Tali nagyon jó volt, tényleg jó sokan összejöttünk megint

Judit nálunk a fogzás sokáig tartott, mert már novemberben mondták hogy jön a foga, úgy kezdődött hogy nagyon folyt a nyála. Aztán hetekig volt náthás és ment a hasa de csak napi 1-2 alkalommal volt hasmenés, meg naponta többször kaki. Én a dudorokat Karácsony körül vettem észre és még onnan 2 hét volt, hogy kibújt a foga. Többször felsírt éjszaka meg nem evett olyan jól. Nálunk 2 pukli jelezte az alsó fogát. Az elsőt úgy láttuk meg, hogy már kint van, hogy sírt és látszott a kis szájában egy fogacskának tűnő fehérség

Pelle Bencének én se mertem az elején az egész üveggel oda adni aztán a védőnéni mondta, adjam amíg jól esik a gyereknek, fogja ő tudni. Azóta tízóraira és uzsira simán bemegy egy üveg kajcsi, ebédre több is

Adri a mértékkel én is totál egyet értek. Mi 5 és fél hónaposan kezdtük és nagyon óvatosan, ezért is folytatjuk nagyon óvatosan. Nálunk több allergia is van, Bence is HA-s kajákat kap, így az átlagosnál én lassabban vezetek be egy-egy új ennivalót, így a húst is. Nálunk a felnőtt kaják is 1 éves korra vannak beterveződve kb.
Ildi