Sziasztok!
Sajna most nem tudok mindenkinek írni, de nagyon drukkolok nektek, most főleg Jucmuc jár az eszemben, aztán rohanok.
Amiért jöttem:
Panka drága!
Tudom milyen nehéz, én is ebben a cipőben jártam. Az utolsó 3 hetet bőgtem végig, sokszor keltem hajnal 2 körül rendszeres fájásokra, de elmúltak. Nálink anyukám a tesómat és engem is 42. hétig hordott. Amiért te szerencsésebb vagy, hogy egy babád van. Látod nekem nem engedték túlhordani őket, mert ikreknél veszélyes, ezért is szívtam meg. Szeretnék egy pici segítséget nyújtani, mert ezt a feszültséget nehéz elvilselni. Pici babaád mindenképpen lesz. Ami viszont bizonyatott, hogy minél tovább vannak bent a gyerekek a pocakban, annál nagyobb születéskor az agy barázdáltsága. Nálunk a babák nagyon okosak, intelligensek, minden dokinéni dícséri, sőt a többi anyuka is. Megnyugtató az is, hogy a babák sokkal nyugodtabbak lesznek éjszaka, látod nekünk átalusszák az éjszakát. Egy tanácsot viszont adnék, ha elfogadod: ha még császárra is kerülne a sor (de nagyon szurkolok, hoyg ne így legyen, de ha mégis), akkor kérd meg a dokidat, hoyg hagyjon vajúdni, hogy a picike felkészülhessen a kijövetelre. Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen. Depi lesz utána is 3-4. napra egy sírógörcs szerűség és utána 3-4 hétra egy hosszabb, ha lesz egyáltalán. De ma már én vagyok a legboldogabb, és cseppet sem bánom, hogy a babaák bent töltötték azt az utolsó napokat, mert már beszélgetnek, 1 hónapja kezet lábat nézegetnek, szóval úgy fejlődnek, ahogy kell. Puszi
Lányok!
Tegnap túlléptem a napi 900 gramm anyatejet
Erre örömünnepet is tartottunk.
A lányok már alig esznek tápszert, ezért el kell gondolkodnom a K-vitamin pótlásról is. köszönöm mindannyiótoknak, akik elláttak tanáccsal
:D:D Szívesen adom tovább, ha szeretnétek.
Timika!
Szegény Kristófka, gógyulást kívánok neki. Tapasztalatom nincs, de azt hallottam, hogy sokat kell szívni az orrukat. Szép lehetett a szülinap
Többiek, bocsika de robogok tovább, és itt vagyok a háttérben. Sok puszit küldök nektek