszedést, legalább 6 hónappal előbb vetessük le a spirált, s más módon védekezzünk.

Nektek mit mondott a doki, egyből lehet próbálkozni?

Most azt gondolod, hogy mégsem vagy terhes?Azért várjuk meg a jövő hetet.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!

Nem gondolok semmit, majd a tények magukért beszélnek.
Csak megfordult a fejemben, hogy mi változhat, ha leveszik a spirált!

Spirál ügyben: Nekem azt mondta a dokim, hogy egyből lehet próbálkozni.Nem mondta, hogy várjunk valamire.Jó alaposan megvizsgált a levételkor, csinált ráksuűrést is, úgyhogy csináljuk... :oops: :oops: :oops:

Hallottam több barátosnémtól, hogy amikor levették nekik a spirált, gyakorlatilag egyből sikerült nekik.

Remélem valaki tényleg megnyitja a sort :lol:
vedresandi

Sziasztok!
Sajnos nem én leszek az, pedig nagyon reménykedtem (mint mindig)két napot késett és tessék tegnap megjött :( Olyan jó lenne látni a folyamatot, hogy hol bukott meg a dolog? vagy mit kellene másképp csinálni?
Krisz kíváncsi vagyok mit mond a dokid, a munkatársam szerint még Anna 2 éves koráig adjunk magunknak időt és akkor nem lesz olyan tejesítmény centrikus a dolog, hát nem tudom az elég luxus lenne.
Remélem nektek sikeresebb lesz ez a ciklus, szorítok!!
pusz, jó pihit még a hétvégére!!

Kép, Kép
nemen

Enik:

Szerintem ne érdekeljen, hogy mi történt.Egyszerűen nem most volt itt az ideje. :) :) :)
vedresandi

Sziasztok!

Ugyan eddig csak Andinak írtam, de jöhetek ide néha??

Andi, Bvigh! Nekem hormonos spirálom volt, a doki szerint ez olyan mint a gyógyszer, csak helyileg hat, a méhnyálkahártya elvékonyításával. És éppen ezért nem kell kihagyni időt, mert az eszköz eltávolításával megszűnt a hormon, nem kell kiürülnie a szervezetből, mert nem ment a májra, gyomorra. Szóval ezért mondta hogy azonnal lehet próbálkozni.

Viszont a fiam megfoganása előtt gyógyszert szedtem, és olyanról hallottam, hogy annak abbahagyása után 2-3 hónapig -bár ennyi ki kell hagyni hogy ürüljön a szervezet- megnő a teherbeesés esélye, pont azért mert abbamarad a hormon, és újult erővel érnek a peték. (merthogy a gyógyszer a peteérést gátolja)

Amúgy a rátottás sztori óta minden reggel hányingerem van kb másfél -2 óráig, aztán huss, elmúlik.
De mint Andinak nekem is kicsit korainak tűnnek a tünetek, ne majd kiderül.
Neked Andi már csak egy hétig kell izgulni, nekem kettőig:-((

Puszi Mindenkinek!
Kati
Vendég

Sziasztok!

Kati:
Hát kicsit megnyugodtam....mert a korai tünetek miatt kérdeztem a spitál levételét.Nekem nem hormonos volt,tehát semmire nem kellett várnom.
Vagy pszichopata vagyok...és beképzeltem magamnak a tüneteket :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

24 én kiderül..... :shock: :shock: :shock:
vedresandi

Sziasztok!

Tegnap annyira siettem, hogy nem tudtam mindenkinek írni. bocsiiii! :oops:

Bebi! Nagyon édi a kisfiad a pocakban. Nagyon nagy gratula! Kicsit irigykedem is!

Kati! Gyere nyugodtan és írjál sokat. Ez nem a léegpörgősebb topik, de azért igyekszünk odafigyelni a másikra! :roll:

Enik! Sajnálom! :cry: :cry: :cry: Azért én is kíváncsi lennék, hogy mia fenéért jön össze olyan nehezen.

Andi! Akkor neked most van pocaklakód? Vagy még nem tudni? Most egy kicsit el vagyok maradva. Bocsika! :oops:

Puszika Mindenkinek!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?