Sziasztok,
elöször is: Ildi, nagyon nagyon sok boldog szülinapot kívánunk mi is Olikának!!!!!!
Te kúráld ki magad, neocitrán, oscilloizé, aspirin complex, c vitamin, esetleg egy kis lázcsillapító, sok sok forró tea. Nálunk lehet kapni arcüreggyuszira homeós gyógyit, a neve Sinupret vagy Sinupret forte. Nézd meg esetleg, hogy otthon is van-e ilyen, mert tényleg nagyon jó. Már az elsö nap használ.
Csak jobban leszel holnapra!! Pihizz, amennyit tudsz!!
Csajok, bocsi, hogy nem jöttem az utóbbi idöben, de sajnos megint elövetta fejfájás, hála az égnek most hányás nélkül, de így is fetrengtem csak, alig bírtam felkelni. Most már megint jó. Szedek vasat, allítólag a vashiány is okozhat fejfájást, nekem meg alacsony, doki úgyis felírta.
Szóval mégegyszer bocsi!
Képeket majd felrakom nagyobban is, de a babát ekkor sem lehet sajnos jobban látni, mert a vaku nagyon lerontja a
minöséget.
Rita, én is egnéztem, a 28. héten kereken 5 kilónál tartottam. De ha belegondolok, hogy a mostani súlyom Ábellel a 30. héten volt meg, akkor mindjárt felkötöm magam
Én is úgy vagyok, mint Szirom, megpróbálok vigyázni, majd csak lesz valahogy és nem leszek bálna méretü, vagyis még bálnább.
Gabi, sajnálom nagyon Zsoltikát, remélem hamar túllesztek rajta,
meglátod, milyen ügyesen fogja bírni!
Az meg jó, hogy anyósod segít majd nektek!
Lacuska tényleg nagyon nagy, lassan eléri Ábel mostani súlyát!
Szirom, Artúr név szerintem nagyon tuti, még lányban is!
Miksa nagyon cuki a képen, tényleg fogyott egy kicsit, de biztos hamar behozza. Nálunk is így szokott lenni.
Tényleg, nem beszéltetetkmég a szülés módjáról? Programozott, vagy spontán?
Én szeretnék normál úton szülni, de sajnos bejátszik az is, hogy nincs kire hagynom Ábelt, mert apa azért csak kell a szülöszobán segítségnek, nehogy már tök egyedül legyek
A meg sima szülés lesz, akkor nem rendelhetem ide Mo-ról két-három hétel a kiírás elött a szüleimet, vagy anyósoméket. És mi van, ha túlhordom? Szóval ez olyan bizonytalan. De vajúdni meg szeretnék, mint Ábellel, mert akkor legalább a baba saját maga elhatározásából szeretne megszületni, mert eljött az idö, nem pedig csak úgy kirángatják belölem. Szóval nem tudom.
Rita, Párizs tényleg nagyon szép, már jártam ott, nagyon nagyon tetszett! Annyira hangulatos, hogy egy ideig szent elhatározásom volt, hogy ott szeretnék élni
De aztán mégiscsak itt kötöttem ki a svábok között...
Mira, akkor ti most már költöztök is? Jó is az! Legalábbis én nagyon szeretek költözni. Kigondolni a színeket, dekorációt, az új hely stb. Nem hiába ez a negyedik lakásunk már itt!
Ma meg felhívok egy újat, hogy holnap megnézhetjük-e. Sajnos itt most nagyon elmérgesedett a helyzet a szomszédasszonnyal, anagyon bekeményített, mióta szóltam neki és éjjel-nappal meg a balhé fönt. Nem lehet kibírni. A múlt héten a kislány, akire vigyáztunk, már a lépcsöházban állt, hogy ö akkor most fölmegy és szól nekik, mert ez már durva. A lakás maga szerintem nagyon jó, de én úgy gondolom, ha fizetek érte minden hónapban nem is keveset, akkor jogom van hozzá, hogy jól érezzem magam itthon és pihenni is tudjak. Ami így sajnos nem megy.
Többet meg nem szólok fel, mert szerintem egy intelligens ember egyszeri kérésböl is ért...
Márti, gondolok rád, persze!!
Azért el ne aludj közben!!
Beszti? Merre vagy?
Na megyek, én is pihizek egy kicsit, Ábel asszem elaludt, úgyhogy tv-zek egy kicsit. Apa is nemsokára jön haza, aztán szerintem kicsit kimozdulunk mi is, mert gyönyörü idö van! Vasárnapra akár 17 fokot is mondanak!!
puszi mindenkinek