Új privát üzeneted érkezett!

Bizony, bizony Gabi!!!Rajtad a világ szeme!!!Teszt szempontjából!!!! :lol: :lol:

Na, mindjárt teszek fel egy újabb táblát!
Vendég

Gabi,
köszönöm, hogy gondolsz rám! Eszem a pempőt, épp az előbb megvolt a mai esti adagom,na meg a Bromoc. Már eléggé megszokássá vált!! Remélem most sikerül és szerencsét hoz, hogy te vagy az első tesztelő:)
Nellike,
ilyen nagy a ruhatárad?! :) Csak vicceltem, nyugodtan válogass csak!! majd meg-meg nézem, hogy írsz-e valamit!? Izgulsz nagyon? Én nagyon, hogy ki ne találják megint, hogy nem lesz beülti,mert .... Na,de biztosan nem lesz így:) Csak ezek a fránya rossz gondolatok:( Fáj még a hasad?
baby.81

Baby!!
Küldök neked rossz gondolat űzőket!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Jó messzire elűzi őket, remélem!!! :lol: Annyi jót írtatok erről a méhpempőről, lehet én is kipróbálom...Ártani nem árt!! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Húú, csak úgy kapkodom a fejem, annyi minden történt/történik.

Na, lássuk csak, mire emlékszem :)

Nellike, én sokáig az Elevitet szedtem, aztán most, hogy elfogyott, áttértem én is a Gravidára. Ezt írják fel itt a BMC-ben is az orvosok a kezelőlapra. Olcsóbb is és ugyanolyan jó. Csinos hálóinget vettél? Én is leszívás előtt vettem újat. Nagyon klassz! Már alig várom, hogy újra felvehessem.

Bibar, láttam! :) Én is örülök!!! És Manda is! :)

Bibar, nálad aztán nincs szünet. Nagyon szurkolok, hogy ez legyen az utolsó. Én is megyek lassan utánad.

Baby, hajrá a pempővel! Holnap megy a férjem a piacra. Remélem, nem jön haza anélkül!

Zsókuci, örülök, hogy látlak! Sokat gondolok Rátok.

Gabicsibe, ne keress tüneteket!!!! Minden rendben lesz!

Juci, hogy vagy? Nagyon el vagy tűnve! Remélem, minden oké!

Kriszti, várjuk az új táblát. Át is tanulmányozom, mert ez nem állapot, hogy le vagyok maradva, mint a borravaló. Egyébként mostanában olyan az agyam, mint a szita. Tegnapelőtt kerestem egy számlát a mh-en. Nem találtam sehol. Kimentem a kukához, de annyira büdös volt, hogy nem voltam hajlandó kutakodni. Erre az én legdrágább főnökasszonyom ment ki kiskosztümbe és nyakig belemászott :) Imádom!! Persze nem találta. Na, miért? Mert le volt fűzve - majdnem a helyére - :D

Ha valakit kihagytam volna, elnézést. Tábla után még visszajövök.
süni76

Baby!

Kezd összeállni a szerelés: Farmer (ha reggel még feljön rám és le is tudok ülni benne) zöld -fehér vékony csíkos pulcsi, khaki színű táska, rajta egy kis mackós kulcstartó. Szóval ezúttal sportosan. ( kabát barna, fenékig érő) Haj : hosszú szőkésbarna, szőke melírral. Normál testalkat, 164 cm. (csizmában +10 cm, de most szerintem sportcipő lesz, mert vonattal megyek be)

Köszi mindenkinek a drukkokat! Pussz
nellike

Szijjja Tancinéni! Egyszerre írtunk :)
süni76

Ja! és a hasam továbbra is nagyon szurkál:)

Erről a Gravidáról írnátok pár szót? csak receptre megy? Külön kérni kell a dokitól, hogy felírja? Mellékhatások? :?
nellike

Húú, Süni!
Rajtad is a tavaszi fáradtság jön ki???Nem korai az még???Én is ugyanilyen szétszórt, dilis vagyok mostanában...Vagy a szerelem teszi????(Na, de ebben a korban!!!!!???) :lol: :lol: Nekem a legdurvább az volt, mikor abuszmegállóból visszamentem a munkahelyre, mert ott hagytam a szemüvegem...És ott tudatosult bennem, hogy rajtam van! :lol: :lol: :lol:
Máris teszem a táblát!:
Kép
Kép
Kép
Kép
Remélem elég figyelmes voltam, és minden új infót beírtam.... :roll: :lol:
Vendég

Nellike!
Írtam privit!!
Én is az Elevitet szedtem, jó nagy étvágyat csinált, ugrottak is rám a kilók!!!Akkor nem érdekelt, és most is hamarosan elkezdem szedni!! :wink: :lol:
Vendég

Dehogy nagy a ruhatáram, csak most nem kényelmes semmi:)

Süni! Hálóing ügyben lejártam a lábam. Olyan egyszerű pamut hosszú pólót akartam, ami hálóingnek is jó. Na vagy rohadt drágán találtam, vagy az XXL-est akarták rámtukmálni, mert csak az volt. Végül vettem egy világoskéket, amin elöl két méhecske nem tudni mit csinál éppen. :) Mindegy, megteszi ez is. :) Mondjuk elég vicces , hogy egy harmincas nő melle táján két méhecske hancúrozik a virágok közt :? Szóval szexi leszek, az a lényeg :wink:
nellike

Nellike, a Gravidát is recept nélkül adják. Ugyanolyan, mint az Elevit, csak míg az utóbbiból a 30 darabos 3000 Ft körül van, addig a Gravida kb. 1800. Azért nem mindegy...
süni76

Süni!Nellike!
POnt egyszerre írtunk mindhárman!!!Na, még ilyen sem volt!!! :lol: :lol:
Vendég

Nellike!

Megy a drukk holnapra, ne izgulj! Minden rendben lesz, és most már tudsz is előre mindent! Az én hasam is szokott ilyenkor szurkálni.
Ügyes légy!!!! :D :D :D

Baby!
Nagyon remélem, hogy szuper hírekkel jössz majd haza!! Így kell lennie!!! :wink:

Gabi!
Hogy vagy? Egyébként hogy lehet, hogy már 16-án tesztelsz? Nekem eddig mindig 17 napot kellett várnom! Neked viszont csak 15 most! De jó!!!!! :)

Süni!
Ez már tuti a tavasz jele! Jó jelenet lehetett a főnöknőddel! Nem volt kiakadva??? :lol: :lol: :lol:

Bibar!
Már csak kettőt kell aludnod!!!!

Kriszti!
Na ezt a sztorit nehéz lenne felülmúlni! :lol: :lol: :lol: :lol:
gil

Kriszti
valami biztos van a levegőben,én ma az óvódában a fél papucsomat kerestem,egész bekusztam a radiátor alá,hátha valaki berúgta,aztán mikor kimásztam észrevettem hogy a lábamon van már :lol: :lol:

bibar

Legalább meglesz a beszédtéma a beavatkozás előtt :D

Ha jól emlékszem Juci a zoknijáról konzultált Szűcs dokival, míg a műtő előtt vártak :)
süni76

Kriszti válaszoltam! :lol:
nellike

Köszi, Nellike, akkor majd figyellek:) Lehet énis áttérek erre a Gravidára,mert mostanában fogy el az Elevit és tényleg jó drága.
Süni,
szióka, akkor most elég szórakozott vagy!Szoríts nekem holnapra, köszike:)
Kriszti,
köszi a rossz gondolat üzőket:) Már el is tűntek:)
baby.81

Kriszti!

Akkor már három esélyes a hízásom oka :roll: : eddig a Bromora és a Merionalra tippeltem, de lehet, hogy az Elevit a bűnös? Vagy a három együtt ilyen brutál? :roll: Csak azért nem akadok ki jobban, mert most nem ez a legfontosabb, de ha most nem jönne össze, akkor úgyis kihagyok egy-két hónapot és nekiállok fogyózni meg tornázni...
gil

Bibar, a Te sztorid se semmi :D :D

Szia Gil!!! Nem volt kiakadva a főnökasszony. Vagány nő :) Nagyon csípem. Mindig barterezünk különböző feladatokat. Ha vmihez nincs kedvem, megcsinálja ő, én meg azt, amit ő nem szívesen. :) És egyfolytában eszünk. Bár hetente megfogadjuk, hogy majd hétfőtől odafigyelünk.
süni76

Megy a drukk ezerrel mindenkinek!!!!
süni76

Nellike!
Én is problémáztam a hálóinggel, mert amúgy nem szeretem, és akkor eszembe jutott, hogy anyukám viszont rendületlenül ajándékozgatott nekem ilyen holmikat, azt kotortam elő inszemre 8) . Most megnéztem, mi van rajta, mert az is világoskék, és két barika legelészik ugyanott, ahol neked méhecskék repkednek! :lol: :lol: :lol: Na, ez se kutya! Lehet, hogy ugyanaz a gyártmány? :wink:
gil

Gil! Szerintem az összes gyógyszertől együttvéve hízogatunk.

Én a Bromótól felszedtem három kilót, ebből összesen heti 4 edzéssel enyhe fogyókúrával egyet (!) sikerült csak leadni. Azóta feljött további egy kiló, úgyhogy az elmúlt hónapban három kiló jött rám. Ja és a múlt hétig tornáztam. Ha jönnek, hát jönnek de legalább lenne más oka :?
nellike

Bibar!

Köszi a drukkot! Ez a papucsos történet azért vetekszik Krisztiével! :lol: :lol: :lol: Gyerekeknek tetszett, nem?
gil

Nellike!

Hát ez az! :( Én is gömbölyödök lassacskán :oops: , aminek máskülönben nagyon örülnék :wink: ! De így :( !
gil

Hello Lányok!

Nellike
Gondolok Rád holnap!

Bibar
Szorítok szombaton!

Gabi
Mint "első teszelő": Nagyon várom Tőled a pozitív eredményt! És persze a többiektől is! Javítani kellene az inszemes statisztikát :wink:

A Gravida kapható az Elevithez hasonlóan 100db-os kiszerelésben? Az úgy mégis csak gazdaságosabb, nem?

Niki baba
niki baba

Nellike!
Megvagy!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Bocsika!

Hééé, lányok!De belehúztatok!!! :lol: :lol:
Vendég

Bibar!
Az sem lehetett rossz, hogy a papucsod keresed...Ilyenkor elgondolkozom, hogy normális vagyok én??? Szegény főorvosnőm 24 órás szolgálat végén kereste a fonendoszkópját, és fél perc után rájött, a nyakában lóg...Ráadásul elég jó kis súlya is van, de nem vette észre...
Vannak ilyen napjaink!!!De legalább van min nevetni!Nem olyan egyhangú a nap! :lol: :lol:

Gil!
Én tuti az Elevittől híztam meg...A stimu alatt nem szedtem semmit fel...Majd a beülti után kezdtem a gyogyit szedni...Na, onnanstól jöttek a kilók!Azóta is megvan, de már nem érdekel...Nem szép a sovány nő, azzal vigasztalom magam! :lol: :lol:

Süni!
Tök jó, hogy ilyen főnökasszonyod van...Nálunk a főorvosnő ilyen laza...Imádom! MIntha nem is a főnök lenne...Persze a maximális tiszteletet megadva olyan, mintha a barátnőnk lenne...Öröm vele dolgozni!!! :lol: :lol: Bezzeg a régi!!!!! :evil: :evil:

Én hétfőn kezdem el a lightes spinninget...Csak a kezdő kategóriában! :lol: :lol: Tavaly előtt 1 hónapíg jártam, heti 2 X, és 4 kilótól szabadultam meg! Most ismét nekivágok, de csak óvatosan, hátha útközben becsúszik egy baba.... :roll: :wink: :lol: :lol:

Lexi!!
Merre vagy???Szurival hogy állsz????? :roll: :roll:
Vendég

Kriszti!

Ez a spinning ilyen hatékony :roll: ? Tök jó! Persze évek óta én is mindig attól félek, hogy pont mikor nekiállnék, akkor lenne baba.
Gondolom a Gravidától ugyanúgy híznék, nem?
gil

Nellike, Baby!

Még egyszer sok sikert holnapra!!!!!! :P Aztán jelentkezzetek!

Jó éjt mindenkinek!!!!
gil

Gil!
HOgy a gravidától mennyire lehet hízni, azt nem tudom...Még soha nem szedtem..Viszont megnéztem a 90 szemes valami 4800 ft.."csak".
A spinning sztem nagyon hatékony...és mindenhonnan lehet tőle fogyni! Bár nekem csak a fenekemről, és combomról kellene...A többi maradhat! :lol:
Vendég

Hát lányok jót nevettem rajtatok még a könnyem is potyogott!Irányt vettem a szekrényhez és megnéztem az én hálóingemet.Az enyém is kék,nekem csak egy bárányom van szétálló lábakkal egy csillagos ég alatt :D
A szétszórtságról szóló történeteitek is nagyon jók!

Süni
Mindenkinek ilyen fönök kellene!Irigylem!!

Niki
Van nagyobb kiszerelésis,az 90 szemes.Árát holnap megírom!

Nellike,Baby
Nagy kalappal nektek holnapra,várjuk a híreket!

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
gabicsibe

Gabi!
Egyszerre írtunk!!! :lol: :lol: És én is pont a gravida nagyobb kiszerelését néztem meg, pontosan 4489ft...Én a patika .hu oldalon szoktam ilyeneket nézegetni...Bocsi, hogy elvettem a "kenyered"! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Köszi mégegyszer a drukkokat, jelentkezem, ha túl vagyunk rajta. :)

Puszi mindenkinek és jó éjt!
nellike

Gabi!

Na látod! Azóta jobban megnéztem és nem is legelnek a barikáim... :( Olyan mintha jégen állnának :roll: ! De akkor ebben is hasonlítunk!! :lol:
Hajrá kékhálóinges, barikás inszemesek!!!! :lol: :lol: :lol:
gil

Kriszti
Nem haragszom :D Én a Mh-en szoktam megnézni. :D

Én október óta "csak" 8 kilót híztam.Szerintem ettől sok hormontól van.Mikor az Utrot elkezdem használni úgy nézek ki mint egy kismama.Lehet jobb idő lenne és nem kéne kabát még a helyet is átadnák a buszon :lol: Nagyon sokáig zavart,de most már kezdek hozzá szokni.

Gil
Én most rákérdeztem és nyugodtan lehet tornázni.Kérdeztem,hogy hasizmot is és azt mondta Wiegandt doki nyugodtan,nem fognak a babák kiesni. :D
gabicsibe

Gil
Hát ha ennyiben hasonlítunk akkor most már egyszerre is kell babáznunk!Én is csodálkoztam,hogy ilyen korán,de először 12.-e volt a papíron ami ugye túl korán lett volna és Wiegandt doki számolta ki a 16.-át.
gabicsibe

Kriszti
Nem tudod ezt a tekerést gerinsérvesek is csinálhatják,vagy nagyon durva?Csak ülve kell tekerni?
gabicsibe

Lányok!
Mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Süni, Bibar
Köszönöm a priviket!!!!

manda

Sziasztok!

Megvagyok, csak egyre nagyobb erőfeszítést igényel, hogy egyben tartsam magam :oops:
Bár mostanában, már csak délig hányok, egész estig rosszul vagyok és igazából mindegy, hogy mit csinálok :cry:
Most el kell mennem a táppénzes papírom miatt a családvédelmibe, remélem nem hányok le senkit :wink:
Apu hazajön értem kocsival, Ati meg majd hazahoz.
Legnagyobb bánatom, hogy az ivás sem megy rendesen...

Azzal bíztatom magam, hogy ez azt jelenti, hogy a babák szépen fejlődnek.
Szomszédság már megbeszélte a tüneteimből, hogy két lányom lesz :roll: :lol:
Az a baj, hogy a 22-ei UH után vissza akartam menni dolgozni, de ha ilyen vacakul leszek, nem hiszem, hogy vonatoznom kellene :oops:

Egyébként minden rendben van, azóta nem véreztem és a hányingeren meg egy kis mellfeszülésen kívül nem érzek semmit.

Szorítok nagyon mindenkinek!
Olvaslak benneteket folyamatosan, csak nem akartam panaszkodni :wink:

Szép napot!

Judit

jucicuki

SOS Lányok!

Nem tudna valaki kisegíteni egy levél ( fél doboz)
utrogestánnal?

Sajnos nem lesz elég a hétvégére, és a dokimhoz csak hétfőre van időpontom, és nem is érem el.
Hétfőn aztán íratok vele, és akkor visszaadnám.
Holnap elmennék érte bárhová Budapesten!

Előre is köszi, ha valaki tudna segíteni :oops:
naposoldal

Ja, most nem leszek gépközelben, de este benézek, hátha szerencsém lesz, köszi
naposoldal

Naposoldal!

Nekem van! Én a Határ úthoz tudnám kivinni neked ha jó! Puszi :P

Kriszti!
Kérlek írd át az 5.transzfert 4.stimulálásra, mert nincs fagyim! :cry:

Mindenki!
Én is kapon a Gynevac-ot és mikor a lombik alatt kaptam akkor 10-ről 13-ra nőtt a nyálkahártyám a méhben. Szóval nekem segített!
Most is kapom folyamatosan! Csak ajánlani tudom!! :wink:

Sziasztok Emese (bár nem hiányoltatok azért jelentkeztem)

Köszönöm a sok iwiw-es bejelölést! Puszika :wink:
tûriné emese

naposoladal,

nekem van otthon (Érd)
VAgy Szigetszentmiklós M0-ás útvonalon közlekedem ha az jó Neked.
madrin

JA most látom hoyg Budapesten tudsz érte menni,bocsi
madrin

Emese :lol:
Köszi neked is az infot a Gynevacról! Ne tessék itt rosszalkodni holmi megjegyzésekkel!!
Tessék nyugodtan jelentkezni és leírni mi van veled és hol tartasz!
Mindenki örömmel veszi!
Az iwiwes bejelölést szívesen!!!
Na, pusz-pusz! :wink:

manda

Sziasztok!
Várlak benneteket a jóhírekkel (akik ma voltatok a BMC-ben).

Nekem este óta fáj a torkom :( Mebucain- t szopogatok (nem tudom, jót tesz e). Vettem Bioparox nevű torok spray-t. Ebéd után kipróbálom. Nyelni alig tudok. Nyomatom magamba a sok mézes teát.
Sikerült olyan mézet vennem, mint Baby. Este elkezdem szedni.

Röviden ennyi! Remélem gyorsan helyrejövök!

Vigyázzatok magatokra!
süni76

Naposoldal
Irtam privit!

Süni
Én a Tantum verde pasztilláét tudom ajánlani,nekem ez jobb volt mint a Mebucain.Jobbulást neked!
gabicsibe

Naposoldal
Irtam privit!

Süni
Én a Tantum verde pasztillát tudom ajánlani,nekem ez jobb volt mint a Mebucain.Jobbulást neked!SOk-sok mézes,citromos tea!
gabicsibe

Süni

A méhpempőt reggel éhgyomorra edd,nekem ezt mondta a méhész.A tantum verde tényleg jobb mint ahogy Gabi is írta.Csak utána fél óráig ne egyél,ne igyál.Jobbulást! :P

Nellike

Mizu?

Bibi

Válaszolok ám,csak el vagyok havazva,nem felejtettem el.... :wink:

Bibarci

este megcsörrentelek,de lehet hogy elmegyek masszázsra,akkor is vmikor beszélünk még ma.puszika
lukrécia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?